כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אז אני רוצה להרכיב מחשב HTPC והבנתי שזו החברה הטובה והמומלצת ביותר לכרטיסי טלויזיה. שאלתי היא מה ההבדל בין הכרטיסים השונים שלה והאם יש מביהנם (או של חברה אחרת) כרטיס (אחד) שיכול להקליט תוכנית אחת בעוד אני צופה בתוכנית אחרת. כמובן שהכוונה היא כרטיס אחד וממיר אחד. תודה ויום קריר
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אז יש לי בלפ טופ D630 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm את כרטיס המסך: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory שלמרות הוא אמור להיות מבוסס על ה- 8400 GS המפלייט סימולטור 2004 לא עולה עליו בכלל.... מגיע ל- 84 אחוז התקנה ונתקע. יש למישהו מושג מה ניתן להוריד או מה ניתן לעשות על מנת להאיץ את כרטיס המסך הזה על מנת שיתאים למשחקים? במחשב הרגיל שלי המשחק עלה בקלות... תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום! אני יתחיל בזה שזה לא כזה נכון שהתקציב לא ידוע. אז ככה. אני מתכנן לקנות מחשב שהוא למטרת משחקים אבל אני לא גיימר ואני לא הולך לשבת כל היום ולשחק במשחקים. למחשב יהיו עוד הרבה שימושים כלליים אבל זה לא עקרוני כי מן הסתם מחשב שמתאים למשחקים מתאים מאוד גם לשימושים כלליים. אבל המטרה שלי היא לא משחקים...המחשב ישמש גם למשחקים מידי פעם. בקיצור במפרט שהוצע לי כרטיס המסך הוא 8800GTS השאלה שלי היא האם ההבדל בינו לבין ה 8600GTS הוא כזה ענק שגם בתור סתם גיימר לא כדאי לוותר עליו? תוכלו להציע כרטיס מסך שלפי דעתכם יהיה עדיף למטרות שלי ושיעלה פחות? כי המטרה שלי היא להוציל את ההוצאה של הכרטיס מסך בשביל להשקיע במסך יותר טוב או מעבד... תודה מראש! המפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X…
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מחד, מדובר באותו כרטיס: http://www.xpertvision.com/main/vgapro.php?id=148 http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=661 מאידך, בכל הביקורות על הכרטיס של Palit שראיתי מופיע קירור שונה. לא יודע אם ה-PCB שונה גם הוא. לי בכל מקרה יש את הכרטיס של XpertVision והוא מגיע עם הקירור שמופיע באתרים הרשמיים. מישהו יודע אם ה-HR-03GT, DuoOrb או כל קירור מגניב (ושקט!) אחר יתאים לו? הקירור הנוכחי טוב מאוד אבל קצת מרעיש. הכרטיס לא זוכה לביקוש היסטרי ולכן באתרים של TR/TT מתעלמים מקיומו. עדיף כמובן עם אסמכתאות לגבי התאימות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני נמצא בטיוואן ויש לי הזדמנות לקנות פה דברים בזול אחד הדברים שאני רוצה זה כרטיס מסך על מה אתם ממליצים מבין השניים: GeForce 7900 GTX OC 512MB GDDR3 PCI Express או ATI RADEON X1900 XTX 512MB PCI Express מה דעתכם על ה-QUADRO FX ?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
החתדשתי בטלוויזיה LG 53FR 32" עם FULL HD, המסך של המחשב מחובר ליצאה אחת בכרטיס מסך דרך DVI, וביציאה השניה הטלוויזיה מחוברת דרך כבל HDMI-DVI. הבעיה היא השולחן עבודה שלי "התרחב" ובמקום לראות אותו דבר בשני המסכים אני רואה חצי על כל מסך, ככה: http://up55.siz.co.il/up2/m5hgmgzywmjq.jpg איך אני עושה שיראו אותו דבר בשני המסכים? אם זה חשוב יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
יש לי מסך samsung 730BF LCD (נקנה לפני 4 חודשים). כשאני מדליק את המחשב אין שום בעיה,אבל כשאני מכבה רק את המסך ולאחר כמה דקות שוב מדליק אותו אין תמונה הכל לבן,אני צריך שוב לכבות ולהדליק כדי שזה יסתדר,חוץ מזה הכל עובד מצויין. מה נראה לכם הבעיה אם בכלל יש פה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מהי טמפרטורה סבירה ל6800 gt? לאחר משחק כבד \הרצת בנצ'מרק...
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי 3 דגמים באותו מחיר : G220 ASUS HD 4670 של גיגהבייט 1GB זיכרון פנימי 9600GT PALIT 512MB מה הכי טוב ? כולם +- 400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי I7 920 עם 6GB זיכרון. מסך 24" 1920X1080 יש לי כרגע 260TGX 216Core. ספק 750 של HEC. מה אפשר לקנות ב- 600? האם שווה לקנות עוד 260GTX ב- 300 שקלים ולעשות SLI? תודה. אלעד
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה וחצי עם מעבד i7 3770K לא זוכר את הדגם המדוייק של לוח האם אבל 99% בטוח שהוא תומך SLI זכרון 8GB DDR3 GTX 560 ספק כח 500W - לא זוכר את החברה אבל הוא לא גנרי בודאות (יש עליו לוגו של SLI) מעוניין לשדרג כרטיס מסך לעבודת תלת מימד בתוכנות 3DMAX, Cinema 4D ומנועי רינדור אחרים כמו Octane Render או Thea Render למשל. בגדול אני מעוניין לשפר את מהירות הרינדור בתלת מימד ברזולוצית HD, כיום עם ה-560 לוקח לי ממש הרבה זמן לרנדר סצנות כבדות ואני די בטוח שצריך כרטיס יותר רציני. שוקל לחיוב את דגם ה-ACX של GTX770 מחברת EVGA (יש לי אפשרות להביא אותו מחו"ל במחיר מצוין). מה דעתכם? האם כדאי ללכת על 770 או שגם 760 יעשה את העבודה? יש לציין שיהיו פרוייקטים נוספים בעתיד…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום -קיבלתי מתנה GECUBE ATI RADEON X1050 אני רוצה להחליף אותו בכרטיס יותר טוב. אני מחפש את הביצועים הטובים ביותר שאפשר להשיג בתקציב מאוד מוגבל. אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לשחק משחקים (אני לא גיימר, אני משחק משחק אולי פעם בחצי שנה) הדגש הוא יותר על התוכנות שאני משתמש. תוכנות לעיצוב גרפי - פוטושופ, אילוסטרטור, פלאש וכן תוכנות לעריכת וידאו - פרמייר ואפטר אפקטס בקיצור, מחפש מציאה במחיר זול ושתהיה עם עדיפות לתוכנות עריכה ועיצוב. תודה, גי[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 19:59:06 רציתי להוסיף שיש לי מחשב עם ליבה אחת 2.4, 3 RAM ן-XP. אני לא מתכוון לשדרג בשנה הקרובה אז אני צריך כרטיס שיתאים למחשב הזקן שלי...שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך (המחשב משמש כ HTPC) השאלה שלי אם הכרטיס מסך Sapphire HD3650 512MB AGP מתאים ללוח אם שלי Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (יחסית): AMD 4200+ 1G זיכרון x1900GT. התקנתי את FEAR ורציתי לראות מה באמת שווה המחשב בכלל והכרטיס מסך בפרט... שמתי את ההגדרות על maximum (גם בהגדרות גרפיקה וגם עיבוד) ולצערי אני שם לב שיש קירטועים... זה טבעי??? נ.ב מה זה AA? תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי סליחה אם פתחתי את הנושא במקום הלא נכון.. אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול כאן על כרטיסי מסך. אני לא משחק בשום משחק אבל אני עובד על תלת מימד ועריכת סרטים HD שדורש כרטיס טוב . עכשיו יש לי 2 כרטיסים שחשבתי שהם טובים 1. GTX460 1GB 2.HD5850 הגרסה של SAPPHIRE TOXIC ראיתי שCUDA עובד טוב עם תוכנות של עריכה וזה אבל מצד שני HD5850 נראה לי יותר חזק מה אני צריך לבחור אם נגיד שאני לא כ''כ יודע לעשות OC אולי בהמשך אני אעשה. תודה רבהה זה באמת חשוב שתעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בפני קניית כ. מסך ומרוב שמות מפוצצים וריבוי סוגים ומינים אני מבולבל. אני בגדול רוצה את הכרטיס לעבודה בסביבת 3ds max, vray/vray rt עד סכום של 4500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
בכרטיסLEADTEK TI4800SE איכות ה VIVO היא אותה איכות כמו בכרטיסLEATEK MX460 ? הכוונה האם זה אותם צ'יפים אין הבדל באיכויות?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. היום שמתי לב לכך שיש הבדל לא קטן בין התדרים של ה-X1950XT לבין ה-X1950XTX, בתר של הליבה ה-XT הוא בעל 625Mhz וה-XTX בעל 650Mhz, עד כאן אין הבדלים גדולים. אבל אז להפתעתי ראיתי שבתדר של הזיכרון ל-XT יש 725Mhz בזיכרון ול-XTX יש 1000Mhz בזיכרון. זה הבדל דיי רציני, בכמה פריימים זה בא לידי ביטוי ברזולוציות גבוהות (מעל 1280X1024)?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחרונה הרכבתי על כרטיס המסך שלי GTX280 קירור של AC מיועד עכשיו אחרי בערך חודשיים אני מקבל תצוגה מטושטשת אחרי כמה דקות בWINDOWS. אם למישהו יש עצה אני אשמח... בכל מקרה מה כיום כדאי לקנות ראיתי שיש כמה שחקנים חדשים בשוק אל תתיחסו לתקציב פשוט תציעו מה שהכי טוב ואם כדאי להמתין. אשמח ללינקים למידע לגבי כרטיסים חדשים.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס בסביבות ה300 שח אבל אני לא יודע מה אני רוצה שיהיה בו 1)מה זה HD? 2)מה ההבדל בין PCI ל AGP 3)יש לי 2 מסכים שווה לקנות כרטיס שאיתו אפשר לשים את שניהם? 4)כרטיס של 7600GT עולה 280 שח של POINT OF VIEW ןבערך 450 של ASUS מה ההבדל??? מי שיכול לפרט לפחות על משהו ולתת המלצה על כרטיס אני אודה לו מפרט: AMD 4200 לוח אם: ASUS M2N MX זיכרון: 1 גיגה (אם צריך אקנה עוד) אני חושב שהספק כח שלי בלאי. איך אני בודק שהוא לא יתאבד לי עם כל המחשב?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המלצה למסך (נקרא 10 פעמים) zaroor Zone Newbie מחובר תגובות: 13 המלצה למסך « בתאריך: היום בשעה 21:35:21 » -------------------------------------------------------------------------------- ברצוני לקבל המלצה למסך LCD 17 עד סכום 1700 שח 8ms + אפשרות DVI ראיתי מספר סוגים כמו:LG-SAMSUNG-POLIVIWE מה הכי מומלץ poliviwe יותר זול ויש גם את עניין אחריות הפיקסלים שמחליפים מסך מ-3 שרופים ומעלה הדגמים samsung 730b LG 1750 HQ
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה כדאי, ג'י פורס (צריך לשחקים, אין לי לא DVD במחשב ולא מסך שטוח) Gainward Geforce 5 (FX5200) 128MB AGP 8X + TVOUT/DVI או ריידון כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE 128MB DDR AGPx8 Retail מה יותר טוב, ואיפה אני יכול להשיג אותו במחיר הנמוך ביותר (דרך אינטרנט או חנות) ולא עולה על 500 שקל (לא יותר הוא אמר לי!!) ואם יש משהו יותר טוב, אז.. תגידו.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
שאלתי היא אם asus x1300 215mb טוב יותר מ geforce7100 או מgeforce6200 ? אני נואש בבקשה
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-