עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ashaman,

שלום לכולם, באחרונה ה 8800GT שלי הגיע לסוף דרכו, ואני מעוניין להחליף אותו בחדש, מעדיף NVIDIA באופן כללי. להלן המפרט הטכני: Win7 64-Bit מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P4k/P35/G33/G31 זכרון: 4GB DDR2 @400Mhz מסך: 24" 2ms של Samsung ספק כח: 500W במידה והמפרט חלש יחסית, אני פתוח להצעות להחלפה... תודה לעוזרים! עריכה: תיקון המפרט.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by maorsh18,

מעוניין לקנות כ.מסך של גי פורס אבל לא יודע מתוצרת מי הכי כדאי... ממי אתם אומרים ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מחפש כ.מסף NVIDIA משחקים פחות מ 800 שקל. תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  4. הנה הדגמים שמצאתי בתקציב שלי : 9600XT ב 420 ש"ח - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2009 1300PRO ב 477 ש"ח - http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3901&zap=1 6800LE ב 599 ש"ח - http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2196 6800 ב 570 ש"ח - http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911 איזה מהם הכי חזק? הכי משתלם? לא הצלחתי למצוא את ה 6800NU הוא קיים? עריכה: התקציב מוגבל יש מצב שאני יכול להשיג כרטיס משתלם בפחות מ 400 ש"ח?

5. שלום. אני מחפש כבל RCA לא יקר,אבל שיפיק איכות טובה בחיבור כרטיס המסך לטלוויזיה. 1 מטר מספיק... תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  6. יש לי בבית מסך LCD ג'נרי למדי של '30, שנקנה במקור כדי לשמש כטלויזיה, ואני רוצה לחבר אותו למחשב. כדי לראות סרטים ואולי גם בשביל משחקים. הבעיה היא שהכבל הנדרש הוא כבל VGA שבשני הצדדים יש לו חיבור זכר. ניסיתי לחפש בהמון חנויות, ולא הצלחתי למצוא כבל כזה, או מתאם שיהפוך נקבה באחד הצדדים לזכר (לצורך העניין יש לי כבל VGA שהוא בצד אחד זכר ובצד השני נקבה). שקם אלקטריק, באג (שני סניפים), אופיס דיפו (שני סניפים) ועוד מספר חנויות קטנות העלו חרס. מישהו אולי יודע איפה אני אוכל להשיג כבל או מתאם כאלה?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. שלום יש לי את הכרטיס שבמפרט וכמו שאתם רואים הוא vivo וקיבלתי איתו רק מין מכשיר כזה(שמן ושחור) אבל לא קיבלתי כבלים.... התקשרתי לחנות ושאלתי אותם למה לא קיבלתי כבלים והם אמרול לי שקניתי את הגרסה בלי הקופסא ולכן איני אמור לרבל את הכבלים... אז אני מחפש המלצה לכבלים איכותים ושיתאימו לכרטיס שלי משהו בסביבות ה-מקסימום 150 שח תודה

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  8. http://hwzone.co.il/reviews/2900xt/19/ שלום לכם ידידי כאן אפי מדבר רכשתי כרטיס XT2900 שדורש חשמל דרך קונקטור שמופיע ומוסבר למעלה לצערי החיבור הזה לא כלול בערכה של הכרטיס וכל חיפושי אחר כבל כזה של חשמל בחנויות בדרום ת"א וחנויות מחשבים או אלקטרוניקה לא הצליחו האם מישהו מוכן לומר איפה אני מוצא כבל חשמל של 4X2 פינים ? ( יש לי ספק כח של 750W ורק 2 יצאות של 6 פינים כל אחת וזה פשוט לא מספיק לכרטיס הזה )

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by amir.o,

אני מחפש כבל שיחבר בין הכרטיס מסך שלי - g force 4 ti 4200 לטלוויזיה עם כניסת ווידיאו רגילה (חיבור בננה) לכרטיס מסך יש יציאה עגולה עם בערך 7 חורים מישהו מכיר את סוג החיבור ? (זה דומה ל- s-video )

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  10. היה לי כבל שבצד אחד שלו היה חיבור שדומה לS-VIDEO (אבל הוא לא S-VIDEO) והתחבר לכרטיס המסך שלי (RADEON 9800PRO אם זה משנה), ושממנו יצאו שני חיבורים - S-VIDEO וRCA. איבדתי את הכבל ואני מחפש אחד חדש. מישהו יודע איך הוא נקרא ואיפה אפשר למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך 7900GT של אלבטרון ששכב בארון איזה שנה , היום החזרתי אותו למחשב יד שניה שהרכבתי , הבעייה היא שהיה לו מין כבל כזה שמתחבר לכרטיס ומהצד השני של הכבל היו שני מחברים שהלכו לספק הכח , אני לא מוצא את הכבל הזה ולכן מלוא כוחו של הכרטיס לא מנוצל. חיפשתי את הכבל הזה לקניה בכמה חנויות ואני לא מוצא מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  12. שלום חברים. מדובר בPalit RTX2060 gaming pro oc קניתי לא מזמן מארז חלון, כל המחשב נראה מאורגן מסודר ואסתטי, חוץ מהמעגל המודפס המכוער של הדגם הזה, שלא טרחו לשים עליו חתיכת מתכת. (אז למה קניתי אותו? כי היו עליו ביקורות פצצה) ניסיתי לבדוק באתר של EK אם יש וואטר-בלוק, ומסתבר שיש רק מדגמי 2080 והלאה. מישהו שמע על פתרון צד ג' שיתן שיפוץ ויזואלי? גם קישקוש סיני כזה או אחר יספק, תודה לכולם.

13. Started by Shadowman,

על מה אתם יכולים להמליץ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by The_Byter,

תודה

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. התחדשתי במערכת מחשב חדשה שקטה לחלוטין, וקניתי איתה כרטיס Gigabyte 9600gt עם קירור פסיבי. הבעיה היא שהכרטיס הזה חם בטירוף- מעל 100 מעלות. אז חשבתי בכל זאת להחליף אותו לכרטיס מקביל עם קירור אקטיבי, אבל נושא השקט עדיין חשוב לי מאוד. האם יש לכם המלצות לכרטיס כזה שעונה על הדרישות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shahar0592,

אני לא יודע איזה גירסה אני צריך או איזה כרטיס. כל מה שאני יודע זה שקיבלתי לידי מחשב ישן (מאוד) בעל מעבד 1600MHZ P4 ולוח asm58 mozart-2 ו-512 MB RAM . אם למשהו יש משהו להציע אני פה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by yoxo,

אני מחפש כרטיס מסך AGPX8 הכי חזק שיש, השימוש הוא למשחקים מחיר לא חשוב... pentium 4 - 3ghz 2gb ram ספק 500W לפני זה ישב לי X1950 PRO והספק הריץ את המערכת בלי בעיה אבל לצערי הכרטיס נשרף.

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by cavalier3024,

יש לי מחשב עם מעבד Pentium4 2.40 GHz (לא דואל..) וראם של 512mb והכרטיס מסך המדהים והחדשני בו אני משתמש כרגע הוא ... voodoo3:\ אז אני מחפש כרטיס אחר קצת נורמלי יותר, רצוי בסביבות ה300 שקל אם זה אפשרי, שיהיה פחות או יותר ברמה של שאר החומרה. ובלוח אם אין חיבור pci Express אז הכרטיס צריך להיות AGP תודה מראש

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה מתחיל להמאס לי מה-Geofrce 6800 בן ה-3 שנים שלי. ורציתי להחליף אותו בכרטיס חדש יותר... הבעיה שלי, וזו בעיה רצינית, היא שיש לי לוח אם עם חריץ AGPX8 בלבד [ולא עם PCIE-E X16] הבעיה מעמיקה עם העובדה שיש לי Amd Athlon 3000+ 64Bit מהסוקט הישן S754 זה נדיר למצוא בשוק לוח אם שתומך בסוקט הזה+ PCI-E במחיר סביר...חוץ מזה- שאם אני אעשה את זה, עדיף כבר לקנות מחשב חדש. בשורה התחתונה - אני מחפש כרטיס מסך AGP במחיר סבבה שייתן לי יתרון משמעותי על הכרטיס הנוכחי ושיוכל להריץ בצורה יותר אנושית את המשחקים היותר מודרניים. [+אם קיימים כרטיסי DX10 באפיק AGP, אשמח לדעת גם עליהם] תודה. אגב,אני לא מגדיר תקציב - תבחרו משהו שהמחיר שלו הגיוני. אגב 2* - ספק כוח הוא לא פונקציה בעניין. יש לי…

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by ראסמון,

אני צריך כרטיס למערכת HTPC שיוכל להריץ גם משחקים התקציב הוא 1000 ש"ח אבל עדיף לא להגיע אליו/לעבור אותו.

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  21. יש כוונה מסוימת לשדרג את ה9600GT שלי למשהו קצת יותר מודרני וחזק. סיכום הדרישות: * שיהווה שדרוג טוב מבחינת ביצועים ל9600GT המזדקן * עדיפות לnVidia בגלל CUDA עבור Matlab * שקט * לא צורך הרבה חשמל (בשאיפה - לא יותר מחיבור PCIE 6pin בודד) * עדיפות לכרטיס קומפקטי - לא ארוך מידי ובשום פני לא כזה שתופס יותר משני סלוטים * יציאת HDMI עם אודיו - חובה * תמיכה ביותר משני מסכים במקביל - רצוי מאוד בינתיים התסכלתי על GTX 650/Ti/660/Ti. המסקנות שהסקתי בינתיים: * ה650 כולל הTi נמכרים במחירים טובים ומדובר בכרטיסים נחמדים וקומפקטיים, אך נראה שמבחינת ביצועים הם בפיגור משמעותי מה660. לא שיש לי ספק שהם עדיין הרבה יותר טובים מה9600GT הנוכחי, אך אם אני כבר קונה כרטיס חדש, שאני מתכוון להחזיק כמה …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך איכותי עם חיבור HDMI גדול ולא מיני , כי כבלים שיש לי HDMI מאוד יקרים ולא ניתנים להחלפה . NVIDIA מתקשה למצוא כרטיס ברמות 570 או 560 עם חיבור HDMI גדול , רגיל TYPE A חשוב ללא קונקטור / מעביר מקטן לגדול הקונקטורים הללו לא שוים כלום עבורי ופוגעים .

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. לא למשחקים, אבל שלא תהיה לו בעיה להריץ Win7 עם Aero על שני מסכים 22' ברזולוציה מקסימלית. הכל טוב חוץ מסדרת ה8400, רצוי משהו לא יקר מדי. הכי חשוב כאן זה צ'יפסט של NVIDIA קירור פסיבי וDual DVI. ועוד שאלה קטנה: במה מתבטא ההבדל בין כרטיסים של מותגים כמו Asus או Gigabyte לבין כרטיסים של Palit או Gainward, חוץ מהמחיר? תודה.

24. Started by nk,

שלום למומחים, קניתי לאחרונה מסך שטוח שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1400 על 1050. במחשב שלי (Dell dimension 2400) יש כרטיס מסך שתומך ברזולוציות שונות ומשונות אבל לא 1400 על 1050. בנוסף, יש לי רק חיבורי PCI על לוח האם. האם מישהו מכיר כרטיס מסך, PCI שתומך ב 1400 על 1050? תודה מראש, nk

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  25. Started by LioR CoHeN,

שלום אנשים, הנני מחפש כרטיס מסך LOW PROFILE (נמוך) באפיק PCI-E X16 בעל יציאת HDMI. שמתי עין על שני כרטיסים: PowerColor X1600 PRO HDMI http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=121 EAX1600PRO/I/256M http://www.asus.com/news_show.aspx?id=3799 (הכרטיס השני ברשימה) האם למישהו יש ניסיון או מכיר כרטיסים נוספים כאלו, מי מביניהם יתן ביצועים/תמורה טובים יותר? והיכן ניתן להזמינם? (בארץ / חו"ל) תודה מראש... עריכה: הייתה טעות בשם הכרטיס.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.