עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, כרגע יש לי Asus ATi Radeon HD5770 גרסא 1.0 הגרסא עם הקירור הגדול, עכשיו אני רוצה לקנות עוד אחד כדי לעשות CF אתם מכירים מקום שמוכר את הכרטיס עם הגרסאת קירור הזאת ולא עם המאורר המגעיל ??? (: או אפילו חברה אחרת, לא חייב ASUS. לצורך השוואה, זה מה שיש לי http://www.guru3d.com/imageview.php?image=20715

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. Started by simla101,

האם יש איזשהו חסרון של לקנות את הכרטיס הזה על פני גרסאת ה-512MB של ספיר? http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8167 האם הכרטיס הזה והכרטיס של ספיר (גרסאת ה-512MB) זהים (חוץ מהקירור)? http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=776_779_787&products_id=7812 תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. כתבתי כבר הודעה אחת על שם Bh, בכל מקרה אני מחפש כרטיס מסך עזבו עכשיו מחיר... כל כרטיס מסך טוב שאני רוצה הוא עם ממשק של PCI EXPRESS. המחשב שלי הוא מחשב טוב עם לוח אמ דגם:865PE neo2-s והשאלה שלי אם אין מצב שאני יקנה כרטיס עם PCI EXPRESS והוא בכל זאת יתאים למחשב שלי

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. גם אני חיפשתי דרייבר מתאים לכרטיס שלי (Sapphire X1950PRO) ואז ראיתי באתר של ATI (עכשיו כבר AMD ) שיש דרייבר מיוחד לכרטיס הזה: https://support.ati.com/ics/support/kbAnswer.asp?questionID=23582 יש הורדה למטה מקווה שמותר לפתוח על זה אשכול, אם לא סליחה, תנעלו.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by tamir2,

שמישהו יגיד לי בקשה איך הגרפיקה של הכטיסים שלהם (הכרטיסים החדשים) ובמה הם יותר טובים מכרטיסים אחרים?? תודה לכל מי שעזר לי!!!

6. Started by K0sTa,

מפרט: R9800pro 128 Amd 3200 + 939s nForce 3 512DDR x 2 400mhz כשאני משחק GTA: SA יש שתי בעיות: לעיתים קרובות יש Fps drops לפעמים המשחק יוצא למינימייז ונותן את השגיאה הזאת: למה זה קורה ומה עושים כדי לטפל בזה, תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by ggg123,

יש לי מחשב שנרכש לפני 3-4 שנים, לא זוכר בדיוק. הכרטיס מסך מדגם X1950PRO. בתקופה האחרונה המחשב מקפיץ הודעות שהטמפרטורה גבוהה מידי, ואכן בבדיקה עולה שהטמפ' של הכרטיס עוברת את ה 100 במנוחה, כששום דבר לא פועל ברקע במחשב. יש לציין שהשימושים במחשב הם רק לאינטרנט, עבודות . חשבתי שאולי המאוורר שלו נדפק. האם יש דרך לסדר זאת או שהכרטיס הלך?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by tsvika,

אני עומד לקנות את הכרטיס הבא http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3256&catcode=&AdCat=&parentid=#detailed ב-System Requirements כתוב Connection to the system power supply is required מה זה אומר? אני צריך לחבר מולקס מהספק לכרטיס? אם אין לי מולקס פנוי מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by amilo,

האם ה NF4 לא מומלץ עם ATI ? אמרו פה שזה לא מומלץ...אז אם אני מחפש לוח אם ל x1900 xt , עם כפול ליבה- עם איזה לוח אם ללכת?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  10. שלום וערב טוב. מה ההיתם ממליצים בין שני כרטיסי מסך אלה.?ולמה? אני מציין שאני רוכש מסך 22 אינצ'. הכרטיסים הם: hd4870 9800gtx מה ולמה? תודה . בן.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by Ido.G,

אוקיי....... ברור שלהגיד הרבה יותר קל מלעשות. אבל בכל זאת.... למה בעצם אין גם מאגר המהרה לכרטיסי מסך? לדעתי יהיה נחמד אם תהיה איזה טבלה לזה. גם אם לא להמהרה.... פשוט שכל אחד יכתוב שם פרטים על הכרטיס שלו כגון אם איזה זכרונות הוא בא וכו'.......... ככה כל אחד שירצה לקנות כרטיס ידע פרטים לגבי הכרטיסים שנמכרים.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. TSMC הפיצה 80 דוגמאות(ועוד 40 בדרך) של רכיבים שנוצרו בליטוגרפיה של 90 ננו מטר ללקוחות שלה. ותתחיל ביצור המוני שלהם בתחילת 2005. הדבר הזה משתלב טוב עם התוכניות של מיקרוסופט ליצור המוני של ליבת הXenon מבית ATi שתניע את קונסולת הXbox2 שלה אחרי חשיפתה כבר ברבע הראשון של 2005. בנוסף לכך הדבר הזה משתלב גם אם התוכניות של nVidia וATi שתיכננו להתחיל לייצר ליבות גראפיות בליטוגרפיה של 90nm בQ2 של 2005. תהליך יצור הליבות בליטוגרפיה של 90nm יאפשר לייצר ליבות עם מספר רב של טרנזיסטורים בעלויות נמוכות בהרבה מליבות תואמות בליטוגרפיה של 110/130 ננו מטר LK. הסיבה העיקרית לחוסר תמיכתה של ATi בSM3.0 היא שהעלויות לא מפצות על היתרונות הדלים בהרחבת השיידרים הנ"ל. תמיכה בSM3.0 מצריכה הוספה של כ60…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by Drazick,

שלום. אני מחפש אתר שסוקר סורקים. אני פשוט מעוניין לרכוש סורק שמסוגל לסרוק פילם 35 מ"מ. מישהו מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. יותר ויותר שמועות בעניין טוענות שכן ....

15. אהלן כולם, קניתי כרטיס מסך פשוט (רוצה לחבר 2 מסכים). כיום קיים כרטיס מסך on-board. האם ברגע חיבור הכרטיס החדש תווצר התנגשות בין 2 הכרטיסים? האם צריך לבטל את הכרטיס on-borad קודם? אם כן, איך? (דרך ה-device manager?) לא יודע אם זה עוזר, אבל הוא כרטיס pci-e. תודה,

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by WildFire,

יש את הקניה הקבוצתית ואני אקנה כרטיס אחד, רציתי לדעת אם הוא יעבוד על ספק ג'נרי שמתיימר לספק 550W? לא מעניינות אותי כרגע הדעות השליליות על ספקים חסרי מיתוג, או על האמינות הרעועה שלהם. אני בטוח שהספק מגיע ל~300W, ואני חושב שהמערכת שלי גם במקסימום צריכת חשמל לא לוקחת את כל זה, אז יש לי יסוד להאמין שהוא ירוץ על הספק הג'נרי שלי. מסכימים איתי, לא מסכימים איתי? [למה?] מפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ Gigabyte GA-M57SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) nVIDIA nForce 570 SLI, AMD Hammer 3GB ראם, שניים של קינגסטון 1GB, שניים של טווינמוס 512MB NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB) NVIDIA STRIPE 298.09G (298 GB) -RAID…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  17. הנתונים היבשים על הנייר נראים טוב - 12MS זמני תגובה, 1:500 יחסי ניגודיות, חיבור DVI , רזולוציה טיבעית 1280x1024. ובנוסף והכי חשוב - הוא ניתן לתליה על קיר, מה שחוסך לא מעט מקום ולא פחות מגניב D: והנה ריכוז השאלות: 1.המחיר שאני יכול להשיג אותו הוא 2125 שקלים. האם זהו מחיר הוגן? 2.האם המסך כדאי? יש אותו למישהו שהמוכן לתת לי חוות דעת עליו? 3.מיהו היבואן, ומהי מדיניותו לגבי פיקסלים מתים (שמעתי שבסמסונג זה קטסטרופה)? אודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. חיברתי את המחשב מיציאת הVIVO לטלוויזיה ע"י כבל RCA והאיכות שהתקבלה הייתה נמוכה. מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור SCART השתמשתי במתאם. שאלתי היא- אם אחליף את הכבלRCA לSVIDEO האיכות תשתפר? (שוב, בטלוויזיה יש רק חיבור SCART לכן גם פה אצטרך מתאם)

