כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה די מעצבנת עם הפיצר של power saving בוינדוס כל פעם שהמחשב מעביר את המסך למצב של חיסכון בחשמל המסך נכבה ונדלקת נורה כתומה (עד פה הכל טוב) הבעיה היא שאחרי 2 שניות הוא נדלק שוב ומראה תצוגה שחורה עם הכיתוב DVI באמצע (מה שמראה שהוא מנסה להציג את ה-DVI) ושוב נכבה יש משהו לעשות שזה יהיה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני קונה מחשב טוב ואני רוצה מסך LCD טוב למישחקים ב 1600 שקל....לא יותר..!! תודה!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
OK אז ככה: חיפשתי באינטרנט כדי לוודא מה באמת קורה עם הX800 GTO2 @ AGP (לא PCI-E) ומצאתי פורום דיי מפורסם (Hard|OCP) ושם חלק מהחברה הזמינו את הכרטיס הזה של Sapphire (הכרטיס בשם GTO 2 שמשתמש בליבת הR480 ושנפתח מ12 ל16 צינורות ומגיע לביצועים של XTPE הוא בלעדי ל sapphire). בקיצור הם הזמינו אותו מחנות שאישרה להם שמדובר באותו הכרטיס בAGP(GTO2) ושהוא אכן נפתח. לאחר זמן מה, החברה שמספקת את הכרטיסים התקשרה שוב עם Sapphire כדאי לוודא ואז Sapphire סיפרו להם שמדובר בטעות, וזה בעצם GTO רגיל ולא קיים GTO2 @ AGP. החברה ביטלה את ההזמנות ונתנה החזר מלא (ומשלוח חינם לחלק מהאנשים שם שכבר שילמו -חברות ישראליות תלמדו). אז זהו זה רשמי -אין- כרטיס כזה בתצורת AGP בשם GTO2 שנפתח ויכול להגיע לביצ…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי RADON 9600XT 256 MB ATI והוא היה ממש מעולה... אני מחפש משהטו שיהיה מקביל אליו או טיפה יותר טוב ממנו אבל שיתאים לי ללוח אם של ASUS P5LD2 DELUXE, Dual Core, 945P, SATA2 כי אמרו לי שהכרטיס שלי לא יתאים ללוח.... תודה
-
- 15 תגובות
- 984 צפיות
-
-
איזה מסך יותר מולמץ? LG L1750SQ יש 8MS בזמן תגובה אבל אין חיבור DVI בLG L1730B יש 12MS ויש חיבור DVI. על מה כדאי ללכת?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
סימנתי את האופציה "Force TV detection" ומאז היא נשארה מסומנת ואין לי מושג איך לבטל את הדבר הזה. אמנם בזמנו זה עזר, אבל עכשיו זה סתם מציק.... התפריט עצמו זה של nVidia... אז כל שיש לו כרטיס של נווידיה יכול לסמן את האופציה הזאת ולראות איך לבטל (החלטה שלכם)... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג כבל DVI 3 מטר עדיף שחור חובה בארץ?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 500 - 400 ש"ח. על הכרטיס להיות בחיבור AGP, לתמוך ב TV out וביציאת DVI . השימוש העיקרי הוא למשחקים. בחיפוש שלי עד כה, אני נוטה לבחור בכרטיס הבא: http://www.aluf.co.il/view_prod_en.aspx?Prod_ID=2137428553 למישהו יש רעיון אחר או הערות לגבי הכרטיס הנ"ל? אגב, אין כוונה להתעסק עם הכרטיס ב OC או פתיחת צינורות עיבוד כרגע, לכן אופציות אילו אינן רלוונטיות. תודה רבה לכולם.
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה ורציתי את עזרתכם. אני מתלבט בין 2 מסי LCD 17" 1. SAMSUNG 730B 2. VIEWSONIC VG712 שניהם עולים אותו הדבר בערך 1650 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD מסויים ובזמן משחקים יורדות לי מלא דמעות והעניים הופכות אדומות לגמרי. גם אחרי זה העניים דומעות לי. האם זה קשור לזמן רענון? האם להחליף לCRT? האם לעלות את זמן הרענון ל75 מ60? כי ניסיתי וזה לא כלכך שינה... למישהו יש פתרון? האם לקנות CRT שמסוגל לעבוד ב100 זמן רענון?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היום הסתכלתי מקרוב על המסך ואז ראיתי מן קו דק שחוצה אותו ובדקתי שזה לא הרקע אלא המסך עצמו מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שבחתימה מKSP , הכרטיס שבחרתי הוא Powercolor X800GT 256MB . הוא עולה 1,090 ש"ח. הבנתי שהוא אחלה לOC ( בגלל הקירור המעולה של P.C ) ואני יכול להגיע איתו ל4,900 נקודות ב3Dmark אחרי OC . היום שוטטתי לי בKSP וראיתי Sapphire X800GTO 256MB ב1,190 ש"ח בלבד! מחיר של GT בחנויות אחרות . שימו לב זה GTO! לפי מה שהבנתי זה הGTO הסטאנדרטי ( כי לא כתוב Ultimate , או השני ) שווה לי להוסיף את ה100 ש"ח? הוא יותר חזק מהGT , זה ברור , השאלה היא כמה אני יוכל להגיע איתו אחרי OC , כי זה כרטיס של ספייר , עם קירור פחות טוב משל P.C . תודה!
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה לעומת ה9550 שלי? לאיזה כרטיס של הדור החדש הוא משתווה? הוא שווה קנייה ב400 שקל ללא אחריות וחדש?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מחפש את הדרייבר הכי חדש של NVIDIA למעבדים כפולי ליבה שמעתי שהוא מוסיף עוד 30% לכרטיס בערך
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קרה משהו מוזר למחשב שלי ואני לא יודע מה הבעיה. המפרט שלי הוא: מעבד AMD 1.7 זיכרון 512 לוח אם ASUS A7V333 וכרטיס מסך ATI RADEON 8500LE עם הדרייבר הכי מעודכן. בעבר שיחקתי במלא משחקים כמו GTA 3 וגם ב-VICE CITY ואפילו ב-FAR CRY ברזולוציה של 800X600 ועכשיו כל משחק שאני מנסה להריץ,אפילו ממש ישן תוקע לי את המחשב. לדוגמה היום ניסיתי להריץ את דיוק ניוקם מנהטן פרוג'קט על רזולוציה של 640X480 ב-16BIT ולא 32BIT וגם הוא תוקע לי את המחשב,ועוד עשיתי את זה בזמן שאני לא מחובר לאינטרנט וסגרתי את כל התוכנות שפועלות ברקע כמו אנטי וירוס,פיירוול וכדומה. מישהו יכול אולי לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה? תודה וחג שמח לכולם...
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קיבלתי עם הכרטיס מסך איזה משהו תוכלו לראות אותו בתמונה השאלה מה זה בכלל ומה עושים איתו הוא לא היה מחובר לכרטיס הביאו לי אותו בתוך שקית כזאת הכרטיס המדובר הוא ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? GIGABYTE תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם מסך LCD AOC LM728 עם זמן תגובה של 8 MS.. עכשיו יש לי בעייה כאשר אני מנסה לראות סרטים במסך מלא התמונה נראית מפוקסלת לחלוטין! (זוהי לא תופעת גוסטינג) ממש כמו שתיקחו סרט עם ביטרייט נמוך ותגדילו אותו למסך מלא ותיראו את הריבועים המפוקסלים בדיוק אותה תופעה רק עם סרטים באיכות טובה.. אני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך מישהו יודע מה הבעייה? תודה מראש~!
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הgf4mx העלוב שלי גוסס בייסורים קשים (רותח במאמץ - במיוחד Guild Wars - ומפוחם בקצוות :-X ) אני מחפש מחליף כמה שיותר זול הדרישות: - AGP (לוח אם עם סלוט AGPx4) - תמיכת חומרה בDX9 - עמיד בפני Guild Wars - תמיכה בpixel shader 1.1 לפחות (B&W2) - אם אפשר.. שיריץ FEAR (מצידי ב 200x320 ו256 צבעים - העיקר שירוץ ולא יסרב לעלות בגלל חוסר תמיכה במשהו) יש בksp כרטיס fx5500 ב295 ש"ח (אם אני לא טועה הוא עומד בדרישות הנ"ל...) - יש משהו עדיף באותה סביבת מחיר?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה כרטיס מסך בסביבות 1500 שקל, AGP חשבתי ללכת על asus 6600gt ויש לי כמה שאלות. 1. האם באמת שווה להשקיע ולקנות 6800 באלפיים שקל? 2. למה לידטק ו-gainward עולים חצי אלף פחות מאסוס? יש לי פנטיום 4 3GHZ שהואץ ל3.6
-
- 62 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להביא לי עידכון לכרטיס מסך הזה GeForce FX 5900XT
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
עם יציאה למסך דק אם צריך בישביל המסך.. תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
1. יש מסך יותר טוב מה LCD LG17" 1750HQ במחיר 1600ש"ח? לפי מה שבדקתי במחירים עד 1800ש"ח והנתונים "על הנייר" הוא נראה הכי אטרקטיבי מה אתם אומרים? 2. אני צריך למחשב השני בבית מסך CRT 17" חשבתי ללכת על משהו זול עם מסך שטוח שיעשה את העבודה חשבתי לכיוון Viewsonic E70F+SB Flat Monitor שעולה 660ש"ח http://www.logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=660.00;7236 יש עליו איזה ביקורות\המלצות? יש משהו יותר טוב בטווח מחירים של עד 680ש"ח בערך? נ.ב. בדקתי את הת'רד שפתחו על מסכי LCD מומלצים והוא לא ממש מעודכן לכן אני שואל את זה פה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את המסך הזה ?SAMSUNG? - ?TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT? ,ואני מעוניין לדעת איך הוא. תודה.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
(אל תגידו לי שנווידיה או ATI הם מיצרות את השבבים כי את זה אני יודע) כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-