כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אתמול הורדתי את silent hill 3 ואחרי התקנה של 50 דקות והצפיה למשחק מופיעה לי ההודעה הבאה: This game requires a video card with a minimum of 32MB VRAM and programmable Vertex\Pixel Shader support. יש לי gforce 440 mx 64mb. המשחק לא תומך בכרטיס או שזאת איזושהי בעיה בהגדרות או בdirectx?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מה מבניהם יותר טוב ולמה? והאם מישהו יכול להביא לי הוכחות?! עוד שאלה: האם זה משנה הרבה גירסת 640MB לגרסת 320MB? האם יש הבדל עצום ששווה את ההפרש?
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שדרגתי לכרטיס מסך 6990 ואני רוצה למכור את הישן להלן הפרטים שהוצאתי מהSIW Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series Video Processor ATI display adapter (0x9440) Adapter DAC Type Internal DAC(400MHz) Memory 1024 MBytes Dedicated Video Memory 1008 MB (1057992704) Dedicated System Memory 0 MB (0) Shared System Memory 1791 MB (1878093824) כמה אני יכול למכור כרטיס כזה היום ? הכל תקין איתו אין בעיה ולא עשיתי OC עליו .
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לכתבה: http://www.maximumpc.com/article/news/amd_reorganization_brings_ati_completely_fold
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך eforce 5900ואני לא יודע לאן לחבר את כבל rca בvivo יש לי חיבור של rca in וout ושל s-video in\out
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני קונה לוח שתומך בPCI-E איזה כרטיס מסך הכי מתאים לי בתקציב הנ"ל? אני לא ממש הולך לשחק הרבה במחשב לכן אני לא צריך משהו יקר כל כך, המחשב מיועד לסרטים ואנטרנט בעיקר.
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO E6550/E7550 עוד לא הוחטל סופי לגבי המעבד לוח אם P35 1333 PCI X ראם 2ג'יגה 320 הרדיסק מארז ATX TK 1150 אני לא יודעאיזה ספק יש שם אבל הוא אמור להיות טוב אני לא יודע אם זה קשור אבל המסך המיועד הוא LG 19'' 1953 HR 2MS 1:5000 אני צריך את הכרטיס בעיקר למשחקים,אני משחק הרבה אבל אני לא גיימר כבד,לכן אני צריך כרטיס שיהיה ברמה טובה אבל לא מהטופ ואני רוצה כרטיס שיהיה לי הכי משתלם ביחס למה שהוא יתן לי
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
ושלא תתנגש לי עם RIVA TUNER, או שיהיה בה שליטה על המאוורררים. מן הסתם CCC לא בא בחשבון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום. זה התחיל בכך שעל המסך במשחקים כמו under ground ו civ 4 ריצדו מן קווים מוזרים וקטיעות במשחק, שרק הפכו להיות גרועים יותר כאשר מכבידים ברזולוציות גבוהות על הכרטיס. כל פעם שעל המשתמש להפעיל את המחשב, ברוב הפעמים, הוא נכנס ללוף של ריסטרטים עד שהוא עולה. ראשית הופיעה הודעה בתוך המערכת המודיעה על קובץ פגום שמעיד על דריבר דפוק או שהכרטיס הלך, הפעם הנוספת שזה ארע הייתה כשאחי(המחשב שלו) ניסה להפעיל את המחשב וקפץ לו מסך pc dead ושם נאמרה ההודעה הנ"ל באזהרה שהמחשב לא נדלק על מנת למנוע נזק מיותר. הכרטיס האלטרנטיבי במחיר 500-600 שקלים על מנת להפעיל משחקים אלו - תודה! * הותקן הדריבר מחדש לפי כל הכללים ובשימוש driver cleanr.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כאן שתי תמונות תגידו לי עם יש עוד להוסיף.ואם אפשר עוד להוסיף מהגדרות אחרות תודה .אני משתמש עם התוכנה ati tray tools [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי את ה5700 של ג'יגה בייט..הכרטיס החל לעשות לי בעיות, הוא נתקע כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שדורש גראפיקה - משחקים, 3DMARK ואפילו פעם אחת תקע לי את המחשב בלי קשר... כשעיינתי בקבצי וורד.. אני בטוח שהכרטיס מסך הוא הבעיה..כי החלפתי והכל היה בסדר..עכשיו לשאלה, הייתי די בטוח כי זאת בעיית חום, אז הוצאתי את ההיטסינק ומרחתי גריז טרמי חדש, אך הבעיה עדיין לא נפתרה, יש לי עדיין אחריות על הכרטיס עד ה8/7/2005 השאלה שלי האם מריחת הגריז הטרמי ביטלה את האחריות? ומה קורה במידה ואין לחנות אפשרות להחליף את הכרטיס לאותו הדגם? הם יתנו לי זיכוי או שעלי לדרוש החזר כספי בשטרות?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit במחשב, ואני עורך שדרוג במחשב שלי ושל אחותי הקטנה, ככה שאני צריך לקנות כ.מסך נוסף וזול. השימושים שלי הם: ראיית סרטי HD (1080i,720P) ושימוש מועט במשחקים (פיפא ...), ועם המחשב החדש אני יעבור לVISTA שתשמתש בAero. השימושים של אחותי הקטנה הם ראיית סרטי SD רגילה והיא לא משחקת כלל. רציתי לקנות כ.מסך זול ופשוט (HD3450 למשל, שעולה כ-200 שקל), מכיוון שהכ.מסך הישן שלה הוא AGP. עכשיו השאלה שלי היא, האם לצרכים שלי שהם HD בעיקר וויסטה, עדיף את הכ.מסך החדש שיודע לפענח H264 ? או שאני אשר עם הכרטיס מסך הישן ?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
hi guys first of all im writing in english because i dont have hebrew on my keyboard(shit). so for my question when there will be GPUs with 512mb? and is there a chance they will come out till the end of the year???? thanx anyway bye
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שמעתי שהכרטיס הנ"ל מרעיש מאוד.. האם זה נכון ועד כמה זה משמעותי? מדובר בגירסה של GIGABYTE או SAPPHIRE
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 6600GT ל6800XT מה יותר טוב? איך בוחרים?
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים כגון: פיפא 13 וmwf3. התקציב שלי הוא 800 1100 (אפשרי חריגה קטנה בשביל משמעות גדולה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 512MB Zalman לאחרונה המאוור שלו מרעיש בצורה מחרידה אך הוא עובד טוב ובמהירות שהייתה מאז ומתמיד. ניסיתי בעזרת WD40 לשמן. אך לא עזר.. האם מישהו מכיר פיתרון נוסף? תודה, משה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי כרטיס מסך G-FORCE 2 MX200 חיברתי את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל RCA של 10 מטר רואים הכל טוב ויפה ,עד ש: אני מפעיל סרט לא משנה איזה נגן או איזה גודל התצוגה רואים חלון שחור וכאשר מסך מלא אז רואים את כל המסך בטלוויזיה שחור איך אני מסדר את זה ואולי ההגדרות במאפינים של התצוגה לא טובים אם אתם יכולים לעזור לי אז תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני יודע שאני קצת "חופר" בנושא, אך עדיין יש לי כמה שאלות בנושא אני מנסה להשיג כרטיסים מהדגם הנ"ל, שמגיעים עם הPCB של ATI (אדום), ולא כל מיני גרסאות ספציפיות של יצרנים מסויימים. כרטיס של SAPPHIRE, אני כבר לא מצליח להשיג, הכרטיסים שאני כן מצליח להשיג במלאי הם מתוצרת אסוס וGAINWARD 1. כאשר הGAINWARD במחיר זול יחסית, האם יש סיבה שלא ללכת עליו? 2. לא צריכה להיות לי בעיה במערך הCF, כאשר אני עובד עם כרטיסים מיצרנים שונים? 3. אשמח לקבל לינקים לכרטיס המבוקש בחנויות מסויימות, כדי לראות את מצב המחירים בשוק. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה של LG או SONIC יש לי הנחה אצלם.... הוא לבית אני לא גימר רציני אבל שיריץ משחקים חלק ושיהיה נוח לכל המטרות
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום קניתי nvidia gtx465 asus והמשחקיםםם פשוט לא זזים ברמה מפחידה כל משחק פשוט נתקעע חייב עזרהה תודה
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יהיה הבדל גדול בין geforce 4 to geforce 5 ממש ירגישו בהבדלים??? :s05:
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אוקיי אז אני יודע שיש שני סוגי פילטרים, anisotropic ו- antialiasing ב Catalyst כל אחד נקרא בשם שייחדו לו הניחוש שלי זה ש- Smoothvision זה ה- antialiasing ושסינון אנאיזוטרופי זה כמו שנשמע - anisotropic אבל מה זה Truform שמופיע בתחתית הרשימה? מה זה עושה...?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
E5450 באוברקלוק HD 6850 OC EDITION P35-DS3L 8 GIG RAM W460 COOLLER MASTER מסך 22" סמסונג חשבתי על dual x 265 + ANTEC 600W/ENERMAX 600W http://www.rsm.co.il/ אגב, הכרטיס הזה יכנס לי במארז? http://hwzone.co.il/advert/sapphire-r9-280-%D7%A0%D7%A7%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9D/ תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-