כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
קניתי את ה6200 של לידטק כמו שהמלצתם לי 128MB 128BIT הכנסתי אותו לAGP חיברתי את חיבור הכוח והמסך לא עולה! החזרתי את הכבל ללוח(כרטיס און בורד) ועובד ניסיתי להתקין את הדרייבר לבדוק אולי יעבוד... ואומרים לי ש: זה לא מוצר של לידטק(באנגלית) מה לעשות?? חיכיתי הרבה זמן לזה בטעות שלחו לי 64 מגה בייט בבקשה תעזרו לי , יונתו
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אהלן! כבר כמה זמן שהתמונה במסך עצמה פשוט מטיילת, רואים את התמונה עולה ויורדת וכל פעם רואים שיש שינוי במיקום שלה. מה אפשר לעשות במקרה כזה? המסך הוא של LG 7955FT
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מערכת SLI עם לוח GA-K8NKP-SLI ו 2 כרטיסי XFX GEFORCE 6600 GT ורציתי לדעת איך אני משנה את החלוקת עבודה בין הכרטיסים שכל אחד יעבד חצי מסך או כל אחד יתן פריים לסירוגין וכל המציבים האלו התקהתי את הדרייור 77.77
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מה לקנות??? 6600GT 1120 ש"ח X800GT ב-1050 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כידוכ ויוסוניק הוציאה תמסך lcd הזה לפני ימים ספורים ראיתי שמחירו עומד על 2300 שקל לזולים יש לו קונטרס 500:1 ו 4 מיל כרגע אני שואל למה לי לקחת אותו ולא לקחת מסך כמו samsung 730b ? רק בגלל ה 4 מיל? לא עדיף לחסוך איזה 500 שקל בערך ?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש המפרט הוא לוח: dfi nf4 lanparty ultar d מעבד : amd 3200 וינצי קירור:ביג טייפון קיצר זה מה שחשוב לנושא אני מתלבט בין ה gforce 6600gt של leadtek לבין ה x800gt בגירסאת ה 256 מגה בייט מה לעזאזל יותר טוב מבין השניים ???
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך wiewsonic va712 לאחר פירמוט נתקלתי בבעיה מוזרה. בחלקיו העליון והתחתון של המסך יש לי מעין שוליים שחורים שאי אפשר להיפטר מהם, כשניסיתי להגדיל הרזולוציה התיקייה "נבלעה"בשולי המסך.... תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.elumens.com/products/visionstation.html http://www.elumens.com/products/images/quicktime-movie/vs_flyaround-005.mov היום במבצע של 10000$
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי מסך רגיל CRT גודל 19 אינץ' של חברת Proview. הוא אצלי כבר 5 שנים בערך +/- והבעיה היא שאם מבדילים בינו לבין מסך אחר אז רואים שהוא מראה צבע צהוב מסריח כזה ולא תמונה יפה. עכשיו השאלה שלי היא האם יש מצב שאפשר לסדר מסך כזה? או שזה קורה לכל מסך אחרי כמה שנים של ניצול רב... תודה מראש, ניר (:
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, האים אפשר? ואם כן, אז באיזה תוכנה צריך להשתמש? במה זה תלוי? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני חשבתי על שתי מסכים של lg שראיתי בtradezone יש אחד ב450 שקל שנשמע לי סביר תבינו אני חייב מסך חדש בגלל שיש לי מחשב נורמלי אבל המסך 15 אינץ ולא lcd כך שאני חייב 800 על 600 שזה ממש לא שימושי במלא תוכנות גלישה ומשחק מה אתם מציעים
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה עדיף: מאוורר על כרטיס מסך או בלי מאוורר (רק צלעות קירור)?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... הסיפור שלי הולך כך... המחשב שלי נתקע פתאום אז ניצלתי את האחריות שלי ב-KSP והטכנאי הנחמד זיהה שהכרטיס מסך שלי ה-G6600GT של PINE נדפק והחליף לי אותו.איך שאני חוזר הביתה, המחשב שוב נתקע... ואז שוב הטכנאי אמר לי שהכרטיס הלך... אז KSP(אני ממש תופס מהחנות הזו וממליץ...)הציעו לי זיכוי על הכרטיס מסך(במחיר שקניתי אותו לפני שמונה חודשים) ואמרו לי שבמלאי יש להם G6800LE גם של PINE במחיר של 970(משאיר לי יתרה של 140 ש"ח) אני שאלתי את המוכר מה יותר טוב והוא אמר לי שה-6800LE,טוב יותר בטיפה,אני סמכתי עליו ואמרתי לו שיחליף... מה שאני רוצה לדעת זה האם יש השוואה באינטרנט בין שני המסכים והאם יש אתר שמפרט לי על הכרטיס מסך הזה(לא של היצרן, אתר ביקורת)... תודה לכולם....
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר טוב מבין 2 כרטיסי המסך האלה?: PCI-X: Ati Radeon X300-128MB GeForce NX6200TC upto 256mb ------------------------------- וגם פה מה יותר טוב?: Nvidia Geforce NX6600 128MB Ati Radeon X600Pro 128mb DDR :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רק רציתי לדעת לפני שאני יבצע ניסוי האם אפשר להשתמש בשלושה מסכים שונים על ידי חיבור אחד בטלווזיה אחד בחיבור אחד ואחד בחיבור השני. יש לי geforce 6600
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לכרטיס TV הכרטיס מותקן כראוי (דרייבר מותקן ולא מראה שגיאה במנהל התקנים.) יש לי איזה שהיא תוכנה אשר ירדה ביחד עם הקובץ של הדריבר, אבל היא לא תומכת בישראל, ולכן אני מחפש תוכנה מתאימה... הצלחתי ליראות רק "שלג" על המסך. חוץ מיזה אני לא ממש מבין בזה, אז אם אני צריך לספק פרטים נוספים, רק תגידו... תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הרכבתי מחשב חדש... amd 3200 venice, dfi lp nf4u-d, 512*2 geil 400mhz cl2.5, wd 80gb ata וכמובן 6600GT... מחברת לידטק (זה שמגיע עם OC והוא עומד כרגע על 550\1125) הכרטיס ב50 במנוחה ומשהו כמו 60 במאמץ. הבעיה היא בעיקר במנוע סורס אבל ראיתי גם ארטיפקטים ב3DMARK05 ... ממש קצת יש לציין שהארטיפקטים מופיעים על פני שטח בלבד ועל טקסטורותת לא סתם באוויר, כלומר בסורס על חול (לא על בטון.. מוזר) ובHL2 על דמויות או קירות וכד', ב3DMARK05 ראיתי רק על ההר בבדיקה השלישית הנה תמונה שממחישה את הבעיה (הארטיפקטים קופצים כל הזמן ולא נשארים במקום אחד) http://s54.yousendit.com/d.php?id=QVWG2B246O0W3EIWTB3SRH4W8 תודה לעוזרים אני כבר שוקל החלפה =\
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1.אני קונה מסך LCD בארה"ב שמעתי על המסך SAMSUNG 730B שיש לו ניגודיות 1:600 בהירות 300 וזמן9 תגובה 8 ms האם המסך הזה טוב? 2. יש לי אח קטן אם ובמקרה הוא נוגע במסך ושורף פיקסלים האם האחריות תקפה ומחליפים לי לחדש?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I need crt monitor that costs not more than 130$ from www.newegg.con the monitor should be good for the money and it should show very quilty picture.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הגירסא הכי חדשה של nvidia עושה לי לאגים לפעמים וגם הגירסא 71.89 עושה לי גם אני צריך המלצה לדרייבר הכי טוב בישביל הכרטיס שלי תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
:'( שיחקתי לי בשקט כמה שנים טובות בלי שום בעיות ובלי שום שינוי הגדרות ופתאום בזמן שאני משחק ב- CS 1.6 המשחק מתחיל להבהב ו"להשתגע" ריבועים, משולשים וכל מיני צורות מבולגנות מופיעות על המשחק והוא פשוט קורס. חשבתי שהבעיה היא רק במשחק הזה... התקנתי משחק נוסף אותה בעיה... עוד משחק אותה בעיה, שום משחק לא עובד. עשיתי בדיקה ב- DXDIAG ובטסטים של Direct3D גם כן הופיעו המשולשים וצורות המשונות אבל המחשב לא כתב שיש שגיאה כלשהי והטסט פשוט ניתקע אבל לא אמר שיש שגיאה כלשהיא. ניסיתי הכל, מחקתי את הדרייבר והתקנתי שוב, הורדתי את העידכונים הכי חדשים, עשיתי הכל ועדיין לא עובד. אז למה זה קרה לא נגעתי בשום הגדרות מזה למה למה? הכרטיס מסך שלי: NVIDIA GeForce4 MX 440 תודה...
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אוקיי, אחרי שקניתי מסך צריך גם כרטיס מסך, לא ? אז ככה, דוד שלי עובד בחברה גדולה יחסית והוא יכול להשיג לי חלקי מחשב במחירים מגוחכים לחלוטין... כרטיסי מסך בהנחה של 40 אחוז... עכשיו שקלתי לקנות בהתחלה 6200 אבל כששמעתי על גובה ההנחה שאני מקבל נדדתי לכיוון 6600 ועכשיו אפילו לכיוון 6600GT. הבעיה היא שיש לי מעבד חלש יחסית AXP1800+ (אם כי אוברקלוק חביב יוכל תמיד לשפר את מצבו) אז מה אתם אומרים ? לקחת GT או רגיל ? (שוב, פעם תזכרו שיש הנחה של 40 אחוז ככה שמחיר זה כזה בעיה...)
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי 9600xt ואין לי בכרטיס מסף תיציאה הצהובה.... בטלויזיה יש לי תיציאה הצהובה ובכרטיס מסך אין מה אני יעשה כדי לחבר?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-