עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי שאני יוכל להריץ כל משחק כמעט בלי בעיות וב-1080P.... יש לי I5 760, 4GB RAM, ספק כח VX 550W של CORSAIR ומסך 22" FHD E2240 של LG......אין לי עדיפות לחברה או יצרן כלשהו אבל אעדיף אם הכרטיס יהיה חדיש טכנולוגית כמה שאפשר! תודה מראש על עזרתכם!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Yaniv8,

מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB ספק:coolermaster Extreme Power Plus 500W לאחרונה שיחקתי במשחקים שאהבתי בעבר (CALL OF DUTY,CS CZ,SOURCE,CRYSIS ועוד) וגיליתי שהם בהרבה יותר איטיים ואפילו לפעמים יש לאגים במשחקים היותר כבדים כנ"ל לגבי תוכנות כבדות לצערי לאור זה ולאור זה שהסינים מוכרים בהרבה יותר זול,רציתי לעדכן את כרטיס המסך ובנוסף לקנות כונן SSD ולשדרג זיכרון ואולי אפילו מארז אם תוכלו לתת לי כרטיס מאוד טוב בבערך 500 ש"ח אני אשמח,וגם מארז זול עם הרבה אורות ויופי(אפשר גם מארז קטן) ועוד שאלה כמה RAM גיגה אני צריך ומה אוכל לקנות שיתאים ללוח אם שלי, כל זה בשביל להפוך את המחשבה לקנייה מרעיון לקנייה בפועל. תודה רבה.

3. שלום, ככל נראה אני מתכנן לקנות את המחשב שלי מחנות KSP. עד היום הייתי עם כרטיסי מסך של ATI, אבל היום כבר שמעתי שמועות עדיף לעבור ל NVIDIA. אם כן, מהמבחר שיש שם, מה מומלץ? דברים שמצאתי שעומדים בערך בטווח מחירים: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E ‏HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI 2xMini DP PCI-E‎ HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1000 זה התקציב המקסימלי, צריך משהו תומך מעבד INTEL, ובנוסף, מאיזו חברה לקנות אותם? (יש כמה חברות המציעות את אותו המוצר...) המלצות?? תודה, איתי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by דני זוקו,

יש לי מעבד core 2 dou ומחשב לפני שנתיים בערך. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  5. אשמח לעזרתכם. מחר אני אוסף את המחשב הבא: https://www.tms.co.il/41606 ואת המסך הזה קניתי ב2000 שח: https://www.lg.com/us/monitors/lg-34UC79G-B-ultrawide-monitor Screen Size 34" Curved Panel Type IPS Color Gamut (CIE 1931) NTSC 72% Color Depth (Number of Colors) 8bits, 16.7M Pixel Pitch (mm) 0.312 mm x 0.312 mm Response Time 14ms / 5ms GTG Refresh Rate 144Hz Aspect Ratio 21:9 Resol…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. המפרט של המחשב הוא : מעבד i3 זיכרון : 8 GIGA מערכת הפעלה windows 7 64 bit המחשב ישמש לתוכנות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR וגם לעריכת וידאו ברמה בינונית תקציב בין 500 ל- 650 אשמח לקבל כמה הצעות, וגם מה אתם חושבים על הכרטיס הזה :Sapphire HD 6770 1GB GDDR5תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  7. שלום לכולם לחבר שלי יש את המערכת הבאה: AMD64 3500+ 2.2GHZ 2GB DDR 400MHZ יציאת PCI-E X16 אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת הנ''ל,שיריץ משחקים כמו Microsoft Flight Simulator 9 ולא יצור לי צוואר בקבוק, כל הצעה אתם מוזמנים לרשום פה.... תודה.!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. אהלן , אני מחפש כטיס מסך שיתאים למערכת שלי, המערכת אומנם לא כ"כ חזקה אבל היות ואני חייל ולא רואה בית אז אני לא משדרג את כולה (= הפרטים: Processor: AMD Athlon 64 bit 4200+ Dual Core Motherboard: Gigabyte GA-M55Plus-S3G Memory: kingston 2x2gb sticks (4gb) 887 Mhz למקרה שצריך לדעת צג רחב 22" שוב, התקציב הוא עד 500שח. הצורך הוא משחקים ואינטרנט, אני מתייעץ מפני שאני לא רוצה סתם לקנות כטיס חזק מידי ששאר המערכת לא תעמוד ברמה שלו. תודה מראש (:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by omert,

שלום יש לי מפרט יחסית ישן בערך בן 2-3. כרגע אין לי כרטיס מסך ולכן אני לא יכול לשחק בכלל משחקים. המפרט שלי הוא: 2.8GHz, 512MB RAM MotherBoard Asus Phs800-MX chipset sis661FX מה שאני מחפש זה כרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים. עכשיו אני לא גיימר אז אני לא משחק ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים. ובנוסף יש לי מסך 17 CRT לכן זה יהיה גם ככה חסר טעם. עכשיו יחסית אני יכול להשקיע בכרטיס. אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס באמת יכול לשמש אותי ולא יהיה סתם בזבוז כסף (כמו למשל אם אני אקנה את 8800GTS).

10. היי לכולם עד היום הייתי קונה מחשבים מוכנים מראש, עכשיו כשיש קצת יותר ניסיון טכני ותקציב אני רוצה לקפוץ למים מבחינת הרכבה ושדרוג - הבעיה שאני עוד לא מספיק משופשף בהתאמת רכיבים... יש לי מפרט דיי דומה לזה: https://pcpartpicker.com/user/idosc/saved/#view=WTM2FT שימו לב שחלק מהדברים הם placeholders, למשל הספק שיש לי הוא מחברה אלמונית כלשהי אבל גם כן 500W (כנ"ל לגבי שאר הרכיבים האלמוניים - אותם ביצועים, לא בהכרח אותה החברה/הדגם). אבל מה שחשוב זה שהמעבד, לוח האם, כרטיס המסך והמאוורר של המעבד הם בדיוק מה שכתובים ברשימה. אני מחפש לשדרג את הGT220 - המטרה שלי היא להגיע לביצועים דומים, אולי קצת פחות אם זה לא אפשרי, ל-Xbox One למשל - הגדרות medium/low במשחקים (אם אפשר יותר במחיר …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך למקסימום ביצועים עבור המחשב שלי, את המפרט אפשר לראות בצד ימין. המחשב ישן ולכן אין צורך בכרטיס לא מהעולם הזה, כפי שידוע לי הלוח תומך ב-AGPx2 ולכן לא צריך יותר מזה. אשמח לשמוע מהו הכרטיס הטוב ביותר ל-AGPx2 וכמובן אשמח לדעת אם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיס המוצע לכרטיס שיש לי עכשיו (לדוגמא במשחק CS/CZ).

• 14 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by riddick00,

אני מחפש כרטיס מסך למשחקים ברזולוציה 1920*1080 בתקציב 800 שקל+- אני חושבתי על 7850sapphire 1GB שאר המפרט: AMD FX x8 Eight-Core FX-8120 Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, 8GB Crosair 1600MHZ SeaSonic 520W Modular 80 מישהו יכול להמליץ על הכרטיס הזה או על אחד אחר? מישהו קנה מחו"ל ויכול להמליץ ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  13. הכרטיס מיועד למשחקים... פרטי מערכת: P4. 2.8 dual core 2 Giga Win Xp

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by Four,

שלום לכולם, לאחרונה נהרס במערכת של חבר טוב הכרטיס מסך gtx 480 של leadtek שעלה בזמנו 3000 שקל אני מחפש ואשמח לקבל את עזרתכם למצוא כרטיס מסך ב800 שקל - התקציב הוא גמיש, אבל בהחלט אני מעדיף לחסוך מאשר להוציא יותר אלא אם יש משהו משמעותית טוב יותר שצריך למתוח בשבילו (מעט) את התקציב. המסך כרגע ברזולוציית HD עם צפי לעבור ל FHD בעוד מספר חודשים. מעבד intel core i7 980 extreme לוח אם intel dx50so זכרונות - kingston 2GB DDR3 1600Mhz X4 ספק כח - 750W של rosewill. (ווידאתי כבר בדיון נפרד שפתחתי בפורום ספקים שהוא לא ג'נרי ואיכותי) מארז Dragon של MGE. יכול להיכנס בו כל אורך של כרטיס אין בעיה עם זה המשחקים שרצים על המחשב בדרך כלל - GTA,COD,BF,AC על כל דורותיהם. בנוסף דברים כמו…

15. עד 700 ש"ח בבקשה שיוכל להריץ משחקים חדשים. אני מעדיף שהוא יהיה מ fox pc

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by disturbia,

שלום פורום HW מחפש כרטיס מסך למשחקים ב700 שקל עם אפשרות לחריגה אם שווה (לא יותר מדי) עדיף מאייבורי, KSP או TMS הקרובים לבית המפרט שלי : E8400 3.0MHZ כרטיס מסך : 9800GT ז"ל (אין אחריות) זכרונות : 2GB ספק כוח : 500W ג'נרי לוח אם של אסוס תודה מראש חברים !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך geforce 8600 שהיה סביר מינוס בזמן שקניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, אבל היום כבר מתחיל להראות את גילו... Tales of Monkey Island מקרטע בקטעים מסוימים, וזה כבר ממש עצוב. המסך שלי תומך ברזולוציה של עד 1024 על 1280 ואני גם ככה בקושי שם לב להבדל מעבר לרזולוציה של 1024 על 768 (במשחקים, לא בקריאת טקסט כמובן...). הבנתי שכרטיס מסך באזור ה500-600 שקלים צריך להספיק לצרכים שלי, אבל אני מתלבט בין הATI 4850 לGeforce 9800. אגב, אני חושב שהלוח אם שלי לא תומך בDDR3 כזיכרון רגיל (GA-965P), האם זה משנה משהוא לכרטיס מסך? (אולי עדיף לקנות גרסה זולה יותר...) תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by ag43,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שיהיה מבוסס QUAD ומסך 19. הבנתי שברזולוציות האלו אין טעם להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך וההמלצות שקיבלתי היו לקחת 4770. השאלה שלי האם כרטיס מתקדם יותר יחזיק יותר זמן (מבחינת ביצועים) ברזולוציות כאלו או שאין טעם? כ"כ האם יש יתרון בחברה מסויימת?

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  19. היי יש לי חבר , כרגע יש לו p4 1600 256mb אני לא יודע יותר מידי על המחשב שלו. הוא בעיקרון רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך , חזק , שישאר לו להרבה זמן. ויותר מאוחר , להחליף גם את המעבד זכרון ולוח אם , תוך כדי שהוא שומר את הכרטיס מסך. הוא רוצה משום מה להזמין מאחת החנויות באינטרנט. יש לו תקציב של 2200 שקל פחות או יותר. אמא שלו מתעקשת שיהיו כמה שיותר תשל ומים ,למרות שלפי מה שאני יודע , כל החנויות באינטרנט נותנות מספיק תשלומים. בעיקרון , יש התלבטות קטנה בין ה 5900 \ 9800 pro אם יש לכם רעיונות מה יהיה הכי אידיאלי בתקציב הזה , ושל איזה חברה. תודה. נ.ב : ניסיתי לעשות חיפוש ולמצוא משהו , אבל החיפוש תמיד נתקע לי משום מה. ככה שאם מישהו כבר שאל את השאלה זאת , סורי .

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  20. אני מחפש כרטיס מסך לסרטים ולמשחקים, חובה שהכרטיס יתמוך בHD. התקציב נע בין 300 ל550 ש"ח.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את כל המשחקים המודרניים כרגע + עם קצת פרספקטיבה לעתיד, סביבות ה1500 ש"ח עם סטיות לפה ושם. האם הדרישה מוגזמת מדי? ומה עומד פחות או יותר בדרישות? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. מחפש כרטיס מסך למשחקים ברזולוציית FULL HD 1920X1080 עד 1.5K תודה חברים

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by orenweb,

מה הכרטיס הטוב ביותר חדש שניתן לקבל בתקציב? כרגע המחשב ללא כרטיס מסך מעבד core I5 2500 ספק seasonic 620W בנוסף כרגע יש לי 4 GB זיכרון RAM ,האם כדאי לשדרג ל 8 Gb או שזה מיותר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. הי אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך. יש לי היום מחשב בן שנתיים ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי. הלוח אם שלי זה GIGABYTE GA 945-S3 והכרטיס מסך שיש ליכררגע הוא X1950 PRO של ATI התקציב שיש לי הוא בין 1000-ל1500 ש"ח עם חייב אפשר לחרוג. אני אוהב לשחק במשחקי אסטרטגיה ופעולה , לדוגמא המשחק הנוכחי שאני משחק זה MIRROR EDGE . איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות אם אני רוצה לשחק ברזולוצית מסך הטבעית שהיא 1680X1050 והגדרות הכי טובות?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב יחסית למשחקים עד 500 ש"ח. אני יודע שהרכיבים יחסית ישנים אבל אשמח אם בכל זאת תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך שיעבוד עם המחשב הכי טוב שניתן. זה המפרט שלי (אני מקווה שרשמתי את הדברים הנכונים, אשמח אם תגידו לי מאחר ואני לא כל כך בקיא בכל העניין): Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Bearlake P31 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) תודה רבה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.