עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Hitman_47,

הכרטיס הזה תומך באפשרות של SLI? Radeon X850XTPE 256Mb DVI,HDTV,Vivo,Pci-E?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by אביחי,

צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 1500-1600 ש"ח

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by ZuluGirl,

שלום רב! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד המיועד בין השאר לשימוש בתוכנת ADT ואוטקאד - ז"א תלת מימד המליצו לי על כרטיס המסך הזה: ATI Mobiliti Radeon 9200 אין לי מושג מה זה אומר... מישהו יכול להסביר? ובנוסף... מה טווח המחירים של מחשבים ניידים עם כזה סוג של כרטיס מסך? מצאתי מחשב של LG שחשבתי שיתאים לצרכים שלי: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23402#description בפירוט כתוב שכרטיס המסך הוא:ATi Radeon X300(64MB) PCI EXPRESS) האם הכרטיס מסך הזה מספיק חזק? האם המחשב עצמו יתאים לצרכי? מה ההבדל בין כרטיס המסך הזה לבין מה שהמליצו לי? תודה רבה לכל הטורחים לענות!!!! :)

4. Started by AtR,

אהמ...התקציב הוא בערך 700 דולר חשבתי על הדל שהוא 20" יש לכם עוד עצות להביא לי של מסכים אחרים איכותיים אגב סתם שאלה X800GT יהיה בסדר ברזולוציות גבוהות של מסכים כמו הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by gambit_elaad,

יש בידי כרטיס טלויזיה דגם TV2000XP RM EDITION מחברת WINFAST ברצוני לדעת האם יש באפשרותי לראות ערוצים מארצות אחרות (לדוגמה אני רוצה לראות באנגליה את בניון וכאלה או לפחות לקלוט ערוצים שמשודרים בהזמנה) אם מישהו יכול לעזור אני מאד ישמח !

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  6. כשחבר שלי שאל אותי איזה LCD לקנות בתקציב של 1500-1700הצעתי לו את הסמסונג 710T, המוכר בחנות הציע לו את ה-721S אבל זה מפריע לי שהוא לא DVI. חיפשתי על זה בפורום והיו המלצות על שני הצדדים (עם מעט יותר נטייה לכיוון ה-710T). מה לדעתכם עדיף? ועוד שאלה היא האם ישנו מסך איכותי יותר וטוב יותר במחיר כזה? ולא אכפת לו לשלם גם 1800 ש"ח. אשמח אם תענו לי מהר ככל האפשר מפני שזה חשוב

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by yoni321,

אני וחבר שלי מתווכחים שעות על הנושא הוא אומר שה X800GT יותר טוב מה 6800 NU. הוא מראה לי לפי הלינק הזה http://www.mwave.com/mwave/skusearch.hmx?SCriteria=AA30240 שאם הX800XT לוקח את 6800 ULTRA אז בטח שה X800GT יותר טוב מה 6800 NU. עכשיו תגידו לי סופי מי יותר טוב 6800NU או X800 GT.

8. Started by scylla,

אני מחפש CRT 17" במחיר כמה שיותר נמוך- אבל שיהיה סביר, עד עכשיו הייתי עם MAG 786PF והוא היה לי סבבה למרות שהוא לא איכותי במיוחד, אין לי צורך במשהו יותר טוב- הולכים לצבא בקרוב- למי יש זמן למשחקים. כמו כן שיהיה משהו אמין שלא יתקלקל אחרי יומיים. לגבי חיפוש או קריאת הת'רד CRT לכל תקציב - אני מצטער זמני קצר אני על מחשב של אבא נכון לעכשיו שאני בעקרון לא אמור להשתמש בו. תודה מראש, אופיר.

9. שלום לכולם ותודה מראש, אני לקראת קניית מחשב חדש. המחשב מגיע עם לוח אם של MSI שבו משולב כרטיס המסך הבסיסי X300 SE up to 128MB (actually 64. אני קונה יחד עם המחשב מסך LCD 17" (8-12MS, השאלה היא האם כרטיס המסך מספיק טוב כך שהתצוגה במסך לא תיפגע ? האם בכלל יש קשר ? שאלה נוספת, באייבורי Ivory מנסים לגרום לי לקנות את מסך של AOC. להתרחק כמו מאש ? שווה משהו ? הם מתפארים באחריות שהיצרן נותן ... תודה, עדיאל.

10. הכרטיס מסך שלי כנראההולך לשבוק חיים כי הוא עושה כל הזמן בעיות וכאלה ואנ ירוצה לדעת מה הטמפרטורה שלו יש לי NVIDIA GEFORCE 2 MX 100/200

11. Started by computer man,

היי! אני צריך המלצות לCRT 19" ב800 ש"ח . יש המלצות? קחו בחשבון שמדובר במסך שישמש לי לשרטוט ומשחקים ברזולוציות גבוהות מאוד (אני עומד לקנות 7800GTX או X1800XT) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  12. יש לי PROVIEW בגודל 19 אינץ' קניתי אותו באיזה 900 שקל בNETACTION לפני איזה 3 שנים אני מתכוון לקנות מחשב חדש אז חשבתי אם להשאיר אותו כי אין לי הרבה כסף להשקיע במסך.. אני רוצה לקנות מסך שטוח גם מבחוץ וגם מבפנים עד איזה 800 שקל.. גם 793DF הוא אופציה למרות שלמיטב ידיעתי הוא לא שטוח מבפנים... השאלה היא גם האם המעבר מ19" ל 17" ישפיע עליי כי התרגלתי כבר לגודל הזה וזה ממש כיף במשחקים\סרטים.. 17" נראה לי "פחות קרוב למציאות" נ.ב: יש בKSP מסך 19'' 996 PF? של MAG ממש בזול... מה אתם אומרים ? השם שלו מפחיד אותי כי גם שלי נקרא PROVIEW 996 נראה לי Thanks

13. Started by eli20,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך lcd שיתאים למשחקים ולסרטים שיעלה 1300-1400 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  14. Started by smit,

שלום, אני מעוניין ליקנות מסך חדש, LCD בגודל 17" או 19" על זה עוד לא החלטתי.. אבל רציתי לישאול, על איזה נתונים אני צריך להסתכל הכי? הבנתי שה MS הוא משמעותי מבחינת משחקים, לכן אני לא רוצה להתפשר על יותר מ 8MS גג 10MS. חבר גם אמר לי לא ליקנות מסך ללא DVI, שזה משפר את איכות התמונה או משהו.. זה נכון? על איזה עוד נתונים כדי לי לשים דגש? תודה מראש לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by crazydiamond,

השאילו לי את הכרטיס הזה לבדיקה - אני יודע שהביצועים שלו חלשים אך השאלה שלי היא איך הוא לעומת GEFORCE FX 5200 128 MB 64 BIT האם הוא חזק או חלש יותר והאם התמיכה של ה 5200 ב DX9 מהווה איזשהוא ייתרון על ה 9200?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  16. לחבר שלי יש בבית טלויזית LCD 20 אינץ והוא משתמש בה גם בתור מסך מחשב ורואים מצוין ויחסית למחירים הטלויזיה עולה פחות 2000 שקל מכל מסך 20 אינץ אחר אז מה יותר עדיף לקנות ולמה? אני מחפש מסך למחשב בגלל זה אני מתלבט יש לי כרטיס מסך חזק ואני רוצה לקנות מסך 20 אינץ כדי לנצל אותו

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. Started by sxs,

אני מחפש מסך 19" LCD למשחקים ואני צריך עזרה - איזה מהם עדיף: Samsung 913B - ב 2350 ש"ח NEC 1970GX - ב 2100 ש"ח אלו שניים בערך באותו תקציב... מי שיותר טוב אני אקח... השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 800ש"ח בערך ולקנות: ViewSonic VX924 האם הזמן תגובה הנמוך הזה לא פוגע באיכות התמונה? האם זה באמת מסך שמתעלה מעל השניים הנ"ל ומצדיק את התוספת במחיר?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by idanohh,

ללא תוכן הכותרת שואלת הכל

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. יש בבעלותי Leadtek GeForce 6600GT.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  20. השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים, לא בטירוף דווקא ויזואליציות בווינאמפ וכו'... חשוב TV OUT באיכות גבוהה לא מעוניין באוברקלוקינג תודה מראש, נירטי

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  21. אם תוכלו לפרט מה ההבדלים חוץ מזה שיש 8ms ב- 730B(אם בשניהם יש Pivot) ואם יש בכלל מסך אחר שעדיף לי לקחת. שימושים - משחקים, סרטים, אינטרנט, מסמכים. תודה!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by Dante_9,

אני מעוניין לקנות את המסך הזה ורק רציתי לשמוע עליו מילה או שתיים. תודה

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by hck,

שלום! יש לי מסך "19 של LG F900P בן שנתיים (בערך), ואני מעוניין להחליף אותו במסך דק בגלל שאני צריך קצת מקום על השולחן לפני הלימודים . (ולא בגלל שאנ י חושב שיש מסך LCD שיכול להתחרות בו). יש לי שתי שאלות: 1. בכמה אני יכול למכור את המסך שלי? 2. איזה מסך דק איכותי אפשר לרכוש בתוספת הכי קטנה של כסף שיספק את הצרכים הנוכחים שלי-כתיבת עבודות, תכנות, אינטרנט, קצת עבודה בעריכת תמונות. בקיצור, כמעט הכל חוץ ממשחקים?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by ztahie,

אני בונה מפרט מחשב. מה עדיף מבין שני אלו? אני רוצה מחשב שיעבוד טוב במשחקים כמו DOOM 3,FAR CRY ...לא צריך מחשב "פגז", העיקר שאהנה ממנו במשחקים... לא מתעסק ב- OC 1050-xfx 6600GT 128MB DVI, TV, DDR3 או RADEON X700 PRO 256MB DVI, PCI-E-1180 ???? תודה על העזרה..ואם אפשר גם הסבר על התשובה

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by elad_jacoby,

יש לי כרגע F900B, אבל אני קונה עוד מחשב, כאילו שיהיו שניים בבית, אז אני צריך להחליט אם לקנות LCD (אני פחות אוהב כי אני משחק הרבה משחקים) או CRT.. ואם זה CRT אז 19, ואיזה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים