עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by wzeedan,

שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו רגילה ולמרות שכל העולם עובר לדיגיטלי אני עדיין לא (יש לי מצלמת סטילס דגיטלית אבל לא וידאו). צברתי המון קלטות וידאו ומאוד רציתי להעביר אותם ל DVD בצורה עצמאית. אני יודע שזה אפשרי. נא עזרתכם!! נ.ב. המצלמה שיש לי היא PANASONIC VZ10 תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by shlomibandit,

אני רוצה לקנות את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEZEDGAMER והוא ממש טוב בדיל טוב! אבל יש לו כרטיס שמה מסך קצת ישן טכנולוגיה: ATI Radeon דגם: 9250 נפח זכרון: 128 DDR יציאת Tv Out: כלול AGPx8: כלול שווה לי להוסיף 199 ולקנות את הכרטיס הזה עם המחשב: Geforce FX5500 256MB + TV איך הוא ? הוא בסדר ? אני יוכל לשחק איתו משחקים באיכות ובכייף וטובים??? תגובות בבקשה..

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by kingdavid,

איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים Sapphire Radeon X800XL PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2450.00 ¤ או Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450.00 ¤ חח אותו מחיר בדיוק עכשיו סמתי לב

4. אז הנה תהנו לנועה מחשבים יש כבר את הכרטיס הזה החברה מציעה להגיע ל-560mhz אבל זה תלוי במצב מערכת אז הנה הלינק תהנו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4219

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. נגיד אני לוקח את כרטיס 7800GTX אני לוקח של גיגהביט או של אסוס ואסוס נגיד עולה יותר זה אותו כרטיס פשוט קירור שונה ? למה יש את כל חברות לכרטיס מסך רק קירור שונה או ביצועים? אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7800GTX איזה לקחת שיהיה זול ויהיה לו ביצועים טובים מעצבן אותי כל חברות שדופקות מחירים שונים

6. Started by Woltrex,

יש לי gforce 4 mx שבקושי מריץ משחקים אז החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים יש לי בסבבות 1000-1500 שקל תמליצו לי על משהו טוב בבקשה.... תודה

• 12 תגובות
    • 668 צפיות
  7. מצד אחד עומד לו ה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=3189 מצד שני ה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2415 מגוון ההתלבטויות הבלתי נגמרות: ראיתי את הLCD הזה, באמת מראה תמונה יפה, (של CHEI MEI) ואני גם גר קרוב לKSP ככה שאני יכול לאסוף אותו כבר מחר יחדיו עם הHDD שאני קונה משם. הCRT יותר גדול (בשני המובנים) וזה דבר טוב ורע (טוב האינץ' רע הגודל הפיזי שלו והמשקל הרב) המסך למשחקים - אבל השאלה אם יש מריחות במסך הזה... אני סומך על CHEI MEI... שמעתי ביקורות בינוניות על הCRT הזה אבל כאחד שגדל על PROVIEW מגיל 6 זה יספיק... CRT פולט חום וקרינה = LCD הרבה פחות המחשב שלי נראה קצ'י (SAMURAI, CHAMELEON, SAMSUNG RAINBOW MOUSE ETC) מסך LCD ישלים את הצלע החסרה בעעע …

8. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי מסך דק שהחיבור שלו הוא DVI בלבד...! והמחשב שהמסך אמור להיתחבר אליו ישן ובעל חיבור אנאלוגי... :-\ אני מנסה להשיג ללא הצלחה מתאם מ DVI לאנלוגי ( מה שנימכר בחנויות הוא הפוך. ) מישהו יודע אם זה קיים ? איפה אפשר למצוא את זה ? יש לי הפשרות להביא דברים מחול אז אפילו השם של זה יכול לעזור תודה מראש. ;D

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by dorratz,

שלום רב אני משתמש במחשב שלי בעיקר למשחקים, ואני מריץ הרבה משחקים כבדים. אני רוצה לקנות מסך חדש עד 2000 ש"ח, וחשבתי ללכת על LCD. הסתכלתי על מסכים פה: https://www.lamir.co.il/?category=63 כאמור השאלה היא, מבין המסכים שיש בלינק שנתתי, מה כדאי עד 2000 ש"ח? אני כאמור גיימר כבד, והשאלה היא האם כדאי ללכת על מסך CRT או ללכת על מסך LCD עם זמן תגובה של 8MS. אני פשוט לא יודע האם במסך LCD עד 2000 ש"ח יהיו מריחות ובעיות במשחקים כבדים. בבקשה עזרו לי...

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. Started by x-pac,

איך אני יכול לדעת כמה FPS יש לי במחשב

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  11. אני די בור במשחקים כי אני כמעט לא משחק ,אך הייתי רוצה לדעת איך מפעילים את הפילטרים האלה. זה דרך המשחק או חיצונית?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איזה סוג של כרטיסי מסך אתם בדרך כלל קונים?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Idanp,

ATI התעלו על עצמם הפעם.. http://www.driverheaven.net/reviews/r520reviewxvxv/

• 59 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by yamamoto,

האם השם של דגם המסך אומר משהו למשתמש? למשל יש לי מסך ישן מאוד של מאג ששמו XJ770 מה פירוש השם הזה מה זה XJ מה זה 770 ןלמה רוב שמות המסכים {לא חשוב מאיזה יצרן} מתחילים בסיפרה 7

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by shaks,

יש לי GEFORCE 7800GT של LEADTEK עם VIVO התקנתי את כל התוכנות חיברתי את הכבל המפצל הזה ואליו חיברתי לS VIDEO IN את הS VIDEO מהטלויזיה ואני מפעיל את התוכנה של WINFAST PVR שהגיעה עם הכרטיס ואני לא רואה כלום על המסך וזה לא מקליט לי (זה מקליט רק שחור...) איך אני עושה שזה יקליט ושיראו את מה שרואים בטלויזיה יש לי דרך אגב HOT עם זה משנה עם ממיר דיגיטלי אין לי תחיבור הצהוב והלבן והאדום בכרטיס מסך יש לי בכרטיס את החיבורים הבאים: S VIDEO IN SVIDEO OUT PR OUT PB OUT Y OUT S OUT

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  16. אהלן. מישהו יכול להסביר לי בבקשה פעם אחת ולתמיד מה עושים הפילטרים? במה הם בדיוק מועילים אם מפעילים אותם? הרי הבנתי שכאשר מריצים 3DMark05 עם פילטרים פועלים אז הציון נמוך יותר מאשר עם פילטרים מכובים!! וכתוצאה מכך זה פוגע בביצועים של הכרטיס מסך, לא? (גם במשחקים..) אז איך זה שבבנצ'מרקים שעושים השוואה בין סדרת כרטיסי מסך בודקים כל משחק לפי רמה מסוימת של פילטרים? בשביל מה צריך אותם, אם הם רק פוגעים בביצועים? המון המון תודה למי שיוכל להסביר

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by mb74ever,

אני צריך לקנות כרטיס מסך, רציתי לדעת מה עדיף ומשתלם יותר ה9600XT של חברת ספיר עולה בסביבות ה570 ש"ח וה5900 של ג'יגה בייט עולה בסביבות ה670 ש"ל האם ההפרש מצדיק את הפרש הביצועים? והאם יש כרטיס מסך יותר משתלם מאלה(AGP כמובן) שעולה עד 700 ש"ח?

18. Started by Sifo Jen,

היי, אז ככה, 19" אינצ' המסך בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט, וידאו מידי פעם. חשוב שיהיה לו DVI. זהו, עד 2400 ש"ח. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by sroolik,

יש לי כרטיס ישן: GF 4 440 MX 64 MB יכול להיות שתמליצו לי להחליף אותו אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני חוסך את הכסף בכל זאת: יש לי בעיות להפעיל איתו משחקים, הוא עושה בעיות תצוגה הוא מעלה מסך שחור עם כתמים, וקופץ במשחקים זה עשה את זה במשחק BLOODRAYNE 2 והבנתי, כי זה משחק חדש אבל זה עושה לי את זה גם ב CS בכרטיס לפני כן היה מומהר, ניסיתי להחזיר אותו לסטוק, לא עזר, בניתי מוד מיוחד של 2 מאווררי 80 ס"מ שזורקים עליו אוויר, לא עזר (חשוב לציין שלמרות שאין לו חיישן, נגעתי בהיטסינק ובזכרונות והם היו די קרירים) לפעמים יש גם ריצודים של הכרטיס, כלומר, הצבעים של האובייקטים (שחקנים בפיפא למשל) קופצים למישהו יש פיתרון בשבילי ? (חוץ מלקנות כרטיס חדש כמובן.....) תודה ! ! !

20. Started by jony12,

הלווו HWzone!!! חחח אני חדש באתר הזה... אחלה אתר שבעולם!!! נחמד שיש למי לפנות... יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן של חברה בשם ZOLTRIX (נראה לי, זה מה שרשום עליו באותיות קידוש לבנה...) חיפשתי דרייבירים ומצאתי את האתר של החברה שהיה ממש לא מספק. כמובן לא מצאתי כלום ואני דיי נואש... אני לי שמץ של מושג איזה מודל יעני הכרטיס ואודה מקרב לב למי שיוכל להסביר לי איך מבררים את זה, או אפילו יותר טוב איך פשוט מתקינים את הבנזונה הקטן... אני ממש חייב את זה. בתודה מראש, יונתן....

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by shon,

אהלן חברה!!! יש ברשותי radeon 9600 xt vivo ואני משתמש באמצעותו ל Capture מהטלוויזיה. לאחרונה אחרי שתי דקות בערך של הקלטה נתקעת ההקלטה והכל הופף להיות מקוטע בצורה שכבר אי אפשר להקליט. חייב עזרה!!! תודה רבה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by Idan-h,

בחדשה - http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1128778936,28723, כתוב שה6800XT הוא גרסה מומהרת של ה6800. לפי הכתבה המהירוית הן 325/700 בדיוק כמו ה6800 הרגיל. עכשיו אני יודע של6800XT יהיה 8 צינורות עיבוד לעומת 12 ב-6800. ז"א הוא כרטיס חלש יותר. איך בדיוק המחיר שלו הולך להיות 200 יורו?! ה6800 הרגיל נמכר כעת בחנויות ב199$ ופחות (199$ זהו המחיר שNvidia הצמידה לו אחרי הורדת המחירים). מה הולך פה ?

23. אין לי מושג איזה כרטיסים טובים יש ואיזה יתאימו לי למחשב ולתקציב ,אפשר קצת עזרה עם זה? תקציב: 400 - 500 600 גג!!!!!! מפרט: מעבד :P4 2.4Ghz לוח אם : Asus P4B533-M כרטיס מסך נוכחי : NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) זיכרון: 2X 256 MB PC2700 DDR SDRAM

24. שלום לכולם אני חדש פה אל לא להתעצבן משאלות נוביות. ברשותי מחשב amd 2600 + ram 512 וכרטיס מסך g force 3 ti 200 אממ יש לי הרגשה שהכרטיס הזה קצת יוצר צוואר בקבוק למחשב בעת משחקים שדורשים גראפיקה , מהו הכרטיס הטוב ביותר למערכת שלי בתקציב הדל והקטן שיש לי 300-350 שקל תודה רבה

25. קודם מה המצב אחים שלי מזמן לא הייתי בפורום עצמו איך עבר החג הכול טוב ? הבעיה ככה קניתי חוט שמחבר בין המחשב לטלויזיה עכשיו הצלחתי לשחק ולעשות שיראו את המחשב בטלויזיה אבל סרטים וזה אני רוה רק במסך של המחשב ולא במסך של הטלויזיה כמו שרציתי ואני לא ממש מבין בזה מה עושים כדי שאני יראה סרטים בטלויזיה מה מחשב ? תודה רבה לעוזרים וחג שמח !

דיונים חדשים בפורומים