עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Skeleton,

האם מחירי כרטיסי מסך שבארהב לעומת ישראל יותר מוזלים? יותר משתלמים? או לא בגלל אחריות? אודה לכם אם תעשו גם על אחד הכרטיסים שמומלצים מהתארד הנעוץ למעלה בפורום.

2. Started by ben389,

שלום. אני צריך המלצה לשני כרטיסי מסך. הראשון צריך להיות PCI עם יציאת DVI. הוא מיועד לעבודה משרדית עם מסך רחב כך שהוא צריך להיות הכי פשוט שיש. השני מיועד לסלוט AGP X8. הדרישות שלו הם: קירור פאסיבי (חובה) DUAL DVI (רצוי) ושיריץ משחקים בגרפיקה נורמלית. מתחברים אליו שני מסכים, אחד ברזולוציה 1920X1200 והשני ב1280X1024. התקציב בכיוון ה700 עם אפשרות חריגה. תודה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  3. אני משמש בקודקים הכי חדשים שקיימים.. ושאני מפעיל סרט אני מקבל קפיצות של מסך שחור מדי פעם.. לפעמים זה אפילו מכבה את המסך לסטנדביי... ואם זה בקטנה אז זה מעלים לי את הכתוביות... למשהו יש מושג ממה הבעיה ? אני עם דרייברים הכי חדשים גם כן..

4. Started by tal daniel,

קניתי אותו ואני מתחרט מאוד שקניתי של HIS אני רואה שמלא אומרים שזה ממש חרא .. זה נכון?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  5. שלום לכולם. אני קונה בזמן הקרוב את הכרטיס GeForce 6800 Ultra Deluxe וראיתי בתמונות שלו שיש לו שתי כניסות לחשמל... השאלה שלי היא איזה ספק טוב יכול להחזיק אותו בלי בעיות. תודה.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  6. אוקיי ככה יש לי p4 1.8A 256mb rdram Geforce 3 Ti200 זה בעצם מה שעקרוני עכשיו אני בהתלבטות מאוד קשה אם בכלל שווה לשדרג את הכרטיס מסך עם מחשב כזה... או פשוט לחכות עוד ככה חצי שניה ולקנות מחשב חדש... האפשרויות שיש לי נעות בין רדאון 9500 ל9600 כי זה בערך גם טווח המחירים שאני כרגע מוכן להשקיע אבל הלוח שלי הוא AGPx4 והכרטיסים AGPx8 והאם אני באמת יוכל לשחק במשחקים עם AA נורמלי ולא ללא...

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. ניסיתי להגדיר לכרטיס מסך שלי להוציא אות לטלוויזיה בכל התצורות (DV, CLONE, SINGLE וכו') והטלוויזיה לא מראה כלום. מה שמוזר הוא שברגע שאני מחזיר את ההגדרות לתצורה בודדת במסך המחשב, אני רואה ל2 שניות תצוגה על הטלוויזיה, ואז המסך של המחשב חוזר להראות תמונה לבד. חשוב לציין שהיו לי בעבר כרטיסים של NVIDIA ושל ATI ומעולם לא היה לי קושי איתם בכל מה שנוגע לתצוגות מרובות. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. לגבי x1950 pro אולי דרייבר אבל יש לי את הגירסא החדשה אני לא יודע בדיוק אם יש למישהו את הכרטיס שישלח לי קישור לדרייבר שאצלו רואים הכל בסדר עכשיו אני רוצה להדגיש יש סירטונים שכן אפשאר לראות מהם אבל יש גם שלו תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by VeR-MaN,

שמעו הבעיה שלי היא כזאת חבר שלי קונה לעצמו כרטיס חדש והוא רוצה לימכור לי את הישן שלו fx5200 של 128 מגה בעד 250 ש"ח..אז תעזרו לי להחליט.. זה המפרט של המחשב שלי: אינטל פנטיום 3 800מגהרץ 256 מגה של ראם... וכרטיס מסך חלש(רשום גיפורס 4 אבל בטח זאת גירסא מוחלשת כי זה 32 מגה...) עכשיו השאלה שלי היא האם זה מחיר שווה?כמה זה עולה בדרך כלל בחנויות.. איך זה יעבוד על המחשב שלי.. ואם יהיה שינוי ממש משמועתי במישחקים מכו ניד פור ספיד וכאלה עם הכרטיס החדש... תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  10. יש לי כרגע את ה- 7300GT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף ספק כוח בשביל ה-8600

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by bendale,

אני קונה מחשב ואני מתלבט בין gtx9800 לבין hd 4850 512 ddr3 ל- 512 ddr5 Hd 4870 מה כדאי אני משתמש במסך 19 אינץ בבקשה תעזרו לי מה עדיף מה יותר טוב למשחקים,מה נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר, ההפרשים במחיר בינהם הוא בערך 500 ש"ח בין הנמוך לגבוה,השאלה אם כדאי להוסיף או שאני אקבל אותו תמורה בכרטיס זול יותר? אני צריך בבקה תגובות כמה שיותר מהר אני צריך לקנות את המחשב לפני החג תודה ושנה טובה.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  12. זה יותר יקר בשבילם ליצר אותו (בגלל התאמות לערוץ) והרווחים ממנו זניחים יחסית לPCI ?

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by TimoTy,

האם הוא שווה את המחיר?!?!? או אולי יש המלצות למסך אחר בסביבות המחיר שלו.........(1500) תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by Dubek,

שלום. לאחרונה ראיתי בכמה חנויות מחשבים כרטיסי מסך geforce 6500 במחירים אטרקטיביים. אולם, לא מצאתי ביקורות על מוצרים אלו. אם למישהו יש מושג מה האיכות של כרטיסי מסך אלו, במיוחד ביחס לכרטיסי geforce 6600 LE אשמח לקצת מידע בנושא. תודה.

15. Started by Zonemenem,

צהריים טובים לכולם ותודה מראש לעוזרים, קניתי כרטיס 8600GT ואחת מהיציאות שלו היא עגולה, שחורה, ובעלת 9 כניסות פינים. די דומה ל-S-Video (ארבעה פינים), אבל חיברתי כבל ולא עבד. אני מכיר את הגדרות הכרטיס והצלחתי בעבר להעביר שידור לטלוויזיה בלי בעיה בכרטיס אחר שכבר שבק חיים. הבנתי שיש יציאות VIVO, אבל בחנות אמרו לי שאין לכרטיס הזה Video-IN ולא אמור להגיע מפצל ה-VIVO בחבילה. האם הכבל S-Video הפשוט שלי מקולקל? האם המוכרים בחנות עובדים עליי? אם הפתרון היחידי הוא רכישה של מפצל כזה (VIVO to S-Video, RCA, Etc), איפה אפשר למצוא אחד? שוב תודה ויום נעים, זוני.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  16. לאיזה כרטיס ישן מקביל כל הכרטיס מסדרת הX ?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by אלון ס.,

לארחונה הציעו לי מחשב עם כרטיס gigabyte radeon x800XL 256MB הבנתי לפי הפורום שיש כרטיסי מסך שיכולים להגיע לביצועים זהים... הכרטיס עולה 1900 בערך , האם הוא שווה 500 שקל יותר מכרטיסי ה GTO , GTO2 l, GT יש הבדל בכלל ??

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by meir21,

היי סליחה אם פתחתי את הנושא במקום הלא נכון.. אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול כאן על כרטיסי מסך. אני לא משחק בשום משחק אבל אני עובד על תלת מימד ועריכת סרטים HD שדורש כרטיס טוב . עכשיו יש לי 2 כרטיסים שחשבתי שהם טובים 1. GTX460 1GB 2.HD5850 הגרסה של SAPPHIRE TOXIC ראיתי שCUDA עובד טוב עם תוכנות של עריכה וזה אבל מצד שני HD5850 נראה לי יותר חזק מה אני צריך לבחור אם נגיד שאני לא כ''כ יודע לעשות OC אולי בהמשך אני אעשה. תודה רבהה זה באמת חשוב שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by Dano,

יש לי שאלה חשובה.. ה6600GT גירסת הPCI שלו תהיה יותר חזקה מגרסת הAGP שלו? או שזה ממש לא קשור והם יהיו אותו הדבר?! ועוד משהו תצא גירסה לAGP שהיא 256 מגה?! תודה רבה!!

• 10 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by noambaum,

:-\ יש לי כרגע ג'י פורס 2 אם איקס על פנטיום 3 1000 מה"צ אני חייב לומר שהכטיס הוא טוב ואני מרוצה ממנו אבל אני פשוט רוצה עוד דחיפה קטנה בדרך שאני משחק משחקים...(counter-strike) אני מוכן להשקיע בסביבות 700-800 שקל אבל זה לא סכום מחייב אם יש כרטיס טוב במחיר זול יותר מה טוב...

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה ? יש לי חיבור TV OUT האם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה וזה יעבוד ?יש לי כבלים שבאו אם הכרטיס ATI -9500@9700 PRO יאלהה חברה תעזרו לי .....אני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המשחב ואני לא יודע מה צריך בשביל זה ואם אני יכול בכלל ...... HELP

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך 1900GT SHAPIRE עם VIVO ואני רוצה לחבר אותו לממיר YES. אני ניסיתי לפי הדרך הבאה וזה לא עבד: 1. לכרטיס יש יציאה\כניסה של S-VIDEO ממנו חיברתי מתאם שבא עם הכרטיס לRCA. 2. את הכבל RCA חיברתי לממיר YES בחיבור של VCR וכיביתי את הממיר. 3. פה אני לא כל כך יודע מה לעשות ... ניסתי להגדיר את מסך 2 (שולחן עבודה => מקש ימני=> מאפיינים=> הגדרות ) כראשי אבל זה לא עובד. בקיצור איך עושים את זה ואם אפשר שלב שלב תודה

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  23. מה ההבדל אם ASUS מייצרים כרטיס מסך או MSI למה ההבדלים החדים במחיר איזה חברה כדאי לקנות והאם INNO טובים?

24. Started by masterseeker,

יש לי כרטיס מסך sipphire 1950gt עכשיו שאני משחק את המשחק gothic 3 אחרי חצי שעה של משחק מתחילים להופיע לי כל מני עיוותים של גרפיקה ולא עובר זמן מה ולפעמים הוא יוצא לי מהמשחק עכשיו בשימוש יום יומי מופיעים לי על המסך נקודות כחולות קטנות יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור את העניין? מערכת הפעלה XP

• 6 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים