כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת...
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המחירים החדשים והתחרותיים עליהם הכריזה חברת NVIDIA לקראת הגעתה של התחרות הגדולה מתחילים לטפטף אל חנויותיה של אמאזון ברחבי הרשת לכתבה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מחפש כרטיס מסך טוב הדרישות שלי רק fear combat שיריץ אותו טוב שאני יוכל לשחק בכיף תקציב מ-500ש"ח עד 1300ש"ח אבל אני רוצה שתעשו רשימה של כמה מחירים תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
למחשב ישן מבוסס AMD3000. המטרה העיקרית זה האפשרות להריץ את המשחק SIMs 3. מבדיקה של המחשב באתר canyourunit, נתברר שהדבר היחידי שחסר למחשב זה כרטיס מסך תומך Shader Model 2. הזמנו את הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP, אחרי שביררתי שלא רק יכול להריץ את המשחק אלא הוא כרטיס חזק יחסית למחיר שלו ויוכל לתת גם ביצועים טובים מאוד. אבל... מסתבר שהספק כוח של המחשב לא יכול לספק את המתח אליו והמחשב לא עולה עם הכרטיס הזה. האם יש המלצה לכרטיס אחר שיהיה מספיק טוב אבל ישרוד ספק 400 וואט (לא של יצרן מוכר אז סביר שזה לא באמת 400 וואט) ? או לחילופין שדרוג הספק + כרטיס מסך מתאים שלא יעלו יחד יותר מ 450 ש"ח ? ראיתי שיש גם הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 256MB AGP - שהוא זול יותר, …
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי כרגע אני מתלבט בין 2 כרטיסים 1)SAPPHIRE R9800 PRO 2) GAINWARD GEFORCE FX 5900 128MB מה לקנות ? תעזרו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
(נפתח בטעות גם בפורום תמיכה טכנית) רכשתי כרטיס מסך חדש דרך הקניה הקבוצתית הפעלתי Crysis 1 לפני הקניה עם הכרטיס GPU של אינטל ה3000 וזה עבד (על הגדרות נמוכות) בלי בעיות היום התקנתי את הכרטיס החדש (חובר לספק 520W של אנטק NEO ECO שמגיע עם 2 חיבורים לכרטיס מסך) הכל הותקן המחשב עלה הותקנו דריברים 13.1 הכל עובד יפה (הפעלתי NFSMW עובד מדהים) שאני מפעיל Crysis אני שומע רעשים מכיוון הכרטיס מסך (בדקתי שזה לא מאווררים) רעשים שאני יכול להגיד שהם לא מכנים אך תלויים במה שמוצג (חשמליים אולי) בזמן טעינת מסך אין רעש בתפריטים יש וגם במשחק עצמו ישמח לקבל עזרה תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/graphics/item/21487-amd-to-have-hd-6990-dual-cards-in-february http://techreport.com/discussions.x/20206 יאממי
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
צריךדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9250 128 MB תודה =]
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם כל כרטיס מסך חלש שיש לו 128M זכרון ותומך DX-9 מתאים מתאים לעבודה בויסטה ב-AERO ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס לבחור... חשבתי על אלו: Avermedia AverTV Box3 External Pinnacle Studio PCTV Leadtek Winfast DV2000 התקציב שלי עוד עד 1000 שקל,אז אני לא יודע כי הכי יקר משלושתם עולה 800 שקל.. אם יש כרטיס שהוא יותר טוב משולשתם בבקשה תגידו (כמובן בתקציב שלי). ואם אתם אומרים שלא שווה לקנות בארץ ושווה לי לקנות בניו יורק...אז איזה כרטיס כדאי...(אם יש בכלל כרטיס שיש שם ופה אין והוא שווה בהרבה..וכדאי לקנות אותו). תודה רבה לכל העונים.
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
חברה מה שונה בין Radeon 9600 256 mb dvi+tv לבין הגרסה הרגילה ??
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איך אני בודק שהכרטיס בסדר ?? בדקתי בATI TRAY TOOLS וקיבלתי תוצאה גרועה.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני הולך להחליף את המחשב שלי אחרי 7 שנים בערך וחשבתי אם כבר אז כבר. דיברתי עם כמה חבר'ה והדיעות מאוד חלוקות. אחד חושב ש-CF עם שני 4870 יהיה הרבה יותר ממספיק. מה שמוזר זה שהכרטיס הזה, שעובדתית חזק וזול יותר מ-260GTX, נחות ממנו כשמדובר ב-SLI מול CF. לינק: http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_gtx_260_xxx_sli_performance/1 וזה בעצם מה שמונע ממני לקנות אותו כרגע. מצד שני, NVIDIA היא שמכתיבה את השוק ולא ATI. מתום עידן 3DFX הייתי מסור ל-NVIDIA והדבר היחידי שזכור לי מ-ATI הוא שבזמנו היו להם בעיות תאימות קשות במשחקים (אני מודה שאני יחסית בור בעסק). אתם חוששים שיש לי מה לחשוש לעבור צדדים או שזה נחלת ה-10 שנים לפני?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום איפה הייתם ממליצים לי לקנות את הרדיאון 9800 פרו? כמובן שזה 256 ביט רוחב פס ו 128 מגה.
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הקירור לפי דעתכם בכרטיס 9800PRO שנמצא באתר של Comp-il ( הכרטיס שעולה 1370 ש"ח ) ? האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות אותו כרטיס רק של חברה אחרת ? אודה לתגובתכם .
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... האם NVIDIA ממשיכה לשפר את הכרטיס שלי או שכבר אפשר להפסיק להוריד דריברים?...
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
דבר ראשון איך הכרטיס בכללי? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378675 הוא נראה ממש אחלה למחיר שלו 512 mb ו 128 bit יש גם את הגרסה של 128 mb על 64 bit http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=410901 ועכשיו באה השאלה החשובה שלי יש לי כרגע פנטיום 4 1400 256 זיכרון rdram וfx5200 סך הכל המחשב פועל סבבה אבל הוא עשה את שלו (שירת אותי כמו גדול 5+ שנים) אני לפני שדרוג אבל כרגע אני רוצה לשחק מדי פעם נורמלי ולשדרג את הכרטיס מסך הגרוע שיש לי. עכשיו לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה תומך agp ו pcie אז אתם כבר מבינים לאן אני חותר,האם אני יוכל לקנות את הכרטיס עכשיו לחבר אותו למערכת שלי ולאחר מכן פשוט להעביר אותו למערכת החדשה? (לא בניתי על לקנות כרטיס חזק במילא) האם…
-
- 108 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לנו בבית מחשב חדש שיש בו RX570 ITX שזה רק קירור אחד. הקטע שהכרטיס עבד מעולה במשך חודש ואז פתאום הקירור שלו נדפק והחליפו לי מאורר בכרטיס מסך ועכשיו זה חזר לעבוד כמו שצריך, זה גם הוריד את הביצועים במשחקים. אבל הקטע שבמשחקים הכרטיס מאוד רועש אולי רק כי זה קירור אחד? קירור יחיד טוב לגיימינג או שעם הזמן הוא נשחק?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך למקסימום ביצועים עבור המחשב שלי, את המפרט אפשר לראות בצד ימין. המחשב ישן ולכן אין צורך בכרטיס לא מהעולם הזה, כפי שידוע לי הלוח תומך ב-AGPx2 ולכן לא צריך יותר מזה. אשמח לשמוע מהו הכרטיס הטוב ביותר ל-AGPx2 וכמובן אשמח לדעת אם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיס המוצע לכרטיס שיש לי עכשיו (לדוגמא במשחק CS/CZ).
-
- 14 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב פנטיום 4 | 2.4GHz בזמן האחרון יוצאים משחקים חדשים ואני זקוק לכרטיס מסך חדש... במחש שלי יש Geforce 4 והוא כבר יישן.. אני זקוק לעזרכתם, יש בידי סכום 600-800¤ ואני רוצה כרטיס מסך שאני לא יתאכזב ממנו, יתפקד כראוי ויחזיק מעמד ל 2-3 שנים.. אז מה אתם אומרים??
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ןתיק ( Abit AN-7, AMD 2500 Barton, 1GB RAM, OS: XP SP2) וחשבתי להחליף את כרטיס המסך הקיים בחדש יותר. המטרה היא לראות סרטי HD על המסך (Dell 2209WA). והיה האם אחליף כרטיס בעלות הנ"ל, האם אוכל לראות HD או שמא המעבד איטי מדי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיקור ענקי!!!!!!איך??? קרדיט לtrubritar
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הביצועים שלהם האם הום יספיקו למשחקים וקצת סרטים והאם הוא שווים 2000 שקל... וכמובן איזה מהם יותר טוב!!! בתודה ניר הסוני: http://pccenter.co.il/details.asp?id=1197&lead_id=&look= הסמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/reviews/Reviews_01.htm
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה התחילה אצלי תופעה שרק הלכה והחמירה. בהתחלה, אם שיחקתי במשך זמן רב, הרי שהתחילו להופיע "נקודות" מוזרות על המסך והתמונה הפכה להיות מעוותת עד שלא ניתן היה להבחין בכלום. בהמשך, התופעה קרתה יותר ויותר מהר. בכל פעם RESTART פתר את הבעיה עד שחזרה שנית. כעבור זמן מה, זה התחיל ב"נקודות" ועיוותים והמשיך ככה עד להחשכת המסך. התופעה חוזרת על עצמה כל פעם בכל מאמץ גרפי של המחשב (הרצת משחק או אפליקציה הדורשת שימוש בתלת-מימד). בבדיקות שערכתי בעצמי, התברר שהתופעה מתחילה כשהכרטיס מגיע לאזור הטמפרטורה של 75 מעלות, אך הכרטיס אמור להמשיך לתפקד כראוי בטמפרטורות האלה. כמו כן, קיבלתי המלצה לעדכון BIOS. גם היא לא עזרה. נראה שהתופעה הזו די נרחבת בדגם הזה. אם למישהו יש גם פתרו…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך של מאג 19 (MAG LCD 19 LP917-8) למשחקים ולצפייה בסרטים ? יש הצעות יותר טובות ? התקציב מוגבל ל 2000 ש"ח וגודל 19 .
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-