עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חשבתי ללכת על ה X800xt שמוכרים ב Isracomp יש אותו בסביבות 1750 ש"ח לפי מה שראיתי הוא יותר חזק מה 6800 ultra!!!!, אני מעדיף כרטיסי Nvidia אבל לא חושב שישתלם לי ללכת על האולטרה אם אני משיג את ה X800xt במחיר הזה בכ"א לאולטרה יש את ה SM3 ועוד שטיות הייתי קונה את ה X800XT אבל הבעיה היא שאני ממש ממש רוצה Nvidia....ממש.. :'( עזרו לי :'( כבר תכננתי לשחק את Fear (אגב המעבד שלי הוא amd 2500)

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב, תקציב: 3500 +- (לא SLI). תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מחפש כרטיס מסך חדש אבל אני לא רוצה להחליף את כל המערכת עדיין אז הוא צריך להיות בממשק AGP! מה כרטיס ה AGP הכי משתלם (מבחינת ביצועים/מחיר) שיש בשוק היום נראה לי ה 6800GT מתאים פה אה? מה אתם חושבים? מה הכרטיס האחרון שמגיע ב AGP? 6800GT לא? ועוד משהו... אני מעדיף שיהיה נווידיה תודה רבה לעוזרים טל

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by GW,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע מה עדיף את ה proX600 או 6600 , אתם יכולים לעזור לי בקשה, מה יותר משתלם ולמה?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by icebreak,

למה טכנולוגית ה PUREVIDEO של NVIDIA, שמוצגת כ FEATURE בכל הכריטיסים, עולה כסף מעבר לקניית הכרטיס עצמו? לא נראה להם קצת חוצפה.... מישהו ניסה את זה וראה שיש שיפור אמיתי באיכות התמונה? http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder_1.02-150-trial.html

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Dvich,

הרבה תמונות והרבה מידע, תהנו: http://www.techpowerup.com/index.php?5127 http://www.hkepc.com/hwdb/r520firstlook-e.htm כמעט בטוח שיקרא Radeon X1800.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אז ככה, יש לי עכשיו משו כמו 1000 ש"ח ובמחשב שיש לי היום יש לי radeon ati 9600xt 128mb vivo. כיוון שבזמן האחרון התחלתי לשחק במשחקים כמו באטלפילד 2 ואני רוצה גם לשחק ב-FEAR הגעתי למסכנה שכדי לקנות כרטיס מסך חדש. אולם עומדות לרשותי רק 1000 ש"ח ורציתי לדעת אם שווה להשקיע אותם בקניית כרטיס מסך חדש כדוג' מ-Geforce 6600GT מה שרציתי לשאול זה האם יש הבדל מספיק משמעותי בין ה9600xt לבין ה-6600GT שבשבילו כדי לי להוציא כ-1000 ש"ח ולהחליף את הכרטיס או שההבדלים יחסית זניחים ושווה לי לחכות לכרטיס אחר או לירידת מחרים. ועוד שאלה: האם אני יוכל לעשות אוברקלוקינג ל-6600GT או שזה תלוי במחשב שלי (לוח אם, זכרונות וכו')

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by iakovl,

ראיתי את זה ואני פשוט חייב להראות לאחרים הדבר הזה נראה כמו לוח אם קטן יהיה לזה סוף? וגם סתם מחשבה מעניינת זה יתאים למארז נורמלי?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם... אני לא גיימר ולא כלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני סגור על מה אני יקנה TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם כבר אני משחק לעיתים רחוקות מאוד אני משחק ב: Medal of Honor GTA San Andreas וקול אוף דוטי השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה יספק אותי (כולל OC כמה שיתן) GIGABYTE 6200 128MB DDR 128 BIT BULK PCI-EXPRESS

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני צריך המלצה למסך דק LCD של 17/18 אניץ' עם זמן תגובה לא יותר מ 15MS (אני מעדיף בסביבות ה 10 11) זוית ראיה 170 רזולוציה לא פחות מ 1280x1024 (לפי דעתי זה החי טוב) תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by YinnoN,

על איזה יצרן אתם הכי ממליצים ? אני מתכוון לאחד שישאר בטווח המחירים לא כמו asus ... תציעו לי לפי הבאנדל לפי הקירור והביצועים, בבקשה. תודה רבה !

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Le0n,

יש לי X800 PRO POWERCOLOR המפרט שלי מחזיק טוב את הכרטיס וגם יש לי ספק איכותי.. מה שקורה זה שלפעמים באמצע משחק כבד כלשהו לדגומא רומא מלחמה טוטלית, המשחק יוצא בלי שום התראה... לי בכרטי אני רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אני יכול לתקן את זה?? יכול להיות זה קורה בגלל שהתקנתי כמה פעמים דרייברים אחד על השני..

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Nitro,

התקשרתי אתמול לקיי אס פי לשאול אם יש להם את הכרטיס MSI Radeon 9800 Pro, והמוכר אמר לי שיש להם רק את זה האדום, לא הירוק. שאלתי אותו מה ההבדל ביניהם, והוא פשוט לא ידע להגיד לי, חוץ מזה ש"הבנתי מהקונים שהירוק טוב יותר". מישהו מכיר את הנושא מקרוב? מה ההבדלים בין הכרטיסים, אם יש הבדל בכלל? מדובר בגרסת 128 מגה, 256 ביט. תודה, נדב.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by NIRAN,

זה נכון שהם הכי מומלצים למשחקים וכו? ואיך 2 המסכים האלו מי מבניהם הטוב יותר? יש הבדל בין MAG CRT 19" - 996PF X-Flat series = ש"ח1265 ל MAG CRT 19" - 996PFs- X-Flat series - SILVER = ש"ח1189 שני המסכים מאותה החנות הם נראים לי אותו דגם אך יש הבדלי מחירים למה ומה עדיף?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

מי יותר טוב במהירות??..מי יותר טוב עם פילטרים??..ולמי יש תמונה איכותית יותר...?... ושורה תחתונה...מה כדאי יותר..?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by aviad_el,

שלום, מישהו יכול להמליץ על מסך -LCD טוב 17" עד 1800 ש"ח? אני יודע שזה תקציב נמוך ל-LCD באיכות גבוהה, אבל אני אסתפק במסך שאוכל לראות בו סרטים ולשחק בלי מריחות ודברים כאלה. (או שזה לא הולך ביחד... ) ראיתי כמה דגמים שעומדים בתקציב: Nu Tech QL711V LG L1730S - 12MS LG L1710S Viewsonic VE702M CMV CT722 מישהו מכיר? יכול להמליץ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by jeyjey,

אני לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שאני מקבל תוצאה נמוכה מידי התוצאה שקיבלתי היא 3739 והמפרט שלי: A64 +3000 (754) gigabyte ga-k8ns 512DDR a-data xfx gf6800gt מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני לא רוצה לפרסם אבל זה לא נראה הגיוני מישהו יכול לבדוק אם זה בסדר http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2210 מחיר מגוחך בטח יש טעות

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by fatNjazzy,

היי הזמנתי את הכרטיס הזה: GV-NX66T128VP זה עם ה VIVO ואתמול שמתי לב בעזרת הפרום שאין לו מאוורר. אני לא מעוניין לגעת בכרטיס ללא מאוורר. רציתי לדעת האם הכרטיס המקביל שלו : GV-NX66T128D זה ללא ה VIVO ועם המאוורר באמת זהה לזה שלמעלה מבחינת ביצועים. אם כן, אני משנה את ההזמנה. תודה רבה לכם

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ביני ובין חבר שלי נוצא ויכוח. השאלה הגדולה היא מי מייצר כרטיסי מסך HIGE END יותר חזקים. אני טוען שNVIDIA לקחו בקרב הזה וש-ATI איכזבו אך אם אתה מחפש חייב PCI-E ו- VIVO אז הם תחליף זול וטוב והוא טוען ש ATI לוקחים בכל מקרה. אז מי לדעתכם לוקח?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by parker8,

מרוב החברות כבר התבלבלתי.... אני מעוניין לקנות 7800 GT ,איזה כרטיס מכל המבחר לבחור? אני רוצה את הכרטיס עם הביצועים הכי טובים!!! אני לא עושה OC כך שקירור לא משנה לי... יהיה נחמד איזה מתנה בתוך הבנדל.. בנתיים POINT OF VIEW הכי מצאו חן בעיניי.... תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by PsyMor,

חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב,ולבצע אובר,עכשיו ידוע ש- gto2 לאחר אובר מגיע ל X850XT ,לאומת 850 פרו שאני לא יודע. מה הייתם ממליצים לי עד 1600ש"ח.

23. Started by shimon17,

קיצר קיבלתי את הכרטיס היום ואני לא מפסיק להיות מאוכזב:\ א. מאז שהרכבתי את הכרטיס המחשב איטי! לקח לי 20 דקות להתקין את הדרייבר ובכללי אני שומע רעשים מהחומרה במחשב(לא יודע בדיוק מאיפה, זאת בעיה נפרדת) ב. עשיתי בדיקה ב3dmark03 וקיבלתי 6313 והיו לי ארכיטיפקטים.. בעעעעע.... ג. ועוד דבר אחרון, העובדה שיש לי ספק של 300watt יכולה להיות ממש משמעותית? יכול להיות שבגלל שחיברתי את הכרטיס הוא גורם לאיטיות של המחשב? ואיך אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך? סליחה על כמות השאלות תודה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by McTamir,

אוקיי יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם..אם תוכלו להגיד לי מה אמור להיות הבדל המחירים והבדל האיכויות ביניהם אני אבחר... 1 Gainward Geforce 6600 GT Ultra/1980 PCX 256MB 2 PCX - Radeon X800-GTO2 (400/980) 256MB DDR-III 256bit 12-Pipes - Sapphire Retail - 3Y Warranty

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MLTK,

שיהיה ל-pci-e תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.