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by U_U,

הgf4mx העלוב שלי גוסס בייסורים קשים (רותח במאמץ - במיוחד Guild Wars - ומפוחם בקצוות :-X ) אני מחפש מחליף כמה שיותר זול הדרישות: - AGP (לוח אם עם סלוט AGPx4) - תמיכת חומרה בDX9 - עמיד בפני Guild Wars - תמיכה בpixel shader 1.1 לפחות (B&W2) - אם אפשר.. שיריץ FEAR (מצידי ב 200x320 ו256 צבעים - העיקר שירוץ ולא יסרב לעלות בגלל חוסר תמיכה במשהו) יש בksp כרטיס fx5500 ב295 ש"ח (אם אני לא טועה הוא עומד בדרישות הנ"ל...) - יש משהו עדיף באותה סביבת מחיר?

20. Started by x-amin,

חבר של אבא שלי המליץ לי על שני כרטיסים 850 X1650 עכשיו לא הצלחתי להבין מה יותר טוב מהם..איזה דגם בידיוק ואיזה חברה גם... מה המחירים שלהם ומה יותר שווה לקנות בקיצור.... ואיך הם בהשוואה ל7900GS ואם כבר מדברים עליו,איפה לעזעזל אפשר לקנות אותו בבאר שבע?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by netcap,

אהלן, אני מאוד מעונין לקנות מסך LCD 19 ומתלבט בין 3 דגמים. ההבדלים ביניהם - מבחינת נתונים טכניים ומחיר - ברורים לי. השאלה - איפה (באיזו חנות) אפשר לראות את המסכים האלה בתצוגה? הדגמים הם LG 1920P, Sony HX93 וגם Eizo L768. נכון שחשוב לראות בעיניים ולא רק להתבסס על מפרטים? תודה רבה, כפיר

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by anevsky,

קראתי שלכרטיסי ATI יש איכות פחות טובה בתרגום סרטי DVD (MPEG2 .. האם זה כבר לא נכון? וגם בכלל - עם כל הכרטיסים שיוצאים ומחירים שמשתנים קשה לעקוב. אז בראייה כללית מה הכי כדאי כרגע בתחום המחיר הנ"ל? (PCIE) תודה.

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  23. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ג'יפורס סדרה 8 תקציב שלי 550- 700 ומזה DDR3\DDR2 ? ומה ההבדל בינהם מה זה נותן לך?

24. שלום... יש לי מחשב (עוד מעט 3 שנים) והמפרט הוא כזה: AMD 64 3700+ Gigabyte k8n sli ddr 400 kingston 1.5 gb gigabyte 6600gt 128mbספק 500 וואט (נראה לי ג'נרי...) עכשיו אני משחק (אני לא גיימר מכור, משחק פה משחק שם), והכרטיס שלי כבר לא סוחב... הוא לא הצליח לסחוב כרייסיס על הרזולוציה הכי נמוכה..!! (לפני 3 שנים הייתי מתגאה בכרטיס הזה כשהייתי גיימר שמשחק הרבה...). עכשיו חשבתי להחליף תכרטיס הזה בכרטיס שיוכל לסחוב משחקים של היום ברזולוציות טובות ושלא יהיה יקר... אין לי טעם להביא מחשב חדש... על איזה כרטיס הייתם יכולים להמליץ לי לשים במחשב? התקציב הוא עד 500 שקל (אם אפשר כמה שפחות יהיה טוב...) תודה מראש מעוזרים!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by שאול1,

שלום, למחשב קיים עם MB Intel DH55PJ וזכרון DDR3 4GB אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל- Gigabyte GeForce GTX 460 או לכרטיס אחר במשפחת GTX בתקציב של עד 1100 ש"ח. מה דעתכם, האם יש תאימות לMB, איזה כרטיס מסך יתן יחס טוב בין מחיר וביצועים? אין כוונה לבצע OC המחשב מיועד לגיימינג עם הפילטרים החזקים ביותר תודה שאול

דיונים חדשים בפורומים