עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by LEON500,

איזה יותר חזק ה 9800GTX או 8800 GTX ובכמה?? אמרו לי שיצא גם 9900 זה נכון?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  2. התוכנית של NVIDIA לשמירה על מלכות הביצועים של עולם המשחקים ב-PC כוללת שימוש בליבת GA102 מוכרת, עם מספר מירבי של יחידות עיבוד פעילות בדומה לעולם העיבוד הארגונילכתבה

3. Started by elad_jacoby,

תראו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך שעולה בסביבות ה2000(אל תדאגו זה שידרוג...) אני חשבתי בסגנון של הradeon 9800 pro , אמרו לי שהביצועים שלו מצויינים, מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה? תודה... ואם אפשר תכתבו לי איזה כרטיסים נמצאים במחיר שלו.. תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  4. אני יודע שאני קצת "חופר" בנושא, אך עדיין יש לי כמה שאלות בנושא אני מנסה להשיג כרטיסים מהדגם הנ"ל, שמגיעים עם הPCB של ATI (אדום), ולא כל מיני גרסאות ספציפיות של יצרנים מסויימים. כרטיס של SAPPHIRE, אני כבר לא מצליח להשיג, הכרטיסים שאני כן מצליח להשיג במלאי הם מתוצרת אסוס וGAINWARD 1. כאשר הGAINWARD במחיר זול יחסית, האם יש סיבה שלא ללכת עליו? 2. לא צריכה להיות לי בעיה במערך הCF, כאשר אני עובד עם כרטיסים מיצרנים שונים? 3. אשמח לקבל לינקים לכרטיס המבוקש בחנויות מסויימות, כדי לראות את מצב המחירים בשוק. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by Vaz,

יש לי fx5200 ללא יציאת dvi , ויש לי מסך 22 שאני רואה בו צבעים באיכות ירודה. אולי זה קשור לדרייבר ? מישהו יכול לומר לי מה הדרייבר הכי עדכני ? האם זה קשור לכרטיס מסך האיכות ? או שהמסך שקיבלתי לא משהו? מסך cmv 222h

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  6. שמתי לב שהקירור על הכרטיס(GAINWARD) נראה פחות מאסיבי לעומת אותו כרטיס של חברות אחרות ? תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. איך מקדדים בפורמטים שונים svcd vcd dvd ?? והאם יש כרטיסי טלוויזיה שמקליטים בפורמטים שונים? ויש הבדלים שנראים לעין?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. רציתי לדעת איך הכרטיס הזה: Gainward Ultra/2100 6800 AGP לא הבנתי בדיוק מהדגם איזה כרטיס זה, זה 6800ULTRA או שהULTRA בדגם לא קשור וזה דגם אחר בסדרה? בכל אופן, אם אפשר למצוא (אני לא מצאתי) השוואה שתראה את ההפרשים בינו לבין 9600XT אשמח לקבל אותה. ואם אין השוואה אז אשמח שתגידו לי בכמה ההפרש בינהם משמעותי. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 11:37:56 נ.ב.תוספת קטנה, אחת הסיבות לשדרוג הכרטיס (העיקרית בעצם) היא שהתחדשתי במסך דל 2007FP ומשחקים ברזולוציית 600*800 שהיו נראים בסדר על הCRT הישן פשוט כבר לא נראים טוב על המסך החדש וצריך להעלות בקצת את הרזולוציה כדי שהמשחקים יראו בצורה סבירה. הכרטיס שאני מחפש הוא משהו שיספק לי ביצועים שעולים בלא הרבה מעל ה9600XT שלי אבל יהיה חזק …

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  9. את הכרטיס עם התמונה הראשונה או את הכרטיס מהתמונה השניה.אין לי בעיה להוסיף 100 שח שזה ההבדל במחיר בין שניהם. אני יודע שהחברה LEADTEK היא פצצה של חברה.אבל איך החברה BFG..? הקיצר מה עדיף לקניה? אולי יש לכם כרטיס אחר יותר שווה אז תגידו תודההה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by DL,

טוב קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים כולל את המסך הזה, אבל יש בו משהו אחד שמעצבן אותי כל פעם שהתצוגה משתנה, כלומר מדוס לווינדוס מווידוס למשחק וכו' , יש בצד ימין למעטה של המסך סמל של רמקול (סמל מכובה אצלי כי אני לא משתמש ברמקול של המסך...) לאיזה שתי שניות ואז נעלם. עכשיו, זה לא כזה מעצבן אבל עדיין יהיה נחמד אם יש דרך שהוא לא יראה את הסמל הזה כל הזמן... מישהו יכול לומר לי אם אפשר לעשות את זה ואיך? דרך אגב, המסך עצמו מעולה, נראה טוב, הצבעים מדהימים יחסית למסך הקודם שלי ועד עכשיו שיחקתי ב Enemy Teritory ו Call of Duty ולא הרגשתי בכלל איטיות של המסך, אפילו לא קצת! עוד דבר מגניב אבל אני חושב שזה במסכי LCD בכלל, ב Call of Duty יש משימות שאתה רואה את השמש, אז זה באמת מס…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, לאחרונה פתחתי בפורום מסכי lcd דיון בקשר לבעיה במסך שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290645.0 כמו שראיתם, המליצו לי להחליף את כרטיס המסך שלי. אני לא זקוק לאחד ממש מתקדם, כי אני לא גיימר כבד... השימוש העיקרי שלי הוא לתוכנת התלת מימד 3ds max,קצת למשחקים.. ולגלישה באינטרנט, כמו כן התקציב שלי הוא סביבות ה800 ש"ח להלן המפרט: באמת שלא הצלחתי להבין מה זה AGP ו PCI-E :s05: מעבד: intel® pentium® 4 cpu 2.4 ghz זיכרון: 512MB RAM ספק: w400 (לא יודע כל כך איך בודקים את סוג הספק) (מצטער על העריכה המאוחרת של ההודעה, לא קראתי את חוקי הפורום) תודה על הקריאה וחג שמח, moshe

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by Dani3l,

מה זה בעצם FX שמתשתייך לכרטיס מסך ומה ההבדך בינו לMX אם כך? תודה

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by tulz,

כמה קיבל 7800GT ב-D3MARK05?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי 8800GT חיבור דיויאי אחד מחובר למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה זה משנה אם אני יגדיר ש 2 המסכים יפעלו באותו זמן כל הזמן ורק שאני ירצה את הטלויזיה אני יפעיל אותה או שעדיף שרק מסך אחד יעבוד בכל זמן ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. Started by rofben,

יש ל 9800GT ויש לי ווינדוס 7 הורדתי את הדרייבר פה באתר וזה עדיין לא עובד לי זה מתסכל מה לעשות???????????????????????????

16. הוא יחזיק יות משנתיים ???... הוא מספיק חזק להפעיל משחקים על מקסימום ???. תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by Parallel,

שלום חבר שלי ...קנה כרטיס חדש..והוא לא צריך את הכרטיס הישן שלו riva tnt 2 128 mb עכשיו...לי יש גי פורס 2 אם אם איקס 64 מגה זיכרון איזה כרטיס יותר טוב?..ואם יש הבדל ..האם הוא כ"כ מורגש...נגיד..במשחק כמו מדל אוף הונור...יש מפות שהמשחק ממש מקרטע לי..גם ברזולוציה של 640*800 תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by Or4more,

בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב עם HD4870 של ספיר, כידוע לרובכם אני חושב לספיר יש עכשיו קירור שונה מהריפרנס והוא נראה כזה: http://www.jayceooi.com/wp-content/uploads/2008/11/sapphire_hd4870_04.jpg לפי איזה ביקורת שבדקו הרבה מאוד סוגים של קירורים של חברות שונות ל HD4870 היה שם גם את הספיר ורשמו שהכרטיס היה יחסית מאוד מקורר(47 מעלות במנוחה ו71 במאמץ) אבל היה מאוד מאוד רועש. הנה הביקורת: http://www.behardware.com/articles/751-13/roundup-which-radeon-hd-4870.html לפי איך שזה תיארו את זה שם זה איזה מטוס, אני מפחד לקנות את הכרטיס עכשיו.. מישהו יש לו את הכרטיס ויודע אם זה כל כך רועש?או אם יש משהו שאפשר לעשות שיוריד את רמת הרעש אבל לא בהכרח יעלה את הטמפרטורה? תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  19. שאלתי בעבר עם ה thermaltek 470 יחזיק לי 8800gt אמרתם שכן. אז החלטתי לקנות 8800gt asus top. המחיר שלו הוא בערך 1650 ואז ראיתי נושא שאומר שאם כבר משקיעים סכום כזה אז עדיף לקנות 8800gts 520 בסכום של 1750 בערך. השאלה האם זה נכון ? , שווה את השדרוג ? וכמובן האם הספק שלי יחזיק גם את הכרטיס הזה? תודה וסליחה שאני משגע אותכם.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by DAVIDKI19,

מעבד 2500K GTX570 2 קשיחים 1SSD כונן המעבד יהיה בOC הכרטיס מסך מומהר ל780 מגה הרץ חשבתי ללכת על Seasonic M12II-620 SS-620GM 620W יספיק למחשב ללא SLI יספיק? או ללכת על Seasonic S12D-850 (SS-850HT) (הוא יסחוב SLI)

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  21. כולם מדברים על פלטרים... שאני משחק במשחק לדוגמא COD2 אז אני נותן על כול האפשרויות של הגרפיקה על "גבוה" וזהו... אין שום דבר שמזכיר את המילה פילטר.... מישהו יכול להסביר לי מה זה? ואם זה בכלל קיים בתפריט של המשחק הזה ובמשחקים בכללי? תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by alergic,

עכשיו ראיתי באתר המוווון כרטיסי מסך ושמתי לב שיש חברות שמוכרות אותו כגון GIGABYTE SAPHHIRE ועוד שאני לא זוכר קיצר הבנתי שה ATIX1800X 512 הוא הכי טוב עכשיו של איזה חברה??

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by 114508534,

איך הוא עובד ? צריך תוכנה או משהו מיוחד , או שככה קונים את המסך?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by avizipi,

לי יש מחשב עם מעבד דואל E4500 זכרון RAM 2GB וכרטיס מסך GForce 7300 SE\7200GS. וכשאני מנסה לשחק במשחקים החדשים שיוצאים אז חלקם מקרטעים. לדוגמא לאחרונה התקנתי את Burnout Paradise והוא אפילו לא עלה. אבל Fall out 3 הישן יותר עבד חלק. לאחר חיפוש באינטרנט, גיליתי שהכרטיס מסך שלי מבוסס על DirctX 9 לעומת הדור החדש שמבוסס על DirctX 10. אז השאלה שלי היא בעצם האם זאתי הסיבה לכך שמשחקים חדשים לא עובדים לי חלק על המחשב? והאם הפתרון היחיד הוא החלפת הכרטיס מסך? עריכה* אפשר בבקשה המלצות לכרטיס מסך בתקציב של 500 שקל?

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by termister2000,

היי עשיתי בדיקה וקיבלתי 4031 נק' הנה התוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=11999895 האם התוצאות הנ"ל טובות בשביל SAPPHIRE RADEON X1950PRO 512MB? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים