עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Spyro_AE,

שלום, רציתי לשאול האם הוא יעבוד עם ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני שובר תראש יענו עם השקעה של עוד 400 שקל שווה לקחת מסך 19 של מאג לא יודע תאמת מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי גיפורס 6600LE ואני משחק BF2 והבעיה שלי זה שכל מיני דברים אני רואה מתושתש למשל הקופסה הזות: (לחבר שלי יש גיפורס 6600 רגיל וראים בלי תשתושים כאלו ) אז מה אני צריך לעשות ? לשנות בהגדרות? ודרך אגב זה לא רק במשחק הזה גם בעוד משחקים שיש איזה פתק על הקיר רואים מתושתש

• 21 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by nikon,

שלום חברים ותודה על ההשתתפות! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם PCLe GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W עכשיו דבר אחד שחשוב לי לציין, חבר שלי הלווה לי את הכרטיס מסך הישן שלו (תמונה מצורפת למטה) התקנתי את הכרטיס במחשב שלי, וכשהדלקתי את המחשב הוא לא נדלק? למעשה הוא ניסה להידלק אבל כול הזמן המחשב אתחיל לפעול לשתי שניות ואז הפסיק וככה הוא חזר על עצמו, כשדיברתי עם חבר שמבין בתחום, הוא אמר לי שלספק אין מספיק כוח לעבוד עם הכרטיס הזה. לכן חשוב לי לדעת אם צפוי לי אותה הבעיה מאחד הכרטיסים שבסקר? ובעיניין הסקר אחרי הרבה מעוד יעוצים, בירורים, שאלות, ופוסטים שחזרו על עצמם, אני מנסה להחליט על אחד מבין שלו…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shimon070,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים (ללא כרטיס גרפי) כי הייתי בהתלבטות,לאחר כמה ימים הלכתי על הכרטיס הנ"ל (מאותה חברה שקניתי את המחשב), בקושי השתמשתי בו (אני עובד איתו ומרדנר GPU) ויום אחד פשוט המחשב התכבה, וכשניסתי להדליק את המחשב המחשב לא עלה, אז התחלתי לבדוק חלקים והוצאתי את הכרטיס הגרפי, גם כשהוא היה בחוץ המחשב לא נדלק, לאחר כמה נסיונות מסתבר שרק אם אני מכבה ומדליק מהכפתור של הספק זה נדלק אבל רק העיבוד הגרפי המובנה במעבד! אני שלחתי את הכרטיס לבדיקה כבר שבועיים!! עוד מעט (יום ראשון) נכנס לשבוע שלישי! אני לא יכול לקבל עבודות וזה מטריף אותי וכל הזמן מהחברה כל שבוע זה "סוף שבוע צריך להגיע" אף אחד לא ישלים לי את הפערים האלה כשאני מנסה לעבוד על CPU וב…

6. Started by boogala,

אני חושד שרימו אותי. כתוב בקבלה של המחשב, כלומר במה שהמעבדה הבטיחה, שהכרטיס ששמו לי הוא 32 מגה, בעוד שבתוכנה כל שהיא, כתוב 64 ולעומת זאת, כשאני רוצה לשחק מקס פיין זה אומר לי שיש לי 5 מגה פנויים. אני רוצה כמה שיותר מידע על: *רק שתדעו שאני מבין במחשבים כמו שאתם מבינים בהנדסה גרעינית, ככה שתדברו בשפה פשוטה, ותביאו לי דרכים שאפילו ילדים בני 4 יכולים. בלי כל התוכנות למקצוענים, קפיש? איך יודעים כמה הכרטיס מסך שלי טוב, וכמה הוא יכול לזכור? האם יכול להיות שהזיכרון שלו חזק, פשוט אני מעמיס עליו? כמה זיכרון פנוי יש לדבר הזה? וסתם, אם אפשר, על קורות הכרטיסי מסך, איך הם עובדים וכד'. היו שלום, בזעם, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! סליחה, אני מנסה משוך כמה שיותר אנשים, כדי שיהיו לי תגובו…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by stingeR-,

האם Inno3d(InnoVision) GeForceFX 5200 128MB DDR (128bit Version) יתן לי 100 FPS ב-Unreal Tournament 2003 על רזולוציה של 1024x768x16bit נ.ב : הוא GEFORCE FX הזה יפעל על - ATHLON XP 2000+ 256DDRAM 333mhz

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש לי מעבד e8400 בלי OC אני רוצה לקנות כרטיס מסך 4850 x2 יהיה צוואר בקבוק או שהמעבד מספיק טוב?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DORAZABI,

יש לי מעבד I5 4670 עם כרטיס GTX770 2GB. לפי הרכיבים הבנתי שאני יכול לשחק בדוגס על HIGH עם SMAA .. זה מה שאני עושה וזה זורם בסדר אבל מציק לי שאני לא משחק על אולטרה..השאלה שלי אם אני אבטל את הפילטרים אני אוכל לשחק על אולטרה? אם כן זה שווה לבטל את הSMAA?

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by pro.surfer,

כרגע יש לי GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 אחד וחשבתי לחבר עוד אחד יש לי לוח תומך P5Q DELUXE וספק CORSAIR HX SERIES 620W PSU שיכול להחזיק. השאלה שלי היא האם אני חייב לחבר כרטיס 4870 של אותו יצרן עם אותה גירסה או שזה לא משנה ? ראיתי שכרטיסים של חברות אחרות זול יותר מהכרטיס של GIGABYTE יש סיבה ? תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shady121,

אני עומד ליפני קניה ואני מיתלבת מה יותר טוב 9800GTX VS HD3870X2 אני יודע שה-ATI יותר חזק אבל שמעתי שיש לו בעיות עם פילטרים ו-AA זה נכון ומה אתם ממליצים?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by FinaLMakeRr,

AMD Athlon64 3500 (Box) Socket 939 +Abit AV8-3rd Eye EVGA GeForce6800GT 256 MB Samsung DDR 512 MB PC3200 400 MHz X2 Maxtor Serial ATA 120 GB Chenbro Gaming Bomb II Antec True480 Mitsumi FDD 3,5 inch קיבלתי 4509 השאלה שלי אם זה טוב למחשב? אם לא כמה אני אמור לקבל

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yonatanph,

יש לי את הX1950 pro שקניתי כשDX10 היה ממש חדש ועדיין מלא באגים. בזמנו אמרתי שאני אשדרג כאשר היתרונות של הDX10 על פני הDX9 יהיו ברורים. ביינתיים אני לא ממש רואה סיבה לשדרג ותהיתי האם מישהו יודע מתי הDX10 יתן ביצועים גבוהים מספיק שיהיה שווה לשדרג.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש ואני לא יודע איזה מסך ליבחור. התקציב למסך הוא בערך 1500 ש"ח , פלוס מינוס. אני מחפש מסך טוב ואמין שיוכל לעבוד טוב לאורך הרבה שנים. אנא מיממכם אל תציעו לי מסכים של LG . וגם לא מסכים של MAG ( יש לי עכשיו כזה מסך והוא מעולה ,אבל אני רוצה גם להתנסות במסך אחר). המסך שממש מצא חן בעיני זה HM703UT Vision Master Pro413 הינה דף הסבר עליו: http://www.iiyama.co.il/pdf/HM703UT.pdf. מבקש את המלצתכם למסכים נוספים. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הקודם שלי התקלקל - Nvidia GeForce 6600. במהלך החיפושים אחרי כרטיס חדש אז נתקלתי בנתונים שונים של הכרטיסים ואני חושש שלא כל הכרטיסים יעבדו אצלי. מפרט המחשב: AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 5200 959 MB RAM PCI Express x16 DDR2 האם אני יכול לקנות כרטיסים שפועלים על PCI Express 2 ופועלים על DDR3 ? תודה רבה לכל העונים...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by gshhar,

הרי גם ככה בכל המשחקים שאני משחק בהם עם ה-9600 פרו,אני משחק ברזולוציות הכי גבוהות אז במה 9800 יהיה עכשיו טוב יותר,אבל עכשיו ולא בעוד כמה זמן שיצאו משחקים אחרים? איך אני יכול להרגיש את זה ובמה זה מתבטא?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני קונה R9800PRO אז כדאי לי להוסיף 200 ש"ח ל-MSI או שעדיף לי להשאר עם ה-Sapphir??

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by T-Flash,

את המפרט הטכני של שתי הליבות אתם כבר יודעים, אבל עד עכשיו לא ידענו למה באמת מסוגלות הליבות. האתר HKE PC פרסם בנצ'מארקים ראישוניים לשני הליבות. RV570XT (שאמור לקחת את המקום של X1900GT) מראה ב-10% יותר ביצועים מ 7800GTX512M ומ X1800XT512M. להתחשב בזה שהכרטיס יתומכר במחיר זול יחסית (בסביבות ה 1500-2000) הכרטיס דיי חזק. הבא בתור זה ה RV570XL (שכנראה אמור להלחיף את X1800XL) מראה ב 20% יותר ביצועים מ X1800XL ו 7800GT. זוהי הליבה המוגבלת של RV570XT, הקלוקים נמוכים יותר. קצת קשה לחזות את המחיר של הכרטיס, אבל מה שבטוח שהכרטיס יעלה פחות בצורה משמעתית מ RV570XT. ולבסוף, RV560 (שכנראה יחליף את ה X1800GTO) מראה ב 40% יותר ביצועים מ 6800GS. מוזר שכרטיס 128BIT יחליף כרטיס…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות לאחי כרטיס מסך למחשב שישמש לו למשחקים, כמובן שלא על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיוכל לשחק מבלי שיתקע לו המחשב. כרגע המחשב עובד עם האון-בורד של הלוח אם. המפרט כזה: לוח אם של Gigabyte G41M-ES2L מעבד: Pentium Dual-Core 3.20GHz DDR: 2Gb אני חשבתי על Readon 7770 HD נראה לכם שהמחשב יחזיק אותו? או אולי Gigabyte 450 GTS. אם לא תציעו כרטיס מסך אחר שכן יתאים. ד"א אם אפשר למצוא כרטיס מבלי להחליף את הספק זה עדיף אם אני לא טועה יש לו 400W. תודה לעונים!

20. Started by sby333,

שלום לכולם, הייתי מעונין לדעת איזה מבין הכרטיסים עדיף, ללא התייחסות לתקציב. אני יודע לשניהם יש את הנתונים של: 512MB 2 יציאות של DVI שזה חשוב לי. תאמת הכי חשוב לי לדעת אם אני אצליח להריץ סרטים בפורמט HD במחשב כאשר זה המפרט שלי: מעבד: 2.66G זיכרון: 2G לוח אם:P4S533-MX - (יש מצב שהוא תומך רק עד AGP X4 ?) +אחד מכרטיס המסך (HD3850 או HD3650 ?) כמובן שניהם כרטיסי AGP. תודה, שלומי

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. רציתי להחליף כרטיס מסך למחשב ישן כדי להפעיל משחקים חדשים amd 1000Mhz, AGP*4 , 512MB התקציב שלי הוא 300 ש"ח השאלה היא אם כדי לקנות כרטיס ישן וחזק כמו TI4600 או לקנות כרטיס חדש עד 300 ש"ח והאם החדש יתן לי ביצועים גבוהים יותר 5500 REDEON 9200 או כל כרטיס אחר תודה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lumi,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בעד 400 שקל, המליצו לי על RADEON 9200SE, ורציתי את דעתכם בנושא... אני אשמח לקבל גם המלצות אחרות.. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by War-Hammer,

אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים לשנתיים הקרובות, אני גיימר רציני אבל אין לי כל-כך הרבה תקציב לזה, אז אני יכול להרשות לעצמי עד 800 שקלים, בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים שיתנו לי תמורה למחיר.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nahum8,

מפרט (1) E6300 @ 2100Mhz 945P-S3 1650XT ( ללא OC ! ) TWINMOS 512*2 DC השאר לא כ''כ רלוונטי.. קיבלתי ב 3DMARK 2005 תוצאה נחמדה נראה לי...7796 MARKS...זה טוב או לא?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. או לקנות מסך בקרוב? ועוד כמה שאלות: 1.מתי יצאו מסכי תלת מימד ? 2.וכמה הם יעלו ~?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.