עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מסך LCD syncmaster 710N של סמסונג, ואני מתלבט בין קניית ה79GT לבין ה18XT השאלה אם הכרטיסים האלה "ינצלו" את המסך שלי, ושווה בכלל להתלבט בינהם, תודה..

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  2. שלום לכולם! עד היום היה מותקן לי windows xp pro עם SP1 והכל היה בסדר, היום החלטתי להתקין את SP2 ואחרי שסיימתי עם זה עשיתי ריסט למחשב ואז הופיעו הקווים הירוקים של הטעינה של הווינדווס, הכל נראה בסדר אבל פתאום אחרי הטעינה, במקום שיעלה הווינדווס, נכבה המסך (עובר למצב המתנה). באתי להתקין מחדש את הדרייברים של כרטיס המסך GeForce FX5700 ואותו דבר קורה כבר כמה פעמים שאני מנסה (לפני כל התקנה מחקתי את הדרייברים הקודמים). באמצע ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא מגיב. במצב בטוח הווינדווס עולה טוב. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by Booblil_rock,

שלום לכולם, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי לדגם חדש יותר שיריץ את המשחקים של היום ויחזיק לי תמחשב עוד קצת לפני שאני יוציא עליו עצבים.... אבל יש בעיה המעבד שלי ישן ומכאן אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שהמחשב שלי יכול לשאת מבלי שיהיה צוואר בקבוק הנה המפרט שלי אנא התאימו לי כרטיס מסך בהתאם: מעבד P4 3.0GHZ לוח אם ASUS P5GD1-VM תומך PCI-E X16 (לא להציע לי בבקשה כרטיס PCI-E 2.0) זיכרון:1GB )2X512) ארבע מאות מגה הרץ (אבל אני כנראה יחד עם שדרוג כרטיס המסך משדרג את הזיכרונות ל2 גיגה..) כרטיס מסך:6800GT מסך 19 לא יודע אם זה משפיע.. אם חסרים נתונים מסוימים אנא תפרטו ואוסיף אותם בהקדם השדרוג הזה ממש חשוב ואני יודע שפה כל התותחים נמצאים אז בבקשה תעזרו לי

4. NVIDIA השיקה כרטיס מסך חדש המכוון להיות המשתלם והזמין ביותר עד כה מסדרת RTX 3000 שלה - האם זו הבשורה לה כולם חיכו? יצאנו לבדוק בעצמנולכתבה

5. Started by mokisho,

יש לי מסך Lcd כאשר אני שם רזולוציה מסויימת אז התצוגה בורחת לצדדים איך אני יכול לכוון את התצוגה שתתאים למסך (יש לי כרטיס מסך 1900xt ושני מסכי Lcd בגלל זה אני לא יכול להשתמש ברזולוציה אחת ) יש אפשרות כזאת ב Ati שאפשר לקווץ את המסך ב אורך ובגובה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by motyalt,

האם יש כ.מסך שתומך ב-3 מסכים שיהיה בהם DESKTOP מורחב שיתפרס על כולם האם ‏HD 6770 DirectCU 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E ‎ שיש לו 3 יציאות תומך בזה?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by adirbd,

שלום הנה המפרט של המחשב שלי והמעבד במחשב שלי די עמוס וזה מקשה לשחק במשחקים והמעבד פוגע באיכות, וגורם לתקיעות. :'( אני מעוניין לדעת אם אפשר לגרום לכרטיס מסך לעבוד יותר ולחסוך מהמעבד? ??? כי לפי מה שאני רואה הכרטיס מסך לא מתעמץ, ומנצל את יכולתו, אז מעניין אותי אם הדבר אפשרי. הנה המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor +3800 2.01GHz זיכרון ראם: DDR1 2GB RAM 400MHz לוח אם: ASRock 939NF4G-SATA2 כרטיס מסך:ATI Radeon HD4670 512 דיסק קשיח: 160GB+80GB ספק כוח:400W תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by open source,

יש לי מסך Mag 770FD המיקום שלו בחדר שלי במצב כזה שבין 6 ל-7 בבוקר יש עלוי קצת קרני שמש רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בו ועד כמה? הדרך היחידה להימנע מקרני השמש היא לסגור את השלבים ואז קצת חשוך :\ במידה וזה עקרוני אם יש רעיון יותר טוב מה אני יכול לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by tascam,

שמחתי לגלות שהחברה המיטולוגית האיכותית ELSA קיימת ובועטת http://www.elsa.com.tw/EN/ האים יש לה נציג בארץ ? דן

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by Lmagus,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואת המסך 2007WFP של DELL, איזה כרטיס מסך יתאים יותר להרצת משחקים ברזולוציה של המסך, 8800GTX או 8800GTS?

• 12 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by sasmimo,

אני מעוניין לקנות כרטיס חדש עד 700 ש"ח נתוני מחשב: Q6600 4X800=3200 זכרון OCZ 3X1GB כשיח 2X500GB מסך 22" 1680X1050 ומה עם הכרטיס הזה?? http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5722

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  12. Started by DeadHunt,

האם כדאי להחליף לוח אם שיש לי שהוא AGP ללוח שהוא PCI-E ? -המטרה היא משחק

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by snird,

מממ אני מחפש כ. מסך טוב עד 350 ש"ח לאפיק AGP..... רצוי מאוד שיהיה חנות בכפר סבא או רעננה או פתח-תקווה........ תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by nadav1379,

יש לי רדון 9600XT ואני רוצה לחליף אותו. אני משחק הרבה במשחקים אם גרפיקה ואני רוצה לדעת איזה כרטיס טוב יש במחיר 1100 שח אני רוצה כרטיס אם 256MB ו256BIT יש לי עוד שאלה הכרטיסי מסך של רדון X1600 ומעלה טובים בהרבה מהרדון שלי?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  15. כבר די הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, התקנתי את הדרייברים האחרונים של nvidia ובכל משחק עכשיו כשמופעל צל, יש לי לאגים נוראים :s05: וזה לא רק עם הדרייבר האחרון אלא גם עם כמה קודמים (כבר לא זוכר איזה...) זה קורה אפילו במשחקים ישנים כמו quake 3 וזה ממש מעצבן שאני צריך לכבות כל הזמן את הצל.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שלוםםםםם לכולם ! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 400-550 ש"ח כך שיתאים כמה שיותר למשחקים אין לי PCI-E אלא AGPX8 . אני מבין שהמסגרת הכספית שלי דיי נמוכה , אבל זה מה יש ! :-[ בכל אופן אודה לכם על הצעות מתאימות בעיניין . שאלה נוספת , האם כדאי לי להשקיע בכרטיס מיד שנייה ? ושוב איזה כרטיסים במסגרת שלי ? המון תודה ! ביייי חברה .

17. אממ אוקי זה המפרט שלי בערך : ספק כח : אני לא בטוח מה הדגם המדויק .. אבל אני יודע שהוא בין הטובים שivory מחזיקים והוא דגם חדש ועלה לי למעלה מ200 שקל.. מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) דיסקים קשיחים : 250 ועוד אחד של 150 הכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8500GT שהוא ממש חלש כמו שאתם יודעים כמובן .. אני משחק במשחקים חדשים וכו' והוא בקושי מריץ לי את Assassins creed באיכות בינונית.. עכשיו מה הכרטיסים שיתאימו לרכיבים שלי ? מהזול אל היקר , שיפעילו לי את המשחקים באי…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  18. דבר ראשון זה המיפרט שלי E8400 4gb ram 9800gtx+ 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז אני לא ממש מרוצה כבר מהמחשב,פעם כל משחק היה פועל לי על מקסימום פילטרים 16X וכל זה,והיום ברוב המשחקים אני צריך להיתפשר על הורדת פילטרים וכמה דברים,נניח JUST CAUSE 2 אני משחק על 1680X1050 עם צללים על מדיום HIGH על הכל ורוב האפקטים על OFF ו 4X AA והמשחק לא חלק מידי פעם זה איטי שיש עומס ,פשוט אני מרגיש שהמחשב כבר לא חזק כמו פעם,אז בבקשה עם אפשר כרטיס טוב

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512RAM ו WINXP אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 700-800 ש"ח שיריץ UNREAL 2004 ו HITMAN 3 1. האם זה מספיק כסף ? ואם לא כמה אני צריך להוסיף ? 2. האם המחשב יכול להריץ את המשחק.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  20. יש לי בבית p3 800/133 עם 450 זיכרון וכרטיס tnt2. רציתי לקנות כרטיס חדש כדי להגיע לביצועים יותר גבוהים במשחקים - חשבתי על radeon 9200 או gf4 mx. איזה אתם ממליצים לי? (עד 400 ש"ח + -) *עדיף שיהיה עם קירור טוב כדי לעשות לו OC קטן..

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  21. יש לי לוח אם 975x PLATINUM של MSI הבנתי שיש לו תמיכה בSLI ויש לי כרטיס 8800GTS 320 עכשיו אני רואה בחיבור השני של הכרטיס מסך רשום 8X ובראשון 16X מה זה אומר ? ??? ?? כדיי לי לקנות עוד אחד 8800GTS 320 ולעשות SLI ? כרגע יש לי ספק עם 420 וואט האם הוא יספיק? ? באיזה רמה הSLI ישפר את ביצועי המחשב במשחקים כגון קרייסיס?? בעצם אולי הלוח בכלל לא תומך SLI וזה בעצם CROSFIRE ? זה אומר שאני לא אוכל לעשות SLI?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  22. אולי זה קשור יותר לתוכנה אבל רלבנטי בעיקר לכרטיסי מסך. עד היום בצהריים השתמשתי בתוכנת ATITOOL לבדיקת טמפ' כרטיס מסך. כאשר היא רצה ברקע (TRAY) למטה נתקלתי בטמפ' גבוהות ,אתמול במנוחה 70 היום 65 היום התקנתי את RIVA ע"מ לבדוק ביצועים וטמפ' בתוך המשחק . כנראה שהיה איזה קונפליקט בין השתיים . הסרתי את הראשונה וראו זה פלא -הטמפ' עומדת עכשיו במנוחה על 53 מעלות. (ההגדרות של המאוורר ,לא השתנו) מה דעתכם -ה RIVA אמינה יותר?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  23. תמיד אומרים שגודל של מסך LCD הוא כמו CRT 2 אינטצ' יותר, אז רציתי לדעת איך זה הגיוני? הרי המדידה היא מםינת המסך האלכסון לפינה הנגדית. אז איך זה הגיוני? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by shimronfio,

לפי מה שקראתי באחד המאמר בימים האחרונים ש ATI מוציאה כרטיס חדש דו ליבתי והבנתי שיש משחקים שלא יכולים לנצל כרטיס מסך דו ליבתי? אתם יכולים טיפה לפרט יותר בנושא ולתת דוגמאות למשחקים שמנצלים אך ורק מעבד אחד?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  25. שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך pci express 2 2 סלוטים של pci express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור pci express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תודה…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים