עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, ברשותי כרטיס מסך GigaByte Nvidia 6600gt ואני מעוניין לשדרג. אני צופה המון בתכני HD בעיקר באיכות של 720 ואני רוצה להתחיל לצפות ב 1080p. ברשותי מסך Samsung T220P אשר תומך עד רזולוציה של 1920x1200 מה שאומר שאני יכול להריץ על המסך שלי 1080p. הבעייה היא שהמחשב שלי לא מסוגל להריץ בצורה חלקה את ה 1080p אך את ה 720 הוא מריץ בלי בעיות. עקב זאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך ב CUDA וככה אוכל לצפות ב 1080p בלי בעיות. ( עדיפות על Nvidia ) חשבתי על GigaByte Nvidia 9500gt אך אני בהחלט פתוח להצעות. נ.ב עד כמה גדולה החשיבות של כרטיס מסך ולאיכות הצפייה בסרטים מסוג HD ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  2. היי, ברשותי מחשב שהיה בשימוש אינטנסיבי אולי שנה, שנה וחצי גג (עברתי דירה מהבית של ההורים שלי לפני 4 שנים והמחשב נשאר שם) וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך מה R290 שמת לי. בגדול אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 4k (אני גם ככה 90% המשחקים משחק עם CONTROLLER בעתיד אקנה מסך רגיל) זה הדגם של הטלויזיה שלי Hisense 50M7000UWG 4K אם זה חשוב (מרחק 2.5 מטר מהספה עליה אני מתבטט) וזה המפרט: Quad Core i7-4790 H97M-Pro4 -ASRock MX100 SSD R290 ז"ל HX318C10FK2_16 -Kingston (2X8G) S12G-650 -Seasonic Nanoxia Deep Silence 1 Dark Black NPS אני מתלבט בין ה 2070 SUPER (שלפי מה שהבנתי יהיה לו צווארון בקבוק קטן) לבין RX 5700 …

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by dix,

שלום המפרט הקיים Intel Quad-Core i5 3470 Gigabyte GA-B75-D3H Hynix 4x2 DDR31600MHz SeaSonic ECO 500W מסך dell2209wa 1680 x 1050 חשבתי לקנות את הgtx960 תודה

4. שלום וברכה, הכרטיס מסך אמור לשרת אותי למשחקים כבדים כמו BF3. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח לכרטיס מ-ש-ו-מ-ש (אני קונה רק כרטיס מסך משומש). עדיפות לכרטיס מסך שהוא גם אוברקלוקר טוב. לידיעתכם במפרט של המחשב שלי נמצא בצד.

5. שלום ברשותי מסך ה-DELL 24 ואני מעוניין לשחק ברזולוציות גבוהות משחקים ( 1600X1200 או אף 1920X1200) אני בעיקר מתלבט האם להשקיע עכשיו כ-3700 שח ולקנות את ה- 8800ULTRA או להשקיע בכרטיס ביניים עד אשר הדור החדש של ה- HIGH END CARDS יצא. הכרטיס הנוכחי שלי (ATI X1900XT 512MB) עושה לי טונות של בעיות החל מארטיפקטים ועד תקיעה של המחשב , ניסיתי להתקין מחדש את המחשב וגם 3 וורסיות של דרייברים.. מה אתם ממליצים לעשות ? מפרט נוכחי E6600| 4 GIGS OF RAM | asus p5wdh | x-fi xtreme music | 2 500 gigs HDD בכללי אין תקציב, אך אעדיף כרטיס של NVIDIA או 8800GTS או ה-GT החדש בתודה, שלמה

6. שלום לאחר שהתייאשתי להמתין ל- R600 אני מחפש כרטיס טוב 8800 ,לא התרשמתי מ- 8800 760 MB לכן אני חושב שאני ילך על 8800 GTS הכרטיס צריך להכיל : 1. תוכנת אוברקלוקינג 2. אמין 3. תומך ב-וויסטה 64BIT 4. חיבור קומפוננט HDTV הצ עות מוסברות התקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  7. הכרטיס מסך במחשב הישן שלי התקלקל ואני מחפש כרטיס חדש שיחליך אותו. יש slot של AGP בלבד והמחשב משמש רק לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, אז אני לא צריך האצה תלת מימדית וכאלה.. הכרטיס האחרון שהיה לי שם (ATI RADEON 9800, אני חושב) נשרף מהתחממות יתר, אפילו שלא עשיתי כלום. יש למישהו המלצה על כרטיס אמין? עדיף עם יציאות vga ו- dvi ושיוכל להראות רזולציות של מסכי 19-22 אינץ . תודה.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by RazTK,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש וברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך, משהו עם 512MB זיכרון ושייתן ביצועים טובים במשחקים כמו Doom 3 ו-F.E.A.R ברזולוצייה של 1152x864. תודה.

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך gforce 4mx ואני כבר ביקשתי פה המלצה אבל בסוף לא קניתי... אז אני מבקש שתמליצו לי עוד פעם. המחשב שלי: לוח אם Asus P4PE Intel Pentium 4 CPU 2.53GHz Gforce 4 mx 512mb RAM maxtron 250 GB ועוד אחד של 80 GB תודה לעוזרים..

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  10. הי לכולם, אני די לא מעודכן בטכנולוגיה העכשווית של כרטיסי המסך. כרגע יש לי zotac 260gtx ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 1000 שקל רצוי של NVIDIA השאלה עם יש משהו במחיר הזה שייתן לי שיפור ביצועים ששווה את ההשקעה או שהכרטיס שיש לי עכשיו עדיין מספיק טוב? למשל ב witcher 2 מעל להגדרות נמוכות כבר בקושי סוחב. השימוש של המחשב הוא רק משחקים, יש לי מסך lcd 20 מעבד I5 ו4 ג'יגה זכרון. תודה לכל מי שישיב .

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. שלום לכם כמו שרשמתי אני מחפש מסך דק איכותי וטוב והכי חשוב שלא יגרום לי לבעיות בעיניים היום יש לי את הסוני HX73S ואני רוצה לעבור ל19 אינץ איכותי אפילו יותר מהסוני שלי. לפני שקניתי את ה17 היה לי את ה19 דגםHX93S שהוא היה על הפנים ונלחמתי להחזיר אותו בזמנו ואף הצלחתי אז אני לא רוצה ליפול שוב. מבחינת מה הוא יעשה משחקים, סרטים פחות עבודות אופיס(כתב קריא ביותר )וכו' פה ושם גרפיקה. מבחינת תקציב בלתי מוגבל לגודל 19 אינץ לא רוצה מעל הגודל הזה. האם יש מסך כלשהו שהגודל נקודה שלו הוא פחות מ0.29? או 0.26 כמו ב17 כי סהכ זה גורם לתמונה להיות פחות חדה...או שאני טועה והחדות מספקת? אותו דבר לגבי הרזולוציה אם יש משהו מעל הנורמה של 1280X1024 זה יהיה מעולה. ראיתי שהמון ממליצים והולכים על …

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by gshhar,

איך המסכים של Hyundai? ואיך המסך הבא: http://www.hyundaiq.com/pro_img_q995.asp מה אומרת גודל הנק' כאן?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. אהלן ! אני מעוניין לשדרג לשני כרטיסי מסך אבל קשה להחליט איזה. אני כרגע עם כרטיס של AMD ומאוד רוצה לנסות את NVIDIA לשם שינוי. אבל לא יודע למה, נראה לי שאין משהו אטרקטיבי מספיק. אני מתלבט בין הזוגות הבאים: MSI R6950 Twinfrozr III Power Edition/OC 6950 2GB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2817 Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC http://tms.co.il/product/10389 אשמח לעזרה ממכם כי קצת איבדתי את עצמי. המלצות גם על כרטיסים אחרית יתקבלו בברכה. זה המפרט מחשב: i7 950 @ 3.5ghz 3x2GB G.Skill DDR3 @ 1220Mhz ASUS P6X58D PREMIUM Case - Thermaltake Elemental G PSU - Chieftech 650W כרגע משתמש בטלויזיה 32" FHD כמסך מחשב בעתיק הקרוב אני עובר לשלושה מסכים. ועו…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by nir.b,

מסך דק 15 אינטש, שיכלול כניסה דיגיטלית (DVI), משהו בתקציב של עד 2000 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  15. הנה הפרמטרים: * היום יש לי 7900GT ואני רוצה לשדרג קצת. אני רוצה שיריץ נניח mass effect ו-cod4, לא crysis. * אני מריץ windows XP. * רק NVIDIA, לא ATI. * אין לי לוח SLI אז זה לא פרמטר חשוב. * אני מעדיף כרטיס שקט יחסית, אז קירור פסיבי (או מאורר טוב) זה רלוונטי. OC בכלל לא מעניין אותי. * ספק כוח 350 450 ואט של ANTEC. * הכרטיס לא חייב להספיק לעוד שנתיים, מספיק עוד שנה ואז יהיה שדרוג כללי של המחשב בכל מקרה. * תקציב, עד בערך 1000 שקל. שאלות 1) מה לקנות? המליצו לי על 8800GT אבל יש גם את ה-9600 וכל מני כאלה, ואני כבר ממש לא מעודכן. 2) שמעתי שהמחירים אולי ירדו ערב יציאת כרטיסים חדשים. לא אכפת לי לחכות איזה שבועיים. כדאי לחכות קצת? 3) מה לגבי זה? http://www.noacomp.co.il/Product.asp…

• 13 תגובות
    • 806 צפיות
  16. המערכת: intel e6400 2gb ddr2 לא זוכר את הלוח אם. יש לי כרגע 8600gt , די חלש לא מצליח להריץ משחקים חדשים נורמלי...חשבתי לשדרג בכרטיס יד 2, וראיתי את ה8800gt cבטווח מחירים הזה. האם כדאי ללכת עליו<? מה ההבדל בין כל הדגמים השונים, הן במהיריות הזיכרון והן בליבה. אולי כדי ללכת על כרטיס אחר שיתן ביצועים טובים יותר באותו מחיר? ( לא מכיר את הכרטיסים של ati). עריכה: שחכתי לציין מסך 19אינצ סטרטנדרנט ( 1280X) , והמערכת כוללת ספק חזק liberty 400W.

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by MORIDIN,

הנושא מדבר בעד עצמו, אני חושב. ה-LCD יעבור יחד עם המחשב הישן לחדר של אחותי, ואני אקבל מחשב חדש ואשאר עם ה-MAG 786FD שלי, למי שמתעניין בשביל מה אני צריך את זה. תודה מראש

18. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של HD6950 של SHAPPIRE.. האם יש איזה הגדרות מומלצות לניצול טוב יותר של הכרטיס בהגדרות של החבילה שבאה עם הכרטיס? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  19. המפרט שלי בחתימה... בעיקר אין לי מושג מה אני רוצה אבל החשיבה היא להפוך את המחשב למעין תחנת מולטימדיה כזאת. אני לא יודע איך להסביר את זה,אבל קחו לדוגמא את כל המערכות של סונ ואיו עם media center וכל זה. חשבתי לקנות איזה מכשיר או כרטיס טלוויזיה או משהו עם שלט לא יודע בדיוק מה... ולחבר לטלוויזיה. יש כל מיני כרטיסים או צעצועים מגניבים עם שלט כאלה.. נניח מכשיר שמתחבר מהמחשב לטלוויזיה וכולל שלט ותוכנה ושאני אוכל לשלוט עם השלט על התכנים שיש במחשב כאשר אני בעצם צופה בטלוויזיה. יש גם כל מיני מארזים כאלה עם HD שמתחברים למחשב ולטלוויזיה ויש להם שלט. למישהו יש איזה הצעות לעשות משהו??? התקציב ממש גג 1500 שקל.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by galCool,

עד 900 ש"ח.. למשחקים... תודה...

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by madcatz,

אשמח להמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 700 ש"ח.. ואם אפשר קישור לחנות שממנה מומלץ להזמין. תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום וערב טוב! בעוד שבועיים אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי התקציב שלי הוא בסביבות ה-800 ש"ח המפרט שלי: כיום כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 3.3REV מעבד של אינטל כפול 6420 ספק כוח אנרמקס ליברטי 400 אני משחק במשחקים לא ברזולוציות גבוהות-יש לי מסך 19 אינץ תודה רבה ושבוע טוב ליאור

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  23. זו בטח שאלה שחוזרת כאן כל יומיים מחדש, אבל כל מקרה קצת שונה.. אז לעניין: יש לי לוח אם Intel D845PESV, שקניתי לפני כשנתיים. כרטיס המסך שלי כרגע הוא GeForce2 200MX 32MB. הבעיה מתחילה בכך שזהו כרטיס בן 3+ שנים, ואפילו משחקים כמו TMNT או KOTOR צריך להריץ על דרישות המינימום וגם אז עדיין יש קטנים שהמשחק קופא לפעמים (במקומות יותר עמוסים גראפית). אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב - שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים על רמת פירוט סבירה או יותר מזה, וגם שיחזיק לפחות לעוד שנה וחצי - שנתיים.. חוץ מזה, הוא צריך להתאים ללוח האם הנ"ל, מבלי לעבור את סף ה- 500-700 ש"ח. למישהו יש רעיונות? תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ravana,

שלום, אני מחפש המלצות לכרטיס מסך חדש, בתקציב של בין כ- 700-800 ש"ח (בכדי להחליף את ה-R9200SE העתיק שלי). פרטים על לוח האם והמעבד שלי נמצאים בלינק הבא: http://img382.imageshack.us/my.php?image=cpumb6vw.jpg (כמובן, החיבורים הנדרשים מן הכרטיס הם AGP). הכרטיס צריך להיות מיועד למשחקים (אמנם, אני לא מצפה משום כרטיס בטווח המחירים הנ"ל ועם המערכת שלי לביצועים גרפיים גבוהים במיוחד). אני לא מתכוון לבצע OC על הכרטיס. בתודה, Ravana.

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by mulderfox,

טווח מחירים: 1200-1500 שקל. מה שיותר טוב, ולמה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.