עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ag80,

קראתי את הכתבה הבאה באתר זה,(HWZONE) הכתבה מתייחסת לכרטיס GTX465: לאחרונה התופעה נתגלתה גם בכרטיס ה-GTX 465 של NVIDIA - מסתבר שמספיק לצרוב על כרטיסי ה-GTX 465 ביוס של GTX 470, כרטיס בעל יותר ליבות CUDA פעילות מאשר ב-GTX 465, בכדי שהכרטיס יתפקד כ-GTX 470 בכל מחשב בו יותקן. למעשה, כאשר באתר EXPreview סיקרו את כרטיסי ה-GTX 465, הם גילו שחלק גדול מהכרטיסים אותם הם קיבלו לצורך הביקורת היו למעשה כרטיסי GTX 470 בתחפושת ולאחרונה אף שיחררה חברת ASUS כלי הבודק אם אכן ניתן לשדרג את הכרטיס (הורדה ישירה מ-EXPreview). כמובן שהשימוש בו הוא על אחריות המשתמש בלבד, שכן לא כל כרטיס מאפשר את פתיחת צינורות העיבוד, אבל במידה והפעולה תצליח - מדובר ברווח נקי של כ-300 ש"ח (ההפרש בין מחירו של ה-G…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. הכרטיס מסך יורכב במערכת מחשב חדשה. מסך DELL FP 1600X1200

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by NetSpider,

איך אני יכול ללכוד ישר לMPEG1 כדי ש Nero לא יעשה אחרי זה Encoding שלו , כי זה לוקח הרבה זמן ... עדיף איזהשהוא פיתרון עם VitualDub , כי ראיתי שאפשר לעשות את זה עם איזו תוכנה אחרת אבל האיכות שם לא משהו ... אבל כל הצעה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by guy_pr,

יש לי כרטיס מסך GEROTCE TI 4200 ואני רוצה לחבר את במחשב לטלויזיה איך ?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. זו השוואה שנכון לעשות בכלל? יש מקום לחשוב על GEFORCE גם? בכל מקרה אשמח להמלצה על כ. מסך לעבודה בתלת מימד בסביבות ה1000 שקל עדיף לא לעבור. תודה.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by LRa,

יש לי AMD 1900+ ו512 MB זכרון, אני משתמש בGF2 PRO ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן לי את התפוקה הכי טובה עם המפרט הנ"ל. לא כל כך קשור לנושא אבל עם כרטיס מסך חדש המחשב שלי יתמודד היטב עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת כמו HL2 ו Max Payne 2? וכדאי להוסיף זכרון או לשדרג את המעבד ? נ.ב. הבורד שלי הוא msi kt3 ultra. תודה ושבת שלום

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by wArezm0n,

עשיתי Unlock לOVERDRIVE בדרייברים של ATI Catalyst 5.4 יש לי כרטיס מסך X850 XT ורציתי לדעת איך עושים Lock לOVERDRIVE ורציתי לדעת,אם אני שולח את הכרטיס למעבדה הם יכולים לראות שעשיתי Unlock ל OVERDRIVE? תודה.

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  8. היי, הורתי כמה סרטים של HL2 והם כולם באים בפורמט של BINK VIDEO EXE, לפי האיכות זה ניראה כאילו זה מרונדר בזמן אמת , שכן האיכות גבוהה בהרבה משל DVD, מצד שני הכרטיס שלי תומך בDX7... , מישהוא יודע אם זה סרט או קטע גרפי הסרטים שבאים בפורמט של EXE? יאיר.

9. יש לי כרטיס מסך ATI X800 עם דרייברים מעודכנים (5.4). בעת מעבר (SWAP DISPLAY)לטלויזיה (רזולוציה 1024*768) הכל עובד. בעת חזרה ל DESKTOP הרזולוציה יורדת ל 600*800. למה? עדכנתי דרייברים אחרים וגם שם זה קורה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  10. יתחבר לממיר של HOT לגבי מחיר - נגיד 200-300 יתחב למחשב בעל מסך "LCD 19

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. אני הפכתי את הפורום ואין הסבר לפירוש של מה נותן לי בעצם BIT גבוה כמו 380 או 512 לעומת 128 לדוגמא ? אין הסבר שאומר מה נותן לי מספר ה-MB בכרטיס מסך 256 או 512 ? אלו הם נתונים שניתנים בכרטיס מסך ולא מוסברים כלל שוב לאנשים שיודעים להסביר

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. תמליצו לי על כרטיס מסך טוב עד 500 ש"ח, אין לי יותר מזה, כי אני מתכנן לקנות גם את הקונרו. אה, ואני רוצה שCRYSIS יעבוד לי כמובן , הנה הדרישות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193043.0 יש משהו כזה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by InFiNiTi,

אני עוד מעט מקבל כסף... אני רוצה לקנות את זה במחיר מצחיק במיוחד... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1132 חבר שלי אומר שהחברה לא טובה וצריך לקנות ASUS או GigaByte ..האם זה נכון? אני צריך ספק כח גם בנוסף ואני מתכנן על ה450W של FSP PNR... האם הוא יחזיק? אגב המפרט הזה יחזיק את כל מה שאני מתכנן פה? E6300 2GB RAM 667MHZ IL9Pro PCIE 450W FSP PNR שאני קונה גם בנוסף... תודה לעונים!

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  14. אהלן חבר'ה, יש לי שאלה, משהו ששמתי לב אליו וקצת מדאיג אותי כי אני לא בטוח אם זה תקין. במחשב שלי יש כרטיס מסך מסוג EVGA GTX680, מחובר אליו כבל HDMI שמחובר לרסיבר של YAMAHA בצד השני. אתמול עשיתי קצת סדר בכבלים ובזמן שהמחשב היה מכובה הוצאתי את הכבל ונגעתי בחיבור שלו, וביד השנייה נגעתי במשטח מתכת וקיבלתי ממש זרם מהכבל. בהתחלה חשבתי שכנראה הכבל דפוק כי זה קרה יותר מפעם אחת, אז החלפתי כבל וזה שוב קרה, מה שאומר שזה קשור לכרטיס מסך או למחשב. אני נזכר עכשיו שגם כשהיה לי את הכרטיס מסך הקודם זה קרה לי פעם או פעמיים לכן זה גם לא בטוח קשור לכרטיס מסך מה שמשאיר רק את הספק בתמונה, גם אם המחשב מכובה כנראה עדיין עובר זרם השאלה אם אני אמור להרגיש אותו כשאני נוגע בכבל ביד אחת ובמשטח מתכת ב…

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  15. Started by David_Beckham,

אנשים התקנתי תמשחק יש לי 8800GT המשחק הולך לי על SLOW motion ואני משתגע למה זה ככה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  16. http://shop.amd.com/en-us/components/graphic-cards/AXR9390II16GBD5 מעניין לראות השוואת ביצועים לחיה הזאת .

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  17. שלום! יש לי כרטיס מסך דגם: asus8800 gtx אני משחק משחקים על רזולוציה של 1920-1200 מסך 24 אינץ של benq ברצוני לרכוש כרטיס מסך דגם:bfg295 gtx האם כדאי לי להשאר עם הכרטיס הקיים ואם כן עוד כמה זמן אני יכול לשחק איתו על ההגדרות הכי גבוהות. ??? המפרט שלי: Mainboard : Asus StrikerExtreme Chipset : nVidia nForce 680i SLI SPP Processor : Intel Core 2 Extreme QX6700 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (4 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Nvidia Corp GeForce 8800 GTX Hard Disk : WDC (1000 GB) Hard Disk : WDC (1000 GB) Hard Disk : WDC (1000 GB) Hard Disk : WDC (320 GB) THERMALTAKE W0131RI THOUGHPOWER 850W DVD-Rom Drive : ASUS DRW-1608P3S ATA Device DVD-Rom Drive : AF2702M OHZ506Z SCS…

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  18. אני צריך כרטיס מסך דחוף. לאחר שקראתי הרבה הגעתי למסקנה שעבור תקציב של 700-800 שקלים הכרטיס האולטמיטיבי הוא 9600GT האם לדעתכם יש בעיה במוצר הזה? XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB במחיר של קצת פחות מ700 שקלים http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1175 בנוסף, שמתי לב שתמיד יש גרסאות OC לכרטיסי מסך האלו, האם שווה להוסיף סכום של 100-200 שקלים למטרה הזו? קראתי מאמרים שמסבירים איך אפשר לעשות SOFTWARE OC ממש בקלות ובלי להסתכן, לדוגמא: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1916.html והכי חשוב - שמתי לב לירידות מחירים משמעותיות מאוד, הרי זהו כרטיס שיצא לאחרונה בארץ. יש למישהו הערכה האם זה יימשך בקצב הזה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by Slavadir,

על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הבא: E6300 זכרון 1GB (DDR2 667MHz) הספק 400W לא ג'נרי שהצוואר בקבוק יהיה כמה שיותר קטן, כי אני לא עושה OC התקציב 1000+-, עדיף - עריכה: אם זה עוזר במשהו הלוח אם הוא DG965WH

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  20. Started by ROI5001,

אני קונה מחשב חדש ואת הכרטיס מסך הבא: 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E -GIGABYTE מה דעתכם עליו

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by Cyron,

אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה-300 דולר שאני מתכוון להביא מארה"ב אין בעיה לחרוג קצת אם זה שווה את הכסף. לפני בדיקה ראשונית נראה שה-8800GTS עם 320MB הוא בתחום, אבל יש כל כך הרבה חברות, מה טוב ? בנוסף ראיתי כרטיסים עם OC מהמפעל, הם שווים את ההפרש ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני מזמין תכרטיס הזה ב-999 ש"ח מ-KSP מתכוון לפתוח לו תצינורות עיבוד ויחידות VS או לפחות ככה אני מקווה... מקסימום לא נמכור שוב באותו מחיר

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by bull,

חג שמח חברים, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי 8800gt למשהו שיאפשר לי לשחק על הגדרות גרפיקה גבוהות משחקים כמו: cod world of tanks company of heroes. הרזולוציה שלי היא 1366X768 והספק הוא 430 antec neo http://www.antec.com/specs/NeoHE430_spe.html אני מעדיף nvidia בגלל הפיזיקה. חשבתי על ה gtx 660 החדש, הוא overkill למערכת שלי? אם כן, מה ממולץ. תודה מראש :-)

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היום התחברנו להוט, יש לנו בבית 3 טלוויזיות וקיבלנו ממירים בהתאם. לאבא שלי יש אפשרות להביא ממיר נוסף שזרוק אצלו במחסן העבודה. אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות כרטיס טלוויזיה, לחבר אליו את הממיר וכך בעצם לקבל את כל הערוצים בתוך במחשב?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  25. שלום לכולם ראיתם את הכרטיס החדש של אסוס איך הנתונים שלו ? האם הוא עדיף על 9600 GSO http://ivory.co.il/product.asp?productid=1500&CatCode=400 ,תודה מראש עידן א

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.