עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cheapwine,

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by omermishan,

שלום. אני מחפש מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול חיצוני וגם למחשב שישמש אותי להקלטות. התווך הוא עד 300 שקלים. אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. ככה, לפי EVEREST, יש לי Proview 986, ואני רוצה לדעת מה המחיר שלו, והדגם היחיד בגוגל שאני מוצא זה: Proview PX-986 19'', אין לי מושג אם זה המסך שלי או לא, ואני חייב לדעת מה המחיר של המסך היום, כדי לדעת בכמה למכור אותו, הנה התמונה ב-EVEREST: http://planet.nana.co.il/badboy12/everest.JPG אין לי מושג מה לעשות :< ה-Proview 986 PX-19 זה הדגם שיש לי? איפה אני יכול למצוא יותר פירוט על המסך שלי חוץ מ-EVEREST? תודה לעוזרים.. ובבקשה אל תתנו לדיון לשקוע, זה חשוב.. תודה. חג שמח

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by TheReaper,

שמתי לב שיש איזהשהו חיבור מלבני כזה בצד שלו של מה החיבור הזה? עריכה- 1.האם שינוי מחיבור של PCIE X4 לPCIE X16 יגדיל לי את הביצועים? בכמה? במפרט הזה אני מקבל בערך 4000 ב3DMARK 05 זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by wwekingwwe,

P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זה הלוח אם הוא יחזיק את הכרטיסי מסך האלה? (תגידו מה כן ומה לא) 8800GT 8800GTS 9800GT 98000GT Super 9800GTX 9800GTX+ תודה מראש, רועי!!

6. שתי הגרסאות של הזכרונות... ואפשר הפנייה לאתר של חומרה בארצות הברית? בשביל מחירים... תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by le cat,

אנחנו עומדים לקנות מסך חדש ומתלבטים בין שני מסכים: Iiyama HM703UT Vision Master Pro413. (עם 0.25) או MAG 796FD ,17in, Trinitron. (עם 0.24) כיום יש לנו מסך MAG XJ700T טריניטרון ``17 שנרכש לפני בערך 4 שנים. כרטיס המסך שנרכש בזמנו היה matrox millenium G200 AGP (שמצטיין בעיקר בתצוגת 2D). במשך 4 שנים המסך עובד (וממשיך לעבוד מצויין). המדהים במסך הוא הצבעים החזקים והעמוקים. ולאחר השוואה עם מספר לא מבוטל של מסכים (חדישים יותר משלנו) שיצא לנו לעבוד איתם, ללא כל ספק צבעי המסך שלנו באמת חזקים ומדהימים! קיבלנו המלצות על מסך ה- iiyama. האם באמת כדאי לנטוש את ה- MAG? ??? תודה רבה על עזרתכם!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. איזה כרטיס מסך יותר טוב הכרטיס הזההותר למכירה בארץ רק היום) GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 1289 ש'ח או GIGABYTE pci-ex Geforce 8800GTS 320MB GDDR3 320BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 1670 ש'ח אל תלכו לי לפי המחיר אלה לפי הביצועים... אשמח אם מישהו יענה לי על זה עד מחר בצהריים... תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by Symphozis,

היי יש למישהוא מושג מתי צריך לצאת ה8600 כי אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה שיהיה לי כבר את הD10 שיספיק לי להרבא זמן. ה8800 יותר מידי יקר בישבילי ובקשר למעבד אני מחכה ל CONORE 6320

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Orio7,

מוכן לחרוג לכל מקרה - כרטיס מסך למשחקים. אני די משוכנע שהויכוח פה צריך להיות בין ה-9600GT ל-HD3850 OC Edition אז חיפשתי ושמתי לב למחירים באמת זולים להפליא: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 מפרט המחשב: AMD 5200 X2 MSI K9N SLI OCZ Gold XTC 2X1Gb ברצוני להחליף - 8600GT 450W PSU ProView 19" WIDE אז מה אתם אומרים? תודה מראש, אורי

• 15 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by djeli,

שלום אחים שלי מישהו יכול לתת לי מדריך בעברית לכל הפתיחת צינורות וכל הדברים האלה? או מישהו שעשה וזה עובד לו טוב יכול לעזור לי בטלפון או משהו? אין לי מושג בזה ואני מפחד לעשות טעויות! וד"א יש לי p4 2.6 (לא 64 bit) 512 ddr 200gb אני יוכל לעשות עם הנתונים האלה אובר קלוק גבוה?

12. אני עומד לקנות מחשב ממש בקרוב ואני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה gtx 570 oc- http://www.gigabyte.com.pr/products/product-page.aspx?pid=3685#sp gtx 460 soc- http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3613#sp הקטע שאמרו לי שה 570 יותר טוב אבל לפי הנתונים אני רואה שה 460 יותר חזק אבל עם פחות זיכרון מישהו יכול לייעץ ?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  13. Started by TAsraf,

אוקי,חשוב לציין לפני זה שהרגע ניקיתי את הגוף קירור של הכרטיס מסך שלי ואת כל המחשב. החלטתי לנקות את הכרטיס מסך אחרי חודשיים בערך מהפעם האחרונה שניקיתי אותו בגלל שהתחילו להופיע לי ארטיפאקטים במשחקים כמו Jericho ,COD4 ועוד. ניקיתי את הכרטיס ואפשר לראות שהטמפ' צנחו בערך ב20% עכשיו למה אני מתלונן על זה? כי בגלל שיש לי את הכרטיס הזה שנה ועד היום אפילו שהוא הגיע לטמפ' הכי קיצוניות (120 מע' 124 מע' צלזיוס) הוא לא עשה ארטיפאקטים והמשיך לפעול מעולה! אפילו לא נכבה! לא נמס! לא כלום! המשיך! עכשיו אחרי שנה שיש לי את הכרטיס אני מתחיל לראות את הארטיפאקטים כבר באזור ה80 מעלות 76 מעלות זה מעצבן כי הליבה הזאת אכן חמה ואין מה לעשות חוץ מאו לקנות גוף קירור או לשים משחה חדשה (חצי מהמש…

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by Acejin,

היי, יש לי מחשב ישן בבית ואני רוצה לשדרג לו את הכ.מסך. הכרטיס שיש עכשיו במחשב הוא - MSI Radeon X600 PRO, הוא יוכל להפעיל משחקים כמו: Red Alert 3 NFS החדש Call of duty 4 (נראה לי שכאן כבר הגזמתי =) אני אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך שיוכל להפעיל את המשחקים שציינתי למעלה בצורה שיהיה אפשר לשחק בהם. יש במחשב זיכרון של 512MB, כמה זיכרון כדאי לי להוסיף לו? צירפתי תמונה מהאוורסט: תודה =]

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by --Shadow--,

כמובן כנראה יהיה בין 3080 ל 3090 עם 12GB RAM https://wccftech.com/nvidia-rtx-3080-ti-9984-cuda-cores/

16. Started by nec_000,

שנון ביותר: the way it was meant to be paid

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. דגם TUF Gaming חדש בעיצוב מוכר עתיד לספק לנו פחות יחידות עיבוד במסגרת התבססות על ליבת GA106 מוקטנת - אבל גם נפח זכרון GDDR6 שמתעלה אפילו על ה-RTX 3080לכתבה

18. Started by marking,

מה אני רושם בקונסול של המשחקים המבוססים על קויק 3 בשביל לראות כמה FPS אני מקבל? כי ראיתי בגדי נייט 2 אפשר לראות! וכמה אני אמור לקבל עם רדאון 8500?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, טוב אני יודע שטווח המחירים גדול יחסית ובהתאם גם מספר הכרטיסים הרלוונטי. אני אומר לכם בכנות, אני כבר לא כזה גיימר רציני. פשוט יש לי יום הולדת בקרוב ועשיתי שדרוג למחשב לפני כמה חודשים. כרגע המפרט שלי הוא כזה: i5 3330 8gb ram amd radeon 6870 בתקופה ששדרגתי את השילוש אז היה לי עוד 5770 אבל קיבלתי את ה-6870 במתנה. בכנות למה שאני משחק היום המחשב מספיק לי. אבל חשבתי אולי לרכוש את Titanfall ואת Watch Dogs שיוצא בסוף החודש הבא ואני מתלבט האם יש כרטיס כיום בשוק שיתן לי שדרוג משמעותי. (גם PVZ Garden Warfare מעניין אותי אבל אני לא יודע כמה הדרישות שלו באמת גבוהות) אני מעדיף לא להשקיע את כל התקציב, כי כאמור אני כבר לא כזה גיימר כבד ואולי אני אשקיע חלק מהכסף ב- SSD או …

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by 3d_max,

שלום לכולם! יש לי מסך מאג 17 חלונות 2000 ו98 ובשניהם יש בעיה: בזמן Restart המסך עובר למצב SLEEP ,נורה כתומה ולאחר 2 שניות בערך חוזר לנורה ירוקה. פעם זה לא היה כך! בזמן אתחול מחדש הנורה לא היתה משנה צבעה! כרטיס מסך geforce 2 . מי שיודע מה עושים..אולי טיפול בביוס? גלעד.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. היי, יש לי בעיה חדשה ודחופה לי בטירוף. החל מלפני כמה ימים אני לא מצליח לראות יותר את תמונת המחשב על הטלויזיה. החלפתי כאבל (S-VIDRO:RCA), התקנתי מחדש את הדרייברים, ניסיתי להפעיל את החיבור לטלויזיה דרך ה TVTOOL (במקום התוכנה של NVIDIA) ושום דבר לא עוזר...פשוט אין תמונה על הטלויזיה. כדאי לציין שאני כבר שנים עושה את החיבור הזה של הטלויזיה למחשב ואף פעם לא הייתה לי בעיה (ככה שזאת כנראה לא בעיה של חוסר ידע) וגם שמדובר במחשב חדש וכרטיס מסך מתקדם (ככה שלא מדובר כנראה בבעיה במחשב - כבר הצלחתי לראות בטלויזיה עם המחשב הזה). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה/הצעות לפיתרון? תודה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by Gnome,

מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שיש?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shibby15,

בכתבה שמצורפת לחדשה על הראדון 9700 של גיגהביט רשום שיש לו זכרון 2.8ננו אבל אמור להיות 2.2ננו טעות שלי או שלהם??

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום אנשים, היום הרכבתי הרד דיסק חדש במחשב, ולהפתעתי כשחיברתי את המחשב מחדש שמתי לב שהכרטיס מסך ממש (!) רועש. אני מניח שכשהזזתי את המחשב, משהו זז בתוך הכרטיס מסך (גוש אבק אולי) שגורם לרעש. הכרטיס מסך אמנם בן פחות משנה וחצי... אבל קניתי אותו מ-TMS קריות בזמנו, ואין לי מושג מה קורה עם האחריות... בכל מקרה לא בא לי להיסחב עד המרכז בשביל זה אלא אם כן ממש חייב. לפתוח את החיפוי פלסטיק של הקירור ולנקות שם קצת זה רעיון טוב? במידה וכן... יש למישהו מדריך מפורט איך לפתוח את החיפוי פלסטיק? זה מבטל אחריות? תודה.

• 14 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.