עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aldema,

מחפש אל.סי.די למשחקים בעיקר עד 2000 ש"ח חשבתי על ?Philips 190S5FS?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. קחו בחשבון שיש לי מסך דק עם כניסת DVI. FX6200 Max 256MB TurboCache,PCI RADEON X300 SE 128MB PCI-E,DVI , TV? ללא עניין ה-DVI - מי טוב יותר מהשניים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by JUNGLE,

בבשקה עזרה... תודה :]

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  4. -------------------------------------------------------------------------------- אני צריך כרטיס מסך למחשב הישן שלי שיש לו מעבד אינטל 1800, ואני מחפש כרטיס מסך בעיקר בשביל משחקים (לא חזקים במיוחד כי בכל זאת זה רק 400 ש"ח.....) יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  5. אז ככה יש לי את הכרטיס בחתימה ניסיתי לראות מה יש במסך של פתיחת הצינורות בריווה טונר, זה מה שיצא לי: אז חשבתי מה יקרה אם אני יסמן סתם למשל את אלה שמוקפים באדום, או אחד אחר שלא מסומן, מה קורה אז? תודה מראש, אלי.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  6. יש לי אחת שהגיע עם הכרטיס טלויזיה אבל לא ממש נוחה למשל אי אפשר להשתיק רק את הטלויזיה ולשמוע משהו אחר , דברים קטנים אבל זה לא נוח... תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך די ישן geforce 3 ti 200 128 בלי TV OUT. אני בקושי משחק במחשב, ואם אני משחק אז רק FM שזה משחק בלי גרפיקה. אני בעיקר רואה סרטים ואני צריך מאוד TV OUT. בבקשה תעזרו לי למצוא כרטיס שישתווה לביצועים של הכרטיס שיש לי עכשיו ויהיה לו TV OUT, אבל שיהיה זול - עד 500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by jhracham,

אז לאחרונה נשרך לי הכרטיס הקיים GeForce 4200 TI... ובמקומו קנינו את ה GeForce FX 5500... הבנתי שיש כמה הגדרות כיוון ב Bios ואני חושב שעל רובם השתלטתי... אולם יש לי אופציה ב Bios שאני לא יודע מה בדיוק לכוון אותה: Graphics Aperture Size... ורציתי לדעת איזה ערך אני שם שם? (הברירת מחדל היה על 64) אם ישנם עוד הגדרות שאתם ממליצים על מנת לכוון אני אשמח לשמוע... ורציתי לדעת גם איזה משני הכרטיסים שציינתי למעלה (4200 TI או FX 5500) לדעתכם יותר חזק. תודה!

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  9. שלום לכם כמו שרשמתי אני מחפש מסך דק איכותי וטוב והכי חשוב שלא יגרום לי לבעיות בעיניים היום יש לי את הסוני HX73S ואני רוצה לעבור ל19 אינץ איכותי אפילו יותר מהסוני שלי. לפני שקניתי את ה17 היה לי את ה19 דגםHX93S שהוא היה על הפנים ונלחמתי להחזיר אותו בזמנו ואף הצלחתי אז אני לא רוצה ליפול שוב. מבחינת מה הוא יעשה משחקים, סרטים פחות עבודות אופיס(כתב קריא ביותר )וכו' פה ושם גרפיקה. מבחינת תקציב בלתי מוגבל לגודל 19 אינץ לא רוצה מעל הגודל הזה. האם יש מסך כלשהו שהגודל נקודה שלו הוא פחות מ0.29? או 0.26 כמו ב17 כי סהכ זה גורם לתמונה להיות פחות חדה...או שאני טועה והחדות מספקת? אותו דבר לגבי הרזולוציה אם יש משהו מעל הנורמה של 1280X1024 זה יהיה מעולה. ראיתי שהמון ממליצים והולכים על …

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by TNTx2,

זה באמת משפר את הביצועים ב 50% או שזה רק חירטוט של nVdia

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by Crash5,

אני מתעניין ברכישת המסך Samsung SyncMaster 730B רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך, חסרונות מול יתרונות. כמו כן, האם יש מסך אחר בטווח המחירים של המסך הנ"ל ששווה לבדוק גם? נ.ב. האם יש איזה שהוא הבדל בין עבודה עם חיבור אנאלוגי או בעבודה עם חיבור DVI?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  12. GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS 1000 שקל ??למישחקים הוא יחזיק מעמד אן שיש משו יותר טוב במחיר דומה!? תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, יש לי הזדמנות לקנות כרטיס שלהם במחיר שווה, מאחר ואני לא יכול לתת לינק ישיר לחנות אני פשוט שואל עליהם באופן כללי, איך הם? למישהוא יש ניסיון איתם? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  14. Started by Rיה,

אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואמרתי להם שאני רוצה 6600gt והם אמרו לי שיש להם 6600 בלי gt של גיינרוור משהו כזה מה ההבדלים??מה יותר טוב?והאם אני יתפשר?על הגיינרוור הזה?אמרו גם שהוא מעביר את כל העומס למעבד וככה הוא לא מתאמץ ויש יותר ביטים משהו כזה אני לא יודע אם זה נכון חייב עזרה לא רוצה לקנות סתם

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מחשב חדש.. הבנתי שלבעלי LCD 17 מספיק גם הGT השאלה אם עוד 3 שנים הGT יהיה חזק כמו הGTX?? ואם שווה ההפרש מחירים בין שני הכרטיסים (700 שקל...) תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by R0ck,

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.77.html

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by ilanb0,

ברשותי כרטיס nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X כמה זמן אחריות יש על כרטיס כזה? אנא, לא השערות אלא מידע מבוסס למי שיש.

18. Started by Gill2,

קניתי מסך LCD View sonic VP 191S. כשקיבלתי אותו ראיתי שיש לו בעיה עם הצבעים ,שהצבעים בהירים מידי והמסך מסנוור מרוב שהוא בהיר. אומניטק (היבואן הרישמי) אמרו שהם יתקנו אותו ובנתיים נתנו לי אחד חלופי בצבע שחור ( view sonic vp191b) והתמונה הייתה הרבה יותר טובה. כשהם שלחו לי אותו חזרה "מתוקן" עדיין הייתה לא את הבעיה של צבעים. ביבואן אמרו לי שהתמונה של הדגם View Sonic vp191b שונה משל הכסוף שקניתי. ההסבר הזה לא נראה לי האם יכול להיות שיש הבדלים בתמונה בין מסך למסך שההבדל היחיד הוא צבע המסגרת?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by bizbuzy,

האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by boom!,

איזה ספק כוח לדעתכם כדאי לקנות עם הכרטיס? הוא זולל אנרגיה לא?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bilbo,

למען ההגינות אני חושב שכדי להביא לציטוט מפרי ע?טו של רן מילשטיין?(כתב שלכם ) : "אם זאת למרות הביצועים הגבוהים, יש לזכור שאם ברשותכם מסך LCD דק עם רזולציית 1280x1024 (כמו שיש ברוב המסכים), אין טעם להשקיע כרגע ביותר מ-7800GT (ורצוי אחד זול), שכן הגענו לשלב בו המסך מהווה את המגבלה העיקרית בהנאה שלנו מרזולוציות מטורפות" אני חושב שזה מסכם הכל: בסיכום הכללי CRT מוביל באיכות התמונה .... LCD זאת הטכנולוגיה של המחר זה בטוח , אבל די עם השכנוע העצמי שלכם שהיום איכות התמונה שלו עדיפה על CRT טוב. עדיין לא ....

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  22. Started by Dvich,

לכרטיס יש 20 צ"ע ו7 מנועים גאומטרים, 400MHZ לליבה ו1GHZ לזכרונות. 3DM01SE: 24777 3DM03: 14557 3DM05: 6836 לא חזק בהרבה מהדור הקודם אבל גם צריך לחכות לבנצ'ים ממשחקים. כמו כן גם אי אפשר לפתוח לו צינורות. http://www.vr-zone.com/?i=2563&s=1

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Itzik 007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך דק... זה המסך: ViewSonic VA712 17" LCD http://www.viewsonic.com.sg/product...?id=215&s=specs איך הוא? כדאי? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by bizbuzy,

האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by blabla2002,

באתר שלה www.nvidia.com מה דעתכם זה יהיה?

דיונים חדשים בפורומים