כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
הייעוד הוא לא רק משחקים, אלא הרבה מאוד עריכת וידאו (אבל אני עדיין נמנע מקוואדרו בגלל שאני עורך וידאו ולאו דווקא מייצר גרפיקה בסביבת OPENGL, למרות שנראה לי שהכרטיסים האלה גם משתווים בביצועים לקוואדרו). אז מצד אחד, נראה לי שהרבה זיכרון דווקא יכול לעזור בכל מה שקשור להצגת וידאו LIVE (ללא עיבוד תמונה ע"י ה-CPU), מצד שני, יש משהו ב9800 שיכסח ל8800 את הצורה? המחירים בין הדגמים לא כל כך שונים (למרות שכבר מצאתי את ה8800 עם ג'יגה בפחות מ-1100ש"ח, שזה קצת קורץ)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אחד או להביא מחול... רציתי לדעת לאיזה כרטיס יש אחריות בינלאומית שאם יקרה משהו חס וחלילה.... תודה מראש חברייה..
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ? asus, zotac, Leadtek ?512? בהדרגה איזה מהם מומלץ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ה8800GT של ASUS נותן ביצועים נמוכים מאוד בבדיקה של 3DMARK06 הוצאתי ציון 5973 צירפתי מפרט של EVERES [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותו הבוקר והוא שרף לי את הלוח אם. בחיפוש בפורומים ראיתי קצת בעיות עם הכרטיס הזה, וקושי בOC. יש למישהו נסיון טוב עם הכרטיס של GIGABYTE? כרגע אני צריך להחליף לוח אם ועדיין לא בטוח אם גם את הכ.מסך.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב חדש וכמו שאתם יודעים ישנה בעיה לאחרונה עם המלאי של ה 8800GT בחנויות. המתנה של ימים עד שבועות תלוי בדגם. יש לי הזדמנות לקבל כרטיס של חברת PALIT מדגם SONIC ( אוברקלוק מהמפעל ) הנה קישור - http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=494 המחיר הוא 1200 שח שזה בין 300-500 שח הבדל מכרטיס של אסוס או ג'יגהבייט מקביל. הבעיה שאני מפחד מהחברה הזו והקירור נראה לי עלוב יחסית.. מה אתם אומרים ? כדאי ללכת על זה או לא לחסוך את ההפרש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
8800GT של ZOTAC שווה את הביצועים או שכדאי לחכות לגירסאות של LEADTEK ושאר החברות? יש לי תקציב של 1600 לכרטיס מסך. הכל מתאים כגון חיבור, ספק והכל. עכשיו אני צריך שתענו לי על השאלה בבקשה. עוד משו, 8800GT יעשה צוואר בקבוק ל - AMD 3800X2 DUAL CORE ?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי ח'ברה, חלק מהסיבה שאני קונה מחשב הוא מאחר שהכרטיס מסך נשרף והמחשב כבר לא כמו פעם, המפרט שלי הוא q6600 ,GIGABYTE GA-P35-DS3L האם יש כרטיס מסך הולם (לא צריך להפריז במחיר, עד 500 שקל וגם זה יותר מידי) שיכול להריץ משחקים כגון סימס פיפא ושיט כזה בצורה סבבה לגמרי ? זה לא הולך להיות מחשב גיימינג עוד, עובר לאחותי, ככה שהיא לא צריכה יותר מאינטרנט והסימס שלה. הציעו לי את Geforce 220GT DRR3 מה דעתכם? ב400 שקל יעשה את העבודה? הפיפא\סימס לא יקרטע? תודה!
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מוזר אבל הייתי בטוח ש8800GT לא תומך בDIRECT X10.1 עד שאניבNOACOMP קולת כרטיס של INNO 8800GT שתומך ב :http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1454s05:DIRECT X10.1
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המפרט בצד. את הרטיס מסך הבאתי לפני מספר שבועות... הבעיה היא שכאשר אני משחק משחקים כבדים אחי 10 דקות ככה המחשב פשוט נכבה, שום מסך כחול שום ריסט, נכבה. בדקתי עם OCCT את המעבד, עם MEMTEST את הזכרונות, הכל תקין. על הכרטיס מסך מותן קירור רציני והוא מגיע במקסימום ל55 מעלות. לקחתי את המחשב לטכנאי לפני מספר ימים בכדי שרק יבדוק לי איפה הבעיה, הוא אמר שהספק בסדר גמור וזה הכרטיס מסך תקול, זה הגיוני? פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע על תקלה כזאת בכרטיס מסך.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שלוש שנים, ה7800GT שלי שירת אותי נאמנה, וכעת הוא די גרוטאה ויש צורך להתחדש ;D אני לא מתכוון להוציא 2000+ על כרטיס מסך, בטח לא עם מערכת כשלי שתהווה צוואר בקבוק רציני. השאלה היא האם הכרטיסים הנ"ל, אשר מחירים נעים סביב ה700 ש"ח ינוצלו במערכת שלי? אני לא מבקש גם ניצול מלא, אבל שיהיה שיפור רציני שכן בCOD האחרון שיצא המערכת שלי החזיקה בקושי 15fps ואני חושש שזה בגלל כרטיס המסך בעיקר. הערה: הוזמנו 2x1GB של OCZ כך שמהבחינה הזו אני מכוסה. המעבד הוא אכן בעייתי שכן קשה עד בלתי אפשרי להשיג מעבד [כפול ליבה] לסוקט שלי - S939. השאלה היא האם כדאי לי לרכוש אחד מהכרטיסים הללו בכדי לשפר את חווית המשחק, או שמא המערכת מהווה צוואר בקבוק רציני מדי ושדרוג הזיכרון לא י…
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת שני דברים: 1.האם כדאי לחכות לנובמבר ליציאת הכרטיסים החדשים או שעדיף לקחת 8800GTS 2.האם 8800 יחזיק טוב את CRYSIS
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שבכל המפרטים המומלצים, הכרטיס בעל יחס עלות/תועלת הטוב ביותר כיום הוא 8800GTS 320MB. העניין הוא שיש המון יצרנים עם כרטיס כזה (Gigabyte, Albatron, Leadtek, Sparkle וכו') באיזה מהם כדאי לבחור ? ??? האם יש בכלל הבדל ? או פשוט ללכת על ההצעה הטובה ביותר ? האם יש באיזה מקום review שמבצע השוואה ביניהם ? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&family=23 1690 ש"ח מפרט: AMD 3000 64 939 RAM - 2G לוח של GIGABYTE לא זוכר את הדגם אבל יש כמובן סלוט PCI-E. ספק - HEC - 475W יש התנגדות?
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
GIGABYTE נמכר שם ב1675 EVGA ב1655 ASUS 1680 האם משתלם לקנות משם או שיותר עדיף לקנות ממקום אחר LEADTEK ב1610 ? תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אנשים, ברצוני לדעת מהו ההבדל בין הכרטיסים הללו. חשוב לי לדעת עד כמה גדול ההבדל ביניהם (אם בכלל) היות ואני מתלבט מה לבחור. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ומתלבט איזה כרטיס עדיף לי לקחת 8800GTS 320 או 7950GT 512. אם יש משהו שמכיר את שניה הכרטיסים ויודע מה עדיף לקחת אז שיכתוב כי אני צריך תשובה למחר. ??? תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בהמשך להודעה לגבי המחירים הזולים של כרטיסי המסך- הזול ביותר שראיתי הוא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1214. א. הבנתי שiqpc היא חנות מוכרת כבר ואין איתה בעיות, נכון? ב. מה לגבי Albatron- חברה מוכרת? היא בסדר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים האלו..המסך שישרת אותו יהיה 19 אינץ' החשיבה היא בעיקר לעתיד כי היום ברור ששלושת הכרטיסים מריצים הכל אחלה היום(אבל עדיין אין הרבה הבדל ב-1280*1024 בין הכרטיסים) העניין שאם הוא לוקח את ה-320 אז הוא לוקח E6600 ואם את אחד מהשניים האחרים אז E6320.. מה דעתכם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PV-T80G-GHF9&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 1665 שקל... התחיל ב2100 אם אני זוכר נכון? מחיר לא רע..
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק על מסך 17" שמגיע ל1280... יש סיבה ליותר זיכרון מזה? אומרים ש320MB לא יספיק בקרוב.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, עברתי למסך samsung226bw ואני בדיוק רוכש מחשב חדש ורציתי לדעת אם אולי עדיף כבר להשקיע בכ.מסך 640 במקום 320 או שזה לא משנה לגודל המסך ? בתודה Fireman
-
- 14 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן, אחי מזמין מפרט למשחקים/סרטים, נותר רק לבחור כרטיס מסך , ההתלבטות שנותרה היא בין Zotac 8800GTS 320MB ל - Sapphire HD3870 512MB איזה מבין שניהם עדיף לקחת? תודה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נדפק לי ה8800 לפני שבוע מהחנות התקשרו ואמרו שהם מחליפים אותו ב 9600gt 512mb לפי הניסיון שלי ה9600 אמור להיות יותר חזק בכמה אחוזים וגם יותר קריר . כמובן כדי להיות בטוח אני שואל בפורום עם החלופה היא בסדר או שלא?
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-