כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
המערכת: intel e6400 2gb ddr2 לא זוכר את הלוח אם. יש לי כרגע 8600gt , די חלש לא מצליח להריץ משחקים חדשים נורמלי...חשבתי לשדרג בכרטיס יד 2, וראיתי את ה8800gt cבטווח מחירים הזה. האם כדאי ללכת עליו<? מה ההבדל בין כל הדגמים השונים, הן במהיריות הזיכרון והן בליבה. אולי כדי ללכת על כרטיס אחר שיתן ביצועים טובים יותר באותו מחיר? ( לא מכיר את הכרטיסים של ati). עריכה: שחכתי לציין מסך 19אינצ סטרטנדרנט ( 1280X) , והמערכת כוללת ספק חזק liberty 400W.
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון להיום, זהו דרוג השבבים הגרפים: GeForce 4 Ti4600, GeForce 4 Ti4400, GeForce 4 Ti4200, Radeon 8500, GeForce 3 Ti500, Radeon 8500LE, GeForce 3, GeForce 3 Ti200, GeForce 4 MX460, GeForce 4 MX440, GeForce 2 Ultra, Radeon 7500, GeForce 2 Ti, GeForce 4 MX420, ATI Radeon, GeForce 2 Pro, GeForce 2 GTS,KYRO II,GeForce 256 DDR, GeForce 2 MX400, GeForce 2 MX, GeForce 2 MX200, ATI Radeon VE,KYRO,GeForce 256, TNT2 Ultra, TNT2 משהו כזה, אבל בואו ניגש לעיקר - איפה אתם ממקמים פה את VOODOO 3 ואת VOODOO 5???? לפני מי ואחרי מי??????
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אבא שלי היום הביא לי מהמשרד שלו מסך LCD של CTX, ככל הנראה המסך תקול, כי יש סדקים על הזכוכית, למען האמת זה יותר נראה כמו שריטות פנימיות, כי במגע עם היד הכל נראה חלק :-[ עדיין לא בדקתי אם הוא עובד כי אני צריך שנאי מתאים, שאותו אני אקנה כנראה מחר אחרי החג והשאלה שלי היא: כמה חמורה יכולה להיות הפגיעה הזאת? וכמה יעלה לי לתקן את זה והאם אפשר בכלל לתקן את המסך הזה? ומישהו יודע איפה נמצא היבואן של CTX?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות כרטיס מסך עכשיו או לחכות עוד חודש? התקציב שלי הוא 1500+- ש"ח. האם בחודש הזה או הקרוב עומדים לצאת כרטיסי מסך שיותר טובים מה-8800GT או HD2900XT
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אפשרי לחבר PC למסך של מחשב ALL IN ONE ? יש לי מחשב (PC) ואני רוצה לעבוד עליו, אין לי מסך לחבר אליו, אבל יש לי מחשב ALL IN ONE של SONY , אם יציאת HDMI, יהיה אפשרות לחבר בין ה PC כבל של DVI ל HDMI של ה ALL IN ONE ? או HDMI ל hdmi זאת גם אופציה ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=92619 נשמע חביבי האע?
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש ברשותי וודו 3... כידוע זהו חרא של כרטיס... רציתי לקנות כטיס מסך חדש ויש לי כמה שאלות.... 1. יש לי לוח אם ABIT, הכולל סלוט של AGP. האם יש סוגי AGP (לדוגמא AGP שמתאים לוודו ו AGP שמתאים לג'יפורס ) או רק הבדל במהירות (X2 X8 וכו').? 2. הייתי מעוניין שתתנו לי הצעות לכרטיסי מסך כולל המאפיינים של כרטיסי המסך שננתם כולל המחיר. התקציב שלי הוא 500-700 ש"ח.
