כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך למחשב. המסך הוא בעיקר למשחקים,סרטים,ושעות עבודה ממושכות על המחשב (הדברים הרגילים...). חשבתי ללכת בכיוון של מסכי LG ,אבל אני פתוח להצעות. התקציב הוא עד 2000 ש''ח. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
בן דוד שלי מעוניין לקנות מחבר שלו nvidia geforce fx 5500 128MB ב100 בשימוש פחות משנה. ובכרטיס הזה יש bus-width 64BIT, האם כדאי לקנות? ובכלל יש הבדל גדול בין 64BIT ל128? בתודה manor
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה זמן היה לי ג'יפורס 4 אמ-איקס 440 עם 64 מ"ב זכרון, והוא הלך לעולמו. יש לי כרגע תקציב של 300 ש"ח, ואני צריך המלצה לכרטיס המסך המשתלם ביותר בתקציב הזה. אני לא משחק כ"כ במשחקים, אבל כן רציתי שיעבוד למשל עם GTA San Andreas ועם משחקים עם גרפיקה סבירה (אבל לא כבדה מדיי, כמו דום 3 ודומיו) זה הכל, תודה לכל מי שיעזור.
-
- 41 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
היום סוף סוף הגיע החלק האחרון (כמעט) של המחשב החדש ואני יכול סוף סוף להפעיל אותו (כמובן אחרי שתענו לי פה על שאלה אחרונה) :jump: למי שלא ניחש, החלק האחרון הוא הכרטיס מסך (6800GT PCIE של leadtek) ואני לא ממש בטוח איך לחבר לו את החשמל, אז ככה... עם הכרטיס הגיע מפצל כזה שצד אחד שלו מתחבר לכרטיס ובצד השני יש 2 חיבורים למולקסים, אבל אני לא יודע אם צריך לחבר את שניהם או לא (בנתיים חיברתי אחד ואני מחכה לתשובה לפני שאני מפעיל את המחשב), אני בטוח שיש פה המון אנשים שיודעים אז בבקשה, תענו מהר כי אני כבר מת להפעיל אותו, תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס PVR עבור HTPC לצורך הקלטה מהטלויזיה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע בזמן חידוש הצפייה במקביל. אני מניח שאת הכרטיס PVR אני מחבר לטלויזיה (או לרסיבר) דרך יציאת S-Video. לכרטיס מסך VIVO גם כן יש יציאת S-Video. האם ניתן לחבר את יציאת ה-S-Video של הכרטיס מסך לרסיבר במקביל לחיבור יציאת ה-S-Video של הכרטיס PVR, ולמה הוא משמש? נ.ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PVR של Happauge. מהם ההבדלים בין הדגמים השונים של Happauge, ואיזה מהם מומלץ לצורך תכונה של Pause והמשך הקלטה ברקע, הקלטה של ערוץ אחד וצפייה בערוץ אחר, והקלטה של שני ערוצים שונים במקביל (WinTV-PVR-150, WinTV-PVR-250, WinTV-PVR-350)?
