עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן, לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש, אני מאוד מרוצה ממנו אבל כשהרכבתי אותו לא התחשבתי יותר מדי במשחקי מחשב (ולא ברזולוציה גבוהה - לאחרונה גם קניתי מסך חדש), אני עכשיו עומד להשתחרר מהצבא וסוף-כל-סוף יש לי זמן פנוי, לצערי או לשמחתי נפלתי שוב לסם ואני קצת מתבאס להריץ את המשחקים על LOW. המחשב שלי כרגע: Intel core i5-3470 16gb ram GeForce 560 GTX h77ma-g43 מסך 27אינצ' וצופה ברזולוציה של 1920*1080 (לא בטוח עד כמה זה רלוונטי) שיחקתי ב-Shadow of mordor והוא רץ די טוב, עכשיו הורדתי את Assasions creed unity , אני מריץ אותו על low והוא די מקרטע, בעיקר אני בונה כרגע על Dragon Age החדש שיוצא מחר. (כשהנמכתי את הרזולוציה בה אני משתמש המשחק יחסית עובד נורמלי אבל נראה חרא) מה דעת…

2. Started by Yaniv8,

מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB ספק:coolermaster Extreme Power Plus 500W לאחרונה שיחקתי במשחקים שאהבתי בעבר (CALL OF DUTY,CS CZ,SOURCE,CRYSIS ועוד) וגיליתי שהם בהרבה יותר איטיים ואפילו לפעמים יש לאגים במשחקים היותר כבדים כנ"ל לגבי תוכנות כבדות לצערי לאור זה ולאור זה שהסינים מוכרים בהרבה יותר זול,רציתי לעדכן את כרטיס המסך ובנוסף לקנות כונן SSD ולשדרג זיכרון ואולי אפילו מארז אם תוכלו לתת לי כרטיס מאוד טוב בבערך 500 ש"ח אני אשמח,וגם מארז זול עם הרבה אורות ויופי(אפשר גם מארז קטן) ועוד שאלה כמה RAM גיגה אני צריך ומה אוכל לקנות שיתאים ללוח אם שלי, כל זה בשביל להפוך את המחשבה לקנייה מרעיון לקנייה בפועל. תודה רבה.

3. Started by Nahum2,

המפרט שלי כרגע בן 4 שנים P55A-UD3 ( *1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.) ) I7-870 Sonata Solo 550 Plus 8 GB RAM כרטיס מסך HD6950 2GB מסך: U2711 רזולוציה 2560X1440 אני רוצה להביא לו עוד כמה שנים טובות אין העדפה לכרטיס מסויים מעדיף כרטיס מהדור הכי חדש ככה שיהיה תמיכה מקסימום שנים קדימה. לא מעוניין בעוד קצת ביצועים בהרבה כסף. משהו משתלם ועדיף בסביבות ה 1500 אגב, אין לי בעיה לחכות כמה שבועות חודשים אם צפויה הוזלה גדולה או להזמין מAMAZON בבלק פריידי אם ידוע לכם משהו.

4. Started by zivgev,

שלום, האם יש הבדל גדול בביצועים בין הכרטיס Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3G לבין GeForce GTX970 GPU - 4G Phantom Edition ? -משחקים כגון - CALL OF DUTY \ אססן קריד \ FAR CRY האם יהיה הבדל משמעותי בביצועי המשחק? הכרטיס אמור לרוץ על מערכת: -I7 4770K -16GB -SSD EVO - מסך 24 \ 32 (משתנה) כמובן שמדובר בהגדרות הגבוהות ביותר. תודה מראש. + תגובה לדיוןהוסף סק

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by lior47,

צהריים טובים! רציתי לדעת מה הייתם ממליצים מבין 2 הכרטיסים האלו כאשר ה- vapor עולה בערך 200 ש"ח פחות מאשר ה- R9 290. בנוסף, באתר של sapphire ממליצים לכרטיסים האלו ספק של 750W.. זה באמת נחוץ?? לא מספיק FSP RA-550 ? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ithamar21,

שלום. עשיתי OC איך שקיבלתי את הכרטיס דרך התוכנה של MSI ליבה 145+ זיכרון 510+ מתח 25+ יש לי כמה פרופילים ובכל פרופיל וגם בהגדרות בסיס של הכרטיס אני חווה נפילות FPS ב COD החדש ו FAR CRY 4 זה ממש משגע אותי ואני לא יודע אם הבעיה היא ב OC או במשחקים עצמם גם אם אני משחק בהגדרות של המשחק ומעדכן פאצ'ים שום דבר לא משנה את זה

• 29 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. Started by dadzik,

למרות צריכת חשמל גבוהה יותר הוא שומר על טמפרטורות טובות ובעל ביצועים הרבה יותר טובים, וגם זול יותר כרגע במבצע של TMS. לא רואה סיבה לקנות את ה-980 על פניו (חוץ מעניין הספק, חייב ספק איכותי וגבוה למפלצת הזו).

8. שלום, אני לא יודע אם זה מוזר או נורמלי, שאני בשולחן עבודה, אינטרנט, וסתם שומע שירים .. הכרטיס מסך משחק בין 26 ומגיע ל31, זה תקין ? ומה גורם לו לשחק ככה בין 26-31 ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ithamar21,

עשיתי oc לכרטיס עם EVGA לליבה 165+ לזיכרון 515+ כשאני מעלה מתח ל 25+ ומנסה להעלות את התדרים בבדיקה עם 3Dmark התוכנה לאחר קצת זמן קרוסת. מעלות 29-31 במנוחה ו 45-55 במאמץ בערך. מה יכול להגביל אותי מלבד טמפרטורה שהיא תקינה

10. Started by polkm,

שלום לכם. יש לי מחשב, לא חדש, עם כרטיס מסך גיפורס 210 (כמו בתצלום). פתחתי את המארז וגיליתי שהכרטיס ממש חם. ברמה של אי אפשר לגעת בו עם היד (לפי אוורסט הוא 70 מעלות). זה כרטיס בלי מאוורר כך שלא מובן לי למה הוא מתחמם פתאום - עד עתה הכל היה בסדר.. האם אפשר לעשות משהו בעניין? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, ברשותי המחשב הבא : CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Motherboard : Gigabyte H61M-S1 8GB RAM DDR3 גנרי. ספק 500W גנרי. מסך דיי ישן של LG. מארז גנרי : המרחק בין הכלובים לקצה של המארז הוא 20 ס"מ, ככה שכרטיס כמו GTX970 לא ייכנס לצערי... כיוון שקרוב משפחה ייבקר באמריקה בזמן הקרוב, אוכל לשלוח כרטיס מסך לאנשהו באמריקה והוא יאסוף אותו, ככה שזה ייצא יותר זול(?) בכל מקרה, התקציב הוא בערך 1000 ש"ח - אני לא מצפה להריץ משחקים כבדים על אולטרה ודברים כאלה, רק שיהיה מספיק למשחקים חדשים שייצאו גם באיכות טובה. אם צריך לשדרג ספק ו/או מסך אז אשמח להצעות גם כן. תודה רבה

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by altera06,

שלום, לאחרונה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש ויש משהו שאני לא מבין לגבי directx. לפי מה שהבנתי, directx 12 צפוי להיות במשחקים החל מ-2015, לכן אני רוצה שהכרטיס שאקנה עכשיו, יתמוך בו. לא נראה לי הגיוני לקנות עכשיו כרטיס שתומך ב-11 ושעוד שנה הוא כבר לא יתמוך בטכנולוגיה הקיימת בשוק. פה זה מסתבך... נניח שאני רוצה לקנות כרטיס AMD RADEON מסדרה R9, נניח שמדובר ב-דגם 290. בחרתי את הדגם הזאת כדוגמה בלבד, השאלה שלי רלוונטית לכל הדגמים, וגם לגבי כרטיסי NVIDIA. בלינק הבא כתוב שכל הכרטיסים בסדרה תומכים ב-12. http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/r9 אם נלך לאתרי היצרניות, נראה שכתוב שזה תומך ב-11.2 http://us.msi.com/product/vga/R9_290_4GD5.html#hero-specification http://www.giga…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by idoido18,

היי, יש לי GeForce 660GTx 2048MB, אני משתמש בשני מסכים (אם זה משנה, האחד מחובר לDVI והשני לHDMI) כאשר אני משחק במשחק מסויים הביצועים לא משביעי רצון. לרגל הבלאק פריידי הקרב ובא חשבתי להוסיף עוד כרטיס מסך, לפחות כמו זה שיש לי (בשאיפה יותר), אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם אם כדאי וכמה זה באמת שווה את הכסף. שאר המפרט: i7 3770k oc 4.4ghz מעבד Kingston 8196MB DDR3 1600Mhz (שני כרטיסים) Gigabyte GA-Z77-DS3H זיכרון W. Digital 2000GB GREEN SATA- 2 32MB הארדיסק HuntKey 700W TruePower ספק כוח תודה

14. Started by david16tt,

הי קניתי 970 GTX לפני שבועיים בערך מסוג WF 3 GIGABYTE על ההתחלה שמעתי את הרעש של ה COIL WHINE כשהכרטיס במאמץ....אגב הטמפ 30 במנוחה 60 במאמץ שדי טובים קירור באמת טוב... רציתי לממש אחריות על זה התשובה שאמרו לי זה הרעש של הכרטיס כשהוא במאמץ ואמרו בגלל שיש 3 מאווררים ולא 2 שלא ממש הסבר טוב לרעש COIL WHINE שיש.... איך אפשרות לעשות כלום עכשיו רק אם זה יהיה ממש חזק ויתגבר אז אפשר לשלוח להחליף?

15. Started by LIRON5721,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך ב4K (בהמשך אני ירכוש מסך שתומך 4K) ,תקציב עד 1200 ש"ח. השימוש שלי זה משחקים סרטים וקצת גרפיקה. המפרט של המחשב: מעבד: I5 2500K לוח אם: GIGABYTE P67A UD3 B3 ספק: SEASONIC 620W MODULAR מארז: ANTEC THREE HUNDRED מסך: DELL U2311H הכרטיס הקודם שלי זה GTX460 שרק צרות עשה לי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם צירפתי תמונה של המפרט של המחשב יש לי העדפה לNvidia, יש לי חבר עם כרטיס יחסית חדש 5970 של AMD והוא אומר שיש לו מלא בעיות עם דרייברים. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by גיל52,

אני עומד בפני רכישה של כרטיס gtx 970 השאלה שלי מגיעה בעיקר גם לנוכח זה שהבלאק פרידיי מתקרב היא האם שווה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל או בארץ ואיך הדבר עובד מבחינת מיסים ומכס האם לרוב זה דבר שנעצר במכס ואם כן מאיזה חנויות מומלץ לרכוש כי מעבר לamazon ו-newegg אני לא מכיר כמעט. הדגם לא חייב להיות משהו ספציפי אבל מן הסתם בכיוון של החברות המוכרות(evga,gigabyte,msi..)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Buck,

זה נכון שאם מחברים כרטיסים ביחד אז הזכרון שכל אחד יכול להשתמש בו מתחלק ל2? זאת אומרת שאם קניתי שני כרטיסים עם 4GB לכל אחד אז כשמחברים אותם כל אחד יכול דה פקטו להשתמש ב2.

19. שלום. רכשתי כרטיס מסך חדש msi r9 270x, חיברתי אותו ללוח אם שלי intel DP55WB וברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים והמסך לא נדלק. :\ עדכנתי בייוס וצ'יפסט וזה לא עזר. מישהו יכול להגיד לי איפה הבעיה? תודה *עדכון * מסתבר שיש איזה מפסק קטן על הכרטיס שאיכשהו משפיע על הביוס, שיחקתי בו והייתה התקדמות בבעיה, המחשב עלה והגעתי לשולחן העבודה ללא דרייבירים מותקנים, אבל ברגע שהתחלתי להתקין את הדרייבר (ממש בשניות הראשונות) והמחשב זיהה אותו המסך נכבה מיד. המחשב המשיך לעבוד אבל המסך דולר עם תמונה שחורה. עוד דבר, זה מה שרשמו לי בפורום של אינטל. מישהו יכול להסביר לי למה הוא התכוון ב "down clocking to version 2.1".? It appears to be an issue with compatibility. I have checked vide…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by SilentBob,

ארכיטקטורת ה-Maxwell החדשה של NVIDIA הרשימה אותנו עם יעילות ללא תחרות בשוק העיבוד הגראפי, אך נראה שגם לקודמתה, ארכיטקטורת ה-Kepler, נותרו עוד כמה שפנים שאפשר לשלוף מהשרוול לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%98%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-kepler-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%a0%d7%95/

21. Started by asichen,

יש לי כרטיס geforce 4 mx400 128 mb ושאני ניכנס למשחק ואפילו מכוון את הרזולוציה למה שיש לי שטפאית אני רואה תמיד למעלה פס שחור וכול המשחק מופיע בערך ס"מ למעטה יותר.... מה לעשות.... (אל תאמרו לי להחליף כרטיס מסך ....בקשה..... )

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. באירוע גיימינג חגיגי שהחל לפנות בוקר, השיקה אנוידיה סדרה חדשה של כרטיסי מסך - ה-Geforce GTX 900 לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-900-%d7%90%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%93%d7%99%d7%94-%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d/

23. Started by Cynicoren,

שלום, אני זקוק ל 2 מסכים - אחד לי ואחד לילדים. לגבי המסך שלי -מסך לגיימינג, התחבטות קשה בשל פערי המחירים. האם שווה להשקיע ב 4K ברמות המחירים הנוכחיות? האם יש מסך 4K מומלץ וזול (יחסית)? 1. BenQ 1ms GTG XL2720Z 2. AOC 24" G2460PQU 3."24 Asus LED VG248QE 4. BenQ XL2420T 5. Dell U2713HM לגבי מסך לילדים:. המחשב שלהם משמש בעיקר למשחקים. כרגע מותקן בו כרטיס מסך MSI GT 630 ( http://www.msi.com/product/vga/N630G...#hero-overview ). מתכוון להחליף להם למחשב חזק יותר רק בעתיד הרחוק (3 שנים לפחות),מחפש מסך של 19" ומעלה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bbking,

שלום כל משחק שאני משחק pes 15, far cry 4,acu ועוד יש לי מין תקיעות מסויימות לשנייה ואז מסתדר לי הורדתי דרייבר הכי מעודכן מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by avichaisH,

המפרט שלי: i5 3570k DZ77SL-50K 2X4GB kingston 1333 DDR3 Seasonic S12II-430 430W מארז NZXT source 210 elite הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא MSI HD 6850 ואני מעוניין לשדרג אותו על מנת לשחק משחקים חדשים כמו ACU FC4 ו GTA5 בצורה טובה, רצוי 1080p אבל הרזולוציה לא קריטית. באופן כללי אני לא ממש מוגבל תקציבית אבל לא ממש חשוב לי לשחק הכל על אולטרה ולא ממש נראה לי להוציא המון כסף על כרטיס מסך אז חשבתי על טווח מחירים של 600-700 שקל אבל אני גמיש. מה שחשוב לי מאוד זה שיהיה יחס עלות - תועלת כמה שיותר גבוהה. כלומר אם לדוגמא אני צריך להוציא עוד 10% כסף בשביל לקבל 20% ביצועים אז זה שווה לי. אני מעוניין בכרטיס חדש ולא משומש. תודה רבה מראש!

דיונים חדשים בפורומים