כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, בעקבות הפוסט הנ"ל: https://hwzone.co.il/community/topic/601074-חיבור-3-מסכים-למחשב-אחד/ מחפש המלצה לכרטיס מסך זול (גם יד שניה אופציה טובה בשבילי אם למישהו יש) שהדבר היחיד שחשוב לי בו ש3 מסכים יוכלו להתחבר אליו בצורה שמודגמת בקישור המצורף. מעדיף לקנות בארץ אבל אם הבדלי המחירים משמעותיים, אזמין מחו"ל. ד"א האם כל כרטיס עם 3 יציאות יעשה את העבודה עבורי או שצריך שהכרטיס יתמוך באופציה המדוברת? תודה רבה!!! עריכה: דגם הלוח אם שיש לי מופיע בפוסט המצורף. שלושת המסכים לא 4ק, אין לי שום כוונה לגיימינג ומכוון לרזולוציה מקסימלית. אם יש עוד משהו שאני צריך לציין תגידו לי. עריכה2: …
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המפרט שלי עכשיו הוא: intel i5 3570 DDR3 1600 8GB Gigabyte Z77-D3H intel 120GB SSD כרטיס המסך שלי כרגע הוא X1950PRO כמו שאתם יכולים לראות הכרטיס מסך מאוד ישן יחסית למפרט ואני רוצה להחליף אותו המטרה העיקרית של מערכת המחשב היא להפעיל את Microsoft Flight Simulator X על גבי שלושה מסי "DELL 23 לרוחב (בEYEFINITY). בנוסף אני רוצה לחבר מסך נוסף של 19" שיראה תצוגה אחרת מתוך הסימולטור (שעונים, בנפרד מהפריסה של שלושת המסכים), התצוגה במסך זה לא תדרוש עיבוד גראפי חזק. האם רצוי לקנות כרטיס מסך שתומך ב3 מסכים (6850?) ובנוסף לחבר את הX1950 ללוח ואליו לחבר את המסך הרביעי? או שעדיף לקנות כרטיס מסך אחד שיתמוך בחיבור של 4 מסכים? בעיקרון סדר גודל התקציב הוא 600-800 ש"ח (הבנתי שפה מקבלים הכי הר…
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא : CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Motherboard : Gigabyte H61M-S1 8GB RAM DDR3 גנרי. ספק 500W גנרי. מסך דיי ישן של LG. מארז גנרי : המרחק בין הכלובים לקצה של המארז הוא 20 ס"מ, ככה שכרטיס כמו GTX970 לא ייכנס לצערי... כיוון שקרוב משפחה ייבקר באמריקה בזמן הקרוב, אוכל לשלוח כרטיס מסך לאנשהו באמריקה והוא יאסוף אותו, ככה שזה ייצא יותר זול(?) בכל מקרה, התקציב הוא בערך 1000 ש"ח - אני לא מצפה להריץ משחקים כבדים על אולטרה ודברים כאלה, רק שיהיה מספיק למשחקים חדשים שייצאו גם באיכות טובה. אם צריך לשדרג ספק ו/או מסך אז אשמח להצעות גם כן. תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 700 ש"ח, שיחליף את ה-8800GT שלי שנשרף בטרם עת. הכרטיס יורכב על לוח אם P35 עם מעבד Q6600@3.0GHZ. מדובק על כרטיס למטרת משחקים כבדים, לרזולוציה של 1920X1080, לכן רצוי שיהיה לו 1GB זיכרון. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס מסך ממש אבל ממש שקט שנותן את היחס עלות\תועלת הכי טוב שיש כיום בשוק תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר אחד שמופיע באתר http://www.skypc.co.il זה בכלל יהיה פנטסטי תודה
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חזק בין 4-8GB (נוטה יותר ל-8GB) לבנתיים ההתלבטות בין 390 ל- 390X , כרטיס 780/980+ nvidia נראה לי יקר מידי (יש עוד חזקים בסגנון העיקר שיהיה 4-8GB) - קישור שמצאתי שמראה "דירוג" של הכרטיסים (חפרתי שם בפורום ובגוגל שם בנוסף אבל עדיין הלכתי קצת לאיבוד). הכרטיס מיועד כרגע למשחקים כבדים כמו GTA V,Call of החדש ועוד...שיחזיק לכמה שנים 3-6 גם למשחקים עתידים (אחריות 3 שנים לפחות). המטרה כרטיס חזק,שקט כמה שאפשר עם קירור טוב ויעיל (לא רפרנס כמו ב-280 של AMD ה"ישן" יחסית) לבנתיים המידות של כל הכרטיסים נראים לי מתאימים למארז (אין סיבה להוריד את הארגז פנימי של ה-SSD כדי להרחיב מקום לכרטיס). התקציב שלי עד 2500 שקל +/- (כמובן אם יש יותר טוב בפחות כסף... ) המ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים וקונה חלקים למחשב חדש. שמתי לב שטווח המחירים לכרטיסי 5850 נע בין 300 ל 400 דולר. אשמח להמלצה על דגם ויצרן. במחשב יהיה מעבד 930 וספק 750.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
היי חברה הגיע הזמן בעיקרון אחרי כל הזמן שאני משתמש בX300 המובנה שלי (הכרטיס הישן איננו בגלל כל מני סיבות) אני רוצה המלצה לכרטיס ATI (הלוח אם שלי תומך בכמה דברים נחמדים אם אני משתמש בATI) בסביבות 600~700 ש"ח (פחות תמיד אפשר יותר לא רצוי) אני לא שחקן (למרות שתמיכה נורמלית תמיד טובה) מה שחשוב לי שהכרטיס יתמוך בעיבוד וידאו כלומר שיוריד עומס מהמעבד ויטפל בו בעצמו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני לא מאוד מעודכן בכרטיסים המשתלמים היום. אלה 2 כרטיסים שניראים לי כאופציה כרגע. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=871 יש עדיפות לאחד מהם בהשוואה לעלות?(ההבדל הוא בכמות הזיכרון) לא מכיר את החברה הזאת , היא חברה אמינה (connect3d)? אשמח לקבל הצעות נוספות בטווח המחירים הזה (אם אפשר מ skypc או foxpc)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בחנות מאיזור המרכז, ובמלאי מכיוון שאני צריך את זה למחר. מסך 22. מעבד E7300 זיכרון 4GB ספק Topower 500 תודה מראש, ומצטער אם עברתי על החוקים.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
זה המחשב שלי: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+ Asus M2NPV-VM nVIDIA GeForce 6150, AMD Hammer 667 OCZ Gold שתיים של 1ג מחפש כרטיס בסביבות 300, לא גיימר אבל לא עולים לי ה-call for duty החדש לדוגמא. אני מקווה שהנתונים מספקים ותודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 64 +2800 Kingston 512 DDR Motherboard Epox 8KDA3J ATI Radeon 9800 Pro (שדי נהרס לי, אני רוצה להחליף אותו במשהו שיהיה יותר טוב) התקציב הוא 500 ש"ח ואני לא מחפש משהו מקצועי אני לא גיימר רציני.. רק שיפעיל נגיד משחקים כמו BF2 חלק על בינוני+ ב-1024 נגיד.. חשבתי על ה-7300GT (DDR2) .. כדאי?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך. יש לי מחשב P4 1800 זכרון 256 כרגע רץ עם GFORCE 2 440 אם אנלא טועה חשבתי על Raedon 9250X כדאי לי ללכת עליו או שאתם ממליצים לי על משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
נדרש: יחס עלות תועלות כמה שיותר גבוה שתי יציאות DVI (או אפשרות לחבר שני מסכים בDVI) יכול להפעיל משחקים ברמה סבירה רצוי: כמה שיותר שקט במנוחה (ובמאמץ) מצוי במלאי של אייבורי או KSP ממשק PCI-E כמובן להזכירכם תקציב 300-500 (סטודנט )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש להחליף את 9800GT 512MB בעקבות קריסתו הציעו לי כרטיס GT520 של ג'יפורס במחיר 220שקל. לפי בדיקה שלי הכרטיס הזה הוא לא מספיק חזק כדי להתמודד עם משחקים, האם זה נכון? אני משתחמש במחשב בעיקר למשחקים והייתי רוצה שהכרטיס יוכל להריץ משחקים עדכנים אם כי לא חייב מקסימום. יש הצעות לכרטיסים אחרים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-G31M-S2L עם מעבד DUEL CORE E7300 @ 2.66GHz זיכרון 4GB DDR2 וספק כוח 500W תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב HTPC לסלון ללא כרטיס מסך (כרטיס מובנה על הלוח בלבד) ואני מחפש עכשיו לקנות לו כרטיס מסך. השימוש העיקרי של המחשב הוא סרטים אבל אני רוצה גם להריץ משחקים ב 1920:1080 כמה שיותר טוב בתקציב שלי. אשמח לקבל הצעות בתקציב של פלוס מינוס 1000 כאשר המגבלה העיקרית שלי היא המארז HTPC עם ספק 380w, שממה שהבנתי מגביל את הצריכת חשמל\חום\גודל של הכרטיסים שמתאימים לו... יש מפרט מלא ומפורט בפרופיל שלי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 800 שקל תודה
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הנ"ל ואני רוצה להחליף כרטיס מסך לטובת משחקים מידי פעם; כגון: the last of us, resident evil 4, horizon forbidden west... תקציב עד 270-300$ (1000-1100ש"ח) * המלצות מ-יד 2 יתקבלו בברכה. מפרט נוכחי: כרטיס מסך: gtx 960 gainward http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=961&lang=en מארז: dell vostro 3670 https://www.dell.com/il/en/business/p/vostro-3670-desktop/pd מעבד: i5-8400 RAM של 16GB ספק כוח: COUGAR A760 https://www.neweggbusiness.com/product/product.aspx?item=9b-17-553-010 מסך: https://www.usa.philips.com/c-p/276E8VJSB_27/4k-ultra-hd-lcd-monitor ** בגלל שהמארז קטן אז הכרטי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
הלך לי ה8800GTS ואני מחפש לו יורש, אני רוצה שיהיה טוב ממנו\ישתווה אליו, הספק כוח שלי זה tr2-550 atx12v 2.0 כמוכן, יש המלצה לחנות מחשבים טובה שאפשר להזמין כרטיס?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום חברים. הכרטיס מסך שלי (radeon 6870) הלך לעולמו ואני מחפש לקנות אחד חדש. איזה כרטיס לדעתכם יתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב של עד אלף ש"ח? העדפה לnvidia.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי המפרט שלי הוא: E8400 EP45 DS3L 4GB RAM RADEON X1800XT 512MB Enermax Noisetaker 535W מסך 22" של אסוס, אני חושב שהדגם הוא VW222U. אני חושב שהכרטיס מסך כבר לא סוחב מספיק במשחקים החדשים, אז כמה שאלות: 1) יש טעם לשדרג עכשיו את הכרטיס בתקופה הזו? או שעומדים לצאת כרטיסים חדשים בקרוב? 2) יש תיכנונים לירידות מחירים כלשהן שכדאי לחכות להן? 3) שוב, השדרוג הוא למשחקים אז - קנייה של כרטיס מסך חדש תתן בוסט במשחקים? או שהמעבד גם נחשב "חלש" היום? התקציב לא כ"כ מוגדר, זרקתי 800 ש"ח כי ראיתי את כל סוגי ה- HD4XXX בטווח מחירים הזה, אני אשמח לקבל המלצות, ואם יש כרטיסים מומלצים במחירים גבוהים יותר (אבל ההשקעה שווה) אפשרי להעלות את התקציב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן, בגלל שהאקסבוקס,קיבל rrod,אני נאלץ לעבור למשחקים במחשב,כרגע אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ את mass effect 2 כדי שאוכל לשחק כמו בן אדם ולא שכל שניה המחשב יתקע, המפרט שלי הוא: Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz 4GB NVIDIA GeForce 8400 GS 256mb התקציב שלי הוא עד 800-900 שקל,איזה כרטיס מסך נורמלי אפשר לקנות בטווח המחירים האלו? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב. הייתי מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך חדש למחשב שלי (מפרט מלא בצד). אני משחק בעיקר ARMA-2 אבל שיהיה טוב גם למשחקים כבדים אחרים. חשבתי על הHD4870 או ה5770. שניהם בערך באותו מחיר. אני לא בטוח אם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד או לא, והאם הספק כוח מספיק. בנוסף יש לי מסך 22 אינץ בעל רזולוציה טבעית של 1680X1050 כאשר אולי אחליפו בעתיד למסך 24 אינץ. אז צריך לקחת כל זאת בחשבון. נב: אם יש עוד פרטים שלא צרפתי אז אנא ציינו זאת לפני. ננב: אני מעדיף לקנות בזיגזג (קרוב לי לבית יחסית ורכשתי אצלהם בעבר). או חנות אמינה אחרת באזור המרכז.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-