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
השאלה נמצאת בכותרת הסיבה שאני שואל זה שאני פשוט גילית שיש לי כרטיס מסך של החברה הזאת (geforce 2 MX 200) וסתם... מעניין אותי לדעת איך זה נחשב אתם לא חייבים לפרט למה וכו'... מי שיודע שירשום פשוט כן / לא / באמצע תודה 8) 8)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין היום כרטיס מסך חדש אבל אני מתלבט בין ה1650 סופר לבין ה1660. מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-Z68X-UD4-B3 מעבד: i3 2100 3.1ghz ראם: 4 ג'יגה ראם ספק כח : סיסוניק תקן ברונזה 520 וואט (הכרטיס מסך שיש לי עכשיו HD6870 דרש 500. הכרטיס עבד טוב עד שלפני כמה ימים החלו צפצופים והמחשב פעם נדלק ופעם לא וכשנדלק רואים ארטיפקטים כאלו בלוגו הפתיחה אבל גם כשאני נכנס לביוס. הבנתי שהכרטיס מסך מתחיל לעשות בעיות...). כרטיס מסך: Gigabyte hd6870 OC מסך: Lg w2486l 1920*1080 אני חייב לציין שאני עדיין על ווינדוס 7 עד שאחליף את המחשב כשנעבור את התקופה הלא נעימה הזו. כרגע אין לי תקציב למחשב חדש... כמו כן אציין …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס 8800GT 512M ורציתי לדעת בכמה זיכרון הכרטיס מסך שלי משתמש בשעת משחק כבד כמו CRYSIS וכדו'
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הביקורות מתחילות לזרום על כרטיס הביניים החדש המבוסס על סידרת RTX 3XXX. 400 דולר לכרטיס שממוקם אפשהו בין 2070 ל 2080, לא רע. השאהל האם גם זו תהיה השקת נייר:
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זה http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT36LRA זה התקציב שלי........... הוא יפעיל לי בצורה מצוינת את מדאל הוף הונור החדש שיצא ?את גוסט רגון 2 ? והאלף לייף 2 איך הוא יפעיל לי אותו?? כי אני יודע שהאלף לייף יהיה קשה להפעיל מצוין תדרגו לי באחוזים איך הוא יפעיל את האלף לייף 2 ( 0 אחוז-חרא, 100 מצוין)
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבר לתמיכה ב-DX11 ובצריכת החשמל הנמוכה, רציתי לדעת עד כמה ההפרש בין הכרטיסים משמעותי מבחינת הביצועים ? בכל זאת תג המחיר של 4890 עומד על כמינימום 1000 ש"ח לעומת 1500 ש"ח שעומד כרגע ה5850. תודה.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מה רמת הגרפיקה, בהרצת משחקים ובאופן כללי לצרכים השונים שמשמתמשים בגרפיקה במחשב נייד מעבד I7-2630QM עם כרטיס INTEL HD GRAPHICS 3000
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. דודה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלה הוא: לוח אם : Asus P4S533-MX Intel Celeron 1.7 Memory : 256MB RAM כרטיס קול מובנה התקנתי להם סימס2 וזה כתב משהו על DIRECT 9X והמחשב לא תומך בזה וכו'.. זה בגלל שאין כרטיס מסך נכון? אני צריך כרטיס מסך במחיר נמוך העיקר שיריץ סימס 2. ד'א אין לי מושג אם הלוח אם שלה הוא AGP או לא אז אני סומך עלייכם שתתנו לי משהו מתאים תודה ואני גם צריך ספק כוח חדש למחשב שלי AMD Athlon 2800 XP gigabyte 7vmrz-400 512mb ddr ram leadtek 7600GT 256mb Creative sound blaster.. צורב DVD וכונן רגיל אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזאת והכל יעבוד לי טוב שהספק יהיה גג עד 250 ש"ח שמעתי שיש ספקים טובים ב- TMS אבל הקטע שאני צריך ש…
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך intel mobil 965 family שבדרך כלל מחובר למסך בחדר שם הוא פועל מצויין היום חיברתי אותו (כמובן בHDMI) למסך אחר ואני רואה תמונה מטושטשת קצת איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לי הכרטיס מסך ( HD4850 מגרסת ה GDDR5) ככה שאני רוצה לקנות אחד חדש. אני כבר לא גיימר בצורה שוטפת אך עדיין משחק פה ושם ומעוניין בכרטיס מסך שיוכל להריץ את כלל המשחקים על הגדרות סבירות ושיוכל לעשות זאת לא רק למשחקים שיש כיום אלא גם למשחקים שיהיו בשנים הבאות. הכרטיס שהיה לי עשה סה"כ עבודה לא רעה בזה. המערכת שיש לי היום כוללת : I5-3450, 8GB DDR3, ספק SEASONIC 500W. התקציב הוא עד 750 - עם אפשרות לחריגה של עד 50 ש"ח, אך הייתי מעדיף להוציא סביב 600 ש"ח. אשמח לקבל המלצות האם 7850 מתאים לצרכים שלי ? ראיתי שיש כרגע ב 650 ש"ח . האם ה 7870 שווה בשבילי את ההשקעה הנוספת ? (עוד 100 ש"ח) אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע תודה !
-
- 23 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1394 זה המפרט הטכני שלו: 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8 דום 3 וכל המישחקים ברמה זו יעלו כמו שצריך?
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני בימים הקרובים ממש קונה מפרט שבנו לי פה באתר, אבל אני עדיין כל הזמן מסתכל ובודק מכייון שלא בטוח שתיהיה להם בחנות את כל החומרה שאני רוצה. בעיקרון אני רוצה את Asus gtx 780 oc 3gb אבל אם לא יהיה להם אז אולי זאת אלטרנטיבה טובה? Asus Radeon R9 290x direct cu2 oc 4GB איזה מהם יותר חזק?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח GA-MA78GM-S2H 1.1, עם כרטיס O.B הלוח חדש ומהרגע הראשון היו לי בעיות. ריסטים(מסכים כחולים) בצפיה בקבצי MPEG2 (רק שיש האצה בחומרה) ועוד כל מיני. הדרייברים מעודכנים . ביוס מעודכן. בדיקת זיכרונות עם MEMTEST תקינה. לא הצלחתי לאתר את הבעיה. איזה תוכנות ניתן לבדוק את התקינות של הכרטיס? יש לי הרגשה שהוא קשור לבעיות. ניסיתי להתקין 3DMark06 אבל מאיזה שהיא סיבה הוא לא עובר את המסך הראשוני של ההפעלה. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של DELL דגם Studio XPS 8000, המגיע עם כרטיס מסך 1GB NVIDIA GeForce GTS 240 קראתי כאן בפורום תגובות די "צוננות" על הכרטיס החדש הזה של NVIDIA .האמת זה נראה קצת מוזר בעיניי, שיבחרו בכרטיס כל כך בינוני למחשב, שאמור לספק ביצועים גבוהים במיוחד (outstanding performance) עם רכיבי חומרה חזקים כמו מעבד i7 860 ו- 8GB זכרון . אני לא גיימר, אבל ברצוני שהמחשב יוכל לסחוב סרטי HD כבדים בקלי קלות , מבלי לקרטע. השאלה האם ה-240 יוכל לעמוד במשימה בכבוד, או שאולי כדאי להכניס במקומו כרטיס חזק יותר? (מתוך הנחה שגם במחשבי מותג הנרכשים קומפלט, ניתן לבצע שינויים בחומרה) תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אחים שלי לא יודע אם זה מתאים לפה אבל בכל זאת יש לי Saphire 9800pro והתקנתי את הדרייברים של ATI 4.11 מהאתר פה אבל אם אני מנסה לפתוח את הקונטרול סנטר יש לי ארור ואין לי את התפריט הזה כשאני הולך לכפתור ימני בשולחן עבודה Properties>Settings>Advanced שמה אמורות להיות לי לשוניות של 3D DISAPLYS וכו' ואין לי אותם מישהו יודע אולי יש בעיה עם הדרייברים ולהחזיר את ה4.10 או משהו?! אני משתגע אי אפשר לראות סרטים בטלויזיה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
במידה ויש כרטיס מסך מובנה G31 - 41 - 43 מה ההבדל בינם לבין 4350 - 4550 - G210 בביצועים ? יש הבדל בין כרטיס מובנה לבית כרטיס מסך יקר בכל מה שקשור לאינטרנט , אופיס , סרטים ? ואני צריך המלצה לכרטיס מסך 350 + - למשחקים תודה ! איך ה 9600GTS ? המלצתם עליו חשבתי ללכת על 9500GT / 9600GTS או ללכת על הדגמים החדשים G210 / G220 או 4670 ? G220 מתאים למשחקים ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי שכדאי קנות מסך חדש, המאג 770V שירת אותי היטב 3 שנים.... אני מעוניין במסך 19 אינץ אבל לא בסכומי הון עתק (לא יותר מ-1300 ש"ח) איך ViewSonic? חברה טובה? ראיתי מסך נחמד שלה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=18972 אני חושב ללכת אולי על מסך של סמסונג - Samsung 955DF - http://zap.co.il/model.asp?model_id=4456 תודה.
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-