עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ebrami,

חבר'ה תראו יש לי בעיה כזאת: יש לי מחשב ישן פנטיום 3 - 450 עם כרטיס מסך nvidia riva tnt 16 mb שמובנה על הלוח אם לקחתי מחבר שלי את הג'י פורס 2 אמ איקס שלו כדי לשים בשלי אבל אי אפשר כי אין בכלל סלוט לכרטיס מסך משום שהכרטיס מסך הנוכחי הוא מובנה על הלוח אם יש איזשהי שיטה בכל זאת לחבר אותו ושיעבוד???

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. Started by Yonatan-A,

אהלן. קניתי לפני כמה חודשים מחשב בשביל עבודה ואינטרנט, ועכשיו אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים. אני לא מתכוון לשחק במשחקים הכי כבדים בשוק, אני חושב, ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך הכי מטורף שיש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: זיכרון פנימי: 2 GHZ מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 לוח אם: אני לא לגמרי זוכר, אבל איזשהו לוח אם מקורי של אינטל, והכרטיס מסך שלי מובנה עליו. אני לא לגמרי יודע את הטווח מחיר שאני רוצה, בגלל שאני לא ממש יודע מה השוק מציע היום ובאיזה מחירים. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ את כל המשחקים החדשים באופן חלק, אבל כמובן שאני לא רוצה כרטיס במחירים מופקעים. אני מניח ש1000-1200 שקל זה גבול עליון, אבל אם יש משהו במחיר נמוך מזה שיעשה את העבודה כמו שצריך, כמובן שאני אקפוץ עליו. תודה …

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by spitzi,

כ"כ הרבה אפשרויות, אני לא יודע מה עדיף לי: Gigabyte GTX 560 Ti OC 1GB יד שניה, אחריות לעוד 2.75 שנים מ-KSP, ב-750 ש"ח. Sapphire ATI 6950 2GB חדש מ-TMS ב-1270 ש"ח, עם Dual Bios, נפתח ל-6970. ובנוסף הולכות לצאת בסוף חודש הבא סדרות כרטיסים חדשות. ובכלל כרגע יש לי מעבד E8400 עם מסך 1280X1024, אבל מתישהו בהמשך אשדרג למעבד חזק יותר ולמסך 1920X1200. לו ל-560Ti היה 2GB, הייתי הולך עליו גם אם היה עולה עוד 100 ש"ח. אני לא רוצה להפסיד טקסטורות High-Res. מה דעתכם ? האם בראיה של שנתיים, קדימה, בטוח שעדיף ה-6950 הנ"ל ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ל AGP 8 ושיוכל להריץ משחקים כמו call of duty 4 ושהכרטיס יהיה בסביבות ה 500 שקל אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס מסך תואם תודה

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  5. קניתי היום את המחשב הבא: MIDI ATX Foxconn (TLA002) 300W מארז GIGABYTE M55P-S3G (6150-AM2) PCX+L1G+SA2 לוח אם AMD Athlon 64bit DUAL CORE 3800 (AM2) מעבד AMD Athlon 64BIT s-AM2 מאורר ל WD 250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 (KS-3yw) ד.קשיח TWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 O זכרון * 2 WINDOWS VISTA - HOME Basic Heb מערכת הפעלה LITEON 17" LCD R17AAS (8ms) מסך+רמקולים שאלתי היא האם הכרטיס מסך שעל לוח האם מספיק כדי להריץ את ויסטה 64 הום פרימיום (את האפקטים של מע' ההפלעה הזאת) בצורה טובה ? ואם לא לאיזה כרטיס מסך מינימלי אני זקוק ע"מ שהיא תעבוד כמו שצריך?

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by roes,

צריך המלצה לכרטיס מסך ל AGP עד 1000 ש"ח, כמה שיותר טוב !!! צריך תשובה כמה שיותר מהר...

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עזרתי לחבר להרכיב מערכת עם core duo 6600 גיגה זכרון kingston HYPERX וכ.מסך asus 7950GT 512 והציון שקיבלתי מה3DMARK במצב deufalt הוא 2060, זה הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  8. אהלן אני מקווה שאני במקום הנכון לשאול. יש לי נייד toshiba L655 ,עם כרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 וכל פעם שאני מעוניין לעדכן דרייברים חדשים לכרטיס מסך אני צריך לחכות שיפורסמו חדשים באתר החברה של טושיבה (בתמיכה הטכנית המליצו לעדכן רק מאתר החברה). הדרייברים האחרונים שם הם נכונים לתאריך 14.1.2011 ,כך שהם מאוד ישנים. יש איזשהי דרך אחרת לעדכן דרייברים לכרטיס כך שיותאמו למחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בס"ד שלום לכולם, דבר ראשון אני לא בטוח אם זה המקום המתאים לפתוח את האשכול הזה, פשוט פה זה נראה לי הכי הגיוני. הורדתי את המשחק Dying Light (אחרי כל האכזבות האחרונות שהיו לי מהמשחקי AAA בזמן האחרון אני מעדיף להוריד כרגע). וכשאני מפעיל אותו ומנסה לשחק, המשחק רץ עם תקיעות מעצבנות, ותקיעות עוד יותר מעצבנות כשאני מזיז את המצלמה אז הרצתי בדיקת FPS דרך FRAPS. והמשחק רץ לי על 30-40 FPS. בדקתי את הדרישות ובאמת R9 290 זה הדרישה המומלצת. המפרט שלי זה: R9 290 גרסה של GIGABYTE עם OVERCLOCK. i5 4590 8GB RAM Windows 7 64 bit אם יש פרטים נוספים שצריך לספק אין לי בעיה להביא אותם. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לזה?

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by liranvaisser,

היי יש לי 600 שקל יש לי מחשב עם 4 גיגה זיכרון , לוח של גיגה בייט עם CHIPSET G45 . מעבד QUAD , לא זוכר איזה דגגם בדיוק . איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי שיוכל להריץ משחקים חדשים בלי בעיות ? תודה מראש . לירן

11. Started by ilya83,

איזה מסך 17 הכי טוב? עד 1300 שקל עם שטיחה תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Genom_g,

הורדתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך שלי GeForce 7800 GS. ניסתי להתקין ואז הוא עוצר אותי בהודעה Error שהוא לא מוצא Hardware או משהו כזה. "The nVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware" עזרה דחוף, בלי זה אני לא יוכל לשחק במשחקים די חדשים ובמיוחד פיפא 2007 ימשיך לרוץ לי כמו זקנה עם מקל תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  13. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה טוב , שיראו בו חלק ושאני אוכל להקליט תוכניות למחשב. תקציב בערך 400 ש"ח תודה מראש , Iverson

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by kakolokia,

תקשיבו אני בהתלבטות קשה ביניהם מכיוון שירד המחיר של הgtx 260 ב200 שקל בskypc וראיתי בו עכשיו אופציה טובה.. כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1450 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 (216 Processor Cores) 896MB DDR3 PCIe ¤1494 עכשיו ככה המשחקים שיותר חשובים לי זה - crysis, far cry 2, gta iv, UT 2007. איזה כרטיס יביא לי ביצועים יותר טובים במשחקים האלה? גם איך הקירור של ה260? וגם האם club3d חברה טובה ואמינה? (זו החברה היחידה בsky שיש לה את ה216..) תודה ^^

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. אני אמור לקנות מחשב חדש. מלבד הצורך בכרטיס שיתמוך במשחקים הכבדים, אני צריך גם יכולת להקליט שידורי טלוויזיה. לאחר התעניינות החלטתי על הכרטיס - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO. הבנתי שהוא יהיה מצויין למשחקים, והוא גם יכול לשמש אותי להקלטת תוכניות. העניין הוא שמישהו הסביר לי שהאיכות של כרטיס כזה כVIDEO IN היא לא גבוהה, ולא משתווה לכרטיס טלוויזיה בסדר גודל של 500-600 ש"ח. האם זה נכון? איך האיכות שלו כVIDEO IN? והאם אני יכול לקבל המלצה על כרטיס שיהיה יותר זול, שעדיין יספק את הסחורה מבחינת משחקים, ובהפרש אוכל לקנות כרטיס טלוויזיה...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by rtirti,

שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי להתייעץ כאן מהו הכרטיס מסך הכי טוב שיש עד 900 ש"ח, לפי מה שאמרו לי של ati hd5770 האם זה נכון?? הוא עולה בערך 800 ומשהו.

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  17. איך בודקים יש איזה תוכנה?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  18. אני מנסה להתקין את המשחק top spin 1. יש לי מחשב פנטיום 4, עם 512 זיכרון וכרטיס מסך SIS מובנה של 128 מגה. לוח של אפוקס דגם 4sgm8i אחרי ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה השגיאה הבאה: the video card doesnt support a reqired feature for top spin. you should update the driver of this video card doesnt support vertex or pixel shaders version 1.1 מה אתם ממליצים לעשות? באתר של אפוקס אין דרייבר חדש בשבילי. אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש, או שיש פתרון יצירתי לבעייה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. במחשב בישן שלי הכל היה מתחבר יופי. במחשב החדש שלי עם ויסטה home premium וכרטיס מסך 8800gt, הוא לא מזהה או מתחבר לטלוויזיה שלי. מדובק בחיבור svideo. חיברתי חזרה את המחשב הישן היום והכל עבד מיד ללא בעיה. למה זה לא עובד לי במחשב החדש?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

מישהו שמע על דריברים חדשים של NVIDIA שצריכים לצאת שישפרו משמעותית את סדרת ה FX

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by SubX,

חבר שלי הביא לי לבדוק את הTNT2 שלו ולשים לו גופי קירור ולעשות לו OC הTNT הומהר ממהירות של 125/150 ל160/165Mhz עם גופי קירור ששמתי לזכרונות והוספת מאוורר 60 מ"מ לליבה ומשותף לזכרונות צירפתי תמונה שמראה את תוצאות הכרטיס ב3DMARK2001 לאחר OC

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מה שכמובן לא נכון אבל זה ככה בעדכון ביוס עדכנתי לגירסה חדשה של Infineon 3.3ns בינתיים עוד לא עשיתי OC, הכל נראה רגיל...

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אז ככה לפני זמן מה ניסיתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי RADEON 1900XT 512MB. בוא נגיד שהניסיון לא עלה יפה והכרטיס מאז התחיל לעשות בעיות כדוגמת כל מיני אובייקטים ועיוותים בגרפיקה במהלך משחקים וכמה פיקסלים מהבהבים בהצגת סרטים. השאלה היא, האם ניתן להציל את הכרטיס מסך? (יש אולי מעבדה שמתמחה בתיקון דברים כאלה??) והאם בכלל שווה לתקן או שכדאי לקנות כרטיס חדש? אני חשבתי על הRADEON HD2600 PRO, חוץ מזה שהוא תומך DX10 האם הוא טוב יותר/משתווה ל1900XT? והאם תוכלו להמליץ על עוד כרטיסים טובים בסכום של 500-600 ש"ח? יום טוב!

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  24. יש לי לוח אמ NF7-S מעבד + 2500 AMD זכרון 512 הלוח על AGP 8X א. מה השדרוג הטוב ביותר לדעתכם לכרטיס מסך המיועד למשחקים חדשים ? ב. מה עדיף? ATI X9600 XT 256 MB HIS או ATI RADEON 9700 PRO 256MB ג. איזה כרטיס גרפי אתם הייתם קונים עד סביבות 1000 שקל ?

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by swisaman,

שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על האפקט של הdownsampling? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.