עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BigCat,

היי כמו שבכותרת איזה חנות יור טובהלפי הנסיון שלכם ותודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by roma,

שלום! בחדר שלי יש חיבור לכבלים אז חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה כדי לחבר את הכבלים לכרטיס. עכשיו שאלתי היא איזה כרטיסים טובים עם אופציות מגוונות (שלט, הקלטה וכו') ועולים בערך ש"ח 500 (אני מעדיף פחות כי אני צריך עוד להרוויח את הכסף הזה) ואם אפשר אז גם איפה לקנות. יש לי סלוט PCI פנוי. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  3. יש לי כרגע את המערכת הנוכחית (מערכת מספר 1 בצד ) הכרטיס HD6950 לא עבר העלאת מתחים אלה רק תדרים אני חושב בעתיד אולי לקנות HD 6990 אחרי שהמחיר שלא ירד אל העם כמו שהיה עם ה 5890 וככה אני יוכל להוסיף ביצועים (פי 3 יותר ביצועים כמעט ) מבלי לזרוק את הכרטיס הישן לפח . . . בנתיים זה בגד מחשבה לעתיד ולא יותר מזה קראתי ש HD 6990 צורך 415W כשהוא בשעונים 880@1375 האם הספק שיש לי (קרוסר 750W) יוכל להספיק ל HD6990 בשעונים 880@1375 + HD 6950(מוד ל 6970) בשעונים 940@1375 + כול המערכת ... לדעתי זה נראה לי קצת שאפתני מידי וגבולי מאוד בהתחשבות שיש פה 3 GPUים ... אבל בכול זאת אני רוצה לדעת ;D תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by Bear Cub,

האם הדגם שפה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...oducts_id=14971 הוא GDDR3 ? שהרבה יותר טוב מה DDR2 אבל השאלה אם יש בכלל geforce 7300GT DDR3 כי המחיר שם מאוד משתלם לדגם אם זה GDDR3.

5. Started by PCguy,

אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים? אני יודע שהם לא השיא אבל זה התקציב

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by daniel666,

של GIGACUBE

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  7. Started by nakamura,

יש לי כרטיס טלויזיה של MSI עם צ'יפ של "פיליפס".. ואני משתמש בתוכנה TV@Anywhere Plus או WinDVR בכל מקרה, העניין הוא כזה, כשאני מקליט למחשב והקובץ נשמר אפשר לראות אותו ללא בעיה (קובץ MPEG או MPG) הבעיה, מתי שאני צורב את הקבצים לדיסק ומנסה לראות אותם בDVD. כשאני מכניס את הדיסק לDVD הוא קורא את הקבצים יש תמונה ויש סאונד אבל הכל קטוע זאת אומרת הכל בסלואו מוואשן(הילוך איטי) ממש איטי! ניסיתי לשנות את סוג העתקה.. או לבחור מקודד אחר, אבל בכל פעם אותה בעיה. על המחשב רואים חלק, כשאני מכניס את הדיסק לDVD הכל איטי בקפציות כאלה, כאילו הוא מציג כל שניה כ3 שניות. ניסיתי בעוד DVD וגם שם אותה הבעיה. למישהו יש מושג מה אני לא עושה נכון?!? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by yanme,

יש לי ראדון 9700 של הרכולס אחרי 15-20 דקות משחק המחשב נתקע או עושה ריסטרט או נתקע שמתי דריברים הכי מעודכנים זה לא עוזר שמתי VIA 4IN1 כי הציפסט הוא של VIA שמתי את הכרטיס אצל חבר לא קרה כלום עבד כמו שצריך לא נראה לי שזה קורה בגלל התחממות כי אצל חבר שלי זה לא קרה לא יודע מזה בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by ras81,

חשבתי לקחת סביב ה1000 שח את ה 1800GTO2 של נעה. יש אפשרות עדיפה על זה בתחום המחיר הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by KF,

שלום אנשים כיום יש לי 2 מחשבים בבית,אחד עם 8800GTS והשני עם GTX260. אני רוצה להחליף בין הכרטיסים ב-2 המחשבים.. ושאלותיי הן: 1)האם למחוק את הדרייברים של הכרטיסים לפני ביצוע ההחלפה ? או שפשוט להחליף בין הכרטיסים ולהוריד דרייבר.. 2)הבנתי שהGTX260 מתחבר עם 2 חיבורי חשמל של PCI-E אז חוץ מהשוני הזה בין הכרטיסים יש עוד משהו שאני צריך לעשות/לדעת לפני ההרכבה? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by goory,

בצער רב לאחר ניסיונות החייאה שנמשכו למעלה משעתיים אני נאלץ להרים ידיים ולהכריז על מותו של ה FLYVIDEO 98 שלי. כעת מתחיל מסעי הארוך במציאת כרטיס שיחליף את הזבל שבזבל (FLYVIDEO), אנא המליצו לי על כרטיסי טלויזיה איכותיים וזולים ושיוכלו אפילו לעשות CAPTURE נורמלי אם יתחשק לי במחירים סבירים לכל כיס. אנא מכם, עיזרו לי להגיע להחלטה, אני תקוע ללא טלויזיה ואני עוד אשתגע..... יניב.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by Alroit,

שלום לכולם לצורך ההבנה - איזה חיבור מתח עדיף לתת למכרטיסי PCI-E מהלוח עצמו ניתן לחבר 4PIN MOLEX ל- PCI-E בכרטיס או עדיף ישירות מהספק כוח? והאם יש יתרונות לחיבור כל שהוא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  13. כרגע יושב במחשב 7600GT. שימושים-המחשב מחובר גם לLCD-720P וגם ל971P במקביל. הרבה שימושים של סרטים למינהם כולל הרבה סרטי HD. עכשיו עקב השדרוג יש כמה אופציות - להישאר עם ה7600GT להחליף ל9400 או 9500 או ל4350/4650 או בכלל לקנות לוח עם 4500/4500HD מה עדיף? והאם כדאי לשקול את המובנים? (4500 למינהם). תודה מראש

14. Started by ALÞHA,

יש לי מעבד Athkon 64 במהירות של 2.2 ג'יגהרץ וכ' מסך של לידטק gf 6600gt extreme 1 ג'יגה זכרון קיבלתי תוצאה של 1572 נקודות. זה טוב?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB Gigabyte אני כנראה קונה אותו בארזיה בלי כל הדברים הנוספים OEM השאלה שלי יש לי מסך CRT אם לכרטיס יש חיבור רגיל לCRT או שצריך מתאם לפי מה שראיתי בתמונה שלו יש לו חיבור רגיל אבל אני לא בטוח בזה כתוב משהו על מתאם ל D-SUB מה זה ואם צריך מתאם אם המתאם מגיע בארזית ה OEM ואפיה אפשר לקנות מתאם כזה במידה וצריך ?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  16. אני מתלבט בין VX2235WM וViewsonicו לבין 20WGX2 וNEC-Mitsubishiו הוויסוניק יותר גדול ,אבל אומרים ש נק איכותי יותר ... חוץ מזה , יש המלצות אחרות ? אני צריך מסך שידע להפעיל גם משחקים ,גם סרטים וגם טקסט ברמה טובה מאוד,עדיף שיהיה מסך רחב ,אבל אפשר גם רגיל . הגודל פחות חשוב לי מהאיכות. המקסימום שאני מוכן לשלם זה 4000 , אבל מעדיף קרוב יותר ל 3000 .תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by Lady bird,

שלום לכולם אני מחפש כבר שבועיים כרטיס מסך שהומלץ פה - 6600 gt אפיק agp של nvidia. לכל מי שהתקשרתי ופניתי - אין במלאי. מישהו מכיר חנות מחו"ל שמוכרת את הכרטיס הנ"ל? חשבתי להזמין דרך האינטרנט בלית ברירה. אם מישהו מכיר חנות בארץ שיש לה במלאי, אשמח לשמוע. מעבר לכך, האם יש אלטרנטיבות אחרות במחיר דומה?

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by omerpld,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, יש לי כרגע ATI REDAON 4850 ואני כבר שנתיים איתו. אני צריך משהו שהוא לא יותר מ450~500 שקל אני לא בטוח אבל נראה לי שהספק כוח שלי הוא 360W תודה!

19. Started by y0av,

אני מרגיש ממש אידיוט, אבל בכל זאת: לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד של Dell מדגם XPS. במפרט מצויין שהמחשב מגיע עם כרטיס מסך כמצויין בכותרת, כלומר בעל נפח של 256MB זיכרון. גם מערכת ההפעלה מזהה את הכרטיס בשמו. כשהרצתי את בדיקת המערכת הופיע כי הכרטיס הינו בעל 64MB זיכרון בלבד. מבדיקה שערכתי - לא קיים כרטיס 7400 בנפח זה. האם זו משמעות המושג Turbocache? איך אני יודע איזה כרטיס מסך יש לי?!

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  20. 1.מי אחראי על ההעברה של הטכנולוגיה למסך? הכרטיס מסך? או משהו אחר במסך? 2.במקרה שזה לא הכרטיס מסך אחראי האם מסכי מחשב תומכים בHD? (בעיקרון CRT) 3.אם אני מחבר טלוויזיה לא תומכת HD למחשב (אני יוצא מנ'ק הנחה שהכ.מסך שמחשב כן תומך) הטלוויזה תוכל לשדר עכשיו HD? לבנתיים, תודה

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by mekaya,

הרצתי את ה CIV5 איך שיצא. שמתי הכל עד הסוף והכל עבד יפה אבל אחרי יום-יומיים המשחק לא כל כך זז ומופיעים לי חלקים אפורים כאלה מגעילים, לוקח זמן לטקסטורות לעלות וגם מופיעים כאלה ריבועים. אני יודע שכנראה הכרטיס מתחמם יותר מידי אבל הוא במצב מצוין גם במנוחה (48~) וגם במאמץ (~57) וראיתי שהכרטיסים של אנשים פה הם ב 30 מעלות יותר ממני, ממש מוזר לי... יש משהו אחר שצריך לבדוק ?!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2007/11/13/xfx-set-release-radeon-3850 XFX ATI once again ATi got OWN3D! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by THELAD,

שלום רב , רציתי לשאול לגבי סגירת המסך ממצב Standby (מנורה מהבהבת). -האם כדאי ? -האם זה יכול לגרום לנזק חומרתי ? תודה על ההקשבה.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by avishaiar17,

שלום רב! בנוסף לכרטיס שכבר קניתי למחשב , אני רוכש כרטיס אחר למחשב אחר שתפקידו יהיה בתחום המפות ,גרפיקה כבדה עם מספר שכבות וברזולוציה גבוה . בעניין התקציב עד 2000 עדיפות לאזור 1500. בנוסף אני רוצה שתסבירו לי מה כרטיס מסך לדוגמא 8800 GT עושה או לא עושה שכרטיס QADRO של LEADTEK או של כל חברה אחרת עושה ?? אשמח לתגובות בנושא והצעות..

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by Gill2,

קניתי מסך LCD View sonic VP 191S. כשקיבלתי אותו ראיתי שיש לו בעיה עם הצבעים ,שהצבעים בהירים מידי והמסך מסנוור מרוב שהוא בהיר. אומניטק (היבואן הרישמי) אמרו שהם יתקנו אותו ובנתיים נתנו לי אחד חלופי בצבע שחור ( view sonic vp191b) והתמונה הייתה הרבה יותר טובה. כשהם שלחו לי אותו חזרה "מתוקן" עדיין הייתה לא את הבעיה של צבעים. ביבואן אמרו לי שהתמונה של הדגם View Sonic vp191b שונה משל הכסוף שקניתי. ההסבר הזה לא נראה לי האם יכול להיות שיש הבדלים בתמונה בין מסך למסך שההבדל היחיד הוא צבע המסגרת?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.