עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dvd21,

שלום אני מחפש את הדרייבר הכי חדש שלהם ואם אפשר הוראות להתקנה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by Oranili,

משתגע ולא מוצא ! בNVIDIA אין .. תודה לעוזרים |כן|

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by dodoboy,

מחפש דרייבר לגיפורס fx5200128 ............. האם בכל הדיסקים שמקבלים עם הכרטיס מסך של חברות שונות זה אותו דרייבר........?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by Master_KisH,

שלום לכולם... עשיתי פורמט לא מזמן ומה לעשות אין לי את הדיסק של הכרטיס מסך המחשב רץ על win 98 SE ובכרטיס מסך כתוב Standard PCI Graphics Adapter אני רואה רק 16 צבעים מישהו יכול לעזור לי זה מאוד דחוף תודה מראש

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  5. מחפש דרייבר לכרטיס מסך cirrus logic 5446 וניסתי כבר בdriver guide ולא הצלחתי סתם בילבלו את המוח האתר הזה....

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  6. משום מה הדרייבר שמצאתי לא מתאים למרות שהוא אמור להתאים. אולי אני טועה מצטער על האינפו הלא רלוונטי הכרטיס עצמאי.לא מובנה בלוח --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 2…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. חיפשתי באתר והורדתי כנראה את הדרייבר הלא נכון ולכן הצג נכבה ברגע שהוא מגיע לווינדווס ואז לעדות lkgk לשיחזור.גם בגוגל חיפשתי.אולי יש סידרה6200 חדשה וזה מה שהוריד לי ולכן יש בעיה? . מישהו יכל להביא לי לינק בטוח אודה לו מאד, במקום בו מונח המחשב אין עמדת אינטרנט ולכן לא אוכל לעשות חיפוש אוטומטית.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by barnes,

קניתי כרטיס מסך חדש... albatron 6800 http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=102 ואני מחפש לו דרייבר שיוציא ממנו את הביצועים המירביים. על איזה דרייבר אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  9. אני מחפש דרייבר עדכני לכרטיס מסך מדגם radeon igp 340 למערכת הפעלה xp . בבקשה להביא לי קידור לדף ההורדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. המחשב הוא ibm thinkpad 570 (ישן) אני לא מצליח למצוא לו דרייברים! כל מי שעזור יבורך

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by dannielr,

שלום לכולם, אני מנסה למצוא דרייבר למסך MAG s776 ואני לא כ"כ מצליח עד כה... ניסיתי באתר של MAG, אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש. תודה מראש, דניאל

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  12. Started by Dante_9,

אמצע השבוע אני יקבל את המחשב החדש. מה הדרייברים המומלצים ל- Leadtek - Geforce 6600GT + Gigabyte GA-K8NS Pro? ועוד שאלה על הדרך: האם הכרטיס מסך הזה תומך בנושא הזה של לראות גם את ה- TV OUT וגם את המסך מחשב בו זמנית?

• 10 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by solo53,

מחפש דריבר ל RIVA TNT2 באתר של NVIDIA כל מה שמצאתי לא מתאים כך לפחות ה WINDOWS טוען גם הדיסק המקורי לא מאפשר להתקין ממנו באותה טענה אני יודע שזה כרטיס ישן [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by factor,

מי יכול לעזור :s05:

15. Started by Real_Me,

אם זה מתאים יותר לפורום אחר אבקש שיעבירו. ולעניין : יש לי כרטיס מסך RADEON 8500LE של הרקולס שעבד עם דרייבר בלתי רשמי של אומגה כיוון שהתברר שהוא המוצלח ביותר מכל האפשרויות. בינתיים ניסיתי להריץ אתו NEED4SPEED והתגלו בעיות. מצאתי דרייבר מעודכן יותר וניסיתי להוריד. התקנתי את הגירסה ששמה wxp-omegaplutonium_x1102_rr2.exe ועדיין יש באגים קטנים. ישנה גירסה יותר מעודכנת בשם wxp-omegaplutonium_xk1107_rr3.rar שמשום מה התחילה לרדת והפסיקה באמצע. מאז אני חורש את הרשת בחיפוש אחריה, ללא הועיל. להיכן שהיא שאמורה להיות http://www.omegacorner.com/ati.htm לא ניתן להיכנס. אם מישהו יוכל לאתר מקום אחר להורדה אהיה אסיר תודה.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  16. שלום למומחים... אני מחפש דרייבר לכרטיס טלוויזיה מבוסס על bt878 לווינדוס אקס-פי 64X אם למישהו זה יעזור החברה של הכרטיס עצמו היא CHRONOS http://www.chronos.com.tw תודה רבה מראש...

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  17. שלום לכולם, דבר ראשון, התלבטתי היכן לפרסם את הודעה זאת, בפורום תצוגה וגראפיקה או בפורום תוכנה. נראה לי שיותר מתאים פה, אך תמיד אפשר להעביר את האשכול . ולנושא, אני מחפש דרייברים, כמו סדרת ה OMEGA לראדונים, רק לסדרת ה GF4. הדרייברים של Nvidia עושים לי בעיות עם ה AA במשחקים מסויימים וכבר ממש נמאס לי מזה!!! - את הפתרון לבעיית ה AA מצאתי ע"י מעבר לדרייברים בגרסא 52, אך חשבתי אולי אשפר לסחוט עוד מהכרטיס הזה (שגם ככה סחוט לחלוטין עכשיו), ע"י דרייבירים שעברו מודים מסויימים. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  18. שלום, יש לי כרטיס טלויזיה FASTCOM TV PAL-BG קיבלתי איתו דיסק דרייברים לווינדוס95ו98 אני לא מצליח למצוא דרייברים לאקספי.. אודה למי שימצא לי דרייברים ותוכנה לכרטיס.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי כרטיס טלויזה fastcom TV PAL-BG ואני מחפש דרייברים ל XP חיפשתי בפורום ומצאתי את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=66670.0 אבל צריך לשלם לאתר כדי להוריד ממנו (הרשמה רגילה לא עובדת) ואתר החברה כבר לא מופיע מסיבה כלשהי מישהו יכול לתת לי קישור לאתר אחר והוראות לכרטיס עצמו בכלל יהיה טוב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  20. ויש לי win 98 ויש לו 2 MB זיכרון

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  21. מחפש דרייוורים ותוכנות עבור כרטיס TV מסוג: FLYTV PRIME30 LR138 תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  22. היי, יש לי ויסטה 64, ולפי מה שהבנתי אנוידיה עדיין לא ממש טרחו להוציא דרייור לVIVO שלהם לויסטה בכלל, אולי יש דרייור צד שלישי שעושה את העבודה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. היי! במחשב הנייד שלי מותקן הכרטיס הבא: 8400M GS של אנוידיה. אני מנסה למצוא לו דרייורים, אבל למרבית הפלא באתר של אנוידיה אין - לא שאני מצאתי, ובאתר של היצרן הם פשוט לא מעודכנים. מישהוא מכיר אתר שמרכז דרייורים כאלו או מקום בו אוכל להוריד דרייורים עדכניים?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  24. אני נכנס לחדר שכור בקיבוץ אילות (2 דקות מאילת) עוד כמה ימים. שכר הדירה שלי כולל גם חיבור לכבלים של הקיבוץ, כלומר בסביבות 15 ערוצים. אין לי טלוויזיה, ולפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות זולה וטובה לנצל את המחשב שלי לזה. אין ולא יהיה ממיר דיגיטלי ככה ש VIVO לא אפשרות, וגם לא ממש בא לי להחליף את ה R9600P שלי עדיין. קיצר, יש המלצות? אני מחפש משהו נוח, זול, אבל עם איכות תמונה שלא תגרום לי להחזיר אותו. אם אין דבר כזה, המלצה על טלוויזיה טובה וזולה לא תזיק. אני חי על משכורת של תחנת דלק (לא יודע עדיין כמה זה, אני עובד רק חודש וחצי ושל אוגוסט עוד לא קיבלתי) ועוד אלף מההורים ככה שאני ממש לא עשיר גדול. 500 ש"ח עוד נשמע לי בסדר אבל אם זה ממש כדאי אפשר קצת יותר. תודה מראש. א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הכותברת מסבירה הכל אני פעמיים כבר לחצי על משהו במקלדת ובטעות הכנסתי את המסך שלי ל SUSPEND וני מדגיש SUSPEND ולא את כל המחשב ל STANDBY. אני מחפש תוכנה שאני יכול להפעיל או אולי איזשהו מקש קיצור שיכבה את המוניטור עד שאני ילחץ על המקלדת או עכבר כי אני משאיר את המחשב תמיד עובד אבל המונטור לא ויוצא מצב שאני יותר מדי פעמים ביום נידש אליו ומכבה ומדליק ע"י לחיצת כפתור שזה מקצר את חייו בטוח. נסיתי את TRAY COMMANDER אבל משומה הפקודה SHUT MONITOR OFF לא עובדת על המוניטור שלי, אולי בגלל שהוא מחובר דרך כניסת DVI (אם לא אמרתי יש לי LCD 19). תודה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.