עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כאילו נניח 5 פריימים נוספים=עוד 30 נקודות וכו'...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. מי שקיבל תוצאות נמוכות בבאנצ'מארק עם רדאון 9800, הנה הפתרון לבעיה: הסירו את הדרייברים. התקינו את הדרייברים המעודכנים ביותר ללוח אם (בהתאם לצ'יפסט). התקינו מחדש DX 9.0b. התקינו קטאליסט 3.7. ***חשוב לעשות איתחול למחשב לאחר כל פעולה! HTH

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by ET,

GTS 2 או GF4mx440se שניהם עם 64 מגה זכרון. אני יודע ששניהם על הפנים אבל יש לי את האפשרות לבחור מבין שניהם ולהחליף את הGF2MX200... אז מה טוב יותר?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by Vladgi,

ATI Radeon 9500 w / 128MB pro VGA card [VGAT1131] RADEON 9500 brings the world of Microsoft® DirectX® 9.0 support to gaming enthusiasts. Featuring incredibly fast 3D graphics performance, coupled with sophisticated real-time visual effects, unsurpassed image quality and cutting-edge video features, RADEON 9500 provides powerful graphics acceleration for current and next-generation games and applications. Complete Microsoft® DirectX® 9.0 support 128MB of DDR memory 4-pixel pipeline architecture128-bit memory interface Video output support Featuring CATALYST - Industry-leading software suite Fast 3D gaming performance 128MB DDR memory accelerates the latest 3D games 12…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by Storm Bringer,

כרטיסי OEM כידוע מגיעים בלי אף דרייבר התקנה עליהם, אז איך הם פועלים ויוצרים פיקסלים על המסך לפני שהותקן עליהם דרייבר? האם הכרטיסים של ATI החדשים מגיע עם התוכנות האלה: Smart Shader, Smoth Vision ,DX9 וכד' או שצריך להתקין אותן על המחשב? או שהן בכלל מגיעות עם הדרייבר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by TempesTo,

ברצוני לקנות כרטיס מסך חזק ביותר על מנת שהמשחקים יעלו במחשב ללא בעיות. התקציב הוא 1500 ש"ח המחשב הוא פנטיום 4 1.5 ג'יגה 256 מגה זיכרון. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיסי מסך בתקציב זה. ועוד שאלה קטנה: מה ההבדל בין גרסת retail לגרסה רגילה של כרטיס מסך ? תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל? כמו כן מי שיש לו אותו יכול לפרט על המחשב שיש לו אני רוצה לקנות אבל אני רוצה לדעת איזה מחשב יהיה טוב בשבילו

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. יש לי בעייה מעצבנת בדיירברים שהagp wrtie מתעקש להשאר על off ואי אפשר לתקן את זה....כבר חרשתי באינטרנט על כל מיני פורמים והיו הרבה אנשים עם הבעייה הזאת...בכל מקרה הכל אצלי על On כל הfast write,agp read,pci write\read....רק הagp write על off השאלה שלי היא אם יש השפעה לרעה על הביצועים בגלל שהagp write על off? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  9. לפני כשבוע שלחתי תגובה ושאלתי על מסך LCD אם הוא טוב או לא וככה והאם יש הצעות יותר טובות... לא שמתי לב שיש דיון מיוחד, אז הם אמרו לי שאסור לשאול פה ומחקו את ההודעה... הלו? מישהו עונה לי? כשאני שם הודעה חדשה קוראים אותה הרבה ושולחים לי תשובות... אבל כשאני שם אותה בדיון של 240 תגובות אתם חושבים שמישהו ישים לב בכלל? במיוחד כשהיא נעלמת לשני דפים אחורה בגלל התגובות החדשות? כדאי שתחשבו פעמיים! אני חושב שאני לא היחיד שנתקלתי בזה... תמצאו פתרון כמו לפתוח פורום במיוחד למסכים, למרות שאני אוהב את זה יותר עם התצוגה וגרפיקה, אז אל תגבילו ת'אנשים רק בדיון.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by -twelve,

פרטים על המחשב שלי: intel D920 2.8 GF7800 GT 1024 RAM אם צריך עוד תגידו לי. התוצאה שקיבלתי היא 6112 על כל המבחנים ועל ההגדרות הרגילות (דיפולט) האם זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by TALEL,

אני חושב לקנות X850 XT 256 MB יש משהו יותר טוב ל-AGP ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  12. או גזילת משאבים מהמערכת(גם במצב שהטלוויזיה על כניסה אחרת-{כבלים})

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. בבנצ'ים שראיתי יש ל-1900XT-256M ביצועים טיפ-טיפה יותר טובים מה-7950GT-512M ואומרים שה-1950XT אמור להיות חזק יותר ולצרוך פחות. האם ל-512M של ה-7950GT יש עדיפות ביחס למשחקים שיצאו בהמשך? לצערי איני יכול לחכות ל-DX10 אז אני מעוניין לקנות את הכרטיס הטוב ביותר שיש כרגע בסביבות מחיר זה. תודה מראש לעונים, TMP

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by RDS,

x1950PRO? 6800GT? מה לדעתכם עדיף... בערך אותו מחיר.... תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  15. חברה מה אתם אומרים ה SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL שווה קנייה? הוא יחזיק מעמד?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by alfus73,

אנא עזרתכם בבחירת הכרטיס הטוב יותר: NX6600GT VTD128 או Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk עלות שני הכרטיסים זהה (950 ש"ח). הראשון שייך לחברת MSI והשני לחברת LEADTEK. לראשון 3 שנים אחריות לשני שנתיים אחריות. מה עדיף? נא עזרתכם הדחופה.....

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  17. http://www.overclock.net/faqs/43769-ati-x-series-official-spec-reference.html זה יחסוך להרבה מאוד אנשים את השאלות קריאה מהנה

18. Started by tgen,

אני מתכוון לקנות מחשב עם 7900GT השאלה היא איזה חברה עדיפה יותר: Gigabyte או Leadtek? שמעתי דעות לכאן ולכאן ואם בסופו של דבר Leadtek יותר אמינה למה Gigabyte יקרה יותר? ההבדל במחירים תלוי בעיקר בבאנדל שהחברות מציאות? איך זה עובד?

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by idofr,

שלום לכולם שבוע טוב, יש לי את ה9600GT של GIGABYTE והוא עבד לי מצויין עד שנזכרתי לעדכן דרייברים שאחריהם הOC שלו לא עבד אז עדכנתי לגרסת בטא האחרונה שיצאה והיא עבדה טוב עם הOC אבל עוד משהו מוזר קרה, אותו הOC שאני עובד איתו כבר די הרבה זמן באף פעם לא עבר את ה72 מעלות פתאום מתחמם ממש ומגיע ל80 מעלות! ובנוסף, כאשר אני מפסיק את העומס לוקח לו ממש הרבה זמן להתקרר ולא בשניה כמו בד"כ, הסתכלתי פיסית על הקירור והכל ניראה תקין וכך גם הדיווח של המחשב אבל זה פשוט ניראה כאילו הקירור קרס עוד משהו, שהסתכלתי על הPrecision הוא מראה שהמאורר עובד על 35% במצב אוטומטי, כאשר ניסיתי לשנות למצב ידני ולהעלות את זה הוא פשוט חזר ל35% ולא היה מוכן לקבל את ההגדרות שלי

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. Started by avivshaia,

מעוניין בעזרה לקניית כרטיס מסך לצורך PES 2012. תקציב - עד 300 ש"ח. ספק של 400W שבא מובנה עם המארז. לוח -אם GIGABYTE GA-G31M-S2L תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by -Tal-,

היי, פירמטתי את המחשב היום וחיפשתי את הדרייבר שהיה לי בעבר לכרטיס מסך שברשותי - ATI HD5770 , מצאתי את זה: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx הורדתי והתקנתי. השאלה למה ב TASKBAR אין לי מרכז שליטה כמו שהיה לי בעבר. שם יכלתי לשנות את מהירות המאוורים, לראות טמפ' וכן הלאה... תודה!

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by Revos,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 שנרכש מלפני כשנה וחצי-שנתיים. לאחרונה הוא החל לעשות רעש מאוד מוזר שנשמע קצת כמו שריקה. הרעש נגרם רק כאשר המאוורר מגיע ל40% לפי הקטליסט, שאני מוריד אותו באופן ידני ל20% אין רעש בכלל. כשאני מעלה אותו ל100% יש רעש רגיל, בלי שריקה אבל רעש שאפשר לצפות לקבל, אציין שהטמפ' בדר"כ היא 39-40 בזמן רגיל. ניקיתי מאבק, פירקתי את הלוח קירור והמאוורר וניקיתי אותם עם לחץ אוויר לאחר שזה לא עבד שימנתי את הציר עם WD40, זה החזיק כשבועיים ועכשיו שוב הרעש חזר. האם יש לזה פיתרון, פרט ללהחליף מאוורר? תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by AsafShviro,

שלום, אני זקוק נואשות להמלצה אודות כרטיס עם פונקציה VIVO שיכול להציג ולהקליט בו זמנית תמונה ברזולוציה של 750X550~ בממשק DVI ובזמן ההקלטה מסוגל להראות את התמונה בלי עכבות נראות לעין. שאלה קשה, אני יודע... GTX470? ??? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה חינמית כגון 3DMark Vantage בלי קשר לDX האים יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by Kolshamen,

מי שיודע טמפ מומלץ ל4850 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים