עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הראשון: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 674.48 ] השני: Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 746.35 ] ורציתי לדעת עם יש בניהם הבדל כולשהו והעם הראשון יותר טוב ולמה או השני ולמה... כי אני מתלבט. ???

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by GuillotineX,

חשבתי לקנות את ה7300gt האם יש כרטיס מסך אחר טוב יותר בתקציב הזה? המפרט: p4 2.8 512 agp מספיק שיריץ HL2,COH,FEAR,Q4,COD2 על הגדרות סבירות בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על חנות מחשבים נורמלית באזור המרכז שמוכרת כרטיסי מסך.

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  3. אני מתלבט בין שתי כרטיסים למחשב החדש שלי ואני צריך עזרה בלבחור איזה מהם יותר טוב ה7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E או Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E אני לא גימר כבד אז אני לא נראה לי צריך כרטיס יותר חזק מזה ובKSP אי אפשר לקנות את ה6800GT אז אני רוצה אחד מהם איזה כרטיס מסך יותר טוב ??

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by meidadraz,

שלום לכל באי הפורום יש לי כרטיס 4850 ואני מקבל בקרוב כרטיס 5850, רציתי לדעת קודם כל אם ניתן לחבר את הכרטיסים ב- crosfire, ואם כן מה שיפור הביצועים שאני אמור לקבל על פני 5850 בודד? כמו-כן האם ידועות בעיות בחיבור כזה ומהן המגבלות שיוצר ה-4850 על ה 5850? ואחרון חביב, אשמח ללינקים שממליצים על הגדרות ודרייברים מיוחדים עבור החיבור הזה. תודה, אשמח לתגובות, הארות, הערות, הצעות ותיקונים. מידד רז

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. ברשותי 7600GT של LEADTEK ואני מטיס בFLIGHT SIMULATOR X שדורש מהמחשב את המקסימום , והכרטיס שלי לא ממש מספק אותי רציתי לשדרג ל1950PRO .אבל מבדיקה נראה שבמשחק הזה ספציפי הNV לוקח ו....ב ע נ ק. איך יכול להיות בכלל דבר כזה ? או שזה טעות.והאם יש הבדל בין סוגי משחק שונים לבין חברות שנות ? השאלה אם זה מגמתי? הנה לינק לדוגמה. http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=716&model2=723&chart=290

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by nim901,

אני מחפש כ. TV שיחזיק הרבה זמן שתיהיה לו איכות טובה ושלא יהיה יקר מדי כרגע יש לי LifeView 2000 ובזמן האחרון הוא לא ממש עובד ואם אפשר לינקים לאתרים שמהם אפשר לקנות, תודה ד"א כמה בערך עולה LifeView 2000 ?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני מתכנן על מחשב חדש שיהיה בו 6800 של MSI כרגע אין לי את כל הכסף למחשב אבל יש לי ל6800..... יש לי עכשיו מחשב P4 2.4 333 אם אני אקנה את הכרטיס מסך הוא ינוצל כראוי או שהוא יציג לי דברים כמו 5600/5900 בגלל המעבד החלש?

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  8. יש לי מחשב P4 2.4 512RAM וכרטיס מסך RADEON9550 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש של GEFORCE מהאתר הזה www.ksp.co.i מישהו יכול להמליץ לי בבקשה כרטיס עד בערך1100 שקל? תודה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  9. יש לי מסך LCD syncmaster 710N של סמסונג, ואני מתלבט בין קניית ה79GT לבין ה18XT השאלה אם הכרטיסים האלה "ינצלו" את המסך שלי, ושווה בכלל להתלבט בינהם, תודה..

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  10. הרצתי אצלי ואצל חבר שלי AIDA32 לראות כל מיני הבדלים (בלי להתיחס למהירות ליבה וזכרונות) Transistors : לי יש 29 ולו יש 47 Pixel Pipelines: לי יש 2 לו 4 TMU Per Pipelines: לי יש 2 לו יש 1 Vertex Shaders: לי יש נאדה לו 4 (v.2) Pixel Shaders: לי יש 1 (v.0.5) לו יש 1 (v.2) DirectX Support: שלי תומך ב7 שלו ב9 Pixelfillrate: לי 500 ולו 1200 Texel Fillate: לי יש 1000 ולו 1200 זכרונות: Bus Type : לשנינו DDR BusWidth: לי 128 ולו 64 (מה זה אומר ? למה לו יש פחות משלי ?) שורה תחתונה, האם הכרטיס שלו יציג ביצועים טובים יותר משלי, ברמה שנראת לעין בלתי מזויינת שונה אחת אחרי התחתונה (כן כן.. זה קיים), שהרצנו אנדרגראונד אצלו ואצלי לא היו הבדלים גדולים במיוחד..

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  11. האם עדיף כרטיס quardo עם 512 מ"ב ו128 ביט או עם 256 מ"ב ו256ביט לשימוש גרפיקה דו ותלת מימד

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  12. אני צריך כרטיס מסך חדש ואני לא רוצה לבזבז יותר מידי כסף אז איזה כרטיס לקנות שיהיה משתלם מבחינת ביצועים\מחיר וחשוב לציין שברצוני לשחק את half life 2 כשיצא ולהפיק עד כמה שאני אוכל ממנו !

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by giloman,

GEFORCE3 TI500 או FX5200128BIT ?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by sokran,

תקציב: 700 ש"ח בלי חריגה. השימושים הם גיימינג. OC: אולי חנות: KSP המפרט: מעבד: INTEL DUAL CORE E6300 2.8GHZ @ OC 3.6GHZ לוח אם: GIGABYTE G-31- ES2L כרטיס מסך נוכחי: HD3850 256MB 669,829@ OC 749,950 ספק: FSP 400W ATX400-PNR (החברה הזאת לפי כמה אנשים מבינים הוא רמה אחת מעל HEC) מסך: PHILIPS 19" 190P הערות: שהכרטיס מסך יתאים למערכת בצורה הטובה ביותר, שהשדרוג יהיה משתלם! לא בהכרח לנצל את כל התקציב, אם יש כרטיס מסך שעולה פחות והוא לא טוב משמעותית, אז עדיף באופן כללי. עוד הערה היא שאני לא משחק ברוולוציות גבוהות, המסך תומך רק עד רוולוציה 1280X1024 .. בבקשה המלצות רק ממבינים בתחום.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by yotam.m,

יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן אולי היא תשמע מוזר אז ככה... רציתי לדעת איך עובד הקטע של כרטיסי המסך שאני מסתכל בחנות של מחשבים כלשהי אני רואה MSI GEFORCE MSI RADEON gigabyte ATI RADEON gigabyte ge force fx עכשיו רציתי לדעת מה התפקיד של NVIDIA ו ATI כאן מה הם החברות שמייצרות את השבבים של הכרטיסים? תמיד חשבתי שהמילה geforce אלו כרטיסי המסך של NVIDIA או המילה RADEON אלו כרטיסי המסך של ATI. איך יכול להיות שרשום gigabyte ati radeon? זה לא שילוב של שתי חברות? סלחו לי על השאלה המוזרה אבל אני פשוט לא מצליח להבין...

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  16. Started by overload,

כל כרטיסי הPCI החדשים. (ההבדל מאוד קטן אז הכל כמעט גם נכון לגבי ה AGP בעיקרון ) http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050524/index.html

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  17. שלום, אני עומד לפני קניה של כרטיס מסך, בעיקר למשחק פיפה 2009 על מסך של 22 אינצ' . מה עדיף בין שני הכרטיסים שרשמתי בכותרת? פתוח להצעות אחרות בתקציב של 350 ש''ח. תודה קישורים לשני הדגמים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_3136&products_id=24614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2826&products_id=23926

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by Boeing,

8800GT OC או 8800GTS OC ? תודה

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by nore0,

גירסה 1.3.6.1042 ב-Catalyst אני רואה את הטמפ'

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by DxCx,

חבר שלי קונה מחשב חדש , הוא קונה לוח אם PCX (PCI EXPRESS) והוא רוצה לקנות Ge-Force 6800 ULTRA ויש לו AGP X8 הוא אמר לי לשאול אם הוא יוכל לחבר את הAGP X8 לPCX?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by idofr,

היי... אני צריך להחליף דרייבר לכרטיס הנ"ל אבל משום מה אני לא מצליח למצוא שום דרייבר תומך באינטרנט לא באתר פה ולא דרך האתר של ATI מישהו יודע מדוע ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by nehmia,

אני רוצה של LG או SONIC יש לי הנחה אצלם.... הוא לבית אני לא גימר רציני אבל שיריץ משחקים חלק ושיהיה נוח לכל המטרות

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by Erez360,

שלום לכולם. רציתי לדעת למי מכם יש את הכרטיס הבא ובאיזו גרסה של דרייבר הוא משתמש. השאלה נפתחה עקב הדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348388.new#new נ.ב מי שהתקין את הכרטיס על XP מהדיסק שהגיע איתו קיבל מסכים כחולים לפני התקנת הHotfix?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by -Tal-,

היי, פירמטתי את המחשב היום וחיפשתי את הדרייבר שהיה לי בעבר לכרטיס מסך שברשותי - ATI HD5770 , מצאתי את זה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx הורדתי והתקנתי. השאלה למה ב TASKBAR אין לי מרכז שליטה כמו שהיה לי בעבר. שם יכלתי לשנות את מהירות המאוורים, לראות טמפ' וכן הלאה... תודה!

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by Mortar,

קניתי כבר מסך חדש :-\ לא שאין לי מה לעשות עם מסך חדש, אז זה לא כזה נורא וגם אולי הוא יתן שיפור בתמונה אז סבבה אבל בכל מקרה הMAG 786FD קיבל טיפול קטן. הפוקוס שנדפק קשות ממש הרס לי ת'עיינים, אז דבר ראשון מורידים BRIGHTNESS וCONTRAST וזה מחדד את התמונה ומוריד את התשתוש אבל אי אפשר לעבוד על מסך חשוך כל הזמן בכל מקרה לאחר קצת בירורים, שיפוד מעץ וקצת משחקים אני ואחי הצלחנו לחדד את התמונה במסך בצורה דרסטית, אני אפילו חושב שהמסך עוד יותר חד מלפני ההתפגרות שלו יש שני חורים מאוחרי המסך, חור אחד לקווים אנכים ואחד לאופקים ואם מכניסים לשם מקל (וחשוב שלא יעביר חשמל כמובן) אפשר לשחק שם עם איזה גלגל קטן שמכוון את הפוקוס, לא היה לי מושג שדבר כזה קיים עד היום

• 7 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים