עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mikezaush,

את הכרטיס אני רוצה לקנות עד 600 שקל יש שנייה (לא חדש). ואני רואה שיצאו הרבה כרטיסים בזמן האחרון לכן קשה לי לומר מה כדאי ומה לא. בבקשה תמליצו לי על כרטיס בתקציב זה ...........תודה.

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by -LosNir-,

היי, אז אחרי שהחלטתי איזה מסך אני רוצה (Chimei 22" 222H) הגיע הזמן להחליף את ה 7600GT.. אני מחפש כרטיס שיוכל להריץ את רוב המשחקים בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1680 * 1050. אני מתכנן להריץ Crysis, אם יהיה אפשר להריץ אותו על Very High אז מעולה, אם לא, אז High גם כן יהיה טוב. אפשרות ליד-שניה. עדיפות לכרטיס מסך עם חיבור HDMI, אבל לא הכרחי אם הכרטיס ממש אטרקטיבי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by omri123,

מבירור על TMS ה8800GT קליבר כבר לא מיובא כך שלא יהי יותר יש לכם המלצות אחרות או חנות שאתם מכירים שמוכרת את ה8800 קליבר?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by ZiVa2Ri,

יכול להיות גם יד שנייה. אני לא גיימר כבד, בעקרון רק רוצה שירוץ לי פיפא 16 על 50 אינץ וגם אולי שיחזיק למשחקי פיפא הבאים שיצאו ואולי GTA V מה מומלץ בסכום הזה? יש סיכוי גם שאהיה באילת אז אולי אוכל להביא משם בלי מעמ תודה על העזרה מצורף פרטי המחשב שלי ספק 600W

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by Real_RockNrolla,

אני לא חזק בעניין כרטיסי המסך כי אני לא משחק הרבה במשחקים אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים כמו PES2012\FIFA12\RED ALERT אבל שיפעיל בצורה נקייה ואם אפשר במקסימום איכות (במחיר הזה). אחרי קצת חיפוש בפורום חשבתי על הכרטיס Saphirre HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מפרט המחשב שלי: לוח - Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד - ICore i5 2500 3.3Ghz, s1155 זכרון - 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel ספק - Antec Neo ECO 520C מסך - סאמסונג 32 נראה שרשמתי הכל במפרט.. אם שכחתי משהו שאלו בבקשה.. כמה שאלות לגבי ה 6850.. 1. הוא מתאים ללוח שלי למרות שזה כרטיס של AMD ? לא משנה שהלוח שלי של INTEL ? 2. הכרטיס הזה יתאים בכללי למחשב שלי ? המחשב ינצל את המקסימום של הכרטיס הזה ? 3…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קניתי לוח אם חדש והתברר לי שהכרטיס מסך שלי לא תואם אליו (למרות שרשום שהוא כן). עכשיו אני מחפש כרטיס מסך חדש שיתאים אליו (AGP 8X) המחיר הוא עד 750 ש"ח, ואני מעדיף נראה לי את ה9600. תראו לי חנויות שאפשר וגם איזה חברה הכי טובה לקנות. בלמיר, שזה קרוב לבית, יש כמה אופציות - הראשונה Sapphire Radeon 9600 256MB CRT + DVI LITE - RETAIL. המחיר הוא 713 ש"ח. השניה Club3D Radeon 9600 256MB 128bit TV/DVI Video Card. המחיר הוא ב750 ש"ח. איזה כרטיס יותר טוב? אני אישית נוטה ללכת על הclub3d בגלל שבספיר רשום שזה גירסא לייט. בקיצר בבקשה תעזרו לי דחוף כי יש לי רכישים חדשים למחשב (לוח אם, מעבד AMD 2800 וזיכרון 512) שלא מנוצלים. היום אני אלך ללמיר ואנסה לסדר שהכרטיס שיש לי עכשיו (geforce 3 ti …

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by bd,

איזה אני יוכל לקחת שהוא טוב ומשחקים האחרונים שיצאו יעבדו בו... אני לא גיימר או משו רק רוצה שהמשחקים יעבדוווווווו כמו NFS ודברים אחרים.... ואני לא חורש על המחשב במשחקיים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. Started by deth213,

אני מחפש כרטיס מסך למפרט הנוכחי שלי. מכרתי את ה-HD3850 שהיה לי, הוא היה מריץ את crysis בהגדרות גבוהות לא רע אבל ב-farcry 2 וב-nba 2k9 הוא כבר לא עמד אפילו בהגדרות נמוכות. אני מעוניין לשחק על הגדרות גבוהות ב-1024x786 וגם 1280x1024. אני כנראה גם אשדרג בהמשך את המעבד והלוח אם, אז מחפש משהו חזק שגם יחזיק בעתיד.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

עשיתי חיפוש קטן ויש את אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5825 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5032 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1834&products_id=14652 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1834&products_id=14651 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=13011 מה כדיי לקחת או שיש לכם להציע לי משהו אחר. ואיזה ספק כוח אני צריך בישביל כזה כרטיס מסך? יש לי 450 שקל לספק כוח זה יספיק?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום! קיים אצלי לוח אם בחיבור agp. אני מחפש כרטיס מסך בחיבור זה כי לפי מה שהבנתי לא מומלץ לשדרג את הלוח אם שלי ולכן אני רוצה כרטיס מסך עד 1000 שקל לפי תקציב שהוקצב לי שמסוגל להריץ עם הגרפיקה הכי גבוהה{במידה וקיים כזה דבר} את המשחקים החדשים שיוצאים ובאים לצאת. משחק ספציפי שברצוני להפעיל בגרפיקה הגבוהה הוא סימולטור איקס שבשלבי יציאה או שכבר התחיל לצאת. כרטיס המסך שיש לי כיום זה fx5200 ובאתר שבוחן את רכיבי המחשב לעומת דרישות המשחק שציינתי מקודם אומר כי אני צריך לפחות גירסה 6800 ומעלה. כרטיסים כאלה של סידרה 7 עולים יחסית יקר אז רציתי לקבל עצה מה לעשות אולי אם ניתן לרכוש כרטיס בחברה אחרת יותר מתקדם וזול או של nvidia מעל 6800 שיהיה לא יקר וישרת את צרכיי בגרפיקה גבוהה מקווה שתוכ…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by natan805,

אם יש מקום שהוא גם זול באזור פרדס כץ או תל אביב או רמת גן וכל המקומות הקרובים להם אני אשמח מאד מפרט 6000x2 amd 129w לוח albetron nf4 זיכרון 2x1024+2048 g-skll שני דיסקים קשיחים של 320gb sata ואני מתכוון לקנות אפילו עוד אחד כרטס מסך x1950p היה לי ונהרס כרגע 8400gs מארז 6a19b ספק seasonic 400w :400et אני צריך כרטיס שיפעיל את קרייסיס כמה שיותר באיכות . ושיהיה בהרבה יותר מה x1950p

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Guy950,

יש לי HD4870 שמשרת אותי נאמנות למרות שלאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, התחלתי בנוסף לזה לשחק היום את BF3 ויש לי תיכנונים לשחק במשחקים החדשים שיוצאים בקרוב (בראשיתו המשחק החדש של באטמן) ועושה רושם שהכרטיס לא במיוחד עומד בקצב החל מירידת FPS וקריסה של המשחק וערכת הנושא של הווינדוס מנטרלת את עצמה באמצע ומתחרפנת. את תהיתי לעצמי האם יש כרטיס מסך עד תקציב של 700 ש"ח (אפשרות לחריגה עד 800) שיוכל לעשות עבודה יותר טובה מאשר הHD4870 או שאין טעם להחליף אותו? אני אציין שלמחשב מחוברים שני מסכים, שניהם על FHD (1920X1080) ועד כה הכרטיס התמודד יפה עם הדרישות שהקציתי לו. אז מה אתם מציעים?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. בס"ד איזה כדאי ושי'הי'ה כולל חיבור לטלוזי'ה לא vivo תודה רבה ופורים שמח

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by רועיירדן,

שלום מחפש כרטיס מסך עם Darbee edition כמו זה http://www.anandtech.com/show/8132/computex-2014-galaxy-showcases-gtx-750-ti-darbee-edition האם יצא כרטיס חדש ? איפה יש ? מה דעתכם ?

15. Started by shaharZur,

יש לי תקציב של עד 1300 שקל לכרטיס מסך למשחקים ועם vivo.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by iyehuda,

אין לי צורך במשחקים אני פשוט רוצה לראות סרטים FHD בטלויזיה והבנתי שהכבל HDMI מעביר גם קול אשמח לקבל המלצה אגב המעבד שלי הוא E8400 הלוח שלי הוא של גיגבייט מדגם G31M-ES2L

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by AmL1,

שלום לכולם, יש לי 2 טלווזיות שמחוברות עם כבל של 10 מטר ואני צריך לשדר אליהן מצגות. עדיף שזה יהיה עם Svideo כי כבר יש לי כבל שעובר אבל אם יש דרך אחרת זה גם בסדר. מה האפשרויות שלי? תודה ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by nim901,

דודה שלי צריכה כרטיס מסך עם TV OUT שיתמוך ב AGP 2X ו 4X ו 8X כי אני לא יודע מה יש לה היא מוכנה להשקיע 200 - 300 שקל אני קונה מירדן פי סי אז לתת לי דגם שיש שם ובמלאי ואם אפשר עד 5 כי הם סוגרים תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by WhiteLen,

היי, אני מחפש כרטיס מסך מהדור החדש (DX11) עם TV Out של S.videoלחיבור לטלויזיה. האם יש דבר כזה? היום יש לי ATI Radeon HD 4200 מובנה על לוח האם. אשמח להמלצה על הכרטיס הזול ביותר שלא יפגע לי בביצועים שלי עכשיו (windows 7) והצעה לאלטרנטיבה שתאפשר להריץ משחקים בצורה סבירה. נניח משהו מקביל ל ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כלומר אני מחפש כרטיס מסך מעדיף רדאון עם TVIN ו-TVOUT שאני יוכל לצרוב דברים שאני מעביר מהוידיאו ומהטלויזיה. משהו לא ממש יקר ואני קונה מסין לא בארץ כמה צריך לעלות אחד כזה תודה לעוזרים

21. שלום לכולם מפרט המחשב - ספק ג'נרי 350W, פנטיום משהו עם לוח אם משהו עם 1 GB זיכרון (DDR2), כרטיס מסך ati hd 2400 pro - כרגע המחשב מריץ סרטים ב- 1080P על הטלוויזיה. אני מחפש למחשב של חבר כרטיס מסך, הדרישות: שיהיה עם יציאת HDMI ו- VGA שיהיה סאונד ביציאת ה- HDMI שיריץ סרטים 1080P שלא יקריס את הספק הכי זול שאפשר - חדש/משומש טווח המחירים שלא יעלה על 250 שקל (אשמח לכיוון ה- 100/150 שקל אם אפשרי\ תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by x-dude,

אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש בחודש-חודשיים הקרובים,אני הייתי מעוניין או ב ATI 9800 למיניהם או FX59XX למיניהם אבל vivo חובה ו 256bit. התקציב שלי הוא 1400 אפשר לחרוג קצת (אבל קצת). אני מחפש כבר יומיים ונשבר לי הראש,או שאני מוצא כרטיס טוב אבל בלי vivo או אחד שעובד על 128bit. חבר שלי קנה Albatron 5900XTV שיחק איתו חצי שעה והכרטיס נשרף,יכול להיות בגלל שיש לו ספק כח ג'נרי? (380W).

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  23. אני מחפש כרטיס מסך טוב, תומך VIVO, רצוי לא מאוד רועש, בטווח המחירים 800-1200 ש"ח. אני לא ממש גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שמשחקים חדשים יסחבו אצלי יפה, כך שנראה לי פחות קריטי אם זה fx5700, r9600xt או fx5900 מוחלש כלשהו. אם אפשר לקבל כמה המלצות, כולל מחיר (וחנות אם מותר), כש-VIVO זה חובה, ורמת רעש שלא תנפץ לי את הסתימות בשיניים. תודה

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by uri paz,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך חדש עם VIVO שעושה CAPTURE טוב. שמחירו בסביבות 500 ש"ח קיבלתי הצעת מחיר על SAPPHIRE ATI 9250 אשמח לשמוע את דעתכם לגביי כרטיס זה ולגביי כרטיסים נוספים אורי

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  25. היי, אני מעוניין לחבר למחשב שלי שני צגים: צג LCD ומסך טלויזיה. הבנתי שאם אני רוצה לשלוט על הרזולוציה של כל אחד מהצגים בנפרד, הדרך הכי נוחה לעשות זאת היא לרכוש כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות שיאפשרו עבודה במקביל עם שני המסכים. (תקנו אותי אם אני טועה) יש לי לוח אם ישן מאד (משתמש במחשב רק לאינטרנט, מדיה ויוטיוב): https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P21.html#hero-overview אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך הכי זול (שכן אני מניח שהוא בכל מקרה יהיה יותר טוב מהמובנה שאני משתמש בו כרגע) שמאפשר חיבור של שני מסכים במקביל ותומך בלוח האם המאד ישן שלי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.