-
- 11 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן למחשב גם למשחקים וגם לסרטים. תקציב 10,000 ש"ח. ??? אני די מבולבל מה עדיף מקרן DLP או LCD ? ??? ראיתי את המקרן BENQ DLP PB6210 האם הוא טוב ? ??? המלצות\דעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום אני עובד עם מסך סוני S73 כמסך ראשי ומסך מאג (עתיק) XJ700T כמסך משני. החלטתי לפנות קצת מקום על השולחן ולהחליף את המאג העתיק במסך חדש. ההגיון אומר לי לקנות מסך כמו שיש לי (שאני די מרוצה ממנו וכשקניתי אותו המסגרת הדקה שלו הייתה אחד הדברים שהכריעו לטובתו) רק עם DVI. ממה שראיתי באתרים שונים בארץ סוני הוציאו את אותו הדגם רק "מעודכן" (S74) שזה בעצם אותו המסך רק עם כניסת DVI. מה שמוזר זה שאני לא מצליח למצוא בשום מקום מסמך רשמי עם הנתונים שלו. בכל אתר כתוב משהו אחר וחיפוש בגוגל לא מוצא הרבה תוצאות. כמובן שבאתרי סוני השונים לא נמצא כל זכר למסך. איפה אפשר למצוא הוראות או נתונים טכנייים שלו? אפשר להמנע מהמלצות למסכי 19 כי זה פשוט לא נחוץ לי וזה יהיה סתם בזבוז כסף (אותה רזולוציה…
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
העפתי את טלויזה מחדר ואני רוצה עדיין מידי פעם לראות פה משהו... הבעיה שפעם בכבלים היו קולטים (אולי עדיין) תחנות רדיו דרך השקע של רדיו (לא לא השירות הזה עם הממיר של מוזיקה אלא סתם ככה), אז חיברתי את מערכת לשקע ובמקביל היה לי חיבור למחשב אז נוצר צליל תמידי של ממממ... (כל עוד המחשב היה דולק ושקע של כבלים היה מחובר) בסוף התייאשתי למרות שככה שמעו מצויין וגם היה אפשר לקלוט ערוץ 3 ו- 4 במערכת מה שהיה נחמד במיוחד לסרטים! בקיצור עכשיו אני חושש שאם אני יקנה כרטיס טלויזיה לצפייה בשידורים תווצר בעיה דומה משהו מכיר את תופעה ? נתקל בה? פתר? לחילופין עובד עם כרטיס טלויזיה מול הכבלים ישירות (ללא ממיר דיגיטלי או אחר? , בעצם תגידו גם אם כן רק תציינו למה הוא מחובר) חוץ מזה המלצה לכרטיס זול ו…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תראו ששאלתי באתר אמרו שה-X800GT (בגירסא של ה-256MB) אבל שבדקתי באתר, רשום את התוצאות הבאות: היה רק איזה 3 משחקים ש-X800GT הביא איתם יותר אף פי אס וגם לא בהרבה, אבל לעומת זאת ה-6600GT הביא בהרבה יותר משחקים תוצאות יותר גבוהות ובחלק גם בהפרשים גדולים למשל ב-Doom3 ה-6600GT מביא 93 אף פי אס וה-X800GT מביא 68.. במשחק Return To Castle Wolfenstein ה-6600GT הביא 176 ולעומת ה-X800GT שהביא 156..(זה משחק ישן והאף פי אס ברמות כאלה לא ממש משנה אבל זה דוגמא) במשחק Chronicles of Riddick - Escape from Butcher Bay ה-6600GT הביא 69 אף פי אס לעומת ה-X800GT שהביא רק 56.. זה כמה דוגמאות שמראות שההפרשים גדולים בינהם, ובמשחקים שבהם ה-X800GT יותר טוב, זה בערך ב-1-5 FPS ככה שזה לא ממש משמעותי כמו…
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, על איזה כרטיס למשחקים הייתם ממליצים עבור מחשב פנטיום III מהירות 1000MHz ו- 256MB SDRAM, כך שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק... כרגע הוא עם GF4 (אני יודע שזה מחשב חלש מאד אבל זה מה שיש... אבל לא לי ;D)
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי מחשב ואני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לווינדוס 98. EVEREST זיהה אותו כ- TNT 2 של NVIDIA אבל לא הצלחתי להתקין אותו למרות שהורדתי מהאתר שלהם. פירקתי את הכרטיס ומצאתי שלא מצויין עליו דבר שקשור ב NVIDIA - בכלל לא כתוב עליו כלום מלבד "NUMBER NINE " ובכן גיליתי שיש דבר כזה... אבל איפה אני מוצא דרייבר עבורו ? הורדתי אחרי חיפוש ממושך בגוגל איזה דרייבר אבל לא הצלחתי להתקין בכלל... מיואש וממתין להצלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
האם למטרת הקלטה מהטלויזיה עדיף לי לקנות כרטיס מסך עם VIVO או לקנות כרטיס לכידה של HAUPPAUGE WINTV PVR למשל? תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש את הX800GT וגם במקרה מצאתי X700PRO ב730 ש"ח! X700pro מראה בחלק מהמשחקים ביצועים יותר טובים מה6600GT! (עם פילטרים) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128_1587&products_id=11046 הנה המחשה בישבילכם: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xNDU2JnVybF9wYWdlPTY המחיר של הכרטיס הוא כמו 6200 והוא עוקף אותו בהרבה! מעניין מה יהיה הצעד של אינוידה כנגד זה...
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז ככה , התעסקתי עם הריוויה טונר בכדי לשנות שוב פעם את הכרטיס במקום 5200 שיהיה 5500 , זה יצא טוב התוכנה עשתה ריסט והתקנתי מחדש את הדרייברים והמחשב זיהה לי את זה בתור 5500 , אבל אתמול , לא יודע למה שניתי שוב פעם , אבל לשם לא מזוהה ועשיתי ריסט למחשב ועכשיו הוא בכלל לא מזה לי תכרטיס ולא שם , זאת ההודעה של התקנת הדרייבר 77.77 http://img366.imageshack.us/my.php?image=nvf777ky.jpg -- וזה מה שמראה לי הריוויה http://img389.imageshack.us/my.php?image=rivt2mo.jpg וגם נסיתי דרייבר מהדיסק של הכרטיס מסך וגם אותה שגיאה , אז אני תקוע עכשיו ולא יודע מה לעשות :nixweiss יש משהו שיכול לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד , תודה רבה לכם !
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך דק טוב לגיימינג בגודל 19 או 21 ואין לי מושג מה לקנות. אם יש לכם איזה רעיון טוב תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים עליו במחיר של 700 ש"ח למשחקים... דרך אגב האם ההבדלים בינו לבין ה-LG700P גדולים? כי אני רואה שהוא מגיע לרזולוציות גבוהות 1600X1200 וגם ל-85HZ
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מישהו קנה את הכרטיס?, מכיוון שהוא עולה 950שקל ואני פשוט מאוד לחוץ אם הכסף, מה הביצועים של הכרטיס?, האם למרות היותי DDR1 ומהירות זיכרונות נמוכה יותר עדיין עוקף את ה6600GT או שלא? אין עליו שום ביקורת ברשת ואני חייב לדעת את זה, זאת האופציה היחידה שלי, ואל תבקשו ממני להחליף ל256MB GDDR3 כמובן שהכרטיס לא בשבילי אלא לחבר שמאוד מאוד לחוץ על הכסף.. לא מצאתי שום ביקורת...
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הכי גבוה אצלי זה 85 על כמה לשים? מה הכי טוב ? ומה זה אומר רענון מסך?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני מחבר את הטלויזיה דרך כבל שהביאו לי איתו עכשיו יש איזו אפשרות שאני יוכל לראות סרט גם במסך וגם בטלויזיה בו זמנית כי כל פעם אני צריך לשנות את המסך לתצוגה ראשית ואם אני רוצה לראות בטלויזיה אז צריך לשנות את הטלויזיה כתצוגה ראשית אין איזו אופציה או תוכנה שאני יוכל לראות בשני המסכים סרט בלי לשנות כל רגע במאפיינים של הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מה נותן יותר צינורות עיבוד בכרטיס מסך? כלומר את מה בעצם מכפילים בצינורות עיבוד כדאי שאני ידע מה יותר.... ראיתי ש fx 5200 יש לו צינורות עיבוד 1 כפול 4 ו גיפה 4 2 כפול 2 יש הבדל? מה זה בעצם הצינורות העיבוד ...תפרטו קצת עליהם
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הכרטיס זה רדיון 9550 256 128 ביט אבל שאני משחק במשחקים כמו סאן אנדראס לפעמים נסגר לי המשחק ועולה דוח שגיאות אם אני רוצה לשלוח תלונה לרדיון הכרטיס פאסיבי מה עושים כבר הורדתי את העידכון החדש של הדרייבר הכרטיס אולי חודש אצלי תודה לעונים וסליחה טעיתי בפורום בבקשה אם אפשר להעביר אותי לפורום הנכון תודה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני צריך מסך דק 17 עד 1600 ש"ח שיהיה 8 מילי לשנייה ושיהיה טוב למשחקים ויהיה טוב לעבודה ממושכת עם המחשב ושלא יכאב בעניים שיהיה נעים להיסתקל בו... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-