עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. AMD משיקה באופן רשמי את כרטיס המסך Radeon RX 7600 XT 16GB על מנת להתחרות על ליבו של אחד מפלחי השוק הגדולים של גיימינג במחשב הנייח - לקחנו את כרטיס המסך מדגם Sapphire PULSE לביקורת על מנת לדעת כמה נכון היה המהלך הזה של AMDלכתבה

2. Started by Kodi,

אני מריץ את הבנצ' הוא מגיע לשלבים המאוחרים איפה שמתחיל להיות סאונד ואז יש לי הודעת שגיאה: FMOD errer in FSOUND_SerPaused: Not enough memory מישהו יכול להגיד לי מה פשר ההודעה?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  3. יש בהגדרות של ה- 3d בכרטיס מסך העדפות מרקם וורמת פירוט מרחד )mipmap) ושאני מפעיל אותם ולא את הפילטרים המשחק נראה כאילו אני משתמש בפילטרים ואפילו נראה יותר טוב משהו מוכן להסביר לי יותר על הדברים הנ"ל? והאם יש צורך להפעיל אותם שמפעילים פילטרים גם?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by qpalzm,

נחתוך לעניין. הביצועים של הכרטיס שלי מחפירים: התוצאה ב-3dMark03 ירדה מ-11,700 ל-8,300. באקוומארק מ-50,000 ל-45,000 ובדום 3 מ-35-40 FPS בקרב יריות ל-25-30 בקושי. אין לי מושג איך זה קרה. אני על אותו אוברקלוק כבר כמה שבועות, הרצתי איחוי דיסק, האנטי-וירוס שלי מעודכן, ניקיתי את כל המרגלים מהמחשב, הטמפ' של הכרטיס לא עוברת את ה-65 בעומס, המחשב מריץ את Prime95 יממה ללא תקלות, וכו' וכו' וכו'. אז מה לעזאזל קרה כאן?

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  5. שלום לכולם . השאלה היא אם אני יעשה CrossFire עם HD 4850 , הוא יספק ליביצועים טובים יותר מאשרה HD 4870 (כרטיס 1). ההבדל במחירהוא בין 200-300 ש"ח . אז מה אתם אומרים ייתן ביצועים טובים יותר ?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך ATI Rareon 9800 PRO 256MB DDR + TV + DVI, אבל 128BIT ב500 ש"ח חדש. לא משנה כמה חיפשתי את הדגם הנ"ל לא מצאתי אותו ברשת (עם 128BIT), אבל המחיר בהחלט שווה לכרטיס בסדר גודל כזה(וחדש). הדרישות שלי מהכרטיס זה להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM החדש. מה אתם אומרים? שמעתם על כרטיס מסך כזה? הבנתי שהוא מהדגמים הישנים, אבל אני קצת חושש מלקנות חתול בשק, אז תגובות שלכם ממש יעזרו פה.

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by leeran,

כשאני משחק במשחקים, לפעמים המשחק נעצר וקופץ לי בלון של ווינדוס שאומר שהדרייבר קרס והופעל מחדש... יש לי Sapphire HD4850.. מה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב? תודה ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. לאחר לבטים רבים רכשתי Radeon9800pro של SAPPHIRE שיטת השידור היא NTSC דבר שמוריד מאיכותה, רציתי לדעת איך ממירים אותה ל PAL (אם ניתן הסבר מפורט ואיטי , אני חדש בעסק של כרטיסי המסך) תודה מראש אסף

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. יש לי מסך 17 אינצ' של proview החיבור למחשב הוא בצבע כחול עם ברגים בצדדים (אני לא מכיר חיבורים של מסכים אז אני תיארתי לכם את זה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך 1950pro זה יהיה בסדר עם המסך הזה??

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by shoeyal,

מה אתם חושבים על מסך NU LCD Monitor 19" L-921G מחירו די זול 2400 ש"ח אחריות סבירה 3 שנים(לא יודע מה מדיניות החלפת הפיקסלים) המסך קיבל ביקורות טובות ב ANANDTECH http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2289&p=17 "the ViewSonic Q190MB and the NuTech L921G are good buys." והוא זהה ל ViewSonic ולמרות זמן התגובה הגבוה 25 MS אין מריחות . למה לקנות מסך 17 LCD שבמחיר זהה אפשרי לקבל LCD 19 איכותי ? דרך אגב מישהו יודע מי היבואן

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  11. חברה אלהלן דחוף כל מיש יכול לתת לי תשובות כמה צינורות עיבוד יש ל 5900 האם יש לו 8 צינורות בדומה ל9800פרו או שרק 4? מה המהירויות שעון של ה5900 הרגיל לא המוחלש שימו לב!!! האם המהירויות הם 850 לזיכרון ו301 לליבה? מה השם של הליבה בכרטיס 5900 הנ'ל ? האם השם של הליבה הוא במקרה NV35??? ודבר אחרון בקשר לצינורות עיבוד אני קצת מבולבל בנוגע לאם יש לכרטיס ארבע או שמונה צינורות עיבוד אז ככה וזה רק למבינים שבנינו... רשום לי דבר כזה תסבירו לי מה אומר כל אחד... PIXEL PIPELINS 4 TMU PER PIPELINE 2 עכשיו השאלה שלי האם לפי זה אפשר להסיק שיש לי 8 צינורות עיבוד כי יש לי 4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט והTMU זה מכפיל את ה4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט שהכרטיס 256 ביט ובגלל זה יענו יש לכרטיס 8 צינו…

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by shronxx,

היה ברשותי ברטיס מסך Geforce 8800GTX של חברת XFX הכרטיס התקלקל ונתתי אותו לתיקון בחנות עבר כבר חודש מאז שהוא נמסר והחנות מציעה לי במקומו Geforce 9800GTX OC with Arctic Cooling Accelero Xtreme של חברת INNOVISION בתוספת של 500 שקלים האם כדאי לי לקבל את ההצעה?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  13. שלום! אני בדרך לקנות מחשב חדש (+מסך).. אני משחק במשחקים כמו CS ו-HL עכשיו רציתי לדעת אם מסך "19 מתאים בשביל משחקים כאלה ? או שזה גדול מדי וכדאי "17? תודה

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  14. שלום. איני משחק במשחקי מחשב, בניתי מפרט מעולה, עלה די הרבה כסף, ונותר לי לבחור כרטיס מסך. חשבתי לקנות משהו פשוט ב-200 ש"ח, מאחר והדברים איתם אני מתעסק הם Matlab, Pspice, וסביבת פיתוח. האם במקרה הזה, כרטיס מסך פשוט יכול לפגוע בביצועי מחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. יש כזאת תוכנה או משהו שבודק את היכולות של הכרטיס גרפי ?! אני מכיר את rthdribl, שהוא בודק בעיקר את התחממות הכרטיס... האם יש תוכנה שמנתחת ונותנת נתונים על המאיץ גרפי בזמן אמת ?! ועוד שאלה, האם יש תוכנה שבודקת את התחממות הכרטיס מסך בזמן משחק ואח"כ שומרת את הנתונים כדי שאח"כ אני אוכל לראות לאיזה גבהים הגיעה הטמפ' שלו ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by Solly,

אהלן לכולם! ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי... יש מידע לגבי טמפרטורת עבודה נורמלית ל4890? או בקיצור, מה הטמפטרטורה שמעליה אני כבר צריך להתחיל לדאוג...? במצב רגיל הטמפ' היא 60 מעלות, קצת גבוה לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  17. המפרט שלי בחתימה... בעיקר אין לי מושג מה אני רוצה אבל החשיבה היא להפוך את המחשב למעין תחנת מולטימדיה כזאת. אני לא יודע איך להסביר את זה,אבל קחו לדוגמא את כל המערכות של סונ ואיו עם media center וכל זה. חשבתי לקנות איזה מכשיר או כרטיס טלוויזיה או משהו עם שלט לא יודע בדיוק מה... ולחבר לטלוויזיה. יש כל מיני כרטיסים או צעצועים מגניבים עם שלט כאלה.. נניח מכשיר שמתחבר מהמחשב לטלוויזיה וכולל שלט ותוכנה ושאני אוכל לשלוט עם השלט על התכנים שיש במחשב כאשר אני בעצם צופה בטלוויזיה. יש גם כל מיני מארזים כאלה עם HD שמתחברים למחשב ולטלוויזיה ויש להם שלט. למישהו יש איזה הצעות לעשות משהו??? התקציב ממש גג 1500 שקל.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by danielzy,

שלום כידוע אני כמעת קניתי אתמול מערך CrossFire של 4850. זה עולה הכל + לוח מתאים 2700. חשבתי לעצמי שאם אני יכול למצוא 260GTX עד 1700 ש"ח זה יכול להיות שווה. יחסוך לי למעלה מ500 ש"ח, עכשיו ההבדל בביצועים בשביל מסך 20" יורגשו ? [1680x1050 - 1440x960]

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by jean-paul,

שלום לכם רכשתי את הכרטיס http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=9&l3=18&model=287&modelmenu=1 האם ה bios אמור לזהות את הכרטיס במדויק? מאז שהתקנתי אותו אני רואה את הלוגו של לוח האם שלי פתאום(מעולם לא הופיע), בזמן תהליך ה post ראיתי קודם כל את סוג כרטיס המסך הקודם שלי? האם עלי לשנות משהו בביוס?מה ששיניתי הוא את הערך שיעבוד ב agp.האם עלי לראות את כמו הזיכרון של הכרטיס בביוס. לאחר שהתקנתי את הכרטיס התקנתי את הדרייברים האחרונים שיצאו ולא את מה שהגיע לי עם הכרטיס. אני מנסה להתקין את התוכנה שהגיע עם הכרטיס smart doctor שבודק את הכרטיס ולאחר ההתקנה הוא טוען שאינו מזהה כרטיס, למרות ש windows xp מזהה אותו יפה מאד. האם משהו בהתקנה שביצעתי אינו נכון? איך אוכל לבדו…

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  20. לפני כשבוע שלחתי תגובה ושאלתי על מסך LCD אם הוא טוב או לא וככה והאם יש הצעות יותר טובות... לא שמתי לב שיש דיון מיוחד, אז הם אמרו לי שאסור לשאול פה ומחקו את ההודעה... הלו? מישהו עונה לי? כשאני שם הודעה חדשה קוראים אותה הרבה ושולחים לי תשובות... אבל כשאני שם אותה בדיון של 240 תגובות אתם חושבים שמישהו ישים לב בכלל? במיוחד כשהיא נעלמת לשני דפים אחורה בגלל התגובות החדשות? כדאי שתחשבו פעמיים! אני חושב שאני לא היחיד שנתקלתי בזה... תמצאו פתרון כמו לפתוח פורום במיוחד למסכים, למרות שאני אוהב את זה יותר עם התצוגה וגרפיקה, אז אל תגבילו ת'אנשים רק בדיון.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  21. שלום, יש לי את הכרטיס מסך 8800GTS עם הליבה G80. אני רוצה לעשות SLI אבל לא ניתן להשיג את אותו כרטיס מסך כמו שלי, רק8800GTS עם הליבה G92. האם אני יכול לעשות איתם SLI או שאני יצתרך לקנות G80 יד שניה?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  22. שלום היתקנתי השבוע ל NVIDIA FX5200 את הדריבר החדש שלהם 77.72_win2kxp_english_whql.exe יש האצה בתצוגה - וזה טוב, אך התגלו הבעיות הבאות 1) הוא לא מזהה את הסרגל ומניח לי איקונים מאחוריו עד שאני פותח אפליקציה 2) כשאני מריץ וידאו DVD או סתם MEDIA PLAYER זה נראה נורא אלא אם אני משחק עם ה HW ACCELERATOR ואז זה נהפך בסדר לפני שאני חוזר ורסיה אחורה, איך אני יכול לפתור את זה כי זה יותר מהיר וטוב בתודה, יהודה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by Pundag,

יש לי R9200 128MB , וגם יש לי תוכנה שנקראת AGPmem ,שהיא אמורה להראות את הזיכרון של הכרטיס וכשאני מפעיל אותה היא רושמת לי רק 58MB מנוצלים יש למישהוא רעיון על הבעיה?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by miki03,

שלום לכולם קניתי היום 9800NP ושהתקנתי את הדרייבר הוא זיהה 9800PRO !! ורציתי לדעת אם יש תוכנה שמזהה איזה כרטיס זה PRO או NP המהירויות של הכרטיס הם 325 לליבה 580 לזיכרון תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by roylu,

התלבטות קשה בית השניים... שניהם מחברת BFG תזרקו הצעות בין הייתר

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים