כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
בקשה בכורתרת או אם אין השוואה אז ביקורת רק על X1650XT תודה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ביקורת על הכרטיס הזה או משהו שיש לו את הכרטיס מסך הזה ויכול לתת לי כמה טיפים עליו ובכלל כל פרט שיודעים עליו תכתבו. מדובר בכרטיס מסך מסוג:GIGACUBE Radeon9600 Pro 128MB DDR Game Buster מי שיש לו תמונות רצוי מעוד לשלוח לי לאימייל ktm25030@walla.co.il בתודה :ufo
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום ביקורת על כרטיסי pci express עם מישהו יודע דברו
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1775 אני מחפש ביקורת בונה מאתר עולמי\ישראלי על המוצר הזה בדיוק. תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע איפה למצוא בנצ'מארק של משחקים של הכרטיס הנ"ל בגרסת ה768MB (הכוונה לFPS וביצועים במשחק). אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי לינק לאתר עם מידע אמין מקיף על התוצאות של הכרטיס במגוון משחקים. בתודה אורי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותברת אומרת את הכל, מצטער אבל לא מצאתי ב TOMS HARDWEAR או בחיפוש בפורומים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חיפשתי בכל רחבי האינטרנט, מנועי חיפוש ומה לא! פשוט לא מצאתי... רק 1950XTX. ושאלה חשובה נוספת, היא שראיתי כאן בנצ'מארקים של X1950PRO: http://www.trustedreviews.com/graphics/review/2006/10/19/Sapphire-X1950-Pro/p3 ואני לא מבין מה זה CrossFire שמכפיל את הביצועים?!!
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי? עשיתי חיפוש, וגם ב TOM'S אין XT
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא שומרי מסך ל2 מסכים המחוברים לכרטיס גרפי אחד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברים וחג סוף העולם שמח לכולם . ברשותי מסך מחשב LG 2363D התומך בתלת-מימד של נוידיה . הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא קיט של משקפיים ומשדר בארץ . ישנה רק את הגרסה 2 שהיא מאוד יקרה . האם מישהו מכיר את המוצר בלינק ומה איכותו מבחינת תלת-מימד ? : http://www.ebay.com/itm/Brand-New-3D-Active-glasses-for-PC-laptop-compatible-with-Nvidia-3D-vision-Kit-/260978843889?pt=US_Video_Glasses&hash=item3cc38d20f1
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
משהו יודע לאיזה חנות עוד נשאר כאלו ? ומשהו מכיר אתרים טובים לקנית בארה"ב ? (חוץ מ-newegg )
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מי ראה ? מי שמע ? הכרטיס יצא כבר לפני כמה חודשים. :s05:
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
החברה היא אלבטרון דגם TI4600V VIVO אבל אני מניח שאפשר ביוס של חברות אחרות העיקר שיהיה אותה מהירות 300\650 והעיקר שיהיה משהו! חח תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מתכוון להשקיע כמה מאת שקלים בודדים בנושא, כדי שאוכל לקלוט טלויזיה במחשב, ואוכל לחבר את הווידאו הישן נושן שלי. כדי להעביר את סרטי החתונה של ההורים רוב תודות למאירי הפנים
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני מחפש בנרות כבר שבועיים ראדון 8500 (בייחוד גם אחרי הסקירה באתר) כדי לפחות לקבל מינימום מהמכונה החזקה שלי :'( אבל משום מה בכל המקומות שהייתי גם ברשת וגם בחנויות המחשב המחירים לראדון הם מטורפים! 1500 ש"ח ל 8500 בזמןם שהTI 200 של חברות אחרות עןלה 990 ש"ח!!!(אפילו מצאתי טיטניום 200 128 MG של CHAINTECH ב-820 ש"ח) בקיצור פער המחירים הוא גדול הרבה יותר ממה ששיערתי ומגיע כמעט לחצי - מצחיק שאני קורא ת'רדים של חברה פה שאומרים שהם מצאו כרטיסי ATI RADEON בהבדלים של 1000 (!?) ש"ח ויוצר מה GEFORCE ספרו לי על מקום כזה ואני רץ אליו מחר יחף. עפ"י הסקירה שהייתה כאן הראדון 8500 עדיף על כל GF3 בכל מובן הן מבחינת הביצועים והן מבחינת איכויות התמונה אבל כאמור הפער הוא יותר מחצי ב…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס של חברת Conexant Model: Fusion 878A זה הדגם 25878-13 E57957.1 0032 KOREA ^^^^ זה מה שרשום על השבב TPI8PSB12P זה מה שרשום על האנטרנה Windows XP\2000 תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה חושבים אנשים שעבדו עם המסך הזה לשימוש אינטרנט ואופיס בלבד
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע כ. מסך מדגם Zotac Geforce GTX 260 בן כשלוש שנים (נקנה בסוף 2009). מעבר לעובדה שהוא כבר לא אותו סוס שהוא היה בזמנו, הוא רועש, ובזמן האחרון הוא עושה לי בעיות ממש מוזרות כמו להעלים כוונות של רובים בכל מיני משחקים שונים - לא מצליח להבין את זה, נגיד ב-BF-BC2 ובCod-BlackOps2.. ככה שזה לא קשור למנוע גרפי של חברה מסוימת או משהו כזה.. אני בטוח שזו בעיית חומרה כי התקנתי מחדש את הWindows (בגרסאות 7 ו-8) כבר כמה פעמים, החלפתי ועדכנתי דרייברים בכל פעם ונאדה... שורה תחתונה - החלטתי שהגיע הזמן להתחדש בכ. חדש.. התקציב שלי הוא עד 1000 שקל, מעדיף בסביבות ה-800. המפרט שלי: ספק כח של CoolerMaster 600W, מסך עם רזולוציה טבעית של 1920x1200, מעבד Core i7 920 2.6Ghz, זכרון 6GB …
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום, פעם למאג היה דגם של מסך17 אינץ , כבר וגדול והיה לו ייחוד שמתחת למסך היה עוד מסך lcd קטן שהכיל אינפורמצייה.. מישהוא יודע מה הדגם של המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אין תקציב מוגבל - אבל יש דגש על יחס עלות/תועלת גבוה (קצת בעייתי בכרטיסים עם קירור פאסיבי איכותי).... כמה מאות שקלים אני מניח. * השימוש העיקרי הוא לצפיה בתכני HD ומעט מאוד המרות פורמטים או recode קל. * חובה יציאת HDMI עם סאונד כמובן. * קירור פאסיבי טוב - לא חייב להיות מפלצתי. * רצויה יציאת DVI בנוסף. אשמח לשתי המלצות אם אפשר: 1. הדגם הזול ביותר שעדיין עומד בדרישות הנ"ל. 2. הכרטיס הזול ביותר שעומד בדרישות הנ"ל ועדיין יאפשר גיימינג ברמה בינונית על HDR (בעיקר FPS/3rd Person נאמר).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב (רזולוציה 1280X800 לפחות) ושלא יעלה יותר מ1600 וכמובן לפחות 16MS. על איזה מסך יש לכם להמליץ לי? ואם אפשר גם את דף הדגם באתר היצרן, תודה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-