עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by leonid87,

אני מעביר את המחשב לאחי הקטן ואני רוצה שיהיה לו כרטיס סביר לפחות (במקום ה mx400) עכשיו אני לא זוכר, האם AGP x8 גם יעבוד? (במהירות של 4 אבל זה לא משפיע כל כך) אם כן איזה כרטיס כדי - משהו לא יקר אם לא מתאים, איזה כרטיס AGP x4 הוא הטוב ביותר - אני אנסה למצוא יד שנייה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by mft,

אני מחפש כרטיס שיוכל לשמש לHD בעתיד דרך HDMI. אני צריך שיהיה בו גם dvi vga ו s-video ראיתי HD4850 שמכיל 2 חיבורי DVI וSVIDEO ומתאמים לשאר החיבורים. אבל ירדתי ממנו עקב דרישה בספק כוח. הכרטיס לא נועד למשחקים, רק לחיבור המסך לTV דרך SVIDEO ובעתיד דרך HDMI כרגע המסך הוא VGA ויוחלף בעתיד לDVI המחשב הוא DELL INSIRION 530 E5400 4 giga ram ספק כוח רגיל 300WATT אם אני לא טועה. יש חריץ PCIE 16X 1.1 כרטיס מסך מובנה (בעע יציאת VGA) אני לא רוצה להחליף ספק כוח רק להוסיף כרטיס מסך. הכרטיס ירכש מNEWEGG באזור 100$ אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by מגן,

Tv out זאת מטרתי רוצה את 7500Le ati ומתלבט בין ati לgigabyte....פתוח להצעות אחרות תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן חברים, לאחרונה הלך לי הHD4870 עם לוח האם ואני מחפש כרטיס כמה שיותר זול שלא יפול מהנוכחי, ניתן לקרוא עוד פרטים בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528698.new#new תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום אני מחפש כרטיס לדגימת וידאו אנאלוגי (VHS) למחשב, אין צורך לייצא קבצים לאנאלוגי. התקציב עד 2000 ש"ח. מצאתי שלוש קבוצות של כרטיסים שיכולים לבצע את העבודה : כרטיסי מסך VIVO, כרטיסי טלוויזיה וכרטיסי דגימה מקצועיים (פינקל, קנופוס וכו'). רציתי לדעת מהם הבדלי האיכות ואם הם מורגשים, אין צורך באיכות מקצוענית (כמו כן גם אין התנגדות לקבל אותה). תודה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  6. אחרי שנים של הקלטת וידאו אנלוגי ברצוני לצרוב לדיסק את הסרטים המצולמים. כל מי שיודע על כרטיס עם כניסה א נ ל ו ג י ת מומלץ ,טוב ,ולא הכי יקר מוזמן לענות . תודה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  7. אז מישהו מהמשפחה טס לארה"ב. ואבא שלי רוצה להזמין משם כרטיס ללכידת ווידאו כי הוא רוצה להקליט אירועים משפחתיים ל-DVD ובכך לסיים את עידן הקלטות... אז דרישותיו הם: שהאיכות תהיה DVD. האם זה קשור לרזולוציה של ההקלטה? או האם האיכות של הקלטת תיקבע את איכות ההקטלטה? ואני רוצה גם לערוך את הסרטים (למשל החתונה של ההורים שלי היא לפני 20 שנה ואין שם עריכה, אני לא רוצה לערוך סרט ששוקל 4 ג'יגה...המחשב יעמוד בעומס בכלל?) האם מספיק לי כרטיס סטנדרטי ואז ההמרה ל- DVD תעשה את השינוי? אני לא ממש מבין בזה. יש שני סוגים כרגע, USB ו- PCI מה יותר עדיף? לי אמרו PCI...יש בעיה עם ה- USB? התקציב עד 200 $ תודה

• 15 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by shlosi,

שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב ובפורום מפרטים לא ממש הצלחתי להסתדר אז נראה אם מפה תצמח הישועה. בגדול רוב העבודה תהיה על תוכנות עריכה- Avid, Premiere, After Effects, ואני מתחיל לחשוב שאולי גם בעתיד אני אתחיל גם לערוך בתל מימד, למרות שאני יודע שכנראה זה יעלה מאוד את המחיר של כרטיס המסך. אני לא מבין כלום בחומרה, וכשנכנסתי לאתרים של חברות שמוכרות מארזים מוכנים לעריכה לא היו שם כרטיסי מסך בכלל- גם במארזים היותר יקרים. התקציב שלי לכל המחשב (לא כולל ציוד היקפי) הוא בסביבות ה8000 ש"ח, כך שאני מעריך שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000 שקל בכרטיס מסך. אשמח לכל הצעה ורעיון. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. שלום! אני צריך לקנות לקליינט כרטיס מסך שיוכל להריץ לו משחקים כמו Call Of Duty 3 וכד', לא את המשחקים הכי חדישים אבל שיריץ משחקי פעולה באיכות סבירה (שאפשר לשחק). כרגע יש לו כרטיס מובנה של אינטל (G31 Express), רציתי לדעת אם כרטיס בטווח המחיר הזה יתן שיפור ויריץ לו כמה משחקים שכרגע לא עובדים? ישנו חריץ הרחבה של PCIE 16X על הלוח, וכרגע יש 1GB זיכרון, אני מתכנן לשדרג רק את הכ. מסך. מה אתם חושבים/ממליצים. נ.ב. שוטטתי קצת בבקורות, ובעוד אתרים כמו TomsHardware ו MaximumPC, יש להם מאמרים עם המלצות לכרטיסי Mainstream וכד', אבל המחירים בארץ הם כמו 800-900 שקל, שזה נורה יקר בשבילי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by kobibo,

אני מחפש כרטיס מסך עד 400 ש"ח שאוכל באמצעותו לראות את הסרטים שבמחשב גם בטלויזיה. יש לי מסך LCD 52" של סמסונג וסלוט PCi-E פנוי במחשב. אשמח שהיציאה תהיה HDMI וכמו כן אם יהיה ניתן גם להעביר את ה Audio על אותו הכבל זה יהיה נפלא. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  11. ככה, קראתי את הטראד על הכרטיסים המומלצים. מה ההפרש ביצועים בין ה 6600GT ל 6800? (ראיתי מקומות שבהם כתוב שה GT חזק יותר) מי מהם חזק יותר? האם ההפרש ביניהם שווה 100 ש"ח? דבר שני החנות שמוכרת את ה6800 (GETIT) היא חנות שמוכרת בשם PCNow מצד שני באתר של PCNow אין שום איזכור לכרטיס הזה, האם החנות הזאת אמינה? האם בטוח לתת לה את פרטי כרטיס האשרי שלי ? מישהו מפה כבר הזמין מהם? על הGT יש שלוש שנים אחריות לעומת שנה על ה 6800 זה חשוב? ודבר אחרון, אחת הסיבות לזה שאני מעדיף את ה6800 זה האפשרות לפתוח לו צינורות, מה הסיכוי שזה יעבוד ובכמה זה משפר? תודה רבה .

12. אהלן! ברשותי כרטיס 7900GT, בן 3 שנים, שנותן את הדקות האחרונות של חייו. לאור ההתקדמות הפסיכית של השוק בתקופה האחרונה הבנתי שאוכל להשיג כרטיס שנותן את אותם הביצועים, תמורת מחיר מצחיק. לשאלה: האם HD 4670 נותן תמורת טובה למחירו, והאם ביצועיו טובים משל ה-7900 ? התקציב הוא 400-500 שקלים, יש לכם עצות אחרות? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by witherwings,

היי, אני מחפש כרטיס מסך חדש מאחר והנוכחי די הרוס... החומרה של המחשב שלי היא בערך מלפני 4 שנים. ככה שאני מחפש משהו זול שיתאים לחומרה. המעבד שלי הוא AMD Athlon64 X2 dual Core Processor 3800+ 2.01GHz יש לי 1GB ram והלוח אם שלי לא טוב במיוחד.. אני מחפש משהו בסביבות ה 300 שקל.. מאחר ואני לא גיימר מטורף ואני לא באמת משחק במשהו... תודה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. Started by roi.vahab,

שלום , כמו כולם ,הגיע הרגע לשדרג את המערכת . כרגע עם 970 ומערכת בת 9/10 שנים . משתמש בעיקר במשחקים ומוזיקה . האם זה הזמן הנכון לרכוש כרטיס מסך מהסידרה הישנה ? 2080 או 3060 ?TI לא TI

15. Started by avishai220,

היי יש לי מחשב עם מעבד טיפה ישן השאלה שלי אם כדאי לי לשדרג כרטיס מסך אם יהיה שיפור משמעותי בביצועים כי כרגע אני לא מעוניין לקנות מחשב חדש עד שהddr4 ירד במחיר ואז זה ישתלם לי בכל מקרה זה המפרט תגידו לי אם כדאי לי לשדרג quad2core 9550 12 mega chach 6 gb ram 800hz hd7850 2gb ram ddr2 mother board p5q asus זהו זה העיקר של המחשב תמליצו לי בבקשה

16. Started by mosesgamer,

שלום, יש לי מערכת גיימינג דיי פשוטה intel i3 4170 asus h81 350w psu אני רוצה להריץ את המשחקים: battlefield 4 - far cry 4 - fallout 4 הם הכי חשובים לי כרגע. הכרטיס הזה: http://www.game-debate.com/hardware/?gid=2073&graphics=GeForce%20GTX%20750%20Ti%20EVGA%20SuperClocked%202GB%20Edition יתאים לשימושים שלי? תודה רבה לעונים שבוע טוב.

• 46 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by taavor,

המפרט שלי e7500 2.93 G41 2GB ספק ג'נרי יש מצב אני מחליף בנתיים יש לי 550 ASUS AX מהמחשב הישן... תודה אנשים... אה שכחתי זה בשביל משחקים הרבה וסרטים טיפה עד 600 ש"ח תודה מסך 17" CRT כנראה בקרוב 24 LCD

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by vers,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים כמו gta iv או assassin creed וכדומה... אני לא בטוח באיזה כרטיס מסך לקנות ולכן אני צריך את עזרתכם במציאת הכרטיס הכי זול, אך גם שיריץ את המשחקים בלי בעיה. המערכת שלי כרגע היא: CPU 2 processors - Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz CPU Speed 2.99 GHz Performance Rated at 5.39 GHz System RAM 3.5 GB Operating System Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600) Video Card Intel(R) Q965/Q963 Express Chipset Family (Intel(R) GMA 3000) כמו שאתם רואים אין ממש כרטיס מסך. אז אני אשמח לעזרה והמלצות. תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by asaf25,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי בסביבות 1000 שקל אני צריך כרטי מסך שיריץ בשבילי משחקים כבדים ורעש אינו פרמטר מבחינתי הערה: אין בעיה מבחינת מקום או חשמל במחשב שלי בדקתי את הכל כבר

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by Amit BL,

היי, יש לי מחשב שנמצא בבית 4 שנים, לפני כמה ימים הכרטיס מסך הפסיק לשדר אות למסך והוא מושבת כרגע. אני מחפש כרטיס מסך סביב ה-500 שקל, השימוש העיקרי הוא לשימוש יום יומי במחשב, לגלישה, סרטים וכדומה, ואם יש אפשרות שיפעיל משחקים. המקסימום שאני מוכן להשקיע בתנאי וזה יהיה שווה זה 1000 שקלים. הנה המפרט: מעבד: Pentium D 930 3.0 Ghz DualCore 2X2MB Cache s775 800MHZ לוח אם: Asus P5WD2 LGA775 (955X+DC+SATA2+2GBE) כרטיס מסך ישן: GIGABYTE GF7800 GT 256M DDR3 DULDVI VIVO PCI-E ספק: Enermax noistaker EG425PVE 420W Dual Fan 24pin Power Supply

21. Started by DuDsAn,

אהלן חברה אני מחפש לרכוש מחר כרטיס מסך חדש... הנוכחי שלי HD 6870 עד כמה שהוא נחמד הוא כנראה לא מספק ביצועים. אני צריך כרטיס בשביל משחקים. כגון : STARCRAFT 2 ,CRYSIS2 Call of duty black ops אני צריך כרטיס נטו למשחקים ושהפעם יחזיק מעמד ויתן ביצועים... אני חושב שסביבות ה2000 שקל יעשו את העבודה? תגידו לי אתם מה אתם חושבים. המפרט שלי הוא: i7 920 2.67ghz 6gb ram MSI PLATINUM X58 Litepower 700w תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Arkadi.Krr,

אבא שלי חוזר מקנדה בקרוב והמכירים שם פשוט מדהימים, הוא יביא לי זיכרונות למחשב וכרטיס מסך שאני יגיד לו. תביאו לי פה שמות של כרטיסי מסך הכי מובילים היום.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DS,

המחשב מחפש את היורש- מה אתם אומרים? עומד לכבוש את הטלביזיה אה? אורי גלר הבא. טוב חזרה לעניין: אני מחפש כרטיס מסך והנה הקריטריונים: 1. כרטיס מסך לגיימרים. 2. שיחזיק לפחות לשנתיים/ שלוש הבאות וכשאני אומר זאת אני מתכוון שיריץ משחקים על MED+. 3.תקציב עד 1500/1600 ש"ח. 4. חובה להיות AGP 8 5. אני לא מבין בצינורות/OC וכו' ולכן אני מחפש משהו קצת חייתי ללא שינויים במבנה הטכני/תכנות של הכרטיס. אה ושיחזיק מעמד ושלא יתפוצץ לי כשהוא יראה את הסרטון של CRYSIS. המפרט בצד. תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by supercars,

שלום לכולם, כרגע יש לי כרטיס מסך עלוב: Radeon X550 256MB ואני מעוניין להחליף אותו לGeForce מסויים. אני רוצה שהוא יפעיל לי משחקים כמו Call of Duty 4 וCrysis בגרפיקה כמה שיותר גבוהה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח פחות או יותר, ויש לי חיבור PCI express. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם הנה המפרט של המחשב שלי אם זה יעזור: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM DDR2 תודה רבה מראש חבר'ה!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by kub,

טוב אז אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 שקל, מעדיף שלא יותר. אני צריך חיבור AGP בלבד. תמליצו לי בבקשה אולי בין RADEON ו GF. המטרה העיקרית שלו זה לגרפיקה כמובן, משחקים בלבד אבל שיתן ביצועיים כמה שאפשר מדהימים. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.