כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שבאתר שקניתי את הכרטיס מסך שלי יש את התמונה הזאת: ומה שאני קיבלתי זה כזה: בהתחלה חשבתי שעבדו אלי, אבל שנכנסתי לאתר של PALIT ראיתי שדוקא מה שאני קיבלתי זה מה שמופיע באתר של PALIT (מה שבתמונה שניה)... אז למה יש כביכול 2 דגמים שונים?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את ה- מפרט בסיסי לגיימינג בינוני-כבד למשרד, אך לעשות שימוש ב- 4850 שיש לי בבית, ולרכוש למחשב הביתי כרטיס מסך טוב/חדש יותר. התקציב לכרטיס עצמו הוא כ- 800/900 ש"ח עם אפשרות להגיע עד 1,000 אם ישנו צורך. מפרט המחשב הביתי שיארח את הכרטיס החדש: E8400 2GB לוח אם: EP43-DS3L הצעות יתקבלו בברכה, תודה. נ.ב. המשחקים משוחקים ע"ג ASUS 17 שמחזיק בכבוד כבר כמה שנים.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם 2 הכרטיסים הללו יכולים להריץ משחקים חדשים ברזולציה של 4K ללא בעיה? asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler במידה וכן, כמה עולה כיום מסך 4k נורמלי בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD Athalon XP 2500+ Abit NF7-SL Western Digital 120GB Sata 8MB Buffer Elsa ATI Radeon 9800Pro 128MB כל השאר לא נראה לי חשוב... כשקניתי את המחשב (בחופש הגדול שנת 2004) כל המשחקים שהרצתי עליו עבדו בלי בעיות. לא מזמן החלפתי את הכונן קשיח אחרי שהוא נהרס לי בפתאומיות. עכשיו כל משחק שהתקנתי עליו לא עובד! התקנתי את המשחק SOF2 MP Test וכשאני רוצה לשנות שם או להכנס לסרבר אז הוא אומר שיש לי בעיה והמשחק צריך להסגר התקנתי גם את הדמו של רולר קוסטר טייקון 3 וגם הוא לא עובד, הוא ישר יוצא מהמשחק אחר כך התקנתי את הרולר קוסטר טייקון המלא ואותו דבר, גם הוא ישר יוצא מהמשחק מה יכולה להיות הבעיה? ??? נ.ב יש לי את הקאטליסט 4.8. התקנתי אותו כי חשבתי שהקאטליסט 5.1 עושה …
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 …
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים כבדים ואני מתלבט בין : ASUS 7950 לבין Gigabyte HD7950 Windforce X3 בKSP המוכר המליץ מאד על הדגם של ASUS וטוען שהקירור שלהם הוא הכי מפלצתי שיש - השאלה היא בביצועים בשטח , מה הכי טוב מבין שניהם ?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע עך המחשב את ה3D Prophet 4500 tv out המבוסס על קיירו 2 ועושה עבודה מצויינת אבל חסרים לו יותר מידי פרימיים במיוחד במשחקים חדשים חשבתי לשדרג אבל רק אם זה שווה את זה כרגע ושמתי את עיני על ה Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB השאלה היא כמה הבדל סביר להניח שאני אראה במשחקים? עוד שאלה היא האם שווה אולי לחכות עוד איזה חודש עד לירידת מחירים אם צפויה אחת? ועוד חודש וקצת תהיה לי אפשרות לקנות את הכרטיס באנגליה אם זה יותר זול.. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום קניתי בסוף השבוע האחרון את הכרטיס GV-NX76T256D-RH של Gigabyte. זה כרטיס מבוסס על 7600GT עם קרור פסיבי ואני משתמש בו ב HTPC שלי. את הכרטיס חיברתי בעזרת s-video לטלויזיה ובעזרת DVI למקרן שלי. חיבור ה s-video מתחבר לטלויזיה דרך מתאם מיוחד שמגיע עם הכרטיס (תמונה מצורפת). ועכשיו לבעיה: אני מקבל תמונה בשחור-לבן דרך יציאת ה s-video. כבר בשלב ה boot של המחשב התמונה שמתקבלת על הטלויזיה דרך יציאת ה s-video היא בשחור לבן. לעומת זאת התמונה מתקבלת על המקרן בצבע. ניסיתי לשנות ב driver את שיטת השידור ועברתי על כל סוגי ה PAL וה NTSC אבל כלום לא עזר. קיימת עוד תופעה מוזרה בכרטיס. כשהתקנתי את המחשב הוא היה מחובר רק לטלויזיה והכבל DVI שהולך למקרן היה מנותק. מכיוון שראיתי שאין צבע ב s-v…
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך: AMD R9 290 מהירות הGPU והזכרון נורא נמוכים 150-300 MHZ, אמור להיות בערך 1000MHZ מצ"ב תמונה http://srv1.jpg.co.il/4/55204ee6bb20b.png מבקש את עזרתכם במציאת פתרון
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI radeon X700 256MB ורציתי לשאול אם אפשר לראות את המחשב בטלויזיה למה אין לי שום כבל ואיזה יציאה יש לכרטיס מסך ? למה יש לי 3 יציאות ואני לא יודע הנה זה היציאה שיש לי : ואם תוכלו להגיד לי כמה עולה הכבל שמחבר אז אם תוכלו להסביר לי תודה רבה !! :hi: ונראה לי אני לא בטוח יש לי יציאה S-VID OUT אז מישהו יכול להסביר לי איזה כבל לקנות ולאן לחבר בטלויזיה ( בטלויזיה יש לי את החיבור אם ה - 3 עיגולים בצבע אדום - לבן - וצהוב )
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לאחר החלפת לוח אם (סוקט 478) שמתי לב שעם כמה פלוסים שקיבלתי ראיתי שמהירות הAGP בלוח אם הזה היא X4 [לפי האוורסט] השאלה היא האם זה קבוע או ניתן לשנות את זה [ע"י ביוס אולי?] ? האם זה ככה בגלל שהכרטיס המובנה של הלוח פועל?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קחו את כל המבצעים שיש כרגע בארץ על כרטיסי מסך. חלקו את העלות בתועלת, איזה דגם נותן תמורה הכי גבוהה? (ללא אובקלוק וכל זה. למטרת גיימינג כמובן) תודה
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קראו את זה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1821&p=1 ו- http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforcefx-5900ultra_1.html (ויש עוד כמה) מאוד מעניין! אלו מבחני הביצועים האמיתיים של ה-GEFORCE FX 5900 ULTRA! יש שם הרבה הפתעות, ונראה שנווידיה תיקנו את הטעות של ה-NV30 שלהם, ושוב קיבלו את התואר של החברה עם המאיצים הטובים ביותר בעולם. נקודה.
-
- 84 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום Radeon 9000 64MB GigaByte, ניסיתי להתקין וקיבלתי כל פעם הודעת שגיאה אחרי התקנת ה - Display Driver. זה אחרי שהורדתי drivers מ - http://www.ati.com/support/drivers/powered.html המחשב שלי כבר ישן: P3 550 256MB SDRam. כששאלתי בחנות אמרו לי שלא צריכה ליהיות בעיה עם ההתאמה בינהם. הכרטיס הישן שלי הוא Voodoo 3 3000. למישהו יש ניסיון עם הקונפיגורציה המסויימת הזאת והצליח ? תעשו טובה ותנסו להציל אותי כי יאללה אני רוצה כבר שיעבוד ! תודה...
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/5235 1. הוא יותר טוב מה 8800GS? 2. יש הבדל משמעותי בינו לבין שאר ה9600GT שמצדיק את המחיר? (http://tms.co.il/search/?q=9600gt) 3. הוא פחות טוב מאחיו ה Sonic? 4. מישהו יכול להגיד לי את התדרים שלו, כי לא מצאתי בשום מקום ביקורת או משהו לגביו (לא לגבי ה SONIC ואני לא יודע אם הם אותו הדבר). מצטער על החפירה ותודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקיי נודע לי שיוצאים כרטיסי מסך חדשים מחברת ATI בחודש אפריל ,קודם כל קרדיט לפורום אחר שבטח אסור לרשום פה אותו.. אז ככה: ספינת הדגל של כרטיסי המסך בעלי ליבה בודדת אשר תתבסס על ליבת ה RV790 תיקרא HD 4890. הליבה אשר תימצא בכרטיס היא ה RV790XT A11 אשר עובדת במהירות של 850/975MHz למהירות הזיכרון\ליבה, כש AMD טוענת, שהליבת ה RV790XT החדשה אמורה להיות מהירה יותר בכ 20 אחוזים מליבת ה RV770XT אשר נמצאת בכרטיסי ה Radeon HD 4870, ובכך להתחרות באופן ישיר בכרטיסי ה GeForce GTX 285 על תואר כרטיס המסך החזק בעולם בעל ליבה גראפית בודדת. התוצאה הצפויה מהשקת כרטיסי המסך החדשים של AMD היא הורדת מחירים משמעותית, כן כרטיסי ה HD 4890 החדשים אמורים להימכר במחיר של 199$-249$ כ 150$ פחות …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחיל לעבוד בקיץ ואני רוצה לחסוך כדי לקנות כרטיס מסך חדש. אני מוכן להשקיע בערך 500 שקל. מה לדעתכם הכי טוב לקנות ???
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום!!! מישהוא מכיר את הכרטיס SAPPHIRE ATI REDAON 9800P 128MB 256BIT ואיך הוא בהשוואה ל GIGABYTE FX6600GT 128 MB תודה לעונים ( דרך אגב שניהם באותו מחיר)
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לקנות 8800GTS 320MB של חברת XFX ב900 שח אז מה יותר עדיף/חזק 9600GT שעולה חדש באזור ה 900 שח אוו 8800GTS תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
רבותיי. איך אפשר להפוך מהמסך הרגיל שלנו למסך נגיעה.תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה X1900XT?. או שיש מתחרה מבית nVidia שהוא יותר טוב...
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי כרטיס Giga-Byte GV-NX66256DP2 FX6600 . הכרטיס פועל במהירויות של 400 ל gpu ו 800 לזכרון. לאילו מהירויות אפשר להאיץ אותו בהנחה שהטמפרטורות תקינות? האם אחרי האצה כזו הוא מתקרב ל Gigabyte GV-NX66T256DE Geforce 6600GT (גם ddr2)? אילו טמפרטוררות נחשבות בטוחות ב GV-NX66256DP2 ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אתמול קיבלתי לידיי כרטיס מסך חדש מבוסס 600GT. ה"בעייה" אם ניתן לכנות אותה כך, היא שאני מפעיל את הפילטרים על מקסימום דרך הדרייבר ואני לא רואה שום נפילה בביצועים. מצד שני איני שם לב לשום הבדל בתצוגה. איך ניתן לדעת אם הפילטר פועל בכלל והאם ישנו בנצ'מרק מסויים שניתן לראות בו הבדל בבירור ? באותה הזדמנות אני רוצה לשאול לגביי דרייברים, האם האומגה מומלצים ?
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן וברצוני לשדרג את המחשב, לגבי כל החלקים לוח אם, מעבד, זכרונות וכו' אני יודע מה אני רוצה אבל לגבי כרטיס מסך, אני עדיין מתלבט, אני מעוניין להשקיע עד 1200 שח על כרטיס מסך PCI-EX ולא יודע במה לבחור ATI/NVIDIA איזה דגם, וכו'. אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס באיכות הגבוהה ביותר בטווח המחירים הנ"ל תודה מראש שי icq 175783301
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-