עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MATOK,

אני מחליף את הכרטיס מסך שלי(gforce fx5200) ל-9800 pro,השאלה אם הספק הג'נרי יספיק לו (400w) ?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by p4p800se,

ברצוני לשאול מדוע הורידו את הגרפיקה שהיתה בכרטיסי (256graphics core G-Force 2/4) ובכרטיסי המסך החדשים G-FORCE 5/6 וכולל ב ATI יש 128BIT GRAPHICS ויש ירידה קלה בצבעי התמונה כשאני צופה בסרטים דרך המחשב או DVD דרך כרטיסים אלו (יש לי 3 כרטיסי מסך G-FORCE4 MX 440 G-FORCE FX 5700 ו ATI RADEON 9600) ובגלל שכך אני משתמש ב G-FORCE4 האם יש כרטיס מסך חדש עם 256BIT GRAPHICS CORE ? אודה לכם אם תענו לי

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by iCe_bLaSt,

עוד בתקופת הR9700 היו דמואים של HDR באתר של ATI (כיום יותר מסובך למצוא אותם) הם רצו יפה מאוד על ה9800SE שלי ... עכשיו אני רואה טענות שATI לא תומכת בHDR , לי זה נשמע בהתחלה כקשקוש פורומים מצוי כי ראיתי במו עיני את הדמואים של HDR על ה9800SE שלי , וגם הרצתי HL2 עם מוד של HDR BLOOM (שיצא כבר ממזמן - לא משהוא רשמי של ולו). בכל מקרה היום ראיתי מצגת של NVIDIA שטוענת בפירוש שATI לא תומכת בHDR בכל מקרה ... מה הסיפור כאן ? מישהוא מוכן להסביר לי על מה בדיוק NV מדברים כשהם אומרים בגלוי שATI לא תומכת בHDR ? הרי אם זה לא נכון הם יכולים להתבע ובגדול, ככה שאני משער שיש יסוד כל שהוא של אמת באמירה הזאת , מצד שני העובדות מראות לי אחרת ... בקיצור, מישהו יכול לפענח את העניין?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  4. שלום לכולם , קניתי מסך LCD לא מזמן ואני כבר שבוע שבועיים עסוק בכיוונים של צבעים ושיפור התמונה במסך. למרות שהתקנתי את ה CLEARTYPE של מייקרוסופט שעזר בחלק מהמקרים עדיין יש פונטים לא ברורים ולא מספיק חדים כאילו הם שבורים.. זה בולט בדרך כלל בהתקנת תוכנות , משחקים וכו'.. בדסקטופ ובאינטרנט CLEARTYPE בהחלט מורגש אבל לא בכל המקרים. יש דרכים לשפר את זה ? ובכלל איך אפשר לכוון את המסך בצורה האופטימלית ביותר מבחינת צבעים וחדות ? ובאיזה פונטים אתם משתמשים בתור דיפולט ? תודה.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by Artemis Entreri,

שלום, אני מתכוון לקנות היום 6800 ל AGP ואני מתלבט בין 2 כרטיסים LEADTEK 6800 256MB AGP או MSI 6800 128Mb AGP ההפרש בניהם הוא 50$ יש לי מספר התלבטויות: 1. האם ה256 מ"ב זיכרון אכן ישפיעו לטובה בכ.מסך ברמה הזאת (לי נראה שכן) 2. האם העובדה שהלידטק בא עם 256 מ"ב זיכרון עשוי להגדיל/להקטין את הסיכוי לפתיחת צינורנות ו/או אוברקלוק לזיכרונות\ 3. האם ה256 מ"ב זיכרון אומר שהתזמונים של הזיכרונות פחותים מהגירסאת 128 (של MSI) אודה לתגובות זריזות כי אני מזמין את זה ממש בשעות הקרובות ואני נוטה לכיוון ה לידטק 256מ"ב

6. Started by eli33,

סליחה על הבורות אבל אני פשוט לא מבין בזה כלום אני פשוט רוצה לראות טלויזיה במחשב אם הבנתי נכון אז כרטיס טלויזיה הוא מוגבל לכמה ערוצים (תקנו אותי אם אני טועה ) וכרטיס לכידת וידאו אני יכול לחבר אותו לאנטנה או לממיר ולראות את כל הערוצים שאני קולט מהאנטנה או מהממיר ולהקליט כמובן מה יותר טוב ?? האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס טלויזיה או לכידת וידאו עד 200-300 ש"ח בעיקרון אני רק רוצה לראות טלויזיה באיכות טובה ולהקליט לא עריכה מקצועית וכל זה תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם... אני לא גיימר ולא כלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני סגור על מה אני יקנה TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם כבר אני משחק לעיתים רחוקות מאוד אני משחק ב: Medal of Honor GTA San Andreas וקול אוף דוטי השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה יספק אותי (כולל OC כמה שיתן) GIGABYTE 6200 128MB DDR 128 BIT BULK PCI-EXPRESS

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tovtov,

שלום, יש לי מסך LCD של NU , היום בערב שהדלקתי את המחשב "השתגע" לי המסך. כל הצבעים נהיו בגוון כחול. כאשר אני מפעיל את כפתור ה AUTO CONFIG הצבעים מסתדרים לשנייה ואז שוב חוזר הגוון הכחול להשתלט לי על המסך. מה עושים? דרך אגב - בדקתי את המסך על מחשב אחר - הבעייה נשארה. תודה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  9. ורק עכשיו התפניתי והתקנתי את המסך,לפני שאני מספר לכם כמה התלהבתי ונדלקתי ,אני אספר לך על האכזבה שלי הפעלתי את המחשב,ואני מגלה הבהוב קל אבל זריז במסך,רואים את זה במיוחד בתמונות בבירור :-[ וגם עכשיו אני מבחין בזה על דפים לבנים יחסית . ניתן לציין שחיברתי את זה בחיבור האנלוגי . אני לא רוצה למהר להסיק מסקנות,אין לי מושג אם זה אמור להסתדר או לא וממה זה נובע אולי מתח חשמל בסביבת המסך שמשפיע ?! ??? לא יודע,האמת מבאס ! :-\ באתי להתייעץ איתכם ,אנא תנו חוות דעת במדובר לפני שאני בא בטענות לחנות

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ambc,

שלום לכולם, ראשית כיף לקרוא את התגובות של כל המבינים ורוצים לעזור לאחרים, אז המשיכו כך אני מחפש מסך LCD שיועד לשימושי אינטרנט, WORD, סרטים וקצת משחקים לא כבדים במיוחד בתקציב עד 1600 שקל ראיתי המלצות על סמסונג 710T, מה היתרונות שלו ? האם יש אפשרויות אחרות ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  11. דוד שלי בא לארץ ומוכן להביא לי כרטיס מסך של בערך 150$. עכשיו בחרתי את הכרטיס הנ"ל בעזרת חבר: http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustratingReview.asp?item=N82E16814130220 המחשב שלי: Pentium 4 2600MHz 512 DDR SDRAM Motherboard Name Asus P4S800D (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, LAN) hard disc Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 111 GB, IDE השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתאים לי למחשב ? ואם כבר לא מתאים... יש המלצות? thx anyay ^.^

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. לאחר שאני קונה מחשב, מחשב זה יעבור לאחותי.. אז שלפחות יעבור עם משו יותר טוב מהוודו3 שיש פה.. אז אני צריך את עזרתכם, ואם אפשר אז גם לינק לכרטיס, תודה

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אני אמור לקבל את הכרטיס הנ"ל ורציתי לברר עליו האם הוא מסוג הכרטיסים שניתן לבצע להם SOFTMOD ל 9700NP או ל 9500PRO? מבלי לבצע OC . ואם כן אז אק באמצעות הדרייברים של אומגה?

14. Started by guy_b,

הנה קישור http://www.vr-zone.com/?i=2667&s=1 . נראה טוב נחכה לראות מה התגובה של NVIDIA.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by sh_idan,

אני בונה מחשב בתקציב די מוגבל שישמש בין היתר למשחקים לא כבדים במיוחד ולכן רציתי לשאול- האם ההבדל ביניהם ממש משמעותי ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם! האתר http://www.hardwareanalysis.com הביא ביקורת של שניים מהכרטיסים המהירים ביותר שבסדרת ה- R520 או כפי ששמם יהיה בשוק X1800XT וה- X1800Pro... האתר הזה מביא משהו שאתרים אחרים בחו"ל עדיין לא יכולים לפרסם בגלל שהוא לא חתום עם ATI ב- NDA: Non Disclosure Agreement - בגדול הם לא חתומים איתם בחוזה לא-לפרסום וכו' ושמו את ידם על כרטיסים אלו. ** הדרייורים שהשתמשו בהשוואת הכרטיסים ב- ATI הם Release Candiate - לא סופיים אבל קרובים מאוד. ** מהירויות השעון של הסיליקון שבידם גם לא סופיות כיוון ש- ATI עוד מדברים על האפשרות לשינויים של הרגע האחרון. שווה להסתכל לראות את עתיד הדור של ה- R520 כבר עכשיו. // דעתי בנושא: אין חדש תחת השמש - ATI בירידה ב- High End כבר מה- X800XT/XTP…

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by barak19876,

מצאתי שני מסכים שנראו לי טובים רציתי לדעת אם מישהוא נתקל בהם ומי מביניהם יותר טוב ואם למישהוא יש איזו שהיא הצעה אחרת באותו המחיר מסך ראשון Samsung 730B מסך שני LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI תודה מראש

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  18. השאלה בכותרת תודה לעוזרים אלי :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by Coca Cola,

אותי יותר מעניין "קרב" בין שלושת האחרונים כי אני מתלבט בין שלושת אלה.. (אני מתכוון לקנות בקרוב..) הצעות לעוד מסכים טובים בסביבות 1500-1800 יתקבלו בברכה עריכה: שכחתי לשאול משו, מה ההבדל בין 710T לבין 710TM?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by maorbe,

אני מתלבט בין שני המסכים האלה: <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2162&scat=220&tcat=24> <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2174&scat=220&tcat=24> בבקשה תגידו לי מה לקחת אבל רק מי שמבין.. זה חשוב לי תודה אה ואני לוקח את זה בעיקר למשחקים.. אם זה יעזור לכם לבחור..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by kobi_af,

לא הבנתי באיזה כרטיס הוא אמור להתחרות..? הוא יהיה יותר טוב מ x800gt ? ומה זה אומר הגירסה החלשה תשתווה למי?והחזקה? תודה או שזה פשוט תרגילון :-\

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by vToMy,

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש טוב, אז לעניין: איזה אפיק יותר טוב (מיין מטוב ביותר ומטה): PCI, AGP, PCI-E איך אני בודק איזה אפיקים יש לי? אני יודע שיש לי AGPx8 כי זה האפיק שהכ"מ שלי מוחבר אליו היום (GF440MX). יכול להיות שיש לי עוד? ודבר אחרון, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לקניית כ"מ חדש. אני רוצה כרטיס מסך עם 256 מ"ב זיכון. יש לכם איזושהם המלצות? אם כן תביאו אתר. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

דבר המודר: דיון זה הודבק לראש הפורום כדי לשמש מאגר מידע על מסכי CRT אשר יומלצו ע"י חברי הפורום, לכל מטרה ותקציב. כל מי שמחפש מסך מוזמן לפרסם כאן הודעה עם הפרטים שהוא מוצא לרלוונטיים + תקציב מיועד כמובן.

• 463 תגובות
    • 40.7k צפיות
  24. Started by Loui1410,

תמיד - כמו כולם - חשבתי שיש מכרטיס המסך 6600GT רק ב128MB... אבל כבר חמשה חודשים ויש לי את הכרטיס 6600GT עם 256MB מחברת Gainward... רק עכשיו נזכרתי להעיר שיש כזה דבר 256MB ב-6600GT כי ראיתי בביקורת על סדרת ה-6x של nVidia שכתבו שה-6600GT זמין רק ב-128MB... הכרטיס של Gainward ששמו המלא הוא Gainward GF 6600GT 256MB Ultra/1980 PCI-E DVI TV OUT הוא כרטיס מעולה (אני אומר את זה כתוצאה מניסיון) ומהווה פתרון לאלו שרוצים לקנות GeForce 6800 אבל אין להם מספיק כסף... אני יודע שיש הבדל ביניהם אבל הכרטיס הזה יספיק לכם למשחקים הנוכחיים ויאפשר לכם לשחק ב-Details והרזולוציה המקסימלית ביותר... אז אני לא מאמין שיש צורך עכשיו לקנות את ה-6800 Ultra או ה-7800GT... ממליץ בחום! הנה הלינק מאתר החבר…

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  25. יש כמה כרטסים מהדור הישן שאני לא מוצא ממש השוואות ביצועים ביניהם ולכן אני לא יודע בוודעות מי מהם נותן ביצועים יותר גבוהים. RADEON 9550 RADEON 9250 GEFORCE FX 5500 GEFORCE FX 5200 ישנם גרסאות של 128 ושל 256 אני מתכוון ל גרסאות של 128 כי כרטיסים ברמה כזאת עוד 128 מגה לא יעזרו להם. תעזרו לי למיין אותם לפי החוזר ועד כמה הם בכלל מתקפדים, הכוונה האם הם יכולים להריץ משחקים כמו GTA SA ו DOOM3 HL2 תודה.

דיונים חדשים בפורומים