כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להפוך LAPTOP חסר שימוש לסטרימר, העיניין הוא שיש לו רק יציאת VGA. הבנתי שאין המרה פאסיבית ביו הפורמטים הנ"ל ובחיפושי מצאתי את הרכיב הזה Manhattan PC TV Converter http://www.manhattan-products.com/en-US/products/5914-pc-tv-converter מישהו מכיר אותו, או לחלופין יכול להמליץ על משהו אחר ? תודה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
TV-OUT מהכ.מ לRGB אדום ירוק לבן שנמצא בחיבור 21 פין בטלוויזיה. איפה קונים דבר כזה? הכרטיס מסך הוא X550 ATI תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים. אתם פשוט נהדרים
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך . יש לי תקציב של 1500 שקל אפשר לצאת מהתקציב עד 150 שקל. אני רוצה מסך 17 אינץ אני פתוח להצעות : אני מתלבט בין מסך טוב של LG או משהו נחמד והרבה יותר זול של proview ??? ??? מה אתם מציעים ?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
בס"ד הכרטיס מסך שלי זה 6600GT ואני זקוק למסך שיריץ הכי טוב משחקים עליו... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
זה צריך להיות LCD בגלל ששטח העבודה קצת קטן אז אני מחפש משהוא טוב במחיר סביר (אני לא יודע את טווח המחרים של המסכים האלו כך שאסתפק ב "סביר") משהו בתחום ה 15" -17" יספיק בהחלט
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אם אפשר כרטיס לא כולל רמקולים מובנים
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך TFT איכותי, שישמש בעיקר למשחקים (כלומר לא משהו שצריך להתאים לצפייה בסרטים או משהו כזה..). אני לא יודע איך הענין של קצב ריענון עובד במסכי TFT אבל אני מחפש משהו שיוכל לעבוד ב100hz ברזולוציה של 1024X786. אין לי ממש תקציב כרגע אבל הייתי אומר שהוא נע באיזור ה2000-3500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מחפש מסך "17/ "19 LCD מומלץ. בבקשה תנו מחירים, השוואות\ מפרט. תודה רבה...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל של 15 או 17 אינץ' (עדיפות ל 17) במחיר סביר ושהמסך יהיה איכותי כמובן אני לא ממש מבין במסכי LCD לכן אני פונה אליכם אם תוכלו לתת לי המלצות לגבי מסכים שיש עליהם ביקורות טובות ולהמליץ מידע אישי אני אשמח תודה רבה !!!
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחפש מסך 17 CRT טוב.... אם אפשר כמה אופציות ולא אחת (בבקשה עוד משהו חוץ מLG700P)
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה על מסך כזה? מהדגמים של BENQ או LG?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מחפש המלצות למסך 17 שטוח עד 1600 ש"ח. לא למשחקים חוץ מ- FLIGHT SIMULATOR. וגם איזה כרטיס מסך טוב כדאי לקנות עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה קנות מסך חדש.... מחפש מסך טוב (אמין) בבערך 700 ש"ח 17'' שטוח לא LCD. למישהו יש הצעות ?? תודה מראש tryf
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מסך 17" יש לי 1200 שקל ואני רוצה מסך שיראו הבדל באיכות תמונה ובכל מה שקשור לחיצוניות! אבל ממש!!! עכשיו יש לי פרו-וויו שטוח 17" שאמרו לי שהוא חרא ברוכים גולדה מאיר ואני מבקש ממני שמבין שיתן לי איזה עצה עד 1200 שקל והבדל כמה שיותר גדול באיכות התמונה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17" CRT טוב אבל בצבע שחור... בנתיים חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_592&products_id=2777 (המקלדת והעכבר באמת לא משנים לי) איך המסך הזה? למישהו יש הצעות טובות יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בבקשה כל מי שיכול לעזור.. לי שיגיד לי איזה מסך LCD כדי לקנות עד סכום של 2200 שקל .. תודה לכל מי שעזר לי!!!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
OK, הסיפור כזה: יש לי מסך צעצוע 15" שעלה לכיתה א' ואני רוצה אחד חדש. משהו איכותי שיחזיק כמה שנים טובות, רצוי עם תדירות ריענון של 75 HZ (או כמה שיותר גבוהה בתקציב) למי שעדיין לא הבין: ני מחפש מסך CRT (טכנולוגיה ישנה וטובה )
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה מסך קצת יותר זול מהF700P אבל מסספק (ומראה) תמורה מצויינת ? אני מדבר על מסך אמין וטוב; שנמצא בין 763MB לבין F700P... תודה!
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
-
מחפש מסך 19 אינץ CRT ,מסך בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים בסביבות ה 1000-1100 ש"ח ,אבל הכי חשוב אם יש חיה כזאת שלא יהיה עם " תחת גדול " זאת אומרת שלא יתפוס כל כך מקום .
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19 אינץ' בסביבות ה1000 שקל +-, CRT, שטוח, שיריץ משחקים כבדים שדורשים FPS גבוה כמה שיותר טוב =) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
נמאס לי ממסך ה17 אינץ' המטושטש, החשוך, שפועל ב60 הרץ שלי וברצוני להתקדם למשהו שהורס פחות עיניים של בן אדם אני מחפש מסך 19 איכותי, חד, בלי בעיה של חושך, בעל קצב ריענון של 100 הרץ, כמה שיותר יפה (בתצוגה לא באיך שהוא נראה) ואיכותי ?בתודה מראש, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-