כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
ATI X800XL 512MB VIVO DVI x 2 PCI EXPRESS כרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איך צורבים ביוס ל-x800gto2 כי אני מתכנן לקנות אותו בעזרת ה' תודה לעונים אלי
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... ליתר דיוק, מלחיצות "עוצמתיות" על המסך כשהוא כבוי... קיבלתי היום את המסך LCD שלי ושמתי לב שה"זכוכית" שלו מאוד נוקשה, יכול להיות שגרמתי לנזק מבדיקה עד כמה נוקשה הוא ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב של סבתא שלי פועל כרגע עם מסך 15' של Hitachi שכבר מזמן עבר זמנו. היא מתכוונת לרכוש אחד חדש. חשבתי על ה LG 700B אבל קשה למצוא אותו עכשיו. באחת החנויות הציעו כאלטרנטיבה את הLG T710BH. איזה מסך מומלץ בתקציב הזה?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
עכשיו שהחלפתי את הכרטיס מסך אני רוצה לחבר שני מסכים: האם אפשר במסך אחד לשחק ובשני למשל לגלוש ולעבוד בוורד או לגלוש או שלפחות לחלק את היישומים בין שני המסכים והאם אני חייב להתקין תוכנה מיוחדת בשביל זה?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם הוא באמת משפיע? כמה OC אני אצטרך לעשות בשביל שצאוור הבקבוק יעלם? אם אני עושה OC למעבד האם האחריות מתבטלת? האם TT TR2 יספיק לOC ע"מ לצאת מהצאוור בקבוק? ----------- עשיתי חיפוש ושום דבר רלווינטי לא מצאתי, תודה רבה לכולם ---- אני חשוב שכבר פתחלתי אשכול כזה אתמול אבל אני לא רואה אותו פה וגם לא בהודעות אחרונות שלי --- עריכה: כמו שחשבתי, מצטער ראול לא ראיתי שהעברת אז פתחתי חדש (וגם בדקתי בהודעות אחרונות שלי ולא ראיתי את זה ) ,פשוט זה קשור גם לגרפיקה..
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
??? ???האם ה X-1800XT יצא כבר?? כי בכול המקומות כתוב שהוא יצא בדצמבר יש אותו ב KSP יחד עם ה XL. מוזר...
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מצגת של ATi (בתקווה שהיא אמיתית ולא מפוברקת) מראה כמה דברים מעניינים... http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/WhatToExpect/1 תמצית ממה שרשום שם: הכרטיסים של nvidia לא תומכים ב SM3 במלואו. בעיות באיכות התמונה. nvidia לא הראשונה שהתחילה עם HDR. יש שמץ של אמת כאן?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני עומד לקבל כרטיס מדוד שלי בחו"ל עכשיו השאלה היא איזה מהם כדאי לי לקחת: ABIT Radeon 9550 R9550XT Turbo-Guru http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814123155 ABIT Radeon 9550 R9550-256Guru http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814123162
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי את הכרטיס מסך שלי מ רדאון 8500 LE ל רדאון 9550 256 מגה זיכרון 128 ביט של פוור קולור - אז קודם כל על פניו נראה שה 8500 יותר חזק מה 9550 - ב 3DMARK 2001 SE ה 8500 מקבל תוצאה גבוהה יותר ב 900 נקודות בערך מוזר מאוד (הזכרונות של ה 8500 מהירים יותר) בכל מקרה על ה 8500 היה צ'יפ rage theater אשר מטפל ביכולות הוידאו הנפלאות של הכרטיס - לראות עליו DVD היה תענוג לעומת זאת על ה 9550 אין את ה צ'יפ הזה אבל רואים בסדר - לא כמו ה 8500 - האם ATI הפסיקו לייצר אותו או שהיכולות שלו נכללות עכשיו בליבה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מחכה דיי הרבה זמן ולא ראיתי שירדו המחירים כמו שאתם אמרתם לי, אני בדקתי בפנדה ובכל מיני חנויות (גם לא חניות אינטרנט)והמחירים נשארו זהים(אותם מחירים) למה, ומתי סוף סוף זה יקרא, וגם מה הכרטיס בכי זול שאני יכול להשיג 6800 GT וגם אם למישהו יש כרטיס כזה במחיר טוב אני אשמח לשמוע moshebr@gmail.com תודה על העזרות שלכם תבינו שאני רוצה לשחק משחקים ואני סתם מחכה עכשיו
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה נשאלה אולי לפחות 1,000,000,000,000,000,000 פעם אבל בואו נשווה רגע. מה המעמד של ATI מול NVIDIA,ומה ההפרשים ביניהם? אפשר לקחת כרטיסים מן העבר לדוגמא: FX VS X800: X800 winner וכו... ולהשוות ביניהם. או לדוגמא נוספת: GF6 VS X850: X850 winner או דברים כאלה... ובסוף נקבע מי המנצחת!
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעתכם לגבי רכישה של כרטיס מסך. יש לי מחשב עם AGP*8 (את'לון 2800 עם 512 מ"ב זיכרון). אני מעוניין להשקיע בכרטיס משהו בסגנון 500-800 ש"ח. רוב הזמן אני משחק במשחקי אסטרטגיה (GENERALS, ACT OF WAR, EMPIRE אני צריך שהכרטיס יהיה יחסית טוב ומהיר (אני עובד עם מסך CRT של 19" ומעוניין להשתמש ברזולוציות יותר גבוהות, כיום יש לי 5200 GEFORCE) בנוסף אשמח אם תאירו את עיני לגבי ההבדל והכדאיות בין: ATI 9600XT ATI 9800 לא קשרו לפורום זה אך לגבי ספק כח - אשמח לשמוע את עצתכם למשהו שקט ואמין בטווח של עד 300 ש"ח. תודה רבה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
איזה עדיף לביצועים הטובים ביותר למשחקים ? צריך תשובה כמה שיותר מהר תודה...
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום [: אז כן, קיבלתי אותו דבר ראשון תמונה של השולחן עבודה החדש: אז ככה אני מאוד מאוד מרוצה מהכל... אבל כרגע יש לי בעייה דיי מציקה, כנכנסתי לcss / wow לאחר 5-10 דקות של משחק אני הרגשתי קירטועים ולא הבנתי מה הבעייה.. כנראה בגלל ששיניתי את הרזולוציות. בדקתי תתמפרטורות וקיבלתי חום בעצמי הטמפרטורה הייתה על 110 וגם הגיע ל120 אין לי מושג למה זה.. יש לי את הכרטיס כולה שנה... הא במקרה שלא קראתם את הכותרת אז הכרטיס הוא Albatron 6800GT עם הקירור Stuck מה לדעתכם הבעייה? זה ממש מציק
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש מסך CRT איכותי לגיימרים שמסוגל להגיע למהירויות בין 85Mhz ל100Mhz ברזולוציה של 1600 על 1200
-
- 13 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני בקרוב קונה את ה-PowerColor X800GT 256MB 256BIT כי החלטתי שהוא הכרטיס המושלם בשבילי. אני רוצה לדעת כמה מקבל הX800GT של PowerColor וכמה הוא מקבל בסטוק במדוייק,ואני שואל את זה למי שבעלים של PowerColor X800GT 256MB 256BIT בלבד. תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אהלן. היום , אחרי משחק של כמה שעות בדום 3 (למען האמת משחק די מחורבן) , המשכתי קצת לאינטרנט ופתאום המסך התחיל להבהב ולהציג צבעים עמומים וכהים יותר מהנורמה. לעיתים - כל כמה דקות הוא מסתדר לשנייה וחוזר להציג תמונה נורמלית , אבל אז שוב , כל הצבעים נדפקים ונהיים כהים יותר. האם הבעיה במסך? כי זה קרה ככה פתאום , בלי שום התרעה מוקדמת. או שזה הכרטיס מסך שסבל במשך כמה שעות על משחק יחסית כבד כמו דום 3? כרגע הטמפרטורה שלו היא 50 מעלות (הכרטיס הוא GeFOrce 6600GT של ג'גיהבייט). אתם חושבים שאם אני פשוט אתן למסך\כרטיס מסך מנוחה זה יסתדר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש משהו שאני צריך לבדוק עליו פיזית בשביל לדעת אם אני יכול לפתוח לו את הצינורות הנוספים לפני שאני מתקין את הכרטיס? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי יותר טוב משניהם ולמה? נ.ב: ל6600GT יש 128MBו- 128BIT שלעומת זאת יש לX800GT ו-256MB ו-256BIT
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן חברה קראתי באיזה מקום שיש איזה כרטיס שקוראים לו ASUS EN7800GT DUAL. זה כרטיס מסך שיש עליו 2 ליבות של 7800GT. הוא עולה בסביבת ה-1000 דולר ורציתי לדעת אם הוא באמת שווה את המחיר... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר שקראתי מלא ת'רדים בנוגע למסכי LCD החלטתי שאני אלך על ה CRT הישנים שאין בהם סיבוכים של "שריפת" פיקסלים ועוד. בדקתי כמה מסכים כמובן 19 אינץ! מצאתי אחד מצויין: P97f+SB של VIEWSONIC!!! יש כמובן את MITSUBISHI אבל זה יקר מדי...... ואת LG F900P שהוא גם בסדר אבל לא מגיע לרמה.... מה אתם אומרים החלטה טובה :s05:? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTProf/P97f+SB.htm
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ATi Radeon X1800xt ממוהר הצליח להגיע לתוצאה של כ-12300 נקודות ב 3DMARK05 . (!) הוא הגיע לקלוקים של: 856MHZ לליבה ו-1880MHZ לזכרונות(!)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני קודם כל יתחיל עם הבעיה כי היא קשורה אחרי זה ל-X800GTO2. הבעיה כזאת, יש לי את הכרטיס מסך ati 9600xt 128mb vivio בקיצ' מאז שקניתי אותו הייתה לי את הבעיה המסריחה שנקראת VPU Recover. כל משחק כמעט ששיחקתי הופיע לי ההודעה אחרי 5-10 דק' וזה היה ממש מציק במיוחד במשחקי רשת שאחרי שהייתי חוזר למשחק הייתי מוצא את עצמי מת. בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה המחורבנת הזאת ואז אחרי שפתרתי אותה המשחק העומנם עבד יותר טוב אבל הוא נתקע לי אחת ל20-30 דק' למשך משהו כמו 10 שניות בזמן הזה אני רואה מסך שחור ושומע את הצלילים של המשחק ואז הוא חוזר (וזה ממש ממש בלתי נסבל). עכשיו זה עוד מילא אחת לחצי שעה אבל פעם זה היה כל איזה 5 דק' אבל חבר שלי הביא לי איזה משהו להתקין שקשור לצללים ועכשיו זה …
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-