עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by VooDoo3,

מה מהירות ברירת המחדל של Leadtek Ge-Force 4 Ti4400 128MB MyVivo ?

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by lior46,

למה לפעמים רושמים את מהירות השעון של הזיכרון בכרטיסי מסך בכפולה של 2 כאשר מה שתאחלס מוצג במחשב הוא חצי ממה שנאמר באתר שלהם או כתוב על הקופסה

3. Started by kobibo,

אני מתלבט האם לקנות את ה- 9800 פרו אך ישנם לפי מה שראיתי הבדלים במחירים שנעים בין 1350-1550 ש"ח בערך . רציתי לדעת מהי מהירות הזיכרון והליבה שאמורים להיות בכרטיס כזה עם 256bit ? ראיתי כאן בפורום שניתן לרכוש 9800PRO 256BIT ב - 1350 ש"ח של ספיר ב- comp il אם אני לא טועה ? האם הכרטיס מומלץ ? האם ישנו איזה הבדל בינו לבין אותו כרטיס שנמכר לדוגמה בזיגזג ? אודה לתגובות .

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. לא מזמן קניתי את הכרטיס הזה - Radeon 9000 PRO 128MB: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm נכון, זה כרטיס דיי מיושן, אבל אני לא צריך יותר מזה כרגע. אם אני לא טועה, התקן של ATI קובע שלכרטיס הזה מהירות הליבה צריכה להיות 275MHz ומהירות הזיכרון גם כן 275MHz (מעשי - 550MHz בגלל שזה DDR). הגדרות ברירת המחדל שהגיעו עם הכרטיס שלי הן 275/250, כלומר הזיכרון עובד ב 500MHz במקום ב 550MHz. זה מה שכתוב על הצ'יפים של הזיכרון שעל הכרטיס: hynix HY5DV281622DT-36 KOREA לפי המסמך הזה באתר של hynix, הזיכרון אמור לעבוד ב 550MHz: http://www.hynix.com/eng/products/dram/down/GDDR.pdf בדרייברים של Omega יש כלי בשם ATI Tool, שמאפשר למצוא את מהירויות המקסימליות ע…

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  5. Started by biflush,

שלום רכשתי היום gigabyte gtx770 2gb oc וכשאני משחק יחד עם msi afterburner מהירות השעון של הזכרון מגיעה לחצי מהמהירות שאמורה להיות, מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

6. Started by orlupo,

מה המהירות של הזכרונות ב-NS בכרטיס מסך GEFORCE 2 MX 200?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by nanus,

היום הכרטיסים החדשים מתאים לPCI EXPRES 2 אבל אני רוצה לדעת אם הלוח שלי תומך עד 16 זאת אומרת שהכרטיס לא היה מנוצל עד תום?? או שזה יותר קטע של תמיכה שזה יכול לעבוד גם בזה וגם בזה ללא הבדל ביצועים?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  8. שום תוכנה ושום גרסה של riva tuner לא עובדת עם הדרייבר החדש של NVIDIA גרסה 185.85 למה זה ? בימים כאלה קשה שצריך שהמאורר יעבוד על מהירות גבוהה זה לא עובד.. מישהו יודע על זה משהו ?<! :s05:

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. מה יותר חשוב מהירות ליבה או מהירות זיכרון? למשל: כ.מסך עם: מהירות ליבה:500Mhz ומהירות זיכרון:600Mhz או כ.מסך עם: מהירות ליבה:390Mhz ומהירות זיכרון:700Mhz מה יותר טוב? ואם מישהו יכול להסביר לי: מהי בכלל מהירות ליבה? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by gtx980sli,

שלום קניתי את הR9 290 MSI והתקנתי את הGAMING APP דרך הדיסק שמתי את הכרטיס על OC MODE והוא נשאר יציב על 300 כאשר אני משחק במשחק כמו MEN OF WAR 2 הוא עולה ל900 זה נורמלי? כאשר אני יוצא מGAMING APP הMODE נשאר? (כי שאני נכנס עוד הפעם זה לא נשאר לחוץ על הOC) הורדתי גרסה יותר חדשה של הGAMING APP מהאתר של MSI וזה אומר שהליבה רצה על 1000 (למרות שלא היה רעש מהמאווררים) אז מחקתי אותה והחזרץי את הגרסה המותקנית מהדיסק קיצר שמשהו יתן לי הדרכה איך להשתמש בR9 290 MSI. אני רוצה להריץ עלי THE WITCHER3 אז שמשהו יגיד לי איך לשים אותו על ביצועים גבוהים (סליחה על הבורות

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  11. Started by moshe20,

איך אני משנה את המהירות מאוורר ברטיס X1950 PRO

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by 246810,

מה אתם אומרים על מהירות המאוורר היא תקינה? ומה בנוגע לטמפרטורה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by Oray Lola,

שלום שוב, לאחרונה רכשתי את הכרטיס הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu ושמתי לב שהוא מרעיש די הרבה, אז ניסיתי לשנות את מהירות המאווררים דרך AMD Catalyst Controll Center , אך שמתי לב שאין הבדל ברעש בין אם זה על 20% ו 100% . אז הורדתי After Burner - ושיניתי שם את מהירות המאווררים מ20 % ל 90% , חיכיתי כ10 דקות , וראיתי שאין הבדל בRPM , כשהמהירות הייתה על 20% הRPM היה על 3400 +-, וכשהיא על 90 % אחוז היא נשארה אותו דבר- האם זה נורמלי? אולי אני לא עושה משהו נכון?, אולי אי אפשר לשנות בכלל את מהירות המאווררים בכרטיס הזה? - בנוסף , כאשר אני מזיז את הכרטיס מסך בצורה קלה, המסך (dell u2312hm) עובר לSave mode , כאילו הוא לא קולט אותו, גם אם אני מנתק א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אוקיי אז קיבלתי תמחשב החדש 3800+X2 2G RAM 7900GTX עכשיו אני בא מפעיל NFSMW על 1280x1024 והכל על high/on ואני פשוט לא שולט במשחק מרוב שהוא פועל לי מהר!! אני בא לשחק במירוץ ומרוב שהמשחק זז מהר המכונית שלי פשוט משתגרת ממקום למקום !!! אני לא יודע אם זה FPS ממש ממש גבוה מה שלא נראה לי או בעיה בCRACK . עזרה ?

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by Lucifer,

יש בכלל כזה דבר "גבוה מדי"? זאת אומרת, אם המסך שלי (Princeton AGX 700- די ישן, בן איזה 3 וחצי שנים) תומך עד קצב רענון של 85 Hz, יכול להיות מצב שהמסך יתפוצץ או משהו כזה אם הקצב הזה (אפילו שהוא אמור לפעול בו) גבוה מדי? נ.ב - מה זה לעזאזל הגלים האלו שאני רואה במשחקים לפעמים?! (אם אני מנסה לרוב, אחרת לא שמים לב) ??? תודה

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by RJ1,

מה הקטע שלכרטיסי מסך יש מהירות שעון נמוכה כל כך לעומת מעבדים רגילים?

17. Started by yanivsk,

הי חברה איך אני רואה את מהירות השעון והזיכרון ? האים דרך הדריברים (כי לא מצאתי) או דרך תוכנית אחרת (איזה?). אגב יש לי 7800GT של ALBATRON נ.ב על הקופסה כתוב רק מהירות שעון (450).

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by POD,

שלום לכם, אני פונה רק למי שיש לו את הכרטיס הנ"ל: רציתי לדעת את המהירות של המעבד ושל הזיכרון. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  19. דגמי משפחת ה-Gaming של MSI מקבלים תוספת ליכולות הקירור ועיצוב בגוון שונה לכתבה

20. אני מחפש כרטיס מסך 7800GT...אני לא כל כך מבין בכל היצירניות שלו...והייתי רוצה לדעת מי ה4 הכי מולמצים מבחינת קירור, מהירות שעון, ובכללי מי הם החברות הכי טובות שמיצרות אותו, וממי צריך להתרחק...

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני יודע שיש צורך בעידקון ביוס לצורך כך, או שיש להשתמש בRIVATUNER חדש ולאפשר אופציה זו. מי שעשה שיומר את דעתו. מה בנוגע לקירור ? - הבנתי שקשה לשים לו HSF משום שיש לו SHIM שמגן על הGPU - דבר נוסף חיבור המתח מפריע לשים HS לזיכרון. אם מישהו עשה OC שיומר איך קירר ולאיזה תוצעה הגיע

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  22. כמו שכולכם כבר יודעין נתקעתי עם ראדון 9000 פרו של ספיר ! (אל תשאלו למה...) רציתי לדעת עם בביצועים יש הבדל משמעותי בין הכרטיס הזה לשל ג'יגה בייט או אפילו של הרקולס... וגם מה בקשר לביצועי הO/C ?. אני יודע שתמיד עדיף את הג'יגה בייט אבל בכל ז"א אני רוצה לדעת. כי אחרי הכל זה לא כמו בכרטיסים של NVIDIA

23. Started by bar123,

מתלבט בין ה Nvidia 6800 GT ל 6600GT מה עדיף, האם יש הבדל משמעותי בניהם? והאם יש הבדל בביצועים בין ה 256 ל 128 MB. הא כן ואיזה חברה יותר מומלצת....? תודה.

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  24. איך הם משפעים על ביצועי הכרטיס מסך באחוזים

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  25. אופטימיזציות או לא אופטימיזציות. מהי הגירסא הטובה ביותר לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.