עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Le0n,

אני בטוח שאין הבדלים בין ביצועים שלו או חברות אחרות.. אהל מה עם OC??

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  2. יש לחבר שלי5200, והוא מנסה לחבר אותו לטלוויזיה דרך S-Video בשביל שהוא יוכל לצפות בסרטים, עלמסך הטלוויזיה, איך הוא עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by yarindav,

במקרה שאני מקבל או את זה או את זה.. ולא משנה המחיר. איזה מהם יותר טוב? asus 9600gt 1gb htdi או gigabyte 9800GTX+ 1gb שניהם 256 ביט

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by ac1240,

יש ברשותי ATI HD 4850 4GB RAM E8400 ללא OC ומשום מה כמעט כל משחק שאני משחק בו נותן לי את אותו השגיאה מסך שחור ושומעים את המוזיקה(וגם היא תקועה נראה לי ) ורק ריסט פותר את הבעייה הרצתי בדיקה של 3DMARK 2006 וזה עבר את כל הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לזה ?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by Pundag,

יש לי R9200 128MB , וגם יש לי תוכנה שנקראת AGPmem ,שהיא אמורה להראות את הזיכרון של הכרטיס וכשאני מפעיל אותה היא רושמת לי רק 58MB מנוצלים יש למישהוא רעיון על הבעיה?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  6. אני צריך כרטיס מסך חדש בסיבובת האלף שקל בשביל משחקים ברמה בינוני פלוס. אני הייתי רוצה שהכרטיס יהיה מפנדה. הנה רשימה של כמה שאני חשבתי עליהם: Sapphire ATI Radeon X1600 PRO DDR2 PCIe 512MB Sapphire ATI Radeon X800GTO PCIe 256Mb bulk Sapphire ATI Radeon X800GTO PCIe 512Mb DDR2 LEADTEK WinFast PX7600GS TDH PCIe 256MB GECUBE RADEON X1600XT Dual DVI,DDR2, 256MB, AVIVO Gamer Edition MSI ATi Radeon X1600 Pro PCIe 256MB RX1600PRO-TD256E Gigabyte ATi Radeon X800GTO 256Mb PCI-e bulk Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B Bulk eVGA GeForce 6800XT 128MB PCI-E

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by asdasdasd,

שלום עד היום השתמשתי בדרייברים של אומגה (עשו בעיות משום מה במחשב החדש) אז אני עם ATI עכשיו רגיל CATALIST 5.11 השאלה שלי לאן לעז** נעלמה הרזולוציה של 915...900 ומשהו על משהו .. לא זוכר ... ??? אני משתמש בה שנים!! כי 800 על 600 גדול , אבל 1024 קטן מאוד בקושי קריא ! ? נ.ב ניסיתי גם את MULTIRES משום מה גם שם היא לא מופיעה (רק בדרייברים של OMEGA DRIVERS) ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by mugello,

היי אני רוצה לקנות כ.מסך חדש של A T I HD 4850 יש כמה יצרניות שמייצרות את הכרטיס כמו SAPPHIRE ,GIGABYTE מה ממולץ לבחור או שאין הבדל בין היצרניות?.אני גם מחפש ספק כח חדש לכרטיס.יש המלצות? תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  9. שלום כמו שציינתי בכותרת אני מחפש מסך CRT 17 אינצ' שטוח. אני מוסיף ומציין בזאת שאני לא מחפש מסכי LCD ולא מסכים רחבים ולא שום דבר בנוסף רק מה שרשמתי. התקציב הוא עד 1000 שקל ללא חריגה של שקל, עדיף שיהיה כמה שיותר נמוך כי גם ככה אין לי יותר מדיי כסף. ובבקשה לא מKSP אלא אם כן זה נותן מחיר זול משמעותי. ועדיפות לחנויות עם סניפים באיזור המרכז.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by llivny,

קניתי כ. מסך של GIGABYTE 9800 GTX+ 1GB. אני שוקל לקנות מסך FULL HD 37" PANASONIC. יש לי עם הכרטיס מתאם מDVI לHDMI הכרטיס יתמוך ב1920X1080? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  11. כיום הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא- התקציב שלי נע בין 450 ל550. אני מחפש כרטיס מסך שיהיה טוב יותר מהנוכחי שלי ויתן פוש למשחקים חדשים שיצאו,שאר המפרט שלי הוא AMD 3000 2 ג'יגה זכרון מהירות 3200. רק PCIE מצאתי את הדבר הבא- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10982 מה אתם אומרים? אשמח לעזרה,תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by constantine16,

קניתי אתמול את הכרטיס מסך ניכנסתי קיצר לcatalayst וכתוב לי שם current clock sttings : GPU Clock 300mhz זה לא אמור להיות 669??? :'(

13. Started by BedBoy,

האם הטכלנולוגייה תחול אם אני אחבר 2 כרטיסי מסך של ATI? (בpci-E כמובן) נראה לי הגיוני שכן, אבל אולי זה מוגבל רק לשבב מיוחד בכרטיסים של Nvidia?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by Torn,

אבא שלי היום הביא לי מהמשרד שלו מסך LCD של CTX, ככל הנראה המסך תקול, כי יש סדקים על הזכוכית, למען האמת זה יותר נראה כמו שריטות פנימיות, כי במגע עם היד הכל נראה חלק :-[ עדיין לא בדקתי אם הוא עובד כי אני צריך שנאי מתאים, שאותו אני אקנה כנראה מחר אחרי החג והשאלה שלי היא: כמה חמורה יכולה להיות הפגיעה הזאת? וכמה יעלה לי לתקן את זה והאם אפשר בכלל לתקן את המסך הזה? ומישהו יודע איפה נמצא היבואן של CTX?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by AlbertG,

אהלן, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך במחשב המתיישן שלי. כרגע יש לי 8800GT . אני משחק במחשב ובמשחקים החדשים הוא כבר מקרטע... הוא כבר עשה את שלו אבל אין לי הרבה כסף לשדרוג. אני רואה שיש המון כרטיסים בטווח ה400 וקצת ש''ח אבל הם כולם נראים אותו דבר כל הHD 6570 וכו' יש משהו מומלץ? מפרט: Intel E6600 3.0ghz 4 giga ram ספק 500 וואט מסך סמסונג רחב 23 אינץ' HD מלא ומשתמש ברזולוציה 1920 1080

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by shibby15,

שלום לכולם, מפעת חוסר מקום בשולחן העבודה החדש שלי החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הCRT המתיישן ולשדרג לLCD. עכשיו אני יודע שעייפתם מהמלצות ואני כן עשיתי חיפוש ואני כן עובר על ההודעות האחרונות בפורום, אבל לא מצאתי מידע שרלוונטי לגבי. אני לא משחק הרבה משחקים (רק מידי פעם, גם ככה הכרטיס מסך שלי מיושן ולעולם לא יהיה לי כרטיס היי אנד רציני, לא ממש גיימר). מידי פעם סרטים, גם לא רציני. רוב השימוש הוא ללימודים (קריאה של מסמכים) ואינטרנט. הבנתי שיש קצת בעיה עם גלילה מהירה בLCD אז אם אפשר להכניס בתקציב הזה משהו כמה שיותר מהיר, הדברים הקטנים האלה משגעים אותי בינתיים מה שחשבתי עליו זה בעיקר הבנקיו 767-12 קראתי ביקורות לא רעות עליו. חוץ ממנו ישנו הNU הזול. או במקרה ה"גרוע" הLG 1730 …

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by Alfies,

אני מתלבט בין שני כרטטיסי טלויזיה+ עריכת וידאו: PCTV Stereo של Pinnucle או VIDEO HOME GRBEEX PLUS ואם אפשר אז להסביר למה תודה

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by ezb2co,

שלום לכם. אני לקראת קניית מחשב חדש וקיבלתי המלצות לקחת 2 כרטיסים חלשים יותר במקום אחד חזק מאד בטענת עדיפות בביצועים מול המחיר. אני לא מבין בזה הרבה, אז בהנחה שהטענה נכונה, יש לי שאלה. עד כמה מדובר בהתעסקות עם דרייברים והגדרות בהתקנת משחקים? האם המשחקים היום תומכים בנושא? ובכלל, אם יש עוד downsides ל-CF הייתי שמח לשמוע אותם לפני שאני מחליט. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by yanme,

יש לי ראדון 9700 של הרכולס אחרי 15-20 דקות משחק המחשב נתקע או עושה ריסטרט או נתקע שמתי דריברים הכי מעודכנים זה לא עוזר שמתי VIA 4IN1 כי הציפסט הוא של VIA שמתי את הכרטיס אצל חבר לא קרה כלום עבד כמו שצריך לא נראה לי שזה קורה בגלל התחממות כי אצל חבר שלי זה לא קרה לא יודע מזה בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. אני צריך להשיג את the byter ששמו הפרטי הוא אליאור משהו מי שמכיר אותו או יודע איך אני יכול להשיג אותו שיכתוב לי

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום לכולם אני חדש פה אל לא להתעצבן משאלות נוביות. ברשותי מחשב amd 2600 + ram 512 וכרטיס מסך g force 3 ti 200 אממ יש לי הרגשה שהכרטיס הזה קצת יוצר צוואר בקבוק למחשב בעת משחקים שדורשים גראפיקה , מהו הכרטיס הטוב ביותר למערכת שלי בתקציב הדל והקטן שיש לי 300-350 שקל תודה רבה

22. Started by moshel7,

ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD-4850 מהדגם הראשון שיצא עד ליפני יומיים שיחקתי על מסך CRT ברזולוציה של 1280X1024 עים AAX8 ללא בעיות ותקיעות במישחקים לאחר שקיבלתי מסך LCD PROVIEW FP2226W ועברתי לרזולוציה של 1680X1050 במישחק GRID למשל על AAX8 המישחק ניתקע לכמה שניות ואז חוזר למישחק וכך חוזר חלילה אני עים דרייבר 8.12 ומעבד AMD ATHLON 4800+ X2 מה הבעיה ומה ניתן לעשות והאים כרטיס המסך תקול? תודה מראש לכל העונים משה!!!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by Gangsterr,

אני צריך להעלות את ההרצים למסך ואני לא מוצא את זה בתוכנה החדשה של RivaTuner האם מישהוא מוכן להסביר לי איפה זה או לשלוח לי את הגירסה הישנה ????? תודה מראששש

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Black_Citadel,

1193 ש"ח - ViewSonic E92F+SB נותן תמורה מלאה לכסף ? אני מחפש מסך במחיר עד 1200 ש"ח - שיהיה "בריא" לעיניים עם איכות תמונה נחמדה, לא יותר מזה

25. Started by ATk,

קיבלתי תוצאה כללית של 12234 3DMarks האם תוצאה זו בסדר לכרטיס מסך הזה ? מפרט : C2D E6750@2.66 gigabyte P35 ds3-l 2gb ddr2 800mhz ram 500gb hd 550W chiftec psu

• 1 תגובה
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים