עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. - המחשב אינו מיועד לאוברקלוקינג. - המחשב אינו מיועד למשחקים. מעוניין גם אולי בפתרון של לוח אם משולב כרטיס מסך זול, בעל יציאת וידאו (עדיפות ל S-VIDEO) עבור הקונרו החדש. אני פשוט בונה מחשב לינטרנט ולראות סרטים דרך הטלוויזיה ועל כן החומרה הפשוטה והחיבור שאני לחוץ עליו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. הבקשה בכותרת וןהשאלה שלי היא האם לדוגמא הוא יוכל להחזיק משחק כמו ניד פור ספיד שלא נחשב לממש חזק על high pre ועל רזולוציה של נגיד 1024x768 ואותו דבר עם משחק כמו fear על medium ביצועים לא משהו רציני ממש לא... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 650 צפיות
  4. שלום... המסך שעכשיו בשימוש במחשב הוא- Packard Bell 15' Model 1015 המסך 19 שלי בתיקון כבר שבוע הוא יחזור עוד שבועיים.. בנתיים אני לא יכול לשחק בכלל על רזולוצייה 800 600 ולא ניתן להעלות מעל זה... המסך משתגע.... ניסיתי 3 דברים.. דרייברים שונים למסך גם לכרטיס מסך וגם את העוזר של מייקרוסופט... אלה לא עזרו.. אולי אתם תוכלו?.... תודה.... צ'יקו

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by שי3602,

שאלתי היא אם asus x1300 215mb טוב יותר מ geforce7100 או מgeforce6200 ? אני נואש בבקשה

6. טוב, אני קונה מחשב חדש והוא בעיקר ישמש אותי למשחקים כבדים, לאורך תקופה ארוכה של כמה וכמה שנים טובות.. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי המסך: nVidia 6600GT nVidia 7600GT יש לציין - כי אני קונה את המחשב עם מעבד חזק יחסית 3700 או 3500 של AMD עכשיו ברצוני לדעת: 1. מה העדיפות בביצועים בין הכרטיסים הנ"ל ? 2. לכמה זמן הכרטיס 7600GT ישמש אותי לתקופה ארוכה מזו של 6600GT ? 3. כמה צריך להוסיף כסף בשביל לקנות את 7600GT .? 4. מה השילוב שייצא לי הכי טוב בביצועים בין כרטיס המסך לבין המעבד שאקנה ? אשמח אם תענו לי על השאלות.. נ.ב - בעבר היה איזשהו אתר שמשווה בין האיכויות של כרטיסי מסך... משהו "האתר של טומי" (באנגלית) בבקשה אם מישהו יודע את האתר שיעלה אותו לכאן...

• 11 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by Boeing,

8800GT OC או 8800GTS OC ? תודה

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  8. ראיתי שפורסם בראשי של האתר על דרייברים חדשים של ATI, אני בעל כרטיס R9200. בכתבה נירשם כי : המערכת שלי היא אינה מעודכנת, זאת אומרת לא מעודכנת ל-SP2, אני עובד עם Windows XP SP1 מעודכן .... וגם אני לא מעוניין לעדכן ל-SP2, האם אני יכול להתקין למרות זאת ? תודה על ההקשבה .

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by moish77,

איך הכרטיס של MSI ? כדאי הרכבה אחרת?

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by blue_wolf,

אז ככה: יש לי כרטיס מסך G-FORCE 2 MX200 חיברתי את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל RCA של 10 מטר רואים הכל טוב ויפה ,עד ש: אני מפעיל סרט לא משנה איזה נגן או איזה גודל התצוגה רואים חלון שחור וכאשר מסך מלא אז רואים את כל המסך בטלוויזיה שחור איך אני מסדר את זה ואולי ההגדרות במאפינים של התצוגה לא טובים אם אתם יכולים לעזור לי אז תודה רבה

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

איך יכול להיות כל כך קצת? P4 2.4B ג'יפה 4 440 MX 512 זיכרון

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by moshe51,

ממצב אנשים שמע רגע יש לי בעיה קטנה יותר נכון די גדולה עכשיו סימתי לפרמט תמחשב וסמתי את הדריהיר הכי חדש של נוידיה על GF2 המגעיל שלי ועכישו אני לא יחול לשחק בשום משחק הוא מעלה לי מסך שחור אבל המשחק פועל ואני לא יחול לראות כלום אז בקשה אם מישהו יחול להביא לי את הגירסה הישנה יותר גירסה 66 או משהו אני חשוב או להגיד לי איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  13. Started by adebisi,

שלום.. אז ככה..המפרט שלי זה : E6600 Asus p5b deluxe Supertalent 1G x2 ddr800 Gygabtye aurora 570 Seagate barracuda 320GB צורב DVD יחיד Corsair 520w HX series וכרגע 1950pro. מאז שקניתי את המחשב תכננתי לשדרג בלפחות ל-GTX אחרי כמה חודשים שזה עכשיו. רציתי לשאול אם הספק שלי יכול להחזיק גם את הגרסאות המומהרות של EVGA למשל כל ה-ACS3 KO או אפילו את ה-ULTRA הרגיל. ואם מישהו גם יוכל להדגים איך הוא חישב אני אעריך זאת כי אני רוצה ללמוד גם :] תודה רבה (לא ידעתי אם זה מתקשר יותר לפורום ספקים או כרטיסי מסך סליחה מראש)

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by krembo0o,

יהיה הבדל גדול בין geforce 4 to geforce 5 ממש ירגישו בהבדלים??? :s05:

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by bushman,

לפני יומיים נהרס לי המסך (הענתיקה) של המחשב והחלטתי כי הגיע הזמן להשתדרג למסך LCD אני צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אם למישהו יש מסך כזה למכירה יד שניה אני אשמח לדבר איתו גם)

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  16. Started by ביצה,

אהלן! קיבלתי מחשב עם 2 כרטיסי מסך 7600 SLI שקודם עבדו טוב ביחד והם רק נותקו מהחשמל והועברו כולל הכל עם המארז אלי מחבר ופתאום לא רואים כלום על המסך. מדליקים את המחשב שומעים את הרעש וכל מה שנלווה, ונראה שהם פועלים לפי המאווררים אבל לא רואים כל על המסך גם ניסתי לחבר ב-4 היציאות השונות שלהם חשוב לציין שאני לא יכול להגיע לביוס כי אין לי יציאת וידאו מהלוח אם רק בכרטיס מסך וכאמור דרכם לא רואים כלום. למשהו יש פתרון? שנה טובה!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, אני אוהב משחקי מחשב ברשת (BF2 ) ויש לי מעבד של AMD 3000 64BIT 2x512mb זיכרון וכרטיס מסך AGP fx5200 256mb ואני מחפש משהו זול בסביבות 950 ש"ח, משהו שיחזיק לאורך זמן ויתן ביצועים גבוהים למשחקים עתידנים ועד למחשב הבא. ואני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך בדגם: 6600GT AGPx8 אבל הבעיה שאחרי שחיפשתי והסתכלתי בפורמים ונסיתי להבין אני עדיין בהתבלטות קשה. בנוסף מצאתי משהו משונה ומוזר ויכול להיות שיש כאן טעות (באתר של פנדה) כרטיס מסך מדגם: Point Of View GeForce 6800 128MB TV OUT.DVI AGP ¤699.00 כי הכרטיסים של - 6600GT מתחילים מ- 850 ש"ח ומעלה. השאלות שלי: 1) איזה חברות אתם ממליצים לי לקנות ואם אני יבחר ב- 6600GT Leadtek, Gigabyte ועוד..... (הזולות ביותר עד 950 ש"ח). 2) מה …

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by g1zey,

יש לי שתי שאלות 1) האם שווה להוסיף קצת כסף ולקנות את ה xfx6800 של PINE במקום לקנות את ה 6600GT 2) איזה דגם הכי מומלץ לקנות של 6600GT כי יש כל מיני חברות , ואין לי מושג מה עדיף.. *יש לציין שאני מדבר על גרסאת AGP *

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. אני קונה ממישהו מחשב HTPC שייעודו ניגון תכני HighDefenition! בין היתר יש במחשב כרטיס בן שנה gforce 6800 128 mb שמחובר AGP. הבעיה היא שבאתר של Nvidia רשום שהכרטיס לא תומך בהאצת חומרה של תכנים המקודדים בH264.. (גם בתכנים רגילים וגם בתכני HD) השאלה היא האם ללא האצת הכרטיס מסך אוכל לנגן בכל זאת תכני HD מסוג H264? האם חיבור AGP באמת כל כך גרוע ולא טוב להצגת תכני HD? תודה!

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by adirnasri,

קניתי מחשב חדש מעבד : EQ6600 לוח אם: PEARLCREEK 1333MHZ ספק : 500 ליברטי עכשיו אני רוצה כרטיס מסך עד 1000 שקל המחשב מיועד למשחקים אינטרנט ואיסי אבל 95% ממנו יהיה למשחקים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  21. תראו, בפנדה הQ17 - עולה 2800 שקל. הL70S - עולה 2170 שקל. פה: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=20&manufactory=1927&DEPA=1&sortby=14&order=1 הQ17 - עולה 299$!! ממש ממש זול אפילו יותר מה731PF של בנקיו שעולה 2000 בישראל.309 דולר שם. הL70S - עולה 289$ הבדל של 10 דולר בחול, הבדל של 600 שקל בישראל (אני יודע שהL70S עולה 2500 בממוצע אבל בכל זאת משו מוזר בפנדה..). מישהו יודע איך אפשר לקנות משם את הQ17? כי 300$*4.5 = 1350, וגם אולי המכס גג 2000 לא? אין בישראל שוחטים במחירים :[ עריכה: התבלבלתי בפורום, נא להעביר לתצוגה וגרפיקה בבקשה.

22. Started by shainov,

שלום לכולם ושתהיה שבת שלום.. רציתי המלצה לכרטיס מסך...אפשרי גם יד 2 במסגרת תקציב של עד 1200 ש"ח שיכלול HDTV 512 מגה 256 ביט ושיהיה של חברת ריידון..יש לי כרגע HIS ATI READON X700PRO ולא פועל לי עליו ספלינטר סל..חוץ מזה אני מפעיל הכול על רזולוציה הכי גבוהה ומשחק בהיטמן על הכי גבוה למשל ובNFS החדש..רק הספלינטר ומשחקים שתומכים בSHADER 3.0 לא פועלים לי וזה מעצבן ביותר.. אודה למגיבים ואם אפשרי שזה יהיה כרטיס מסך של חברת HIS כי אני מאוד מרוצה מהם יש להם באנגל מורחב וכרטיס בעל תעלות אוורור מאלומניום ובחדשים מנחושת ומאווררים מוגדלים שמסייעים לזרימת אוויר יותר טובה כי אני לא רוצה שהכרטיס יתחמם בשום אופן.. אודה למגיבים במהרה.

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by רונאלדו,

הבנתי מכמה חנויות ש ח.י מפסיקים לשווק את המסך הנ"ל.. האם זה נכון? מישהו יכול לבצע בדיקה לעומק מה הסיפור?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. יש לי כרגע ג'יפורס 4 MX ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים למשך שנה בערך . אין לי תקציב גדול בערך 400 שקל אולי כצת יותר. ראיתי בחנות ג'יפורס FX 5500 שנראה סבבה אבל לא כתוב עליו הכל למשל לא כתוב כמה צבעים הוא מעבד וכמה צינורות יש לו וכו"... אני גם יכול לקנות ג'יפורס 4 TI 4400 יד שנייה שנדמה לי אמור להיות יותר חזק אבל בלי חלק מהתכנולוגיות החדשות שיש ב FX אז השאלה שלי מה כדאי יותר לקנות והאם התכנולוגיות החדשות שיש ב FX משמעותיות לעומת ה 4 TI ? http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT34BNA הלינק ל FX

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by Assaf L,

שלום לכולם, נראה לי שהגיע זמן לשדרג את הכרטיס מסך ואני אשמח לקצת התייעצות אני מריץ 2400+ לוח KV7-V AGP 750 MB AMERICAN DATA FX 5200 כולם ללא OC המטרה היא מן הסתם להעלות רזולוציה ו FPS בNFS או HL2 לדוגמא התקציב נוטה לכיוון עד ה 1000 (אולי קצת מעל - אתם יודעים איך זה ) כרגע ה 6600 GT על הכוונת אז מה מומלץ ? האם זה משנה של איזה חברה הכרטיס (הכרטיס לא הצ'יפ) והאם ניתן לעשות לו OC והשלכות לגבי חום ודציבלים ?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.