כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
האם כרטיס המסך הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 יוכל לרוץ בצורה טובה על 1680X1050?
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
היי כולם התקנתי את הדרייבר העדכני, אבל זה עדיין קורה מדי רבע שעה בערך יש הבהוב שחור (או יותר) בחיבור לטלויזיה. כלומר, זה ככל הניראה קשור לHDMI. זה קורה לא רק בזמן ניגון סרטים אלא בכל שימוש שהוא במחשב. אולי יש לכם רעיון לפתרון?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
הכותרת ממצאת את עצמה, הכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 GTS 64MB PRO , אני צריך להשוות אותו ל R9100 128MB DDR. מגה הרץ וליבה אני כבר יודע (אצלי ואצלו) אבל אני זקוק לעוד מקורות השוואה ולכן אני זקוק לאתר שעושה COMPARES. אני אודה מאוד לעוזרים! בתודה ג'י,
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך דחוף. לאחר שקראתי הרבה הגעתי למסקנה שעבור תקציב של 700-800 שקלים הכרטיס האולטמיטיבי הוא 9600GT האם לדעתכם יש בעיה במוצר הזה? XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB במחיר של קצת פחות מ700 שקלים http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1175 בנוסף, שמתי לב שתמיד יש גרסאות OC לכרטיסי מסך האלו, האם שווה להוסיף סכום של 100-200 שקלים למטרה הזו? קראתי מאמרים שמסבירים איך אפשר לעשות SOFTWARE OC ממש בקלות ובלי להסתכן, לדוגמא: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1916.html והכי חשוב - שמתי לב לירידות מחירים משמעותיות מאוד, הרי זהו כרטיס שיצא לאחרונה בארץ. יש למישהו הערכה האם זה יימשך בקצב הזה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
קניתי אותו ואני מתחרט מאוד שקניתי של HIS אני רואה שמלא אומרים שזה ממש חרא .. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי יציב והכי מומלץ (הדרייבר האחרון של ניוודיה עושה לי בעיות עם הזיהוי של הכרטיס מסך) שמתאים לכרטיס FX5900XT של אלבטרון. תודה, ולילה טוב.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
איך אני רואה EN6600 GT ב400 ש"ח יותר יקר מEN7300 GT ? בKSP איך זה הגיוני? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקחת ב600-700 ש"ח?
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ממה מושפע ה Refresh rate ? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? או אולי משניהם ? מהוא ה Refresh rate המומלץ ביותר ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
משהו טוב שיכול להפעיל את מרבית הדברים.! בבקשה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לכתבה: http://www.maximumpc.com/article/news/amd_reorganization_brings_ati_completely_fold
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הייי, האם יש כאן משהו שניסה להפוך את הרדאון 9800NP שלו ל- 9800 פרו ? אוקי עכשיו תשמעו יש לי כמה שאלות - 1) מה עדיף - לעשות לו צריבת ביוס ל-פרו או לעשות אוברקלוק למהירות של פרו ? יש משהו יותר טוב? יותר יציב ? 2) הזכרונות של ה- 9800 שלי הם Infenion 3.0ns הם יחזיקו באוברקלוק עד המהירות של פרו? תודה לעוזרים! עד שאלה - על הזכרונות שלי כתוב Infenion 3.0 זה אומר שה- NS של הזכרונות הוא 3.0 נכון ?
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ממפרט שהרכבתי מלפני חודש. הכל חדש חוץ מהכרטיס מסך ששמרתי מהמחשב הישן. את הכרטיס הזה רכשתי בסביבות אוקטובר 2011. מאז יצאו הרבה דגמים ואם אני בוחר משהו אני כבר לא יודע מה כדאי. השימוש שלי במחשב הם בעיקר משחקים כמו BF3 הפופולרי. עם הכרטיס הנוכחי, אפשר להריץ על הגדרות ULTRA אבל איך שמתחיל אקשן, בעיקר שיש פיצוצים ועשן, הכרטיס לא סוחב משהו. אני משחק ברזולוציה 1920X1200 אשמח לדעות והמלצות על כרטיס חדש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מצאתי את זה: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=27 וזה המחיר הכי זול שמצאתי לג'יפורס 6600, אח"כ זה מתחיל לעלות 750 ומעלה... \: אני רוצה לדעת אם החברה הזאת, innovision, טובה גרועה או סבירה.... אני לא אחד שחייב משהו רציני ומשחק במשחקים על רזולוציות גבוהות במיוחד ככה שלדעתי הכרטיס הזה יספיק לי, מה אתם אומרים? (אם תמצאו ת'כרטיס הזה של חברה יותר טובה במחיר דומה (עד 700 שקל מקסימום!) אז בבקשה תביאו לי לינק לזה אגב, אני צריך AGP
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שבת שלום. איזה כרטיס מסך באפיק AGPX8 יספיק לי כדי להריץ את המשחק PES2008 על ההגדרות הגבוהות ביותר? כיום יש לי FX5200 שמשרת אותי נאמנה יותר מ4 שנים יחד עם המחשב (מאז רק הספק כח הוחלף, הקודם נשרף), רוב העבודה שלי על המחשב היא משרדית (בעיקר גלישה ומסמכים) ולכן אני צריך כ.מסך הכי מינמלי שיש שיעלה את המשחק על HIGH. כאשר ניסיתי לשים על HIGH הוא מזהה שהכרטיס לא תומך ולכן אין לי אפשרות בכלל לסמן ובכך ולנסות להריץ את המשחק על האיכות הזו. באיכות MEDIUM המשחק אומנם פועל אך "רץ" עם תקיעות כל 2 שניות וככה אי אפשר לשחק. ועל LOW אני משחק חלק אבל הגרפיקה על הפנים, אומנם אני נהנה אבל הגראפיקה הורסת. בהתייחסותכם אנא רישמו איזה כ.מסך מסדרת NVIDIA ואיזה כ.מסך מקביל מסדרת ריידון יספיק לי להגד…
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
טוב אז הנה הבעיה שלי (כל הסיפור) :'( יש לי כרטיס קול של C-MEDIA 5.1 ורמקולים של WINNER 5.1 מהרמקולים לכרטיס קול יוצאות 3 יציאות 1-רמקולים קדמיים 2-אחוריים 3-סאב ורמקולי אמצעי(CENTER) חיברתי את הכרטיס קול לכרטיס טלויזיה(של חברת BROOKTREEכרטיס משנת 2000 אם זה משנה) ואני שומע את הטלויזיה רק בסאבוופר וברמקול האמצעי ב4 האחרים אני לא שומע כלום בדקתי את החיבורים ואת הווליום במחשב אבל כלום לא עוזר תעזרו לי בבקשה?PLEAZZZZZZZZZ
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה ההבדל בין היצרנים האלה של אותו כרטיס GAINWARD 9800GTX+ 512MB DDR3 - PCX INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 OC Freezer Edition PCI-E Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe Asus nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe BFG nVIDIA GeForce 9800GTX+ OC 512MB DDR3 PCIe Palit nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
1193 ש"ח - ViewSonic E92F+SB נותן תמורה מלאה לכסף ? אני מחפש מסך במחיר עד 1200 ש"ח - שיהיה "בריא" לעיניים עם איכות תמונה נחמדה, לא יותר מזה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם היום בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש מפרט בצד אם אתם רוצים אין לי בעיה לעשות בנצ'ים לכרטיס מסך או לרכיב אחר ספקו לי את התוכנה ואני אבצע עד עכשיו אני מאוד מרוצה למרות ששיחקתי רק World in Conflict. על הדרך אני רוצה להגיד תודה רבה לעדי מp-see באמת בן אדם רציני עמד בכל הציפיות שלי ונתן שירות אדיב ואיכותי אני ממליץ לכל מי שמעוניין לקנות מחשב או חלקי מחשב באיזור לקנות ממנו (החנות ממוקמת במרכז המסחרי בקרית יובל ירושלים).
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, שואל בשביל חבר שמעוניין לרכוש את הכרטיס עבור משחקים ותכן HD(ישב במערכת HTPC) יחד עם מעבד Q6600. האם הכרטיס הזה יספק את הסחורה ,במיוחד עבור HD? ובכלל מה המחיר ההוגן לכרטיס כזה בן 4-5 חודשים. תודה
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי חברים. תודה על העזרה בתרד הקודם. אני מוגבל בכסף ורציתי לדעת, בשביל משחקים רגילים ולצורך אפשרות לשחק בתקופה הקרובה, האם אפשר להסתפק ב - GForce 6200 של Innovation ב - 320 ש"ח או להשקיע עוד קצת ולעבור ל - Geforce 6600LE של Gigabyte ב - 470 ש"ח??? אני לא רוצה להשקיע יותר ומעדיף לחכות עוד שנה שאקנה מחשב חדש עם כרטיס מסך יותר טוב. מה אתם אומרים??? האם יש כרטיסים מקבילים של ATI באותם מחירים???
-
- 13 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה אז אם אתם יכולים לתת לי לינק לתוכנה ולהסביר לי מהתחלה עד הסוף ... תודה לכולם !!!!!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
RBE היא תוכנה לעריכת BIOS של כרטיסי ATI מבית techpowerup. רציתי לדעת צריך לעלות גם מתחים? חשבתי על לעשות 800 ו1100 ובכל השאר לא לגעת ולאפשר בתוכנת CCC שיהיה אפשר להגיע ל900 ו1200 (או משהו כזה) מה דעתכם? מישהו ניסה ? אני מדבר על שימוש בתוכנה RBE לערוך את הBIOS. (וראיתי שיש שם עוד דברים, אם מישהו מוכן להסביר, לדוגמא נושא של מאוררים וכו') בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-