עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם יש ברשותי 2 מצלמות וידאו אחת שלי TRV 140 שאין לי בעיה להקליט ממנה דרך הFIREWIRE הכל תקין מצלמה נוספת של חבר שלי DCR TR19 (נדמה לי שזה הדגם) (הפורמט שלה הוא NTSC) ברגע שאני מפעיל את המצלמה ובא להקליט לא משנה באיזה תוכנה פרמייר וידאו סטודיו MOVIE MAKER של WINDOWS מנסה להקליט ואחרי שניה רושם לי שאי אפשר ליצור את הקובץ שהוא פגוע וימחק למישהו יש הצעה כיצד לפתור את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  2. Started by K0sTa,

אני צריך גירסה הכי אחרונה יש לי direct 9.0c יש יותר חדש ?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  3. שלום, אני מסדר לחבר שלי כמה דברים במחשב (פנטיום3 וג'י פורס MX 440) והבעיה היא שאחרי שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך המסך נכבה כל פעם שהמחשב עולה. לפי דעתי זאת בעיה בדריבר של הכרטיס מסך כי אחרי שאני מסיר אותו ואני משתמש במחשב בלי הדריבר זה בסדר. אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה אז שיכתוב בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by ofir12e,

מישהו יודע האם ניתן להשיג בארץ את המסכים של סמסונג מהטכנטלוגי ההחדשה vixlim ???

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by alvin,

האם קרה לעוד מישהו שהדיסק שהוא קיבל עם הכרטיס מסך דפוק לגמרי ולא קריא?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  6. מתוך סקרנות, לדעת אם החנות שיקרה או לא

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  7. Started by phantomII,

יש לי מסך VIEWSONIC G90F שעובד יופי על המחשב עם ה 6600GT שלי אבל כשאני מחבר אותו למחשב עם ה 7800 התמונה נראית מטושטשת כאילו הכל טבוע במים שום הגדרה ששיניתי לא עוזרת מישהו מכיר תופעה כזאת?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  8. היי מת לי הכרטיס. TI4200 ששירת אותי נאמנה איזה 3 שנים. הוא אפילו מת לפני איזה חודשיים, ונאלצתי להשתמש בינתיים באיזה RIVA TNT2 מאובק שמצאתי באיזה ארון... אז עכשיו אני איתו. ואני עצלן, כל כך עצלן, שחודשיים אני סוחב עם כרטיס מסך שיותר זקן מאחי הקטן. בינתיים גם ניסו לתקן לי אותו, ללא הצלחה. כנראה שזה סופי. אבל זהו, הגיעו מים עד נפש. אני רוצה כרטיס נורמלי. ואם יש תחום בחומרה שאני לא מבין בו יותר מדי, זה כרטיסי מסך. וזה נובע מהסיבה העיקרית: אני לא גיימר. אז כן, פעם באף פעם אני משחק באיזה GTA, אבל בגדול, אני כמעט ולא משחק, ואם כבר כן, אז עדיף שזה יהיה קווסט, ועדיף שיהיה דו מימדי בגלל זה הTI4200 שירת אותי נאמנה הרבה זמן, ולא הצטרכתי להחליף אותו. אני מחפש משהו ברמתו לפחו…

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by Dunul,

אני מקווה שפורום הזה הוא הפורום המתאים, אבל ישנם שני מסכים שנאי מטלבט בהם, הראשון FP71GוBenq שהוא 17 אינטש ו8MS בקששר לשני הוא מסך של LITE ON, רציתי לדעת איך הם במסכים...

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  10. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1408

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by GTI,

יש לי כרטיס מסך radeon 9550 של gigabyte 128mb 128 bit אני משתמש בעיכון הרגיל שקיבלתי אם הדיסק שלו זאת גירסה ישנה לפי מה שאני יודע אבל תמיד שאני מוחק את הגירסה היישנה ושם את הגירסה הכי חדשה אז הביצועים של הכרטיס יורדים המשחקים מתחילי יותר לקרטע מה זה יכול להיות?? ויש לי מחשב חזק יחסית מעבד 2.8 prescott לוח p4s800d זכרונות של geil 512 400mb

12. Started by GAL_FX,

שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שתוכלו לימצוא בסכום הזה חשבתי על gforce 6600 gt אבל אני לא יודע איזה ואני לא רוצה פיסיאיי אקספרס תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. חברה אני צריך תשובות דחוף ,אני קונה מחשב בשבוע הבא ועוד אין לי החלטה..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shloosh,

תקציב 1900 ש"ח הדרישות: סרטים,עבודה ממושכת בווינדוס,אינטרנט. עיצוב יפה-חשוב DVI 8ms-12ms חשובה לי איכות התמונה יותר מהמהירות לא משנה לי כל כך החברה. חשבתי על 730B 710T ויש גם כמה חדשים של lg ,אני לא זוכר את הדגמים

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  15. Started by 54321,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב X800 או X800GT. את הX800GT מוכרים עכשיו ב1160 ואת הX800 ראיתי שכבר מוכרים ב1300 את הגירסא של ה256bit אז זה שווה את התוספת או שהוא בכלל לא יותר טוב מהX800GT.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

מה המחיר הכי זול ל-6800GT?? אבל אני לא רוצה שזאת תיהיה סתם חברה או משהו ושזה יהיה 256. יש סיכוי למצוא אחד כזה בפחות מ-2000 ש''ח?

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by mani007,

גרסאת ה256 מבית ספיר מגה נמכרת כבר 1250 שח http://noacomp.co.il/product.asp?productid=3957

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. שווה או לא? ודרך אגב גם כמה זמן?

• 18 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by N N C,

אני מחפש כרטיס מסך AGP שיחליף את הג'יפה MX המזדקן שלי. אין עדיפות לATI או NVIDIA. התחום הוא עד 600-700 שקל. תודה. נ.ב. המפרט שלי: AXP 1800+ עם 256MB DDR

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by D-Bang,

אני מעוניין לקנות מסך LCD ההתלבטות שלי כרגע היא בין סמסונג 730B ל- 930B מן הסתם אני כמובן מעדיף את ה19" אבל מה שמפריע לי זה ששניהם זה אותה רזולוציה ועקב כך הבנתי שב19 פשוט הגדילו את גודל הפיקסלים. השאלה שלי היא עד כמה זה משפיע על איכות התמונה והטקסט האם ב19 הכל יראה יותר מפוקסל? אני יודע במשחקים/סרטים זה פחות משנה כי זה כל הזמן מתחלף, אבל אותי יותר מעניין לדעת איך יראו התמונות שאני מצלם או הגלישה באינטרנט בנוסף אשמח אם תמליצו גם על צגים אחרים (חוץ מה710T שקראתי עליו רבות פה..)

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by nadav275,

מה הסיכויים שהוא ייפתח? ואילו חברות מומלצות לצורך כך?? (חרוז גם יצא לי תפוז ) ומה אתם אומרים על כרטיס כזה של חברת chaintech הכולל ViVo?

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by Rhx,

תראו בדקתי באתר היצרן כמה הוא אמור לקבל אותו כרטיס והוא מקבל 2951 http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6600_gttdh_1.html זה הגיוני ?.. הוא לא אמור לקבל 3400-3500 ? אני פשוט לא יכול לבדוק ב3DMARK05 (יש לי בעיה כלשהי) ואמרו לי שהוא אמור לקבל בסביבות ה 3300-3500 ... מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by Mizardon,

אני צריך קישור מדוייק לעידכון הדרייברים של GFORCE 6600 GT יש לי PCI EXPRESS X-16 פליז מישו

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  24. Started by thegodx,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3956 תגידו אפשר המחירים באמת מצדיק את זה? :

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. ולפעמים נשאר על ורוד חלש כזה ויש כל מיני פסים. אני ממש לא יודע למה זה. נסעתי לים המלח ביום חמישי לפני זה המסך עבד מעולה במשך שנה שלמה ואפילו יותר וכשחזרתי ישר שפתחתי את המחשב גם מה שהיה כתוב שם שמעלים את המסך היה בסגול כזה כולל הוינדוס עצמו עשיתי ריסט זה הסתדרתר ועכשיו זה שוב חוזר והולך לסיגורין. והמסך על צבע כזה מוזר להבן הוא לא ממש לבן. מה הבעיה ואם מדובר בכרטיס מסך או במסך עצמו? מסך LG LLATRON F700P כרטיס מסך radeon ati 9600xt 128mb\ ד"א הכרטיס מסך בחודשים האחרונים עשה לי המון בעיות(נתקע במשחקים -קפא כאילו ועוד כל מיני ובלי סיבה כאילו לא היה מאמץ או משהו) תודה רבה לעוזרים1

• 2 תגובות
    • 8.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים