כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי fx5200 ללא יציאת dvi , ויש לי מסך 22 שאני רואה בו צבעים באיכות ירודה. אולי זה קשור לדרייבר ? מישהו יכול לומר לי מה הדרייבר הכי עדכני ? האם זה קשור לכרטיס מסך האיכות ? או שהמסך שקיבלתי לא משהו? מסך cmv 222h
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ממצב אנשים שמע רגע יש לי בעיה קטנה יותר נכון די גדולה עכשיו סימתי לפרמט תמחשב וסמתי את הדריהיר הכי חדש של נוידיה על GF2 המגעיל שלי ועכישו אני לא יחול לשחק בשום משחק הוא מעלה לי מסך שחור אבל המשחק פועל ואני לא יחול לראות כלום אז בקשה אם מישהו יחול להביא לי את הגירסה הישנה יותר גירסה 66 או משהו אני חשוב או להגיד לי איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, מצטער שלא הוספתי תגובה בדיון הקודם... לא מצאתי אותו.. אבא שלי פיקסס לתכנאי את הכרטיס מסך 7300GS Sonic של PALIT שהוא AGP והתכנאי אמר שהוא לא מתאים ללוח-אם. (זה AGP איך זה יכול להיות שזה לא מתאים...?) אז חשבתי כרטיס מסך אחר של פאליט אולי הATi Radeon X800GTO הוא הכרטיס הטוב פה? זכרונות הולך להיות לי 1GB זה כבר לא משנה בקשר לזכרונות.. אבל הכרטיס, הATi Radeon X800GTO יהיה טוב? הוא עדיין מומלץ? הוא עולה 484 ש"ח... יש לי עוד שאלה : האם הכרטיס הזה - http://skypc.co.il/sg_product~27383~8~0.htm הוא הגרסא המומהרת של ה7600GS? אם כן, הוא שווה את מחירו? אני צריך קצת לרדת במחיר, 534 ש"ח זה קצת יותר מדי... כי אני גם קונה זכרונות... נו פשוט תעזרו לי... אם אבא היה מוכן להשקיע 300…
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ASUS P5N-E SLI Palit Geforce 8800GT Sonic 512MB PQI 800MHZ 2GB - סטיק אחד זהו בעקרון, אני שואל כי בחלק מהבדיקות הגעתי ל13 FPS וזה כמו בדיקות חוזרות כאלה... שכחתי התמונה http://img443.imageshack.us/img443/8223/27933697qu1.jpg
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום אני קצת מבולבל. אני יודע שה-7600gs אמור להיות יותר טוב מ-6600gt. אבל אני רואה שה-6 עולה הרבה יותר מה-7 (אני מתעצל לכתוב את המספר השלם ;D)
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אתמול קניתי מאייבורי כרטיס מסך מסוג MSI NX8600GTS-T2D256E כאשר גלשתי באתר זה נתקלתי בכרטיס הנ"ל (מצורף לינק) כאשר כתוב שמצורף לכרטיס משחק (אצלי לא היה) ובנוסף הוא נראה טיפה שונה... http://hwzone.co.il/print/1188818786/85975/ התמונה שעל הכרטיס שלי טיפה שונה מהתמונה בלינק המצורף ובנוסף אצלי יש שתי יציאות של DVI (והמתאמים השונים) כאשר בתמונה יש יציאה של DVI ו- HDMI ללא צורך במתאם, יש לציין שכל השאר דומה... אם מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה אני אודה לו. אם יש צורך אני אעלה כל תמונה שתדרש (של הכרטיס, אריזה...)
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קיצר ככה.. אני סוג ר על קניה של 9800GT ויש לי שאלה האם זה מסובך לחבר את הכרטיס בעצמך?כי אם כן,אני נאלץ לתת את המחשב למעבדה למשך הסוף שבוע אם לא ויש מדריך עם תמונות אז אני יעשה זאת בעצמי!!!
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם! זהו הדגם עם חיבור HDMI ו- Video Capture (מצורף לינק). האם יש תמורה טובה יותר לכסף במחיר הזה? הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים על מסך "LCD 32. אני קונה אותו משם: http://computers.pricegrabber.com/video-cards/m/60217746/details/st=product_tab המחיר הוא 125$. בארץ הוא עולה כ- 700 ש"ח באתר הזה: http://www.machshev.co.il/pl_product~LV366~103~349.htm#
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.84.html למי שיש כוח שיבדוק אך הוא לאומת 75.90...
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
כי איזה אחד בפורום חומרה כללית אמר שהוא צורך 66 ומשהו וואט כמו ה6600gt ובאתר של הכרטיס מסך רשום מינימום 350 וואט מה נכון??
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם ושתהיה שבת שלום.. רציתי המלצה לכרטיס מסך...אפשרי גם יד 2 במסגרת תקציב של עד 1200 ש"ח שיכלול HDTV 512 מגה 256 ביט ושיהיה של חברת ריידון..יש לי כרגע HIS ATI READON X700PRO ולא פועל לי עליו ספלינטר סל..חוץ מזה אני מפעיל הכול על רזולוציה הכי גבוהה ומשחק בהיטמן על הכי גבוה למשל ובNFS החדש..רק הספלינטר ומשחקים שתומכים בSHADER 3.0 לא פועלים לי וזה מעצבן ביותר.. אודה למגיבים ואם אפשרי שזה יהיה כרטיס מסך של חברת HIS כי אני מאוד מרוצה מהם יש להם באנגל מורחב וכרטיס בעל תעלות אוורור מאלומניום ובחדשים מנחושת ומאווררים מוגדלים שמסייעים לזרימת אוויר יותר טובה כי אני לא רוצה שהכרטיס יתחמם בשום אופן.. אודה למגיבים במהרה.
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב p4 2.8 כרטיס מסך G6600 לוח אם של asus P4s800d והבעיה היא שאני משחק נגיד במשחק lotr bfme2 ולפעמים יש פאשלות קטנות בגרפיקה ולעיתים קרובות המחשב קורס או מראה ארור. עוד דוגמה היא מהמשחק wow לאחר שעה בערך מופעים פאשלות ריציניות בכל המסך ולעיתים המחשב גם קורס. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, פרמטי את המחשב והבעיה לא נפתרה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן הכרטיס RTX3060 OC V2 12GB. הביצועים שלו טובים אבל יש מקום לשיפור בעיקר כשמשתמשים בו ל-VR. האם הוספה של כרטיס זהה למחשב ישפרו את הביצועים? האם שווה להשקיע? (מבחינת RAM אני על המקסימום של הלוח אם - 64GB DDR4) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD התקציב זה בערך 2500 שקל. הגודל נקודה שמתי לב שהסטנדרט זה 0.264, נכון??!! זה טוב? אמרו לי שה 15 אינץ' זה כמו ה 17 אינץ'. זה נכון? אני רוצה מסך 17 אינץ' LCD מסך טוב שיראו כמה שיותר טוב ב 2500 שקל בערך- אפשר קצת לחרוג אבל לא בהרבה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
פיצ'ר מצוין לצורבי ביוס סדרתיים שלא רוצים לסכן את הכרטיס: http://guru3d.com/article/Videocards/248/1/
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם FAR CRY שוכב אצלי בארון כבר קרוב לשנה העניין הוא שעד עכשיו לא היה לי כרטיס טוב לשחק איתו הצטיידתי לא מזמן ב R9800PRO 256BIT על מחשב פנטיום 4 3ג 512 מגה זכרון 256*2 דואל צאנל דואל ביוס,הייפרטארדינג+קרור סביר שהוספתי לבד העניין הוא שהמשחק לפעמים רץ ממש יפה וכל הפרטים מדהימים אותי לפעמים ולפעמים המשחק חווה תקיעות!לא ברמה של המשחק נפסק אלה תקיעות קטנות בתזוזות מהירות! אני משתמש CCC4.12 יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
למה בסרטים ה fps עומד על 24-30 והסרט מוצג באופן חלק, ולעומת זאת במשחק כבד מסוים 24-30 fps המשחק עובד דיי איטי?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני רואה את הארטיפקטים בצורה של אותיות בצבע וורוד. או קווים לאורך המסך. כשהווינדוס עולה אז ממש בכניסה המסך פשוט מתכבה לי. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והדלקתי. ועכשיו הכל עולה לי גם עם ארטיפקטים אבל אני יכול להיכנס לווינדוס. האם זאת בעית חומרה? אני פתחתי את הקירור של הכרטיס מסך. זה קירור פסיבי. והחלפתי משחה תרמית. יכול להיות שבטעות משחה נגעה טיפה בנגד או בשבב והרס לי את הכרטיס מסך? ניסיתי לנקות אותו הוא עבד לי ואחרי כמה זמן שוב הופיעו ארטיפקטים. עשיתי גם אוברקלוק לכרטיס מסך. אין לי מושג מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני קונה מחשב השבוע ב10 אלף בערך , היתכוונתי לקנות את ה ATI X1900XT אבל שמעתי שהולכים לצאת כרטיסים דור חדש שיתמכו בDX10 .. מישהו יודע כמה זמן אצתרך לדחות את קניית המחשב כדי להשיג אחד כזה ? וכמה הבדלי המחירים יהיו . תודה .
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי את ה ATI RADEON 9600 PRO של חברת POWERCOLOR, ראיתי בעמוד הראשי וגם בכתבה http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041018053632.html שנתגלו בשוק דגמים מזוייפים שהם בעצם דגמים חלשים יותר שעשו להם OVERCLOCK ... השאלה שלי, איך אני יכול לברר אם הכרטיס שלי מזויף (CHIPSET 9550) בלי כמובן להסיר את המאורר קירור והמשחה מעליו כדי לדעת... יש איזה תוכנה או משהו ? למישהו אחר גם יש כרטיסים מהחברה הזו ?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שמועות על כך שהמחירים הרשמיים אותם הבטיחה לנו מפתחת השבבים עבור כרטיסי המסך מהדור החדש שלה עומדים להיעלם הלכה למעשה,ולפנות את מקומם לגרסאות בעיצובים ייעודיים שיהיו יקרות משמעותית גרמו לחברה להגיב במהירות - ולהבטיח כי הייצור ימשיך ללא מגבלת זמןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני בדרך לקנות מחשב חדש (+מסך).. אני משחק במשחקים כמו CS ו-HL עכשיו רציתי לדעת אם מסך "19 מתאים בשביל משחקים כאלה ? או שזה גדול מדי וכדאי "17? תודה
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
בוקר טוב P: המחשב שלי הוא כזה: P4 3.0ghz Radeon 9800 Pro 128mb Abit AI7 mobo with AGP only 512MB ddr400 golden dragon אני לא מעוניין כרגע לבצע שדרוג מלא של המחשב (ונדמה לי שאני גם לא ממש צריך..) אז חשבתי האם שדרוג של כרטיס מסך וזכרון (עוד 512 מגהבייט) יוסיפו משמעותית לביצועים של המערכת במשחקי מחשב? כלומר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק? אם לא, אז איזה כרטיס במחיר של כ- 850 ש"ח יהווה את הקנייה הכי משתלמת עבורי (השדרוג כולו כאמור בסביבות ה1050 ש"ח)? אני כבר הרבה זמן לא עוקב אחרי השוק (ככה זה בצבא) אז אני די מבולבל מכל האופציות :-[ תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce MX 400 64 MB זה AGP x4 נכון? ויש לי לוח אם VIA's Apollo Pro 133A, VT82C694X שאמור לתמוך בזה ונראה לי זה גם מאז ולתמיד תמך, אבל קיום יש לי בעיות רבות משחקי של 3D לא פועלים אצלי פשוט ויש קפיצות נוראיות והאטות רבות גם בסרטים ובשולחן העבודה בכללי להפתעתי רשום שמקסימום שנתמך אצלי זה AGP 2 ולא 4 וגם שהכרטיס פועל על 2 בביוס דווקא רשום שהתמיכה ב X4 IS ENABLED מישהו מוכן להסביר לי אולי? תודה
-
- 10 תגובות
- 675 צפיות
-