עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ישבתי וביתי לי את המפרט הבא- מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪929 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪291 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪325 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪110 סה"כ: ₪1691 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  2. מאלה שניסו את הדמו של הראש עם DX10 של NVIDIA, על כמה FPS זה עבד אצלכם?? וזה עובד עם 8800GTS 320MB?

3. ברשותי X800PRO של GIGABYTE. אני דיי לחוץ בזמן (אני רוצה להקליט תוכנית בטלווזיה) התחלתי להתעסק עם זה והזמן מתחיל לאזול. הכרטיס הוא VIVO, ויש 3 כניסות מאחורה (DVI VGA S-VIDEO). יש לי 2 כבלים; האחד עם כניסת S-VIDEO ושלוש יציאות בצבעים כחול ירוק ואדום (RGB) (יציאות נקבה בננה) ועוד כבל עם כניסת S-VIDEO לכרטיס מסך ו2 יציאות בננה ושתי יציאות S-VIDEO (גם נקבות). OK בזמן שאני כותב את השורות הללו הבנתי איך אני מחבר ;D. עכשיו, האם למישהו יש המלצה לתוכנה טובה (עדיף חינמית שאני אספיק להוריד) שתוכל להקליט מהכרטיס ? תודה מראש חברים

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by erez1968,

איזה מהם יותר חזק למשחקים? עד כמה שידוע לי הם מתחרים אחד של השני.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. שלום, יש לי לקוח שמתלבט בין כמה סוגים של מסכים ורוצה לקבל הצעת מחיר לגבי כל מסך ואז להחליט.. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסכים מהסוגים הנ"ל: - 17" רגיל (שטוח) - 17" LCD - 15" LCD המסכים הם לילד בכיתה ו' שמשתמש במחשב בעיקר בשביל לגלוש באינטרנט ולכן המסכים צריכים להיות פשוטים אבל אמינים. בתודה מראש, עומר שקדי.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  6. שלום לכולם נכנסתי היום לגורו (guru3d) וסתם קראתי כל מיני כתבות אחרונות ,עד שנתקלתי בזאת: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=3605 לא הבנתי כל כך במה מדובר ,אני ישמח אם מישהו יטרח להסביר הלינק הבא: http://www.macfergus.com/niels/dmca/cia.html מופיע בקישור למטה (בכתבה) גם היה נראה לי חשוב

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by ROEY--1,

my new DIAMOND hd3850 512 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by guy_intel,

האם זה נכון שככל שהמסך גדול יותר, תהיה נטייה לבחור ברזולוציה גבוהה יותר ולכן העומס על כרטיס המסך יגדל ? כלומר, אם יש לי כרטיס מסך מסויים ומסך "19 ואני בד"כ משחק ברזולוציה של 1024x768, כאשר אעבור למסך "22 ואשאר עם אותו כרטיס מסך, רזולוציית 1024x768 תראה עליו כבר פחות טוב כי המסך פשוט גדול יותר. ולכן סביר שארצה להגדיל את הרזולוציה. מה שאומר ש: מסך גדול יותר = צריך לקנות כרטיס מסך חזק יותר. אם כך, מדוע לקנות מסכי ענק של "22 ולא להסתפק במסך "19 ?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. יש לחבר שלי5200, והוא מנסה לחבר אותו לטלוויזיה דרך S-Video בשביל שהוא יוכל לצפות בסרטים, עלמסך הטלוויזיה, איך הוא עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. תודה רבה מראש, ניר.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by PoOki,

אני רוצה לראות סרטים בטלוזיה עכשיו מכמה שאני זוכר לא ראיתי באיכות DVD על הטלוזיה >< אז השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה אני יכול לראות באיכות מספיק טובה בטלוזיה .. (כי יש יציאה לטלוזיה פשוט לא ראיתי טוב בו..) או שאני יקנה פשוט משו יותר מתקדם ויש לי כבר כיוון .. http://www.akr.co.il/details.asp?id=522 תמליצו לי בבקשה אני מה זה חלש בחומרה

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  12. סביבות ה-800 - 850 ש"ח, יש כרטיס טוב ממנו?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. Started by em28,

מסך CRT 17 ישן - MAG XJ700T למי שמתעניין , התחיל לרצד . תחילה ריצודים עדינים , מעין בלט של המסך, אח"כ כמה ריצודי טראנס עצבניים ....ואח"כ נרגע. כעת נוסף לריצודים קו קצת יותר בהיר מהרקע שעולה ויורד בחלק התחתון של המסך - חגיגה לעיניים. רזולוציה נוכחית - 1024X768 75HZ , נסיון עם 85HZ לא ממש שינה. שנתחיל לומר עליו קדיש או שיש עוד מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by Niv golan,

שלום יש לי כרטיס מסך -ati 3d rage pro אני לא מוצא דרייבר לכרטיס הזה ורוצה את עזרתכם תודה

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  15. יש לי הזדמנות למכור את הכרטיס שלי 6800GT ב-1500 ש"ח.. ולקחת 7800GT כנראה של XFX ב-2100.. בעיקרון מישהו שאני מכיר רוצה לקחת 6800GS ב-1400ש"ח.. ואני יכול למכור לו את שלי 6800GT ב-1500.. שזה יותר נמוך ממה שמוכרים את הכרטיס הזה בשוק.. (הכרטיס שלי בן 4 חודשים בערך).. וגם יותר חזק מה-GS.. כדאי לקפוץ על זה או להישאר עם מה שיש לי?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  16. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך 8800GT או של גיג'הביט או של זוטק על מה אתם ממליצים??? ההתלבטות שלי נובעת משום שקראתי כאן באתר שהמאוורר שבא עם הכרטיס של גיג'ה ביט הוא מרעיש זה נכון??? אמרו לי שוודאי עדיף של גיג'ה ביט רק אני מפחד שהוא מרעיש (זה חשוב לי מאוד השקט) יש משהוא שהתנסה בו?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. היי יש לי ATI 5650 בנייד, רציתי לבדוק כמה המירות של הליבה +זיכרון עם GPU-Z , זה לא מראה לי כלום , מדוע? הרצתי 3DMATK06 וקיבלתי 7560 נקודות , יש תוכנה לזה ? רוני

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by roylu,

התלבטות קשה בית השניים... שניהם מחברת BFG תזרקו הצעות בין הייתר

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. היי, יש לי מעבד AMD Athlon Xp 1800+ ולוח אם של MSI K7N2 Delta supports AGP 8X. ו- 768Mb זיכרון. האם תהיה לי בעייה כלשהי אם אני אקנה את ה- 6600GT? המשחקים ירוצו לי חלק? תהיה בעייה כלשהי מבחינת התחממות? הכרטיס מסך ינוצל כמו שצריך? תודה.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by tamiravigan,

יתאים ללוח אם הבא: Gigabyte GA-965GM-S2? יש בו PCI-E עוד שאלה.. הוא ייכנס גם למארז הבא: Sunbeam Transformer Blue? תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by pyro,

היי, קניתי כ.מסך R9600XT לפני כשבועיים ומאז יש לי בעית תצוגה על שולחן העבודה: כאשר המחשב במנוחה מצטברים מעת לעת פסים אנכיים על המסך. פרמטתי את המחשב מחדש ואפילו הוצאתי את הכרטיס מהחריץ והרכבתי שוב אך זה לא עזר. בזמן משחקים או גלישה זה לא קורה אלא רק על הרקע בשולחן העבודה. האם משהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור. נ.ב הכרטיס לא עבר OC. תודה!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by Internal,

כאן אתם יכולים לראות מהו הדרייבר הכי טוב http://www.onlynewz.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=12&page=1 אני מקווה שפירסמתי במקום הנכון...

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  23. יש לי אופציה לקנות אחד משני הכרטיסי מסך MSI lx8600gts או Gigabyte 8600gts מה לדעתכם יותר כדי ולמה? הסבירו? ותגידו מה ההבדל ביניהם מה יותר טוב. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by ychig,

המעבד p4 2.2g זיכרון ראם 512 שווה בזה להשקיע במחשב כזה?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  25. והאם ה- radeon 9500 של חברת gigabyte הוא כרטיס מומלץ ?? (950 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים