עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by solet,

אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by tomer434,

יש לי ספק כוח של Enermax 400W Liberty או איך שלא אומרים את זה ^^ והכרטיס מסך 8800GT עכשו רציתי לשאול לגבי ה9800GX2 אני עושה 90% Trade in על הכרטיס מסך שלי והספק כוח של 900 שקל בערך הכרטיס 9800GX2 עולה בסביבות ה1600+ רציתי לדעת כמה ספק כוח אני צריך? 600 580? ואיזה חברה טובה אפשר לקנות ולא יקרה כי אין לי ממש כסף לבזבז ^^ ולגבי ה9600GT יש לחבר שלי אבל אחרי 10 דקות זה יוצא לו מcrysis ועושה בעיות במחשב כאילו בעיה של חימום נראה לי זה ממש מכבה את המחשב זה בעיה יש תיקון לזה?.... (בדקתי איתו בEverest כתוב שיש לי 99 מעלות או יותר נכון 96 בערך שהוא בcrysis מה שכן אין לי קרור של מעורר יש לו עם פלטה גדולה כזאת הנה תמונה של הכרטיס: http://www.ixbt.com/video3/images/g94-2/gigabyte-960…

3. אנשים תעזרו לי בבקשה אישית אני מעדיף כרטיס של nvidia המלצות ונימוקים בבקשה תודה דרך אגב יש לי מסך 19 אז רזולוציה של 1600 1200 תספיק לי

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by X-Gamer,

Asus,Gigabyte,Abit למה אין ת-6800 של החברות האלו בארץ?

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  5. אוקיי,קניתי לפני כשבועיים ,מהסניף של פנדה בבאר-שבע את הכרטיס pvr150 שוטטתי קצת באינטרנט וראיתי שכל התמונות אפילו לא דומות בשיט לערכה שקיבלתי השלט נראה שונה לגמרי,אבל הוא פועל הרסיבר נראה מעט דומה אבל הוא בצבע שחור כולו -במקום לבן והכי חשוב-הכרטיס עצמו לא ממש דומה והאיכות שלו לא טובה דוגמא-לחבר שלי יש כרטיס בן 7-8 שנים של MSI והוא נותן איכות יותר טובה-לא מצלצל לכם קצת מוזר??? יש לו גם שני pinnacle ישנים גם הם שנותנים איכות מעט יותר טובה אצלי יש המון מריחות בצבעים-GHOSTING והפיקסלים מעט גדולים מדי ז"א אפילו לא מתקרב לטלוויזיה בסלון (CRT) האם יכול להיות מצב שנפלתי על אחד מזוייף? כי זה נשמע קצת מוזר,הרי כולכם משבחים את פנדס לא??? בבקשה תעזרו...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. Started by A1eX,

אני לא מתכוון למשחקים או סרטים ששם מובן מעליו שלכ. מסך יש תפקיד חשוב, אני מתכוון לצפייה בתמונות, גלישה ברשת, עבודה בוינדווס, טקסטים וכו'.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  7. אני יקנה בקרוב כרטיס מסך-9600pro מNewegg ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-119-125&depa=1 בבקשה תגיבו אני חייב להיות בטוח בקנייה שלי. תודה למי שיעזור.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, יש מלא ראשי תבות באנגלית בכותרת. אני יודע. השאלה בעברית - נניח שיש לי מחשב מיושן קצת - פנטיום 4 בתדר 3.0 גה"צ עם לוח אם מיושן עם תושבת גרפית AGP. עכשיו - אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה לגמרי (LCD או פלזמה) - שיש לה כניסת DVI או HDMI. ועכשיו לשאלות: 1. איזה כרטיס מסך במחיר שפוי, 200-300 ש"ח נניח, אני יכול לקנות לצורך העניין - אשמח לקבל המלצה לכרטיס עם DVI ולכרטיס שיש בו גםHDMI 2. אם יש כרטיס כזה - האם יש סיכוי להריץ HD עם תצורה כזו? תודה.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  9. יצאו סקירות לגרסאות צד שלישי של NV עבור 2060/2070 גרסת "סופר". הרבה מאוד דגמים. בחרתי אחד מייצג. בקיצור: במחיר דומה וישר מקופסה 2060S עובר בביצועים את 5700XT. אחרי OC לשניהם הפער הוא 10% לטובת NV. באותה צריכת חשמל הכרטיס רץ ב- 20 מעלות פחות וגם 10dB פחות רועש (משמע 5700XT פי 3 מרעיש). לשניהם אותה כמות זיכרון DDR6. כדי לזכור ש-2060S מיוצר ב-12NM בעוד 5700XT ב-7NM מה שנותן לאחרון יתרון תיאורטי ענקי ועמדת פתיחה חזקה מאוד שנראה שלא מנוצלת או פשוט לא מספיקה. ביחס ל-5700 ללא XT מדובר ב-13-20% יותר ביצועים (תלוי עם או בלי OC) תמורת 50$ יותר שהם כ-15% מהמחיר של 5700. יחס 1:1 בין תוספת מחיר לביצועים וזה בלי שאר הבונוסים שיש לכרטיסי NV להציע. כדרך אגב, 2070…

10. Started by LeftRight,

מה יותר טוב? ati radeon x600pro 128mb pcie או ati raedon 9600pro 256mb agp מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by JC_Denton,

חשוב שיהיה עם זמן תגובה 16MS(מיועד בין השאר למשחקים), ועם איכות תמונה גבוהה ביותר. חשבתי על ה-Viewsonic VP171, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים, דבר די הכרחי בשבילי.. רציתי לדעת אם יש מסך ברמה של המסך שהזכרתי עם 16MS ועם DVI, עם רמקולים מובנים. תקציב כאמור בכותרת, בין 3K ל3.5K. תודה.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  12. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28393

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  13. אהלן לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום 4, 1.5 ג'יגה זכרון, שלא מצליח לנגן 720p- ז'תומרת, לא עומד בעומס (עוצר לפרקים). שאלתי היא- האם מספיק לקנות לו כרטיס מסך חדיש (AGP Sapphire Radeon HD3450 512MB DDR2) תומך HD, או שאני אצטרך לעדכן גם את המעבד? (אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, כי יש לי מחשב אחר בחדר השני). המטרה היא לחבר אותו לטלויזיה במקביל למסך, כשהמסך מקבל רזולוציה של 1920X1080, ולטלויזיה אני רוצה להוציא 720p.

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אין לי מה להוסיף??

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by lama husamo,

שלום לכולם אני חדש כאן אודה לכם על כל עזרה יש לי מסך lg 995ft plus שקנית ממישהו רק לאחרונה ושמתי לב שיש לו מן מדבקה בצד ימין למעלה שלא יורדת היא נראית פנימית (בתמונה שצירפתי זה החלק שכמו מראה) האם למישהו שיש את המסך הזה זה גם אצלו ככה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by TheWiz,

המחיר לא חשוב כרגע. אשמח לקבל שמות של כרטיסים שמשווקים עם FireWire(1394) . חשוב שיהיו חדשים (GeForce3/4 או Ati 8500). ואם לא מוצאים אז המלצות על כרטיס FireWire שבא לבד. כמו כן אשמח לשמוע המלצות אחרות בנושא זה. ידוע שUSB 2 יותר מהיר אבל זה מה שהמלצמה שלי רוצה PC110E Sony . תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by ziv2774,

אני רוצה לקנות כרטיס מספיק חזק שישמש אותי לפחות שנתיים יש לי אפשרות לקנות את 8800GTX רק שהבעיה היחידה שלי זה כניסת DX10.1 ולפי מה שהבנתי יש הבדלים בין DX10 ל-DX10.1 האם ההבדלים משמעותיים ?? והאם שווה להמתין?? אני קונה מארצות הברית

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  18. בבקשה תכתוב את הפרט שלך ואת ספק הכוח שיש לך זה חשוב מאוד כי אני סובל מתקיעות במשחקים ואני חושב שזה קשור לספק כוח לי יש ספק 300 וואט אבל לא מאושר על ידי AMD והוא בא עם המארז שיש לי שהוא די פשוט

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. חבר שלי צריך לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח אבל הוא מתלבט מה הכי כדאי לו... מישהו יכול לעזור אולי מה הכי שווה לקנות בטכנולוגיה Pci-Express, צריך במיוחד למשחקים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by dani86,

קודם כל אחרי התלבטויות רבות קניתי בסוף את ה Geforce FX 5500 ולא את ה 4 TI גם בגלל שמכרו אותו כבר וגם בגלל שרציתי כבר כרטיס בטכנולוגיה חדשה. הכרטיס הוא של חברת XFX ובאתר כתוב שהוא 128 BIT . באתי הביתה וכשפתחתי אותו שמתי לב שהוא ממש קטן (הרבה יותר קטן מה 4 MX שהיה לי ) ואחרי שהתקנתי אותו בדקתי בתוכנת EVEREST וכתוב שם נתונים מאוד חלשים עליו (הוא 64 ביט ויש לו קצב מילוי צבעים נמוך ורוחב פס וכ"ו) בנוסף לזאת כשאני מסתכל בדרייברים שלו ב AGP SETTING הוא כרגע על 1X ואמור להיות על 2X ואי אפשר לשנות. למישהו יש רעיון מה הבעיה או שכדאי לי ללכת לחנות לברר?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  21. החלטתי לקחת מחשב חדש ויש על הלוח את הכרטיס מסך הזה GF 6100 128MB ON BOARD הוא יריץ משחקים חדשים? אני לא מתכוון לשחק כל היום רק מדי פעם

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by g15,

יום ראשון אני הולך לקנות את ה- HD 4670 512MB GDDR3 של MSI יש לי ספק כוח 300W של HEC ומעבד E6600 ולוח אם DQ965GF של אינטל רציתי לדעת האם הכרטיס מסך יסתדר ויעבוד טוב עם המפרט הזה?

23. Started by factor,

האם ההבדל בין שני הכרטיסים האלו הוא כזה גדול, ושווה לשלם 160 יותר? ועוד שאלה: האם שני הכרטיסים תואמים ללוח האם הזה ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II??

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by ohad_mazuz,

שלום לכולם אני חדש לגמרי פה קניתי מחשב חדש (נייח) אם כרטיס 8400 ג'פורס. בנוסף קניתי LCD של MAG 22 משולב ברזולוציה של 1680 1050 אני מחבר בין הLCD ןמחשב בכבל HD מצליח לראות תמונה אבל לא מספיק טובה. עכשיו יש לי כמהה שאלות. 1)איך אני מכוון את המסך דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך כדי לראות הכי טוב. 2)איך אני שומע קול דרך הרמקולים של הטלביזיה תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by dannyg,

שלום רב, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9400GT, את המסך הראשי שלי חיברתי ביציאת DVI והוא עובד נהדר. הבעיה היא ביציאה השנייה של הכרטיס יציאת ה VGA, בה אני לא מצליח להעלות את הרזולוציה ואת הצבעים, כלומר זה עומד על 640X480 ו 8BIT צבע ואם מעלים זה חוזר אוטומטית חזרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לעזרה. נ.ב. ב DEVICE MANAGER אין הערות ואזהרות. בלוח האם יש יציאה ONBOARD לכרטיס מסך - אולם ב DISPLAY PROPERTIES יש רק 2 מסכים, לא ברור לי אז אם הם DISABLED באיזו צורה כלשהי, כי אז אולי יכולתי אולי לחבר את המסך השני לשם (רק אם אין ברירה, כמובן אני מעדיף בכרטיס הראשי) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.