כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
כולם פוחדים מהתופעה אז הגיע הזמן לברר כמה היא שכיחה. למי מכם נוצרו פיקסלים שרופים בטבעיות (ולא כי אח שלכם דפק פטיש 5 קילו על המסך) אחרי שהוא קנה את המסך (ולא כאלה שקיבלו מסך עם פיקסלים שרופים)? 1. איזה מסך? 2. כמה פיקסלים שרופים? 3. כמה זמן המסך ברשותכם? 4. אחרי כמה זמן מיום הקניה התחילו פיקסלים להשרף? שימו לב! הסקר הוא רק לבעלי מסך עם פיקסלים שרופים! (והוא לא שואל סתם איזה מסך יש לכם בלי קשר לפיקסלים) לי בכל מקרה יש Samsung 710TM ו-Hyundai Q17+ ו-LG L1720P מושלמים הדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני משחק במשחקים, הם מוצגים בצורה מעוותת ובעייתית, ממש כמו משבצות מהבהבות על הפרטים במשחק: ניסיתי לשנות את רמות הגרפיקה, את הרזולוציה, כלום לא עוזר. ראוי לציין שהמעבד שלי נמצא באוברקלוק קל (15 %) ועשיתי לכרטיס מסך שלי קצת אוברקלוק אבל ביטלתי אותו יש לכם רעיון מה אפשר לעשות ? תודה ! ! ! !
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מסך חדש ואני רוצה לדעת מה יותר טוב, הLG 17 FLATRON T710BH EZ או הSamsung 17 CRT SyncMaster 793DF?
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אממ טוב אז מחר אני קונה תמחשב על הבוקר ואני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: Asus extreme N7800GTX מהירות שעונים 400/430 1200 לבין Leadtek PX7800GTX Extreme מהירות שעונים 490/1250 מהירות מומהרת אני צריך לדעת מה יותר טוב מבחינת ביצועים וגם ראיתי שלאסוס יש כל מיני אפשרויות שיש רק לה... נגיד GameReplay משהו כזה ועוד כמה טוב אני חייב עזרה דחוף...
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ב-eBay, ושמתי עין על הכרטיס הזה: ATI RADEON X850XT Platinum Edition PCIE 256MB DDR3 Memory Clock Speed - 590 Engine Clock Speed - 540 נראה לכם טוב? או שיש משהו יותר טוב..
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר יומיים שאני במגעים עם מישהו בנוגע לקניית הכרטיס שהוא מציע. אין לי עדיין את כל הפרטים כמו אם יש או אין יציאת DVI ויציאת ווידיאו,וכמה זיכרון יש. אבל בכל זאת רציתי לדעת מה דעתכם על החברה שמייצרת את הכרטיס ועל הכרטיס עצמו: http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=30 פרטים יתווספו בקרוב.
-
- 14 תגובות
- 812 צפיות
-
-
וסליחה על הבורות אם אני לא מבין.... ליתר דיוק, האם ישנו הבדל בין: HIS ATI RADEON 9250 - 128MB 64bit - TV DVI ל - Club-3D Radeon 9250 128MB/64Bit TV / DVI :s05:
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. תודה מראש, יואב.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
השאלה היא פשוטה ונובעת מסקרנות. מה הייתם מעדיפים? אחד כזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1615 או שניים כאלה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGBNX66128D&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1821&aff=Zap
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב לפרמט בשבל חבר, והוא אמר לי שהוא רוצה אותו לתת לילדה שלו שהיא משחקת סימס2 בעיקר, עכשיוו, זה מחשב ישן , דורון, עם כרטיס מסך מובנה, שאפילו בשבל סימס 2 לא יספיק, מאחר ואני לא מכיר את המשחק אני לא ממש יודע איזה כרטיס מסך צריך בשבלו בגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול שמריץ במינימום סימס 2. חשוב לציין שזהו מחשב בייניים ככה שאין טעם להקיע, יקנה חדש בעתיד המאוד קרוב. תודה רבה!!!.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מסך שישמש אותי למחשב וגם לצפייה בטלויזיה באופן בלתי תלוי במחשב האם יש אפשרות למסך כזה שאם אני רוצה לצפות בטלויזיה אז אני יכול לצפות במסך מבלי להפעיל כלל את המחשב? שיעבוד באופן עצמאי לחלוטין ללא הפעלת המחשב כלל? היש מסך כזה שתומך בזה? ורצוי מאד שהמסך יתן לי איכות צפייה כמו טלויזיה. התקציב שלי למסך עד 5000 ש"ח ושיהיה מינימום בגודל 19" בתודה מראש לכל המשיבים והעוזרים
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש! עכשיו מסך... התקציב של המסך הוא עד 1800 שקל הדרישות של המסך שאני מחפש הם: חברה ידועה ואיכותית 8MS יחס של מינימום 1:600 חיבור DVI המסך שמצאתי הוא Samsung SyncMaster 730B http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1784 עונה על הדרישות שלי ומתאים בול לתקציב עולה 1800 מצאנו אותו ב1720 איך הוא?! מספיק טוב למשחקים וסרטים וכו'? לא ימרח לי? ועוד משהו מוזר - קראתי באינטרנט שיש מסכים שלמרות שיש להם חיבור DVI החברות לא מספקות כבל לחיבור הזה כדי להוריד את העלות ואז אנשים נדפקים... איך אפשר לדעת? מתכנן לקנות אותו במוצ"ש... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום אנשים. אז ככה, בקרוב אני מעוניין בהחלפת מסך (אם זה משנה בינתיים יש לי SyncMaster 753DF של Samsung) והוא די ישן. אז תיכננתי על מסך Lcd נחמד (לפחות 17 אינץ). אז בתקציב של כ1700-1800 ש"ח מה המסף Lcd המומלץ? האם מסכי Lcd עדיפים למשחקים וסרטים על פני מסכי Crt. והאם זה נכון שמסכי Lcd פוגעים פחות בעיניים? תודה לעוזרים (;
-
- 11 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקציב הוא לא גדול,בתאכלס אני מחזיר את הכרטיס שלי לחנות ומביאים לי זיכוי של 300 ש"ח עליו,מה ניתן לקנות בתוספת של 150 ש"ח ,חשבתי על ה6200 64BIT של גיגה בייט ,אני לא מעוניין ללכת כרגע על ATI,אז איזה המלצות יש לכם,איך ה6200 64 BIT ? האם יהיה ניתן לפתוח לו צינורות? כמה תעלה גרסת ה128 BIT ? מה יותר עדיף את ה5500 או את ה6200 ? איך הוא בהשוואה ל5700 ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכול םרציתי לדעת האם קיים מתאם מ: AGP ל-PCIE כמה זה עולה ?והאם חלה ירידה בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן וסהלן חברי HWZONE יקרים =] באתי אליכם היום בבקשה שתעזרו לי לבחור מסך LCD, אשר ישמש כתחנת-עגינה ללפטופ של אחותי (IBM T42) שהותאם לעבודה גרפית. כן, אני יודע, מסכי CRT טובים בהרבה לעבודה גרפית (מנסיון, אני עובד כבר שנים רבות עם מסכי CRT מהטובים ביותר, וכרגע ברשותי LG F900P), אך לאחותי יש בעיית מקום רצינית. למסך צריך להיות זמן תגובה מהיר ככל האפשר, והייתי רוצה שתמליצו לי על מסך שלא יתקלקל בקלות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי את הגרסה של ה3500PCX והיבואן אמר לי שאני יכול להפוך את הכרטיס הזה לגרסת הGOLDEN SAMPLE שהיא גרסה מומהרת של הכרטיס והוא מתומכר כ1000 שח יותר ממה שיש לי. עכשיו כדי להפוך אותו הוא אמר לי שאני צריך לצרוב ביוס של הגולדן סמפל על הכרטיס שלי מישהו יודע אם יש דבר כזה מאיפה אני מוריד ואם זה בכלל כדי או יעזור?
-
- 48 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך, כבר קראתי פה בפורום שה X800GT 256MB עדיף על ה 6600GT 128MB אבל עכשיו ראיתי כרטיס 6600GT עם 256MB כמעט באותו מחיר ורציתי לשאול אם הוא עדיף על ה X800GT 256MB GAINWARD 6600GT GF 1980PCX 256MB DDR3 PCI-E TV-OUT/DVI 3Y 1216 ש"ח לעומת: POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB PCI-E 1100 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מה תיהיה התשובה, האם היא תיהיה עדיפה, והאם שווה לחכות או כבר לקנות את ה-7800GTX ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , רציתי להתחיל לראות את מסך המחשב בטלויזיה לצפייה בסרטים , קליפים , מופעים וכו'... ובגלל זה קניתי כבל S-video ל- RCA ויש לי כרטיס מסך Geforce 6600 (כלומר ג'יפורס 6 ) וכשאני בא לחבר את הכבל לכרטיס מסך - אני לא מצילח להכניס אותו ופתאום אני מגלה שבכלל הכרטיס מסך עם 9 פינים - והכבל עם 4 ואין לי מושג מה לעשות שאלתי בחנות הם לא מבינים כלום , אין לי מושג עכשיו איזה כבל לקנות שהוא יהיה תואם , גם 9 פינים בתודה מראש אור פרג'
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
-
זה למחשב רגיל של דוד שלי הוא לא רוצה להשקיע יותר גם ככה יש לו ילדים קטנים.. וזה מה שנתנו לו באותו טווח מחירים תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGMSIX600XT&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1818&aff=Zap מה אתם אומרים? אני חושב שזה כרטיס אידאלי למי שלא יכול להרשות 6600.
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינצ' TFT (דק) למשחקים, כלומר עם זמן תגובה נמוך (רצוי 8MS או פחות) בינתיים אני מתלבט בין 2 אלו: VIEWSONIC VX912 Samsung SyncMaster 930B מי מהם עדיף? האם יש המלצות למסך יותר טוב בתקציב הזה בגודל שאני מחפש? ערכתי.. החלפתי את המסך של סמסונג לאחד עם DVI
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני קונה מחשב (רק את 4 החלקים החשובים, כל השאר יש לי) בעיקרון אני קונה Pentium 4 3.2GHz לוח אסוס וג'יגה זיכרון פנימי... אבל אני חייב עזרה בקשר לכרטיס מסך... אני מחפש כרטיס מיקצועי ברמות הגבוהות, התקציב מ 0 ועד לאזור ה1200 ש"ח. תודה
-
- 16 תגובות
- 947 צפיות
-