עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ewingum,

אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ויש לי כמה אופציות שאני חושב עליהם: Radeon 8500 Geforce 4 TI4200 עכשיו, אני לא סגור על איזה FIGHT ה8500 נותן עם GEFORCE 4... ההכרזה של קארמק כמובן הטתה אותי לצד האדום, אבל בכל זאת... לא כל העולם DOOM3. מ8500 כרגע יש: Hercules 3D Prophet FDX 8500LE בטווח מחירים של 160-170 דולר Gigabyte ATI RADEON 8500LE DDR PRO DH TV-Ou בטווח של 180-190 דולר לשני יש מערכת קירור הרבה יותר טובה. שניהם עם 64 מגה זיכרון. ואפרופו זה: מה אתם אומרים, לכחות לגרסאות עם ה128? כי תוספת של 10-20 דולר לשיפור כזה בהחלט שווה לדעתי, אבל השאלה היא תוך כמה זמן זה יגיע (לא בוער לי כל כך...) ומה יהיה תג המחיר בארץ... עוד משהו לגבי הרדאונים: מתי יוצא הדור הבא של A…

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by e-Pit@m,

הם פשוט עושים מהפכה, שוב.. כמו תמיד. סליחה, אולי יהיר מידי... אבל בהחלט הם החברה הראשונה שמחדשת ומציגה רף אחד בכל כך הרבה תחומים. זה זמן מה... יש מישהו שחולק עליי? ;D

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by bizzo,

שלום שלום אני מתכנן סופסוף לזרוק את ה-Voodoo 3 3000 שלי אחרי שנים של שרות מצויין. קראתי המון על סדרת ה-Radeon 8500 ונראה לי שהכרטיס הכי מתאים לי הוא Gigabyte Radeon 8500LE. גם זול ומהביקורת באתר הבנתי שיש עליו הרבה. השאלה שלי היא בגדול מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? והכי חשוב, האם יש עדכוני דרייברים סדירים כך שלא יהיו בעיות עם משחקים תצוגה וכדומה? באתר של Gigabyte לא ראיתי עדכוני דרייברים, אבל זה נכון שהדרייברים של ATI Catalyst הם הדרייברים היחידים שאני צריך בשביל הכרטיס הזה והם מתאימים לו בדיוק? תודה!

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבוע.... ביתניים אני מתכוון להחליף במחשב שלי את הכרטיס מסך כי יש לי וודוו וזה כבר אומר הכל..... ואולי גם להוסיף קצת זיכרון.... חשבתי על משהו זול שכל המטרה שלו זה לתמוך בDirectX 8.1 מה שהוודו לא עושה.... אז רציתי ללכת על geforce2 mx400 עכשיו כאן אני נתקל באותה הבעיה שיש לי עם הGF4 שאני רוצה לקנות והיא לבחור חברה... עכשיו אני יכול לקנות בסופר( ;D ) של PcPartner ב340 שקל נדמה לי... ואני יכול לקנות באיזה חנות מחשבים באיזור שלי Pine ב350 נדמה לי.... עכשיו ברור לי שהחברות האלה הם לא מי יודע מה אז תיעצו לי מה לעשות בבקשה.... אם לקנות אחד מהם או ללכת על חברה רצינית .. ואם כן אז על איזה... ואם אפשר שהמחיר לא יעלה על 450 שקל זה יהיה נחמד.... תודה

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by wizzede2,

כולנו יודעים שבקרוב יוצא Warcraft3 .החלטתי לבדוק את הכרטיס מסך שלי וכמובן שגילתי מה שחשבתי-הוא כול כך ישן,שעדיף לזרוק אותו לזבל :'(גם בדקתי את הזכרון וכמובן שזה גר חרא :'(64 ram המה הרץ גם ( ):400 עכשיו,שלא תחשבו שתמיד הייתי ככה!פעם היה לי מחשב יותר טוב אם גיפורס2, 1000 MHZ ו128 זכרון אבל הוא נלקח ממני מסיבות אישיות. דמט,אני מדבר יותר מדי! בקיצור,אני רוצה להרחיב את הזכרון שלי ולקנות כרטיס מסך חדש. אני זקוק לכרטיס מסך שלא יעלה יותר מ-500 שקל,שיהיה סביר ומטה ושרוב המשחקים יעבדו אליו,גם אם לא הכי טוב. אני לא זקוק ל-GF4 או לכרטיס מסך שיגרום לכול משחק אצלי להראות כחווית קולנוע.אני זקוק למשהו צנוע שיוכל להעלות משחקים כמו Wc3,UT2003,SOF2 וכדומה. המליצו לי על גיפורס2,שזה מ…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by ohad,

אני לא ממש יודע אז כך: עם כותבים לי שהמוצר (כרטיס מסך ) תומך dx 8 אז הוא לא יכול לתמוך ב-dx8.1 ו-dx9

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by scorpion,

וובכן... שמתי לב שניתן לרכוש ב278 את הvoodoo 5 5500 64mb sdram כעת יש לי את הASUS GF2 GTS 32MB DDR למה אני מתלבט בעצם......? וובכן גיימר גדול אני לא אני לא אוהב להוציא סכומים גדולים על רכיבים כלשהם של מחשב ואני אוהב איכות תמונה מושלמת חשבתי לי.... הכרטיס הזה זול ואיכות התמונה שלו טובה אף משל הרידאון 8500 לא מעניין אותי במיוחד קצב הפריימים מה אתם אומרים? שווה להשקיע סכום שכזה (זול למדי) לכרטיס שיהיה נחות מעט מבחינת מהירות בשביל איכות תמונה חסרת פשרות? או שאולי בכלל להמשיך לחסוך בשביל הall mighty readon 9700 (תזכרו שאני לא גיימר גדול ואין לי כסף) או שבכלל לוותר כרגע על הרעיון של כרטיס המסך כי שלי מספיק בהחלט ולקנות דברים אחרים בסדר העדיפויות (כמו אוזניות חדשות, תיקון רמקול,…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by G-BOY10,

אני רוצה לדעת מה זה בדיוק ועל מה הוא אמור להיות מוגדר אצלי זה מוגדר עכשיו 60 Hz ומה יקרה אם אני אגדיר את זה לדוגמא 75 Hz

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. אני מטלבט בין הדגמים WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128Mb SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB יש את היתרונות ללידטק עם הVIVO וכמות זיכרון יותר גדולה (אני יודע שה64 מנצחים בבנצ'מרקים...) אבל מה עם אובר קלוק מי מגיע יותר רחוק ? ומה יותר עדיף לקחת ומאיזה סיבות ?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by INFERNO,

מבחינת ביצועים (אני יודע שזה כרטיס ישן )

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by H.I.V,

הגיע הכרטיס אבל רק של החברה BFG מצאתי את זה בלמיר

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה ראיתי במודעה של KSP R9800P במחיר פצצה של 1880ש"ח שמחתי והכל ואני נכנס לאתר של ATI ורואה שהמחיר ירד ב100$ והמחיר הנוכחי בארץ בכלל לא כזה טוב אז מה אתם אומרים ? ללכת עליו במחיר הזה? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. היום קיבלתי את הריידון 9000 פרו (לא ממש קניתי אותו). אין לי מושג של איזו חברה הוא אבל בוינדואס בהגדרות תצוגה רשום לי : XXXXXXXXX......... RADEON 9000 ATLANTIS PRO שזה אומר בדיוק ???? ובדקתי בPOWER STRIP את המהירות של הליבה ושל הזכרונות ורשום לי ENGINE CLOCK: 274.50 MEMORY CLOCK: 274.40 זה המהירות של הזכרונות והליבה של הריידון 9000 פרו ??? או שעבדו עליי (אפילו שלא שילמתי...)

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. לכל מי שראה את הת'רד הקודם שלי... עכשיו החלפתי מערכת הפעלה ל-WIN2K מ-WIN98SE הדרייברים שהתקנתי הם: דרייברים בסיסיים שהורדתי מהאתר של החברה SAPPHIRE לריידון 9000\9000 פרו והדרייברים האחרונים מהאתר של ATI. בהתחלה שבתקנתי רק את הדרייברים של ספיר קיבלתי בערך 2500 נקודות. ולאחר שהתקנתי את הדרייברים מהאתר של ATI התוצאה שלי הייתה: 3100 שזה שיפור של איזה 600 נק' וזה המון ! תגובות הצעות וכו' יתקבלו בשמחה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מסתבר שחברת הבת של VIA. S3 GRAPHICS פותחת בסדרה חדשה של כרטיסים שיהיו מהירים יותר מה RADEON 9700 PRO ויתקרבו לGEFORCE FX NV30 הסיפור המלא: http://www.theinquirer.net/?article=7319

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by i.k,

אני מתכנן לקנות 9800 פרו,רציתי לדעת איך ה9800 פרו של elsa האם מישהו יודע משהו על הכרטיס הספציפי הזה ? שווה קנייה או שעדיף חברות אחרות?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני קונה R9800PRO אז כדאי לי להוסיף 200 ש"ח ל-MSI או שעדיף לי להשאר עם ה-Sapphir??

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by SORR,

רציתי לקנות R9800P עכשיו ראיתי שזה שנה אחריות!!! מה האבדלים בין MSI 9800P ELSA 9800P אתם אומרים שהאבדל קטן בין הכרטיסים ! 7% עכשיו הכרטיס מוחלש אז זה יהיה פחות מי 7% טז למה אומרים לקנות ספיר 5% הכרטיס יותר טוב+ מאורר ויורד האחריות לשנה אז למה כולם אומרים לקנות MSI? עכשיו גם אמרו ש האבדל בין XT ל PRO גדול למה האבדל בין XT ל PRO גדול? :-\ ומה האבדל בכלל בבצועים?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by boogala,

אני חושד שרימו אותי. כתוב בקבלה של המחשב, כלומר במה שהמעבדה הבטיחה, שהכרטיס ששמו לי הוא 32 מגה, בעוד שבתוכנה כל שהיא, כתוב 64 ולעומת זאת, כשאני רוצה לשחק מקס פיין זה אומר לי שיש לי 5 מגה פנויים. אני רוצה כמה שיותר מידע על: *רק שתדעו שאני מבין במחשבים כמו שאתם מבינים בהנדסה גרעינית, ככה שתדברו בשפה פשוטה, ותביאו לי דרכים שאפילו ילדים בני 4 יכולים. בלי כל התוכנות למקצוענים, קפיש? איך יודעים כמה הכרטיס מסך שלי טוב, וכמה הוא יכול לזכור? האם יכול להיות שהזיכרון שלו חזק, פשוט אני מעמיס עליו? כמה זיכרון פנוי יש לדבר הזה? וסתם, אם אפשר, על קורות הכרטיסי מסך, איך הם עובדים וכד'. היו שלום, בזעם, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! סליחה, אני מנסה משוך כמה שיותר אנשים, כדי שיהיו לי תגובו…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. קיבלתי את הכרטיס מסך R9800Pro ואני לא יודע של איזה חברה הוא. על הקופסה רשום: *למעלה מצד ימין (ובעוד מקומות) - POWERED BY ATI *מצד שמאל רשום - GEXCUBE מישהו יכול להגיד לי אם החברה שיצרה את הכרטיס היא ATI או GEXCUBE (אם יש חברה כזאת). אני אנסה להעלות תמונה של הקופסה. ד"א הכרטיס עצמו בצבע אדום. ממש תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז ככה ראיתי שלכמה אנשים יש פה שני מסכים ומחשב אחד הייתי רוצה יותר הסבר איך זה עובד צריכים כרטיס מסך מיוחד?! מערכת הפעלה מיוחדת?! שני עכברים ושני מקלדות?! ועוד שאלות שלא עולות לי בראש עכשיו

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by brk2k,

בבקשה אל תתייחסו למחירים , ערך , פשוט תגידו לי מה עדיף - GF 6800 ULTRA + lg 700P או GF 6800 GT + viewsonic 19 inch (לא זוכר את הדגם של המסך... אבל אחד טוב) אל תתייחסו בבקשה לדגמי המסכים , השאלה פה פשוטה , 6800 אולטרה עם מסך 17 או 6800 gt עם מסך 19??? האם ההבדל בביצועים שווה פחות חוויית משחק?

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by blade2,

כמו כן, אשמח אם תפרסמו כתגובה: 1) כמה זמן (מיום הרכישה) לקח לכל dead pixel להופיע? 2) מה סוג הפיקסל המת (כבוי, דולק, וצבע)? 3) מה גודל המסך? ומי שמעוניין יכול לתת גם את שם היצרן. 4) האם הצלחת לתקן את ה dead pixel? אם כן, איך? 5) למי החליפו את המסך בגלל dead pixels? במסגרת אחראיות? לא באחראיות? תודה על ההשתתפות!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני לא בטוח איזה כרטיס מסך כדי לקנות אנא תעזרו (לא מתוכנן אוברקלוק): ATI Radeon 9800 Pro AGP 8X 2Heads *256MB* DDR DVI + TVOUT או Hercules 3D Prophet 9800 Pro Radeon 128MB המטרה פה זה הביצועים לא העלות... בינכה וכה תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.