כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (יש לי עכשיו 5600XT שמתחיל קצת לגמגם) אני מתלבט בין 6800GT לבין 6600GT (לא מבחינת הביצועים אלא מבחינת הכסף) אני צריך שתמליצו לי על 6800GT אחד טוב ו על 6600GT אחד טוב הכרטיס הוא למטרות משחקים וסרטים לא OC (למרות שאם הכרטיס בא עם אובר קטן מהמפעל לא מפריע לי) אני חשבתי על חברת XFX אבל אני לא ממש בטוח איך החברה הזאת? תודה לעוזרים טל
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לדעת איזה 4770 בדיוק עדיף , ספיר או גיגהבייט ואם יש עדיפים עליהם אז תציאו ( כמובן מבחינת קירור , שקט זניח..) תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב 1900 ש"ח הדרישות: סרטים,עבודה ממושכת בווינדוס,אינטרנט. עיצוב יפה-חשוב DVI 8ms-12ms חשובה לי איכות התמונה יותר מהמהירות לא משנה לי כל כך החברה. חשבתי על 730B 710T ויש גם כמה חדשים של lg ,אני לא זוכר את הדגמים
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי, יש לי DUAL MONITORS מחוברים, הכל היה בסדר עד שפירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש המחשב הקודם, שהותקן היה מחובר לו מסך אחד, ואז צורף השני, הפעם הWINDOWS הותקן כאשר שניהם מחוברים, המסך הראשי Sharp Aquos 32" והמסך השני DELL 17" הבעיה היא כזאת, שהמחשב מכבה את המסכים, שאני מדליק את המסך הראשי, לפעמים הוא לא מקבל סיגנל, ואילו ה17" כן מקבל אז אני רואה רק צד אחד. מה שעשיתי כדי לפתור את זה, פתחתי את ה DISPLAY PROPERTISE וגררתי אותו לחלון של ה17" ואז מתי שזה קורה, אני משנה את הרזולוציה במסך ה32" ועושה CANCEL, ככה זה מחזיר את התמונה. מה הסיבה לזה ואיך ניתן לפתור את זה? אם צריך עוד פרטים, אשמח לתת. thanks in advanced.
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ... השאלה שלי היא: אם אני רונה כרטיס מסך חדש, האם הוא יפעל טוב כמו במחשב חדש? או שהוא יפעל פחות טוב? המחשב שלי: p4 1.5 jetway 401i 128+128+256 sdram GeFroce mx 200\100 מדובר בכרטיס מסך Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9800SE 128MB DDR DVI Bulk Video Card וגם מה עדיף לי לקנות?
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586&pageid=1 תקראו את הביקורת מן ההתחלה ועד הסוף. נכון ששני הכרטיסים פה הם בעלי OC לא קטן בכלל! אבל אם תשימו לב, ברוב המשחקים אכן CF פועל מעולה, הבעיה שמבחינת FPS מינמלי, או ממוצע לא תמיד מקבל יותר מ280GTX אחד. אבל בהכי MAX כן מצליח. מה אומרים? לפי הביקורת הזאתי כבר לא כול כך ברור מה יותר טוב ממה ???
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מצאתי חנות זולה מאוד לדעתי! הם מוכרים ספקים של ENERMAX וחברות אחרות במחיר ממש טוב, http://digma.co.il/shop/index.php?cPath=27_67&sort=4a&page=2&osCsid=75ec4bb82262541a0b822a936e7eb87d תראו בדף הזה יש שתי כרטיסי מסך של 6600GT AGP,אחד לידטק השני GIGBYTE, זה של GIGABYTE עולה 960 בזמן שהשני של לידטק 1050 כמעט הבדל של 100 שקלים! למה יש הבדל כל כך גדול במחירים, האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיסים?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
השאלה הוא בין: Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR DVI Video Card לבין geforce ti 4600 סתם לידע כללי.....
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אוקיי הזמנתי את הכרטיס מפנדס ביום שני וקבלתי אותו כבר היום (יפה מאוד!) לצערי המחשב שלי עוד לא הגיע אז ככה שלבחון את הכרטיס אני עוד לא יכול. בכל מקרה ככה תאור ראשוני.הכרטיס מגיע בקופסה חמודה וקטנה של sapphire.שימו לב לא מדובר בקופסה הגדולה שיש באתר של sapphire אלא קופסה קטנה יותר.הכרטיס מגיע עם כל החיבורים ודיסק עם תוכנת OC. הכרטיס עצמו יחסית כבד (הכרטיס האחרון שלי היה 9500 פרו) ויש עליו מאווור עם ציור של הבחורה מהקופסה.כשאני אחבר אותו אביא יותר רשמים.אני פשוט יודע שיש כאן הרבה שמתעניינים בכרטיס אז הבאתי ככה רשמים ראשוניים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בבקשה, אני מעוניין לערוך חומרים ב HD, ברשותי שני כרטיסים לבחירה, איזה מהם עדיף? Nvidia QUADRO FX3700 512 או QUADRO FX580 - 512 זה מפרט המחשב שלי (כולל הכרטיס מסך שיש לי עכשיו), הייתי מעדיף לעבוד עם זה, אבל אם אין ברירה איזה רכיב כדאי לי לשדרג Gigabyte EP45-DS3L PENTIUME E5300 NVIDIA GeForce 7300 GT HEC-300AR-TF תודה!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
תגידו חברה מישהו מכם יודיע אם כדאי לקנות את הכרטיס הזה האם הוא מתחמם מהר(בגלל שהוא souperClocked )? מה התמפרטורה המקסימלית שלו בזמן משחק?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 8500 אל אי 128 הבעיה היא שמעט מאוד מהמשחקים העדכניים עולים לי הורדתי את הנסיך הפרסי וכל הזמן מופיע לי ה וי פי יו ריקובר ניסיתי לבטל אבל זה לא ממש עזר וגם בסטינגס low זה לא ממש עוזר מה שמוזר זה שמשחקים כמו מקס פיין 2 וניד פור ספיד אונדר עולים לי פיצוץ ממש עם סטינגס גבוהה בדקתי את הכרטיס והוא נראה לי ממש חם למרות שהחלפתי את המאוור הישן שלו עם מאוורר של גי פורס וזה עובד טוב יש לי דרייבר 4.4 מה הבעיה לדעתכם????? האם יתכן שהכרטיס עשה את שלו?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ואשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מסך LCD בגודל 17 ובמחיר של עד 2.5K (ניתן לחרוג קצת אם זה שווה את זה). חשוב שהוא יהיה בעיקר למשחקים, סרטים ולגלישה באינטרנט. ושהיה בעל זמן תגובה מתחת ל12 MS. תודה מראש לעוזרים, ובבקשה תגיבו!
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך 19 אינץ LCD או רחב או רגיל האם הגרסא 8800GTS 640MB שווה את הקניה ? והאם יהיה הבדל בין הגרסא הרגילה של ה 320 ? מה עוד ש אולי ה 640 לא שווה כבר את הכסף כי ויסטה לא תומכת ב DX10 מה הולך פה איזה עלוב
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות: 1.האם יש הבדל בין 560 Ti לבין 6950 2G? 2. איזה כרטיס מסך יעש האת העבודה הכי טובה במינימום מחיר בהצגת סרטי HD לטלויזית LCD 32 FULLHD עם חיבור HDMI? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המלחמה בין HD4870 לבין GTX260 על לב הקהל נמשכת כבר זמן רב ועדיין אין תשובה מוחלטת מי עדיף לכל הדעות. אנשים שמתלבטים האם לקחת HD4870 או שמה GTX260 מוצאים את עצמם זמן רב מבלים אל מול סקירות הביצועים בשטח ובודקים את ביצועי הכרטיסים משחקים שונים. מאז שבוצעו הסקירות, עברו חודשים רבים, במקרים רבים מעל לשנה ודברים השתנו הדרייברים המשיכו להתקדם ואיתם ביצועי הכרטיסים, הן HD4870 והן GTX260. יצאנו לבדוק עם בדרייברים העדכניים ביותר תאריך זה (תחילת ספטמבר) את הכרטיסים: Sapphire Radeon HD4870 512MB GDDR5 Sapphire Radeon HD4870 1024MB GDDR5 Gainward GTX260 Golden Sample GLH הכרטיס מגיע מהיצרן מומהר אך הואט למהירויות הסטוק הרשמיות של GTX260 לצורך ה…
-
- 41 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
-
ראיתי את זה ואני פשוט חייב להראות לאחרים הדבר הזה נראה כמו לוח אם קטן יהיה לזה סוף? וגם סתם מחשבה מעניינת זה יתאים למארז נורמלי?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב מולטימדיה שאני מחבר לטלווזית סמסונג חדשה תומכת תלת מימד c7000 . למחשב יש כרטיס מסך מובנה GMA X3500 , כשאני צופה בסרטי תלת מימד יש קרטועים והביצועים לא מספקים..ייתכן וזה קורה בגלל הכרטיס מסך וממולץ להחליף לאחר ? או שאולי להשתמש בתוכנה אחרת ? שאר המפרט 4GB DDR2 CORE 2 QUAD 9300 G35 INTEL EXPRESS CHIPSET thermaltake dh102 vh2001bns מארז במידה והבעיה היא נובעת מחולשתו של הכרטיס מסך ? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לרכוש שיתאים למפרט ? אחד שאוכל לחבר אותו לטלויזיה samsung c7000 בכבל HDMI 1.4 ולראות סרטי תלת מימד וסרטי FULL HD בצורה חלקה ויפה .
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
היי חברים, בשיטוטי ברשת נתקלתי במס' תמונות חדשות של כרטיס מחברות אסוס הידועה לטובה ביצור כרטיסי מסך ולוחות אם. הכרטיס הנ"ל מבוסס ליבת ה- 6800 אולטרה של אנוידייה. חסרונות בכרטיס לדעתי: הוא מכוער ומצועצע מדיי. יתרונות: כנראה יתפוס סלוט אחד ואסוס החליטו לייצר לכרטיס גוף קירור עשוי אלומיניום שהוא אמנם מוליך חום פחות טוב מנחושת אך מצד שני קל הרבה יותר יותר ואינו נוטה לספוח חום מהאויר סביבו כמו שנחושת נוטה לעשות. אם איני טועה לכרטיס שני חיבורי מולקס וחיבורי DVI ו TV-IN http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=27397 תהנו !!!
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אחרי שנה וחצי שאני נאלץ לסבול את RADEON 5450 הארור, הגיע הכסף, והחלטתי שאני מעוניין לשדרג את חווית המשחק במחשב שלי (ספק מתח ישודרג בהתאם). הבעיות המרכזיות הן במחשב: מדובר במחשב עם מעבד I3-2100 (שיכול להיווצר לי איתו צוואר בקבוק ואני לא יודע עד כמה יהיו ההפסדים). ולוח אם של אינטל מסוג H61WW, התומך ב-PCI-EXPRESS 2.0 בלבד. רציתי לשאול איזה כרטיס מסך אוכל להתקין עליו שיפעיל כל משחק בהגדרות גבוהות מאוד עם איבוד מינימלי של ביצועים?\ עשיתי בדיקה קטנה וגיליתי שלתקן PCI-EXPRESS 2.0 הכי טוב זה GTX 560 TI של GEFORCE, שעולה בערך בין 1200-1300 אולם הוא קצת ישן, מה גם שעכשיו יותר ויותר משחקים דורשים בסביבות 2GB זכרון על הכרטיס. עם בדיקה קצת יותר מעמיקה גיליתי את RADEO…
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
היי ערב טוב , אני צריך את עזרתכם . אני חושב כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בכרטיס מסך - הציונים מראים ציונים נמוכים , הכל מאוד איטי , ושלא לדבר על תוכנות מורכבות אני מתעסק בעיצוב ואני אוהב שהמחשב יכול להיות מספיק חזק כדי להחזיק . אני מצרף - העתק של מפרט כפי שנקנה לפני מספר שנים - אני לא רוצה לשקיע יותר מידי אני רק הוסיף ששדרגתי כבר את הזיכרון ל4 לפני שנתיים בקיצור אני אשמח לעזרתכם - לקבל שם של כרטיס מסך - עד 300 +- ש"ח שיהיה לי הכי מתאים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי שלוח האם שלי תומך רק ב AGP X4, והכרטיס מסך שלי לאומתו תומך ב AGP X8. אם אני משדרג ללוח תומך X8 בכמה ישתפרו ביצועי כרטיס המסך? (בתטח לא פי שניים, נכון?)
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-