עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עזרתם לי כל כך הרבה כאן בפורום.. בקשר לבחירת מסך LCD.. לכן אני מביא לכם צ'ופר קטן... קודם כל בסוף לקחתי את המסך Samsung 760BF.. אני מרוצה מהבחירה.. צבעים מעולים.. לא מרגיש את הבעיה של המריחה.. (בהתחלה חשבתי שיש בעיה אבל התברר שזה התוכנה..) יש לי מסך 710N של סמסונג... שמבחית תצוגה.. כאן רואים פי כמה יותר טוב וגם העיצוב.. עכשיו לצ'ופר.. מיועד לכל בעלי LCD Samsung עם מסך Pivot.. ערכתי את התוכנה MagicRotation.. כל מי שהשתמש בתוכנה ובחר באפשרות שהתוכנה תעלה עם עליית המחשב.. שם לב לכך שיש חלון מעצבן של התוכנה שצץ בהפעלת המחשב.. אז העפתי את החלון המעצבן הזה.. וערכתי את הסמל ה"לא ידדותי".. להוריד את הקובץ הבא: http://planet.nana.co.il/avizov2/MagicPvt.zip לחלץ את הקובץ ולשמור א…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by Sith_Lord,

יש למישהו שמץ של מושג מה יהיה המחיר שלהם בארץ ומתי הם יגיעו? תודה מראש.

3. אני מתלבט בין ה-HD4870 ל-9800 GTX+. ברור שהראשון הרבה יותר מהיר, אבל ניתן להשיג את השני במחיר משמעותית יותר זול. מה שמדאיג אותי בנוגע לשני הוא חוסר התמיכה ב-DX-10.1. האם זה משנה? האם זה ישנה בעתיד? האם זה ישתנה בעתיד?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by Salwaby,

בגדול אני סתם מברר אם שווה לי לשדרג בכלל את המחשב. או פשוט להשאר עם מה שיש ולקנות עוד 3-4 שנים (אחרי התואר בתקווה) מחשב חדש. הרכיב היחידי שאני מוכן לשדרג הוא הכרטיס מסך (אם הענין שווה) אני לא רוצה להכנס לסלט שדרוגים. המערכת שלי : Q6600 , HD5770 , 4GB RAM. בגדול אני מודאג מצוואר בקבוק אפשרי של המעבד. אם צריך עוד פרטים, תגיבו אני ארשום. אם בכל זאת אתם חושבים ששווה לשדרג, הייתי שמח לשמוע הצעות לכרטיסי מסך אפשריים עד ה 1000 ש"ח (עדיף NVIDIA). המסך שלי 22". תודה רבה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by boom!,

לפי רוב מבחני הביצועים שראיתי הGT מנצח את הXL, וזה לא ממש ברור לי... לGT יש 7 ורטקס שיידרים ולXL יש 8, לGT יש 300 מיליון טרנזיסטורים ולXL יש טיפה יותר, 321 מיליון, מהירות הסטוק של הGT היא 400MHZ ושל הXL זה 500MHZ,והמהירות זיכרונות זהה(1000MHZ), כלומר שכל היתרון של הGT מול הXL זה בעצם עוד "כולה" 4 צינורות פיקסלים... ולפי מיטב ידיעתי הטכנולוגיות של NVIDIA לא מובילות עד כדי כך מול ATI...

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by Falcon16,

האם הכרטיס 6800GT יותר טוב בהרבה אם בכלל מה X800pro???

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by shlosi,

שלום לכולם, בימים אלה אני בונה מחשב ובפורום מפרטים לא ממש הצלחתי להסתדר אז נראה אם מפה תצמח הישועה. בגדול רוב העבודה תהיה על תוכנות עריכה- Avid, Premiere, After Effects, ואני מתחיל לחשוב שאולי גם בעתיד אני אתחיל גם לערוך בתל מימד, למרות שאני יודע שכנראה זה יעלה מאוד את המחיר של כרטיס המסך. אני לא מבין כלום בחומרה, וכשנכנסתי לאתרים של חברות שמוכרות מארזים מוכנים לעריכה לא היו שם כרטיסי מסך בכלל- גם במארזים היותר יקרים. התקציב שלי לכל המחשב (לא כולל ציוד היקפי) הוא בסביבות ה8000 ש"ח, כך שאני מעריך שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000 שקל בכרטיס מסך. אשמח לכל הצעה ורעיון. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by rico,

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות למבינים שבנכם בנושא של כרטיסי מסך. 1) מה ההבדל בין ה- Memory Mhz Effective של כרטיסי המסך, למשל כרטיס עם 2GB ו- 5800 זיכרון לעומת 4GB ו- 5600 זיכרון ? 2) כשכתוב up to 1280 Stream Processors או רק- 1280 Stream Processors יש הבדל רציני בין הקירור של הכרטיסים ? 3) מאיץ גרפי בכרטיסי מסך, עדיף כמה שיותר גבוהה או שזה עובד לפי סך כמות הזיכרון בכרטיס ? נניח יש כרטיס עם 2GB ו- Boost:1050/1100 MHz Core Clock וכרטיס עם 4GB ו- Up to 1020/ Boost: Up to 1070 MHz Core Clock האם ההפרש בין המאיצים הגרפיים משמעותיים? (יש בערך כ- 30 הפרש...) 4) כרטיס מסך עם 4GB עושה יותר רעש מאשר כרטיס עם 2GB אבל מאותה חברה יוצרת אך קידומת שונה ? תודה לעזרה בתשובות.

• 48 תגובות
    • 7k צפיות
  9. Started by coil,

שלום אני מחפש כרטיס גרפי טוב במחיר של עד 1000 מקסימום רצוי פחות. לא משנה עם זה ראדון או גיפורס (למרות שאני נוטה קצת ל leadtek geforce). איזה כרטיסים טובים יש במחיר הזה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש הבדל משמעותי בין NVIDIA 7800 GT ל- NVIDIA 7800 GTX ? ^^ במשחקים רואים את ההבדל ? ב GTX אפשר להגיע להגדרות יותר גבוהות? למה NVIDIA 7800 GT עולה בערך 2000 שקל ו NVIDIA 7800 GTX עולה בערך 4000 שקל ?? ה GTX לא פי 2 יותר טוב מ GT, נכון??

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by סקיווקר,

האם להוריד דרייבר חדש מאתר Nvidia או להסתפק בדיסק המצורף? (הכרטיס של גי'גה בייט אגב).

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by david2k,

שלום לכולם עם אפשר המלצות לקירורים בשביל GIGABYTE GTX570. כל קירור יתקבל בברכה רק שיהיה אותו בארץ ועם אפשר עד 400 שקל תקציב.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by tobul,

מה המצב יש לי 8800GT שכנראה הלך אני מחפש כרטיס חדש אני לא ממש גיימר אבל מידי פעם כשיוצא משחק שווה אני מוריד וגם אחים שלי משחקים קצת. בכל אופן - לא ממש משנה לי ATI או NVIDIA אתם המומחים המערכת שי היום הים Q6600 4 GM RAM לוח נראה לי gigabyte p35 יש לי ספק של 500 לא יודע אם ה מספיק. מה לדעתכם כדאי?תודה

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by butz10,

שלום לכולם השבוע חיברתי את מסך הlcd למחשב כמסך ראשי בחיבור hdmi מדובר בכרטיס גי פורס 840 של אסוס משום מה המסך פעם בכמה שניות הופך להיות שחור לשנייה ואז חוזר בחזרה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פתרון. הרזולוציה היא על פי מה שמומלץ והכבל תקין האם יש איזה שהיא הגדרה שהייתי אמור להגדיר?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by Pika007,

כמו בכותרת, איך ה X600pro? לאיזה כרטיס של Nvidia בערך הוא משתווה, ואיך הוא יהיה במשחקים? מדובר על גרסת ה 256 מגה ל PCI-e ולא, אני לא קונה את הכרטיס, אז אל תגידו "תוסיף עוד קצת כסף וקח את זה" כי זה כרטיס חלופי שאני מקבל. לא אחד שאני קונה או משהו. אין אפשרות לקבל משהו אחר, ולא כלום, אז בבקשה להתייחס לכרטיס הספציפי הזה.

• 10 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by Oren22a,

שלום יש לי כרטיס מסך Ati Sapphire 1950X pro לאחר לא קצת שעות משחק הגיע מצב שבו אחרי כמה דקות משחק המסך נכבה, ואז מופיע הודעה מעצבנת "No Signal" ורק לאחר כיבוי והדלקה המסך שוב מראה משהו ניסיתי להוריד רזולוציה, מה לא ניסיתי ואין....אחרי כמה זמן משחק (לא פרק זמן קבוע) שוב פעם זה קורה קרה לי בכל משחק שאני משחק עכשיו גם על רזולוציה 640X640 וזה קורה גם אם הכרטיס מרגיש חם ביד ומראה בערך 70 מעלות במחשב( שלפי החברה זה מצב תקין(?) ) או אם הכרטיס קר ממש. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וגם לא הלך. השאלה היא כזאת, בדוק שהכרטיס מסך שלי מת? או שיכול להיות שהבעיה דווקא נובעת מהמסך? המסך הוא דיי פשוט 19 אינץ של AOC זה קרה לעוד מישהו פה? ואם הוא פתר את זה, איך הוא עשה את זה?!?! תודה.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי את האפשרות לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, המפרט: E6750 Intel DP35DP Intel 2GB Ram Kingston 400W TRT HEC מארז ג'נרי הערה חשובה: החנות חייבת להיות TMS. אתר האינטרנט - www.tms.co.il עשיתי קצת שיעורי בית. ירדתי מהאפשרות של NVIDIA כי הם יקרים מאוד. ATI נותנים כרטיסי מסך חזקים באותה מידה במחיר הרבה יותר נמוך. אשמח אם תצדיקו אותי או תתקנו אותי. בכל מקרה, במקרה ואני צודק יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך של ATI: HD4890 ו- HD5770 עכשיו הHD4890 יותר יקר והבנתי שהוא חזק יותר בביצועים מהHD5770. השאלה שלי היא עד כמה יותר חזק. הHD5770 הוא חדש יותר והוא תומך בDX11 וכו' וכו'. השאלה שלי היא כמו שאמרתי: עד כמה הHD4890 יותר חזק? האם הוא חזק בהרבה מהHD5770 שדורש לק…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. צריך המלצה לכרטיסמסך בתוצרת AGP עד 1000 ש"ח. הכרטיס לא מיועד לעבור אוברקלוק ולא חשוב NVIDIA אן ATI ... תודה רבה לעוזרים ..

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  19. ברוכים הבאים לדיון הראשי על הדרייברים של כרטיסי ATi מבית AMD ושל GeForce מבית nVIDIA זהו המקום בוא נציג לכם באופן שוטף עידכונים אודות הדרייברים (מנהלי ההתקנים) של המאיצים הגרפיים מבית NVIDIA וAMD. כמה נקודות שחשוב לציין *זה המקום היחיד לדיונים בנושא הדרייברים. פוסט אחר שייפתח בנושא עתידו להנעל *אין לפרסם תוצאות או לשאול שאלות לגביי תוצאות של מבחני ביצועים כגון 3DMARK, בשביל דברים כאלה יש את הסטיקי של 3DMARK בפורום *פה זה לא פורום אוברקלוק וקירור ולכן אין פה מקום לשאלות לגביי OC בעזרת הדרייברים. ******************************************************************************* ATi CATALYST הגרסה הרשמית העדכנית ביותר: 8.12 כרטיסים נת…

• 317 תגובות
    • 39.6k צפיות
  20. Started by TheGame,

שלום לכם .... היום קניתי את ה8800GT החדש התקנתי אותו וזה.... עכשיו אני בודק ב3DMARK את הביצועים .... ומה אני מקבל 8117 !!!!! למה זה כזה נמוך ?????? אני מה זה מבואס ... אני כבר לאדע מה לעשות...

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  21. ב LIONETWORK הם כותבים לשנות בקובץ steamemu.ini את השורות: SteamOnline=0 SteamUser=*** SteamPassword=*** אין לי בקובץ הזה את השורות האלו. יש פתרון? צירפתי את הקובץ כדי שתראו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. הרצה באמצעות tridef מהו הכרטיס המינמלי לזה שיתן תוצאות טובות במשחקים חדשים. כרטיס נוכחי 4850 HD מעבד AMD Athlon Dual 3800 (לא חדש) ספק פשוט 520w תקציב 400-500 תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by iveco,

יש לי כרגע 31 טאבים פתוחים ב FF ובמקרה שמתי לב שמתוך ה 1GB שלי תפוס 630 מגה הטאבים אוכלים את הזיכרון של ה GPU כל כך הרבה ? בחיים לא האמנתי שאינטרנט יכול לקחת כל כך הרבה מהזיכרון של הכרטיס מסך . מה קורה אם הכרטיס מסך מנצל את כל הזיכרון ואני מעמיס עוד ? המחשב יכול להיתקע לעשות RESET לעצמו ?

24. Started by BedBoy,

האם הטכלנולוגייה תחול אם אני אחבר 2 כרטיסי מסך של ATI? (בpci-E כמובן) נראה לי הגיוני שכן, אבל אולי זה מוגבל רק לשבב מיוחד בכרטיסים של Nvidia?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by giladbigel,

שלום יש לי כמה שאלות: 1) מה עדיף למשחקים CRT \ LCD ? ולמה?(בהנחה שאני קונה 12MS) 2) מה הקונטרס של CRT האם הוא גבוהה או נמוך יותר מ1:600??? 3)משיהו מכיר את המסך של סמסונג N710 ? (הציעו לי אותו בחנות 1900 שקל) 4)הכי חשוב: האם מסך CRT גורם למשקפיים ? יש בו יותר קרינה? או שזה רק שמועות ? (בבקשה רק מי שבאמת יודע יגיד כי פשוט יש המון שמועות על זה ) בבקשה תתנו הוכחות קטעי מידע וכדומה 5)יש לי עכשיו LCD חדש של יונדאי Q17 ואני כנראה אחזיר אותו כי הוא נמרח קצת בסרטים אבל הוא נראה לי די גדול (יחסית ל-17)בגלל זה אני מתלבט הגודל שלו זה רוחב:34 סנטימטר גובה:28 (זה אך ורק המרקע לא כולל המסגרת) זה נחשב גדול? אני רוצה לקחת במקומו או CRT או את הסמסונג תודה רבה

• 7 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.