עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hck,

שלום! יש לי מסך "19 של LG F900P בן שנתיים (בערך), ואני מעוניין להחליף אותו במסך דק בגלל שאני צריך קצת מקום על השולחן לפני הלימודים . (ולא בגלל שאנ י חושב שיש מסך LCD שיכול להתחרות בו). יש לי שתי שאלות: 1. בכמה אני יכול למכור את המסך שלי? 2. איזה מסך דק איכותי אפשר לרכוש בתוספת הכי קטנה של כסף שיספק את הצרכים הנוכחים שלי-כתיבת עבודות, תכנות, אינטרנט, קצת עבודה בעריכת תמונות. בקיצור, כמעט הכל חוץ ממשחקים?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by ztahie,

אני בונה מפרט מחשב. מה עדיף מבין שני אלו? אני רוצה מחשב שיעבוד טוב במשחקים כמו DOOM 3,FAR CRY ...לא צריך מחשב "פגז", העיקר שאהנה ממנו במשחקים... לא מתעסק ב- OC 1050-xfx 6600GT 128MB DVI, TV, DDR3 או RADEON X700 PRO 256MB DVI, PCI-E-1180 ???? תודה על העזרה..ואם אפשר גם הסבר על התשובה

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by elad_jacoby,

יש לי כרגע F900B, אבל אני קונה עוד מחשב, כאילו שיהיו שניים בבית, אז אני צריך להחליט אם לקנות LCD (אני פחות אוהב כי אני משחק הרבה משחקים) או CRT.. ואם זה CRT אז 19, ואיזה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by Friedman,

תקציב 2000 גג 2400 ש"ח. לצערי יש לי בעיות מקום ולכן נאלץ לוותר על CRT חשוב דיוק צבע וחדות, מהירות תגובה חשובה קצת פחות. מודה לכל המומחים.

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by ychamp,

אני חשבתי לקנות מסך חדש בתקציב של 300 דולר חשבתי על המסך הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824009044

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  6. האם הכרטיס של ATI יותר חדיש טכנולוגית מזה של Nvidia? לדוגמא: כרטיסי ATI תומכים ב- OpenGL 2.0 כרטיסי Nvidia סדרה 6xxx תומכים ב- OpenGL 1.5 אך אלו של Nvidia תומכים ב- Pixel Shader 3.0 (ממה שהבנתי זה יהיה חשוב למשחקים העתידיים?) ובאלו של ATI חסרה תכונה זו. ואילו הזכרונות ומהירויות הליבה של ATI מהירות יותר (ממה שצויין בסיקור כרטיסי המסך בפורום) מאלו של Nvidia אז איזה כרטיס יותר שווה לי לקחת? אני מתלבט בין 6800GT לבין ה- X800XT... אני רוצה כרטיס שישרת אותי זמן רב.. לפחות כמה שנים טובות.. (כמו שהכרטיס של חבר שלי 9700PRO שירת אותו במשך שנתיים שלוש ויכל אפילו לסחוב עוד) בבקשה עזרו לי.. תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. Started by Hitman_47,

איך הכרטיס מסך הזה..?? RADEON X800XL 256MB VIVO, DVI, PCI-E? מבית ASUS מיפרט תכני http://uk.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=12&model=400&modelmenu=1 ??? תודה מראש והעם הוא יותר טוב מסידרת ה 6800GT של Nvidia

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by XTZiv,

שלום, אני חדש בפורום ואשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מסך LCD בגודל 17 ובמחיר של עד 2.5K (ניתן לחרוג קצת אם זה שווה את זה). חשוב שהוא יהיה בעיקר למשחקים, סרטים ולגלישה באינטרנט. ושהיה בעל זמן תגובה מתחת ל12 MS. תודה מראש לעוזרים, ובבקשה תגיבו!

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by Bug2000,

שלום חברים . לאחרונה אני משועמם (אין עבודה) אז גלשתי באינטרנט ומצאתי ביוס שהופך R9500PRO ל FireGL X1 אז חשבתי לנסות אותו . בקיצור צרבתי את הביוס על הכרטיס, והופ! כל המחשב וכל התוכנות מזהות אותו כ FireGL X1, אבל השאלה שלי היא האם הוא באמת נהפך ל FIREGL ? או שצריך לשנות עוד משהו ? כמה תמונות : [attachment deleted by admin]

10. Started by Dvich,

יהיו 4 גרסאות: Radeon X1800XT Crossfire Edition Radeon X1800XT Radeon X1800XL Radeon X1800Pro יהיו 16 צ"ע למרות שבמקור תוכננו 24 ואפילו 32, אבל מהירויות שעון גבוהות של 650MHZ לליבה ו1400MHZ לזכרונות ביחד עם באס של 512BIT (!!!) יפצו על כך, למעשה ATi סומכים על רוחב הפס העצום לזכרונות שיעקוף את הGF7800GTX בביצועים. גרסאת ה512MB היחידה תהיה גרסאת הCFE אבל אולי בהמשך יהיה גם X1800XT בעל 512MB. בנוסף לכך הR580 כנראה יציג מלבד ארכיטקטורה ופיצ'רים מעט שונים גם 24 צ"ע עם yeilds מעולים. שאר המידע + מידע על הX1600 והX1300 תוכלו למצוא פה: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2527

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אחרי שהתקלקלה הטלוויזית סוני 29" בסלון הגיע הזמן לקנות אחת חדשה. הבעיה היא שאני לא יודע איזה טלוויזיה כדאי לקנות: LCD - יקר מאוד, מקרן אחורי רואים חרא, ועל פלסמה שמעתי שאחרי 8 שנים של עבודה היא שובקת חיים וטלוויזיה רגילה בקושי עוברת את ה34 אינץ'. על איזה סוג טלוויזיה אתם ממליצים בתקציב של בערך 10000 שקל? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Eled,

כשאני ההגדרות של המשחק Battlefield 2, יש לי אפשרות לבחור רק ב-60 hertz. וגם בהגדרות מסך של win xp כתוב שרק 60 נתמך. האם יש דרך לשחק במשחק בכל זאת בתדר יותר גבוהה? תודה,

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

פה תמצאו את כול הדרייברים שתרצו מהישנים ביותר לחדשים ביותר כולל גרסאות בטא לATI וNVIDIA על כול סוגיהם ודגמיהם http://downloads.guru3d.com/ ***לאחראי הפורום*** תוכל לשים את ההודעה הזאת בסטיקי?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by Dvich,

הרבה תמונות והרבה מידע, תהנו: http://www.techpowerup.com/index.php?5127 http://www.hkepc.com/hwdb/r520firstlook-e.htm כמעט בטוח שיקרא Radeon X1800.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי כולם.. לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וקיבלתי איתו כרטיס מסך שהסתבר לי אחרי קריאה בסקירה שלכם על הדור הבא של כרטיסי המסך, שהכרטיס שנתנו לי הוא לא מי יודע מה למשחקים (בלשון המעטה..) בקיצור אני מעוניין שתציעו לי כרטיס חזק וטוב שיוכל להחזיק אותי מספר שנים טובות.. בהתאם למפרט שברשותי.. מעבד: Amd Athlon 64 (939) 3000+ לוח אם: MSI RS-480M2 PCIe Slot, Radeo X200 Express based זיכרון: 1GB, TwinMos זה בעיקרון הדברים החשובים, עכשיו הכרטיס מסך שקיבלתי איתו הוא: Ati Radeon X300SE 120MB חלשששש לאללהה.. במיוחד כשניסיתי להריץ עליו First to Fight והוא זחל.. ואילו הכרטיס הקודם שלי Radeo 9600XT סחב אותו כמו גדול! מכל רשימת הכרטיסים בסיקור לא הצלחתי להחליט לאיזה להחליף.. התקציב שלי הוא עד 100…

• 15 תגובות
    • 967 צפיות
  16. שלום התקנתי WIN XP על מערכת מבוססת p4c800e deluxe dothan 1.83 533mhz 2x256 x800xt pe וככה זה נראה http://img396.imageshack.us/my.php?image=11ec.jpg ניסיתי לשים geforce 2 במקום ה x800- לא פתר את הבעיה מה שאומר שהכרטיס לא הבעיה הצעות לפתרון הבעיה- מישההו?!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. הכרטיס הקודם שלי היה ATI ושם השליטה על שני מסכים היתה מאוד פשוטה. אפשר להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהמסכים והם עבדו כשני תצוגות שונות אבל צמודות. ב nVidia העסק הפך להיות קצת יותר מסובך, ומסיבה מפגרת ולא מובנת הדרייבר שלהם החליט לאפשר לי אך ורק רזולוציה רחבה או ארוכה (דואל מוניטור) שכל התמונה והכל בעצם נמרח לתצוגה אחת גדולה, דבר שלא מאפשר רזולוציות שונות לכל התקן. מצד אחד יש לי טלויזיה שלא מסוגלת לעבוד ברזולוציות גבוהות, ומהצד השני עומד לו LCD שלא מעוניין לרדת מ 1280X1024. מה עושים? תודה (:

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by Rhx,

אוקיי יש לי את הכרטיס 6600GT ולאחר שאני מריץ בדיקה ב 3Dmark05/03 התמונה קופאת כל הזמן והמחשב לא מגיב ואני צריך לעשות ריסט זה פוגע בכרטיס? אתם חושבים שנתנו לי כרטיס פגום ? חשוב לציין שהFPS שלי יותר גדול במשחקים זה לא שהוא זז אבל הבדיקה עם 3DMARK לא עוברת...הסרתי את הדרייברים הישנים אחר כך הסרתי את השאריות עם DRIVER CLEANER והתקנתי דרייברים 77.77 וזה לא עזר. הצעות?הגרסה המדויקת של הכרטיס מסך זה.. leadtek a6600gt tdh 128mb ויש לי שאלה קטנה גרסת ה PX זה לPCI-E ויצרו במיוחד את ה6600GT לAGP ויש לו דגם אחד מבית לידטק שזה מה שקניתי?..

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  19. אז ככה...שאני משאיר את המחשב הרבה זמן דולק...אז המסך נכבה אחרי 20 דקות.... שאני לדוגמא הולך לישון הוא נכבה אחרי 20 דקות...ואז בבוקר אני בא לבדוק משהו במחשב...אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על כל הכפתורים...והמסך עדיין נשאר כבוי... אחרי ריסט הכל חוזר לתפקד רגיל.... מאיפה הבעיה?.. ואיך לפתור אותה??

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  20. אני רוצה לקנות כרטיס שאני יוכל לראות דרכו יס באיכות טובה...... וזה כל מה שחשוב לי שיהיה בכרטיס אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים... תודה

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by compman112,

יש הנחות של חבר עכשיו עכשיו הביאו עם זה חוברת של ההנחות של המכשירים ויש שם מסכי פלאזמה וLCD יש משו שאתם ממליצים עליו שם?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by AVL,

X-BIT LABS עשו כתבה שבה עשו בנצ'מארקס ל17 כרטיסי המסך המובילים של קיץ 2005 ביותר מ30 משחקים ,שימושי ביותר לדעתי :yelclap: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/2005-17gpu.html

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by itzikcolt,

מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי מה הטמפ' שלו ?? ???

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by udi,

שלום אנימתלבט איזה מסך כדי לי לקנות הראשון הוא ViewSonic VA712 17" LCD והשני הוא "AOC LM728 17 ההבדל בינהם הוא 100 ש"ח יותר ל AOC מה יותר כדי המסך עצמו הולך להיות בשביל עבודות משרד ולא משחקים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  25. תודה רבה מראש, ניר.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.