כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
סתם בתור ידע כללי, מה יותר חזק? ה-6800Ultra בהחלט עולה יותר...
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי 1200 ש"ח ואני רוצה לקנות כרטיס טוב שיחזיק לי שנתיים שלוש(PCI-E) ככה וכמה שווה כרטיס גיפורס 66000LE של גיגה ביטAGP8.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך lcd\tft ורציתי לדעת על איזה קריטריונים ונתונים במפרט הטכני של המסך אני צריך להתסכל, איזו חברות הן המובילות, מה ההבדלים בין tft ל lcd |(מה יותר טוב) ואם אפשר לקבל המלצה על דגמים(לא יקרים במיוחד).. מחכה לתשובה, תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קודם כל זה המיפרט המעפן CELERON 2.4GHZ 512MB RAM 60GB וחשבתי ללכת על X1600PRO 512MB AGP שאלות: האם זה שווה במחיר 950 ש"ח? יש משהו עדיף במחיר הזה? האם המערכת שלי תגביל אותו?
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקי קבלתי השבוע Radeon 9200 לפני היה לי Geforce Mx 440 . ( כן כן אני יודע הם לא משהו ) : / ! בקיצור רציתי אתמול לבדוק את היכולת שלו אז התקנתי 3dmark 2001 SE והרצתי והכל עבד יופי יופי , אחר כך רציתי לבדור אותו שוב אחרי כמה שינויים גרפים ולכן יש לי את התוכנה Rage 3d אז ביצאתי כמה שינויים והרצתי שוב ושוב פעם הכל עבד יופי ואז עשיתי עוד שינוי דרך התוכנה Rage 3d ומשום מה הבדיקות לא עבדו כמו שצריך אחרי שהוא הגיע לבדיקה השניה הוא אף מהתוכנה 3dmark ללא אזהרה. ( דרך אגב מדובר על הדרקונים למי שזוכר ) טוב חפיך נסיתי להריץ משהו אחר אז הרצתי את הבדיקה של ה Lobby גם זה האיף אותו מ 3Dmark טוב אז זה עניין אותי נסיתי להריץ את Max payne 2 זה בכלל עשה Restart למחשב טוב לא נבהלתי והרצתי א…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול הורדתי את silent hill 3 ואחרי התקנה של 50 דקות והצפיה למשחק מופיעה לי ההודעה הבאה: This game requires a video card with a minimum of 32MB VRAM and programmable Vertex\Pixel Shader support. יש לי gforce 440 mx 64mb. המשחק לא תומך בכרטיס או שזאת איזושהי בעיה בהגדרות או בdirectx?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, שתי שאלות לי: -השאלה הראשונה בכותרת. -עוד שאלה שונה בתכלית:האם כל כרטיס מסך הנקרא בשם RADEON מכיל את השבבים והטכנולוגיה של ATI; לדוגמא ASUS RADEON=ATI? תודה רבה מאוד מראש לעונים...
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מעוניין להחליף את המסך המזדקן שלי ב-LCD שמתי עיין על שני דגמים של Viewsonic vp930b : http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=229 או VX924: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1222 אני צריך קצת חוות דעת ע"מ להחליט איזה מסך מבין השתיים טוב יותר ועדיף לקנות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מה מבניהם יותר טוב ולמה? והאם מישהו יכול להביא לי הוכחות?! עוד שאלה: האם זה משנה הרבה גירסת 640MB לגרסת 320MB? האם יש הבדל עצום ששווה את ההפרש?
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חבר'ה ביצעתי הזמנה למחשב חדש מחנות SKYPC עכשיו הזמנתי את גרסת ה- OC של ASUS 8800 GT 512MB לצערי אני שבוע מחכה ואין את הכרטיס במלאי :\ עכשיו הם התקשרו אליי והציעו לי את הכרטיס Zodac 8800 GT 512 ואני נוטה שלא לקחת אותו מה אתם אומרים ? או מציעים ? לקחת או לא לקחת ? או שיש מקום אחר באזור המרכז שיש להם מלאי של כרטיסי מסך נורמליים ?
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה אני רציך את הכרטיס מסך הכי זול שיספיק לי בשביל להריץ לדוגמה את המשחק ספיידרמן 3 תנו הצעות לכרטיס הכי זול
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקיי , היום אחר הצהריים(סביבות 3 ככה) , יצאתי ללמיר לקנות את המסך , אתמול אמרו לי שיש במלאי כמה מסכים וגם מחר יהיה אם אני יבוא , אז באתי , שאלתי את המוכר אם יש להם במלאי , אבל אין.. , יגיע מלאי גדול ביום שני.. , בקיצור , שנכנסנו לרעננה(באתי מכפר סבא) ראיתי שלט של מרדנית... , ושחכתי בכלל שיש מרדנית ברעננה , אוקיי , הלכנו לשם... , במרדנית המסך היה במלאי(הMB , לא הDF) וקניתי אותו(עכשיו לכל מי שלא יודע , ההבדל בין שני המסכים הוא של MB יש שפורפרת שנקראת (2)Magic Bright ולDF יש שפורפרת שנקראת DynaFlat , עכשיו בעיקרון , הMB נחשבת ליותר טובה(לפי ביקורות) , אבל שניהם גם לפי הביקורות וגם לפי מה שראיתי כמעט אותו הדבר) בקיצור , הופתעתי לטובה , המסך מאוד קל להתקנה , ומאוד קל להתעסק ע…
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיל זכרון בכרטיסי מסך האופן כללי וספציפי לגבי הכרטיס הנ"ל (החלפת רכיבים קיימים או תוספת לרכיבים שאולי לא מורכבים)? תודה מראש למתייחסים
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הראשון: Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 674.48 ] השני: Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 746.35 ] ורציתי לדעת עם יש בניהם הבדל כולשהו והעם הראשון יותר טוב ולמה או השני ולמה... כי אני מתלבט. ???
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף: ATI מקורי 9600 PRO 256 במחיר של 770 FX5700 128 במחיר של 716 FX5600 256 במחיר של 732 תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני עומד לקנות מחשב חדש +ומסך ASUS MW221C . ורציתי לדעת עד כמה חשוב הכרטיס מסך למחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס בעיקר עד כמה ישפר הכרטיס מסך את איכות הצפיה והאם ההבדלים גדולים. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח אם ? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הדרייבר ל8.9 עכשיו מעודכן אצלי 8.8 השאלה שלי היא מה להוריד מהאתר Catalyst Software Suite זה 34MB Display Driver זה 13MB מה להוריד והאם כדיי לעדכן צריך למחוק את הקודם?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים! המחשב הוא מחשב IBM P4 מסדרת ה-T החדשה, ובעל חיבור Video-Out מסוג S-Video. החיבור פועל בסדר גמור (חוץ מאיכות :-X ), ניתן לראות את ה-Windows ואת כל הפעולות שאני מבצע מלבד- סרטים! כל קובץ וידאו שהפעלתי ב-media player לא הסכים להיראות על מסך הטלויזיה. עכשיו, אני יודע שהסיבה לכך היא שפיענוח הקובץ מתבצע על המחשב, ולכן לא ניתן לראות אותו בטלויזיה (מאותה סיבה שלא ניתן לעשות Print screen על סרט). אני לא מאמין שאין דרך לראות קבצי וידאו על מסך הטלויזיה, האם מישהו יודע מה הדרך לעשות זאת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות לכרטיס מסך שיריץ לי חלק את המישחק החדש FEAR ושלא ילך לזבל אחרי שנה אבל עד תקציב של 1000 שקל נגיד זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקבל מידע לגבי הקרינה שהמסך 786PFs MAG פולט. אני יושב בערך 5 שעות במשרד מול המסך הנ"ל וברצוני לשאול האם הוא יכול לגרום לי לנזקים ? האם יש דרכים להתגונן מפני הקרינה שהמסך פולט ? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפי מה שקראתי במספר אתרים שונים, בתחילת דצמבר ישוחררו לקהל הרחב כרטיסי המסך, GTX260 216 Core ו-GTX280 בהליך ייצור של 55NM. הייתי שמח לדעת האם מהירויות הסטוק יוגברו ביחס לכרטיסים בהליך הייצור של 65NM. עוד פרט חשוב זה לדעת, האם גבול ה-OC היציב של הכרטיסים בהליך הייצור של 65NM ישבר? האם מחירם של הדגמים החדשים יעלה על של הדגמים הישנים יותר, או שהם פשוט יחליפו אותם, כפי ש-GTX260 עשה עם GTX260 216 Core?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שאלתי היא אם asus x1300 215mb טוב יותר מ geforce7100 או מgeforce6200 ? אני נואש בבקשה
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
הצלחתי לעשות שיראו תמונה אבל אני רואה בשחור לבן עשיתי מה שאומרים פה http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=30&p_created=1096498220&p_sid=cORDvX9i&p_lva=28&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTYmcF9wcm9kcz0wJnBfY2F0cz0wJnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd2Vycy5zZWFyY2hfZm5sJnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9YmxhY2sgYW5kIHdoaXRl&p_li=&p_topview=1 אבל כשאני משנה את הסוג חיבור לחיבור בננה ולpal only שזאת השיטת שידור של הטלוויזיה שלי המסך של הטלוויזיה נהיה בצבע לשניה ואז חוזר לכחול כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל למישהו יש פיתרון לזה?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך תקציב 1000 עד 2500 ש"ח שימושים כללי: עבודה משרדית, עיבוד גרפי, משחקים (לא כבדים מידי) וסרטים מתאים לעבודה עם שני מסכים 20' תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-