עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nivi125,

התקנתי לפני כמה ימים דרייבר חדש, את ה185. הכל טוב ויפה, אבל כשניכנסתי לשחק בCALL OF DUTY 2 המשחק פעל בצורה מקורטעת (FPS 250 ואין לאגים) מקוטרע, הכוונה שזה עבד כאילו אני משחק על 40 FPS והייריה מאחרת לבוא (כ2 שניות אחרי שאני לוחץ על העכבר) ניסיתי להתקין דרייברים קודמים, וגם את 181.22 אבל זה לא הסתדר דרך אגב בדקתי גם אתה CALL OF DUTY 4 ולא ניראה שיש שם בעיות עם הדרייבר הזה עוד בעיה מעצבנת, שמאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, העכבר יוצא מהמסך בצד ימין. הכוונה, במחשב רגיל אם אני מושך את העכבר ימינה, עד לקצה המסך הוא יישאר שם, ולא ימשיך הלאה, אבל אצלי העכבר ממשיך גם מחוץ למסך, ואז צריך להחזיר אותו למסך. דרך אגב זה קורה רק בצד הימני ולא בשמאלי או למטה או למעלה. הכרטיס שלי הוא 8600GT

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  2. Started by icebreak,

לפני מספר חודשים קניתי את ה ATI RADEON 9600 PRO של חברת POWERCOLOR, ראיתי בעמוד הראשי וגם בכתבה http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20041018053632.html שנתגלו בשוק דגמים מזוייפים שהם בעצם דגמים חלשים יותר שעשו להם OVERCLOCK ... השאלה שלי, איך אני יכול לברר אם הכרטיס שלי מזויף (CHIPSET 9550) בלי כמובן להסיר את המאורר קירור והמשחה מעליו כדי לדעת... יש איזה תוכנה או משהו ? למישהו אחר גם יש כרטיסים מהחברה הזו ?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  3. מי שקיבל תוצאות נמוכות בבאנצ'מארק עם רדאון 9800, הנה הפתרון לבעיה: הסירו את הדרייברים. התקינו את הדרייברים המעודכנים ביותר ללוח אם (בהתאם לצ'יפסט). התקינו מחדש DX 9.0b. התקינו קטאליסט 3.7. ***חשוב לעשות איתחול למחשב לאחר כל פעולה! HTH

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by alexbmw,

האם יש כרטיס מסך שאפשר להחליף בו רכיבים (למשל מעבד \ זיכרונות ) ? ואם כן איפה אפשר ליקנות וכמה הוא עולה ?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  5. 9500 pro vs. 9600 xt?

6. Started by asaf16,

http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=473 או 7600 מKSP שנמכר ב790 של GIGABYTE. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים? והאם יש כרטיס שעדיף בטווח של עד 1000 שקל ואם כן, נא לצרף לינק. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. ATI http://firingsquad.com/hardware/windows_vista_performance_amd_catalyst_7.1/default.asp NVIDIA http://firingsquad.com/hardware/windows_vista_nvidia_forceware_performance/ ניראה שהדרייברים של אנוידיה לויסטה מסריחים ביותר לעומת של ATI שמביאים שיפור בביצועים!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך GeForce MX 400 64 MB זה AGP x4 נכון? ויש לי לוח אם VIA's Apollo Pro 133A, VT82C694X שאמור לתמוך בזה ונראה לי זה גם מאז ולתמיד תמך, אבל קיום יש לי בעיות רבות משחקי של 3D לא פועלים אצלי פשוט ויש קפיצות נוראיות והאטות רבות גם בסרטים ובשולחן העבודה בכללי להפתעתי רשום שמקסימום שנתמך אצלי זה AGP 2 ולא 4 וגם שהכרטיס פועל על 2 בביוס דווקא רשום שהתמיכה ב X4 IS ENABLED מישהו מוכן להסביר לי אולי? תודה

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by m0sh,

אם אני מזמין את ה 6800GT של אלבטרון http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=14-170-057&depa=0 צריך להיות בעיות תאימות? תענו מהר כי נוסעים מחר... תודה

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  10. מאלה שניסו את הדמו של הראש עם DX10 של NVIDIA, על כמה FPS זה עבד אצלכם?? וזה עובד עם 8800GTS 320MB?

11. פרטים על המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Intel Isleton D946GZIS Device Description DIMM1: A-Data (512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM) יש לי 2 סלוטים אז סךהכל 1G עכשיו חשבתי על הכרטיס הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9408 זה כדאי או שיש משהו יותר טוב? תביאו הצעות... ty

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  12. חיבבתם את דגמי ה-THICC המשונים מדורות קודמים של מפתחת השבבים האדומה? כדאי שתערכו היכרות עם דגמי ה-Speedster Merc 319 בהקדםלכתבה

13. Started by dannygnh,

האם כרטיס מסך באופן עקרוני יכול לשמש גם ככרטיס טלויזיה? ואם כן אז איזה דגם.

14. לאחרונה כרטיס המסך שלי פועל במהירות מאורר גבוה במצב מנוחה ובתקופה הזו התחילו להופיע לי נקודות האדומות על כול מי חלקים של המסך שמופעיות ונעלמות עכשיו בזמן האחרון כמות הנקודות עלתה מה לדעתכם זה קשור לחום של הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by shloosh,

כן אני יודע שיש מלא דיונים.... אבל לא מצאתי בדיון הראשי איך בדיוק הופכים אותו ל-XT !!?? מה חייבים לעשות? לצרוב ביוס? האם זה מסוכן? ולעשות OC? מה צריך בדיוק? מספיק שאני אעשה לו אוברקלוק נורמלי דרך הדרייברים? או מה? תודה לעוזרים, חשבתי פשוט לקנות את הכרטיס וכרגע יש לי 9700 פרו, אני לא רוצה לקנות אותו ולהישאר עם 9800 פרו שעלה לי 1300 שקל...

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by brk2k,

מישהו יכול לבדוק לי (לא הצלחתי) אם יש לכרטיס הזה אחריות גם אחריי אובר קלוק? ואם כן האם זה כולל פלאש ביוס ?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by idodos,

ואם כן אשמח ללינק ....

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  18. כרטיס X1950GT, היו לי דריברים גירסא 8.3 היום עדכנתי ל8.6 וCCC לא נפתח יותר.. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב אבל לא עזר ואין לי רעיונות יותר.. מישו יכול לעזור לי? תודה..

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by elad_jacoby,

http://www.compusmart.com/Product/Default.aspx?SetLanguage=En&SupplierPartNo=877300

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by XbarX,

Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe GV315 רוצה למצוא את המקביל לו ב-GEFORCE

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by Bashash,

כנראה לאור הבנצ'ים של הכרטיסים של ATI אני אצטרך לבצע מעבר מ-NV ל-ATI ורציתי לדעת איך הדריברים והעידכונים. אני יודע שאנוידיה מוציאה כל הזמן דרייברים וכל הזמן משפרת ומתקנת בעיות במשחקים חדשים למשל והשאלה שלי עד כמו ATI משקיעים בדריברים שלהם? כל כמה זמן יוצאים דריברים וכד'... תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by manz11,

שלום... האם לדעתכם לילד בן 8-9 יספיק כרטיס 7300GS למשחקים וכאלה... מאחר והוא לא מתכוון ללמוד בקרוב עיצוב גרפי ,אך עם זאת האם הכרטיס ייתן את הביצועיים המספקים למשחקים הקיימים היום בשוק.?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  23. היי כולם התקנתי את הדרייבר העדכני, אבל זה עדיין קורה מדי רבע שעה בערך יש הבהוב שחור (או יותר) בחיבור לטלויזיה. כלומר, זה ככל הניראה קשור לHDMI. זה קורה לא רק בזמן ניגון סרטים אלא בכל שימוש שהוא במחשב. אולי יש לכם רעיון לפתרון?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

שלום רב. אני מעוניין להתחיל פרוייקט עם מספר מצומצם של משתמשים מהפורום(משהו כמו 3-4 כולל אותי), ונכתוב ביחד FAQ(Frequently Asked Questions) לפורום גרפיקה ותלת מימד, על מנת לעזור למשתמשים החדשים למצוא מידע על נושאים כלשהם ולמנוע תגובות של "תעשה חיפוש" באם הרעיון יצליח, הFAQ יעלה כסטיקי לפורום זה במקום הדיון הזה. כל מי שמעוניין להשתתף בהכנת הFAQ, נא ליצור קשר בהודעה פרטית ובקשתו תישקל. תודה ויום טוב. SpiritKnight

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  25. Started by DarkX,

אהלן... אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר סגרתי את המפרט משהו חבל"ז אני רק מתלבט בין 2 כרטיסי מסך 1.? RADEON 9600XT 256MB? 2.? RADEON X700 LE 128MB PCI-E? איזה כדאי??? תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים