עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חבר'ה..! ברשותי NVIDIA 8800GTS 320m ואני מחפש עוד אחד כזה כדי לבנות SLI עם שניהם. מישהו יודע איפה עוד מוכרים כרטיסים כאלה.....? אם בכלל...? תודה!

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. שלום רב מחפש עידכון אחרון לכרטיס המסך 6970 2GB של חברת Sapphire תודה רבה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by Dante_9,

עדיפות כמובן ל- 19 אבל אני מניח ש- 1000 שקל זה לא מספיק... פשוט מסך שיהיה איכותי ותסבירו למה דווקא הוא

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  4. Started by infer73,

טוב ערכתי מה שהיה, עכשיו אני מעוניין בהמלצות לCRT בסביבות ה1500-1700 19 אינץ' והמלצות לLCD 17 אינץ' ב2500 אבל לא יותר ובנוסף לזה יש לי שאלה, האם מסכי LCD כאלה יהיו טובים למשחקים? כי אני בעיקר משחק במשחקים ברזולוציה של 800*600 או 1024*768 ושמעתי שלמסכי LCD מסויימים יש בעיות עם הצגת משחקים ברזולוציות כאלה כי זה לא הnative resolution שלהם, מה שזה לא אומר... בעקרון אני מעדיף לקנות CRT אבל אמא שלי מתעקשת על LCD אבל אם תגידו שזה באמת לא יראה טוב ברזולוציות אחרות (ובמשחקים בעיקר) אז אני חושב שאני אצליח לשכנע אותה, אבל אל תגידו סתם אגב, יש לי אפשרות לקנות LG L1730S בבערך 2200 ש"ח,שווה? מסך טוב? שוב, השימוש העיקרי הוא למשחקים עריכה: ומה אתם אומרים על המסך הנ"ל (1730S) לא למשחקים?…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by bd,

Graphics Blaster Exxtreme. באתר של קרייאיטיב אני לא מצליח להוריד אולי למישהו יש את זה?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש Driver לכרטיס מסך cirrus logic 5430 עבור WinXP בבקשה מי שיכול לעזור אני אודה.... בבקשה בלי תשובות של "לך תקנה כרטיס אחר". הכרטיס מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אבל הוא מופיע עם שגיאה: This device cannot start. (Code 10 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  7. Started by scratch,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד דראייבר למסך MAG LCD LP517?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  8. למערכת הפעלה XP תודה ענקית לעוזרים,

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by karelson,

שלום, קצת הסתבכתי אני רוצה לעדכן דרייברים לכרטיס המסך שלי X1650 PRO וראיתי שיש כלי מיני דרייברים של כל מיני אנשים או קבוצות שמוציאות וגם של החברה עצמה. מישהו יכול לכוון אותו לדרייברים טובים ואמינים ובדוקים וכמובן לספק לינק. השימוש הוא משחקים. בתודה.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. Started by traxiavi,

אני מחפש להזמין בארץ eVGA GeForce 8800GT 512MB לא משנה אם זה גירסאת OC או לא, מישהו יודע? ???

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by eladbt,

שלום, יש לי תצוגה אנלוגית אני רוצה לבצע עליה כל מיני מניפולציות של עיבוד תמונה ולכן אני צריך להפוך אותה לדיגטלית. לטובת הנ"ל אני צריך כרטיס מסך חזק, חשוב לי מאוד שזה יהיה במינימום השהיות ( 0-5 Mili Sec) אשמח אם תוכלו לעזור לי (לינק יעזור מאוד) תודה רבה א.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  12. %אין קנייה ומכירה בפורום% למה מחקתם את הנושא קודם?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by amit71,

סליחה על הבורות האם VIVO מאפשר כניסת אות וידאו אנלוגי דרך מחבר RCA אם כן קראתי בפורום שיש חברה שמיצרת את הכרטיס HD3850 עם VIVO אשמח לקבל קישור לכך (מעוניין רק בכרטיס זה ) תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. Started by shai82,

שלום לכולם לאחר שרכשתי כבר את Sapphire 4850 Toxic והתאכזבתי מהרעש של המאוורר בזמן מנוחה החלטתי להחזיר אותו ולקח אחד אחר. יש למישהו המלצה על אחר ששקט במנוחה ? עדיף המלצה מאנשים שיש להם כרטיס כזה. תודה רבה !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by kw,

שלום לכולם צריך lcd שיתאים גם למשחקים וסרטים וגם לעבודה משרדית , התקציב עד 2000 עם אפשרות לחריגה קלה . ראיתי מסכי 12ms של viewsonic ו - benq והזווית צפיה שלהם היתה מאוד צרה . כמה מסכים שנראים טוב על הנייר - 1. cmv ct-726d http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} זמן תגובה 14ms , עם dvi , מחיר כ-1600 . יש ל- cmv גם דגם של 8ms שלא ראיתי בארץ - http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1363 . 2. eizo L551 http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L551&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 מחיר 2300 בלי dvi עם 16ms . 3. lg l1720b קצת ישן אבל שמעתי שהוא עדיין טוב מחיר 1700 בלי dvi עם 16ms . האם מישהו ראה מסך מה…

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by RazorJunior,

אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. Started by Holy,

אני שוקל לקנות LCD 19" אחרי כניסה קלה של מזומנים. אני מעדיף מסך שיהיה לו כניסת RCA כדי לקראות גם טלויזיה דרך הממיר הדיגטלי כרגע אני חושב על המסך הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות שאין לו כניסת RCA (לא מצאתי אף אחד שיש שלו) בכל מקרה מה צריך להיות המינימום של הקונטרס והבהירות שאני צריך לחפש? קונטרס נמוך יותר זה טוב יותר? עד כמה זה משפיע?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by generalA,

מי יכול להמליץ על LCD רצוי של פיליפס או של LG במחיר +-1500 ש"ח רק של 20 אינץ. והאם המסכים של chimei נחשבים איכותיים ? תודה !

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by NHHEU,

היי אני מחפש איפה אפשר לקנות את הכרטיס בסביביות ה-1300 ש"ח תכננתי במקום מסויים אבל עלה להם היום המחיר באיזה 200 ש"ח אולי אתם מכירים מקום אחר GAID אמרת שקנית את הכרטיס מסך ב1300 ש"ח איפה בדיוק כי שהתקשרתי הם אמרו לי 1670 ש"ח

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  20. היי, מחפש rtx 4080 strix white במצב טוב ומחיר טוב

• 0 תגובות
    • 166 צפיות
  21. Started by ronen7777,

היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך ומסך קעור לגיימינג, התקציב כמו שאמרתי 3000 שח, אז עשיתי קצת חיפושים מצאתי מסך ב2006 שח MSI Optix MAG27CQ ‏27 ‏אינטש 2560X1440, 144hz, 1ms, המפרט נראה לי טוב, וכרטיס מסך gigabyte GeForce® GTX 1660 OC 6G הכי זול שמצאתי 1069 שח אני חורג קצת מהתקציב, ברור שהייתי מעדיף גירסת Ti אבל בשביל זה אצטרך למצוא מסך יותר זול. מה דעתכם ?

22. Started by monohouse,

היי אני מנסה למצוא כרטים מסך gf4 ti 4600 אבל אומרים לי שהוא לא מיוצר. יש מצב למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את זה ?

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  23. מחפש לקנות מסך כזה במחיר טוב, חשבתי לאתר את היבואן ולבדוק מה המחיר שם, וגם לוודא שאני קונה ישירות מהיבואן ולא מאיזה מייבא שוק אפור למישהו יש מושג מי היבואן של VIEWSONIC ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Yellow,

שלום,אני מחפש המלצה לX800GTO מכל חברה שהיא,אבל שישיג את הביצועים הכי טובים בסטוק,שמעתי על הSapphire X800GTO 256MB 256BIT Fireblade שהוא הכי ממוהר אבל אני צריך עוד הצעות,תודה!

• 7 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.