עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Black_Citadel,

יש לי אפשרות לקנות אחד מהם יד שנייה ב800-900 שקל.. אבל מה שאני מפחד זה שהם יהרסו לי אחרי כמה זמן בגלל שחיקה... אז אולי עדיף 793DF חדש ב710 שקל מה אתם ממליצים ? Tnx

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Hitman_47,

חבר רוצה ללכת היום ליקנות כרטיס SLI והוא בהיטלבטות אחרונה הוא רוצה שאני ישאל מה יותר טוב ..? 1. Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivoe_1.html 2 ASUS Extreme N7800GT/2DHTV http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=590&modelmenu=1

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  3. לבן דוד שלי יש מסך 15 אינץ' LCD של ACER, ובמסך יש מן נקודה ירוקה כזאת, כאילו מן "צריבה", אמרתי לו שזה כנראה כי הוא נגע במסך עם הידיים, מה זה עוד יכול להיות ?

• 21 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. מה עדיף מסך דק שטוח או מסך שמן שטוח??? מתלבט קשות בין מסך דק לשמן עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  5. אז ככה, יש לי עכשיו משו כמו 1000 ש"ח ובמחשב שיש לי היום יש לי radeon ati 9600xt 128mb vivo. כיוון שבזמן האחרון התחלתי לשחק במשחקים כמו באטלפילד 2 ואני רוצה גם לשחק ב-FEAR הגעתי למסכנה שכדי לקנות כרטיס מסך חדש. אולם עומדות לרשותי רק 1000 ש"ח ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם בקניית כרטיס מסך חדש כדוג' מ-Geforce 6600GT מה שרציתי לשאול זה האם יש הבדל מספיק משמעותי בין ה9600xt לבין ה-6600GT שבשבילו כדי לי להוציא כ-1000 ש"ח ולהחליף את הכרטיס או שההבדלים יחסית זניחים ושווה לי לחכות לכרטיס אחר או לירידת מחרים. ועוד שאלה: האם אני יוכל לעשות אוברקלוקינג ל-6600GT או שזה תלוי במחשב שלי (לוח אם, זכרונות וכו')

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Avivo,

אני מחפש מסך 19 אניץ איכותי מאוד מאוד בלי רמקולים...... ואמין- שלא יהיו לי איתו בעיות ראיתי בחיפוש המלצות על הviewsonic vp191 מה דעתכם עליו? יש איזשהם אלטרנטיבות? יש מישהו שיש לו את המסך הזה ויכול לתת חוות דעת? (:תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by satlan1,

שלום, אני צריך עזרה בקשר לבחירת מסך LCD. חזרתי הרגע מ2 חנויות. רציתי לקבל מחיר על המסך 710N של סמסונג. בשתי החנויות אמרו שלא מוכרים כבר את 710N, במרדנית הציעו לי את המסך 730b 17 אינטץ' במחיר 1650. ההוא שם אמר שזה במבצע וזה הדגם הכי חדש. אחר כך הלכתי לivory, הוא אמר שאת 730B אין להם, ושיש להם אחד יותר חדש 721S שזה pivotעם יענו אפשר לשנות את הגובה של המסך. הוא הציע את המסך ב1600. על מה הייתם הולכים?

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by le011,

היי לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שבודקת את זמני התגובה של מסכי LCD? בTOM SHARDWERE ואתרים אחרים בודקים שם את הנושא עם תוכנות. קניתי מסך HYUNDAI B70A שאמור להיות בעל זמן תגובה שך 8 מ.ש. האמת במשחקים הכל רץ לי איטי מידי(כרטיס מסך ATI 9700) סרטים רואים טוב. אשמח לשמוע תגובה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. איזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר לקנות ב350 שקל? אני יודע שזה קצת כסף אבל חבר שלי מבקש... יש לו כרגע mx4000, הוא התקלקל ואבא שלו רוצה לקנות את אותו כרטיס מסך ב250 אז יש כטיס מסך יותר טוב ב250-350 (400 מקסימום) ועוד שאלה: האם יש הבדל בין הביצועים של MX4000 128MB ל FX5500 128MB

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  10. חבר'ס הכרטיס השרוף שלי הוחלף בחדש ע"י החנות, והוא לא נראה אותו דבר. האם אפשר לדעת איזו חברה ייצרה את הכרטיס? תודה

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by Shmoolik,

שלום , יש לי קלטת ווידאו שאני ממש רוצה להעביר למחשב. הבנתי שיש כמה שיטות , אחת מהם זה להקליט מהוודיאו למצלמת ווידאו ואז להעביר למחשב , אבל אין לי מצלמת ווידאו. דרך נוספת היא פשוט להעביר מהווידאו ישירות למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 8500 , לראות סרטים מהמחשב לטלוויזה אני יכול , אבל אפשר להעביר מהווידאו למחשב ? כבל יש לי והוא כבר מחובר לווידאו , הווידאו על PLAY , אבל אין לי מושג מה עושים מפה.. ניסיתי ב - DISPLAYS של הכרטיס מסך אבל לא מופיע שם כלום חוץ מהמסך עצמו (כשאני רואה סרטים על הטלוויזיה אז מופיע שם שהטלוויזיה מחוברת). עזרה בבקשה , תודה.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by ilan_k,

