עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by oded15,

אוקיי אז יש לי בעיה אני מנסה להתקין כרטיס מסך ובהתקנה זה רושם לי SETUP FILED TO RUN INSTALLATION תודה לעונים בבקשה כמה שיותר מהר

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by ForresT,

חברה שאלה קטנה חבר שלי רוצה לקנות geforce 6600 256 mb pci-e רציתי לדעת האם לכרטיס הזה אפשר לפתוח צינורות?והאם יש קשר שהוא ב pci-e? עד כמה אפשר לדעת איתו עם סופט מוד? תודה מראש לאוניד

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. יש לי כרטיס RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט והוא פשוט לא רוצה לעבוד על AGP X8 ועובד רק על X4 שיניתי בביוס וניסתי גם לשנות במאפיינים של המחשב וגם שם אין אפשרות של יותר מ4 מוזר כי יש לי לוח חדש של גיגבייט K8NSC לAMD הוא תומח בAGP X8 תעזור לי דחוף!!!(רוצה לשחק FEAR יותר טוב)

• 13 תגובות
    • 648 צפיות
  4. אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS SAPPHIRE X800GTO 256MB PCI-EXPRESS SAPPHIRE RADEON X1300 256MB PCI-E אני יודע שהx1300 לא יותר טוב מה-gto אבל המחיר שלו הוא ממש קטן יחסית לgto אני לא מעוניין באוברקלוק אז על מה אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by MisterL,

הכותרת אומרת הכל פשוט הודיעו לי שכרגע אין X800XL לAGP בחנויות אז הציעו לי את הx800XT אז מה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by solet,

אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. שלום לכם קהילת גראפיקה שמעו, לפני שנתיים אבא שלי היה קונה מחשבים במכרז, אני מודה, היום, אני יודע איזה טעו נוראית זו, בזכות עזרה מהרבה מאמרים שקראתי, ניסיון אישי וכמובן HWZONE. לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא קונה מסך LCD לחדר משפחה בעקבות שנהרס לנו המסך, הדבר הראשון שהוא חשב עליו, כמובן, 'המכרז של המדינה', מכיוון שאני יודע שמכרז עובדים על אנשים בנושא במחשבים, תיארתי לעצמי שהם יעשו אותו דבר בטלויזיות. עצרתי בעדו ואמרתי לו שיתן לי שבוע להתייעץ עם מומחים, כמובן שHW הם הראשונים. (אחרי זה קהילות פוקט ) לעניין: אני מעוניין בטלויזית LCD, אני רוצה הצעה ל32 אינץ, ל37 אינץ ול42 אינץ. בקשר למחירים אני יברר לבד בזאפ וזה, תרשמו רק חברה ודגם. התקציב בעיקרון לא כלכך מוגבל, רוצ…

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by oded15,

כרטיס מסך RADEON 9250 DVI,TV 128MB הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by asdasdasd,

בעצם אז מה יותר טוב ? (משום מה לא מצאתי שום השוואה כזאתי בינהם) ה 7800GT או ה GTO2 כולל פתיחת צינורות כולל האצה ל X850 XT PROFESIONAL EDITION ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Gilo2005,

תגידו לי איך המסך הזה אני רוצה להזמין אותו מחול תגידו לי האם הוא טוב והאםהוא שווה 120 דולר המסך הוא של סוני דגם איך המסך הזה?Sony SDM-S53/B Black 15" LCD Monitor או שעדיף לי את המסך של ACER הדגם הבא Acer AL1511B-1 Black 15

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

כן, אני יודע, חזק זאת לא המילה לתאר את הכרטיסים הללו. בכל מקרה, קצת הרבה לפני שהתחברתי ל-HWzone, היו כרטיסים שכאלו בעולם. אז אני אודה אם מישהו יוכל לתת לי הסבר קצר, מה יותר חזק? GF4 MX400 או GF4 MX440SE?

• 17 תגובות
    • 961 צפיות
  12. שלום , אני מעונין לצפות ב8 מסכים שונים בו זמנית הייתי מעונין לקבל מידע על קונפיגורציה נדרשת של כרטיסי מסך כמה מחשבים נדרשים?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by NewRig,

עברתי על השרשור הדביק, אך מרוב המבחר, וגם מאחר ואין שם ממש השוואה אחד לאחד, התבלבלתי עוד יותר. בנוסף, אולי ישנם עידכונים/חידושים בהיצע הקיים בשוק. דרישות : 1) שימוש עיקרי - סרטים ומשחקים. 2) חשוב שהמסך לא יציג מריחות ושיהיה סביל גם לאחר מספר שעות של שימוש במחשב. 3) "17 תקציב לא ממש מוגדר, מאחר והדרישה לכמה שיותר זול אך עם זאת אין הכוונה למסכים עתיקים ב-500 ש"ח. ההערכה הכי מדוייקת היא עד איזור ה-1700 ש"ח. (אלא אם אין מסך איכותי בסכום זה ומטה) שוב, רצוי מחיר כמה שפחות - אבל חובה, ודגש על כך, שהמסך יעמוד בדרישות לעיל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  14. Started by Void,

מאז שיש לי תמחשב(4 חודשים) אין לי טמפרטורה בכרטיס מסך!(מעצבן חבלז!!!) XFX GEFORCE 6600 128BIT 128MB DDR האם יש מישהו שיכול להגיד לי בודאות שאין לי חיישן טמפרטורה? ואם יש לי איך אני מתפעל אותו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה כשאני מפעיל סרט במחשב אז כל המחשב נתקע אפילו העכבר היה לי כרטיס מסך radeon9200 ועכשיו יש לי גיפור 6200 בראדון לא הייתה לי את הבעיה הזאת ועכשיו בגיפורס יש כל הדריברים מותקנים ומשחקים עולים והכול עובד רק הסרטים לא עובדים גם באתרי אינטרנט כשאני מפעיל ססרטון אז הכול נתקע מה אני יכול לעשות אולי לשנות איזשהם הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  16. Started by shlomibandit,

קניתי כבר מחשב , עכשיו אני רק צריך מסך , בהתחלה רציתי לקחת את המסך: ViewSonic E90f+SB ב1100 שקל! שהוא ניראה לי שווה מבחינת המחיר , והתוצאה.. לא המליצו לי על המסך הזה.. אמרו שהוא לא משהו ועדיף להוסיף עוד כסף בשביל המסך הזה:VIEWSONIC G90F+B ב1695.. האם הוא באמת שווה וטוב? והאם הוא שווה את המחיר? ושווה להוסיף עוד 600 שקל מהמסך ב1100??מה אתם ממליצים? חוץ מזה אני שם נגיד על המסך היקר 1700 שקל, האם אני עושה את הקניה הנכונה או שיש בתקציב הזה מסכים אחרים יותר טובים? או שאני ילך VIEWSONIC G90F+B והוא הכי טוב?למשחקים סרטים והכי איכותי?ומתאים לכרטיס מסך 7800 gt כי זה הכרטיס שלי.?? תגובות בבקשה אני רוצה היום להזמין את המסך! ?

17. Started by UnPluggeD,

שלום אני צריך מסך lcd שיש לו צבעים יחסית אמיתיים רוב העבודה על המסך זה עריכת וידאו כמעט ולא משחקים עליו אבל חשוב לי שיהיה ריפרש רייט של לפחות 12ms תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  18. אתם קיבלתם אותו גם במארז עומד כזה ??? כי זה נחשב (לפחות בתצלומים שראיתי באתר שלהם) לגירסת ה "לייט" האריזה העומדת זה צריך להגיד לי משהו ? אולי גירסת הלייט טובה פחות ל OVER CLOCKING ???

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lipa,

http://www.tweaktown.com/articles/835/1/page_1_introduction/index.html

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  20. ככה סתם פתאום הכ. מסך שלי התחיל להשתגע (R9800) - מותן לי ארטיפקטים בשולחן עבודה ובכל יישום שאני מפעיל (IE/FF וכו'). הארטיפקטים מופיעים בעיקר כשאני גולל עמ' מסויים לתחתית בדפדפנים, ובמיוחד עמ' שיש לו רקע כהה יחסית. בדקתי את החיבור של הכרטיס לספק - בסדר. הכרטיס עצמו יושב טוב (גם הוצאתי והכנסתי ליתר בטחון). דרייברים ATI Catalyst 5.10 מפרט בצד. מה עוד יכולה להיות הסיבה? [attachment deleted by admin]

• 60 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי כרטיס מסך של החברה XFX והיקרור שישוב עליו הסטוק הוא מאורר די טוב אבל הבעיה בו שהוא מאוד מאוד רועש וחיפשתי באינטרנט(באתרים בארץ לא מתכוון להזמין מחול) קירור עד 100 שח לכרטיס ולא הצלחתי למצוא משהו שמתאים ככול דבר טוב שראיתי עד 100 שח לא התאים לי לכרטיס אז בבקשה תעזרו לי למצוא קיורו טוב עד 100 שח ועדיף שהוא יתלבש על הכרטיס מסך..

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Started by dodoboy,

מחפש דרייבר לגיפורס fx5200128 ............. האם בכל הדיסקים שמקבלים עם הכרטיס מסך של חברות שונות זה אותו דרייבר........?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by Natan_Rozen,

היי שלום אני מנסה לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כעיקרון הכל עובד. הבעיה היא שהתצוגה שהוא משדר היא חופפת, וברגע שאני מטעין סרט רואים אותו רק על הצג של המחשב ובצג של הטלויזיה רואים את המדיה פלייר עם חלון שחור ריק. אני רוצה לעשות שתי תצוגות, תצוגה אחת שלי ותצוגה אחת של הטלויזיה מסך ריק שאני יוכל להעביר את המדיה פלייר לטלויזיה ולצפות שם . במחשב שלי היה בתצוגה, כאן: מן 2 מספרים כאלו, 1 ו-2 וכאשר הייתי מצרף את ה-2 זה פשוט היה מוסיף עוד מסך ריק בצורה פשוטה. איך אני יכול לשנות את זה למצב הזה? (אין לי עצבים וכוח להתעסק עם כל התוכנות של nVIDIA, יותר מדי מסובך.)

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  24. הכל בכותרת.... ;D אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב שיהיה באיכות לא רעה אפילו טובה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  25. Started by HunterVee,

אני הרצתי תוכנה לבדיקת מש'ו...3DMark03 וקיבלתי בסוף את התוצאה הנ"ל: 3684 - 3DMarks האם זה טוב??? ומה אני יכול לעשות בכדי לשפר זאת?? בתודה קובי. :s05: ???

• 4 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.