שלום , מהם ההבדלים בין שתי הסדרות המדוברות!? האם מישהו יכול לחוות דיעה על ה SDM-HS95PB ? המסך דרוש לצרכי גרפיקה (פוטושופ בעיקר), כך שאני מניח שהניגודיות והבהירות הם הפרמטרים החשובים יותר ועל הנייר המסך עומד בדרישות ובגדול. השאלה לא הייתה עולה כן מלכתחילה אבל לצערי לא מצאתי שום מקום (כולל ישפאר) שאפשר לראות בעיניים את המסך שלא נדבר על לראות אותו דולק. אם מישהו יודע על מקום כזה שיזרוק מילה... תודה מראש, אילן

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. Started by kobibo,

http://www.tomshw.it/graphic.php?guide=20050902&page=sapphire_x800gt-02 http://www.digital-daily.com/video/powercolor-x800gt/index02.htm מתלבט בין שני הכרטיסים,לפי מה שהבנתי פה יש המלצה חמה מאוד לכרטיס מחברת powercolor ולפי התמונות גם הקירור שעל הכרטיס נראה יותר טוב, אבל מה שמפריע לי שבכרטיס של powercolor ישנם שתי יציאות DVI ולי יש מסך CRT ללא DVI . האם המתאם הזה (בין DVI ל RGB ) עלול להפחית מהאיכות ?

14. Started by iakovl,

ראיתי את זה ואני פשוט חייב להראות לאחרים הדבר הזה נראה כמו לוח אם קטן יהיה לזה סוף? וגם סתם מחשבה מעניינת זה יתאים למארז נורמלי?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by slimshady21,

בדיוק כרגע אני קורא על הכ.מסך החדש של NVIDIA- י 6800XT שאמור להתחרות בX800GT של ATI. עכשיו אם הוא באמת יהיה כמצופה, NVIDIA תשתלט גם על השוק הבינוני , לא פתחו כבר נושא על זה , נכון?. קבלו: http://www.theinquirer.net/?article=26165

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  16. אני צריך מסך LCD שיהיה טוב למשחקים עד 1600 שקל שלמסך יהיה 8MS בהירות טובה ויחס ניגודיות טובה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by mor_shalev,

מה המסך הכי טוב ב600 - 700 שקל?? א

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by ofirrjd,

היי, יש כרטיס 9600XT יד שנייה שאני מעוניין לרכוש. מחירו בשוק כ 1000 ש"ח (של ASUS). העניין הוא שבמחיר של כרטיס כזה יד-שנייה (בואו נניח שאני אקנה אותו ב 600 ש"ח), יש לי את ה 6600. לידיעתכם, הייתי מ-ז-מ-ן קונה את ה 6600GT רק שהבורד שלי אינו תומך ב PCI-E וכרטיס כזה בקונפיגורציה של AGP עולה סביב ה 1000 ש"ח וזה כבר יותר מדי. על מה הייתם ממליצים: 9600XT או 6600 (256MB)? אם יש לכם לינקים למאמרים שמשווים בין שניהם, אודה לכם מאוד (אגב, אני לא הצלחתי למצוא כאלה). תודה רבה, אופיר

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by evman007,

יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הזה במקום ה9550 שלי.מה דעתכם עליו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by roeiw,

מה הכרטיס הכי טוב ב 400 שקל?

21. שלום! אז ככה היה לי כרטיס 256 9600xt, הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לחנות ששלחו ליבואן, עכשיו הקטע הוא שליבואן נגמרה האספקה של הכרטיס אז הציעו לי במקום 6600 256, רציתי לשאול אם 6600 = 6600 gt? שאלה שנייה האם ההפרשי ביצועים גדולים ומה שוויו בשוק? כמו כן יש לי עוד שאלה אני משחק במשחק americas army אשר בניו על מנוע unreal 2004 ובמנוע הזה למי שיש ati נהנה "מצל" שנותן יתרון רציני בזמן המשחק... עכשיו אם אני אחליט שלא לקבל את ה- 6600 gt יש לי זכות לדרוש כרטיס תוצרת ati?

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  22. שאלה אחרונה : איזו חברה היא הטובה ביותר לכרטיס מסוג 6600gt תודה , ומצטער :-\

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yoni321,

אנשים תקשיבו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 6800 GT או X800XT. חשוב להגיד שהכרטיס יהיה בממשק AGP. רציתי לדעת מה יותר טוב מכל הבחינות, כמו: כמובן ביצועים, מהירות ליבה, מהירות זכרונות ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר. לכרטיס בינתיים לא מתוכנן OC אז לא צריך לחשוב כל כך רחוק, אבל בכל זאת לקחת את זה בחשבון. וכמו כן רציתי לדעת של איזה חברת ייצור הכי מומלץ לקנות את הכרטיס שכן יש חברות שכבר ממהירים את הכרטיס אצלהם בחברה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by MasterDK,

מה ההבדל ביניהן? מה יותר טוב?

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by משועמםכרוני,

רציתי לשאול אם הוא מסך טוב, כי לא ידעתי שיקנו לי את זה ואם יש אחד טוב יותר אז אני אחליף...

• 10 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים