עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאחרונה הורדתי את הדרייבר החדש נוידיה, ה-28.32.. מה אני יגיד לכם.. הדרייבר הזה כל כך גרוע שזה לא יאמן.. אני מקבל לאגים ב-UT לעזאזל.. רציתי לשאול את האנשים שיש להם את הכרטיס הזה, או מישהו שמבין טוב בדרייברים של נוידיה, מהו הדרייבר המומלץ ל-G-force 2 MX.. אני כבר הרבה זמן מחפש דרייבר נורמאלי.. שמעתי שה-23.11 מצויינים, אבל הם לא ישנים מדי ? אני מתכוון אם הם תומכים בטכנולוגיות החדשות של המשחקים או משהו כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי כרטיס 7900GT ואת הדרייבר הכי חדש 93.71 אבל יש בעיות לפעמים למשל בספלינר סל החדש קורה שהמשב קורס באמצע המשחק למסך כחול ורשום שהבעיה זה NV_DISP DLL שזה משהו ששיך לדרייברים יש אולי איזה דרייבר יותר מומלץ ואמין? וגם רציתי לדעת למה אני לא יכול לשחק על רזולוציות ממש גבוהות כמו למשל 1600X1200?? יש לי סתאם מסך מעפן למחשב CRT 17 אינץ' יכול להיות זאת הסיבה? במשחקים מופעי לי שהרזולוציה האפשרית זה רק עד 1024X1280

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  3. היי, אני חדש בפורומים. היום אני כנראה מזמין מחשב, ויש לי שאלה אחת לפני שאני מזמין: מה ההבדל בין כרטיס עם 128MB לבין 256MB? האם העובדה שלכרטיס יש 256MB אומרת שהוא יותר טוב? וכיצד ה-MB משפיע? לדוגמא: xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E? ו- xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E? הם עולים בדיוק אותו הדבר (760 ש"ח). למה זה? דרך אגב, רב הסיכויים שאני מזמין xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? (ב-1020 ש"ח). מה אתם אומרים? מומלץ?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by Director,

שלום לכולם . אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים , אבל למה שאני רואה שהם בעצם אותו הדבר . פשוט ה-4870 יותר מתאים למסכיםרחבים (22"+) . וה 4850 מתאים למסכים 19 וכאלו. אבל נגיד אני רונה את ה-4850 הואיחזיק כמו ה-4870? (אני לא מתכנן לקנות מסך 20"+) תודה לכם !

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום לכולם, סוף סוף החלטתי להחליף את המחשב שלי ואני רוצה לבנות לי מפרט, ומכיוון ששנים לא התעדכנתי בחומרה אני קצת (הרבה) מבולבל מכמה דברים, ואחד מהם הוא העניין של כרטיסי המסך. לאחר שוטטות קצת מעייפת באינטרנט הבנתי, שכנרא אני אלך על הכרטיס מסך של ATI. וכאן נתקלתי בבעיה קטנה, והיא: מהו ההבדל בין גרסאות הפרו לבין הגרסאות הרגילות(ללא הפרו בשמן) של הכרטיסי מסך מחברה זו? לדוגמא: ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1253079006.htm ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card http://www.pchardware.co.il/docs/pd1505232479.htm * ברור לי שיש הבדל כיוון שההבדל במחיר הוא כמעט אלף שקל!! * ובאותה הזדמנות רציתי לשאול עוד דבר קטן: השימוש במחש…

• 57 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by RedVolcan,

Radeon X1900XT 512MB Sapphire nVIDIA GeForce PX7800GTX 256MB Leadtek האם הפער בין הכרטיסי המסך האלה הוא גדול? פער המחירים ביניהם הוא 1000 שקל.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by devek,

עם יציאת הדור החדש של המשחקים הבא אלינו לטובה ,ריפרפתי ברשת על מנת לבדוק מהם הדרישות האופטימליות למשחקים החדשים במספר משחקים שבדקתי הכרטיס מסך שנדרש להגדרות המקסימליות הוא כרטיס כדוגמת ה7850,כרטיס שעלותו היום היא כ950 שקלים אני רכשתי לפני כשנתיים בערך את ה5850 שעלותו כיום היא עדיין יקרה מזו של 7850, כ1930 שקלים השאלה היא מהו ההבדל ובכנות אני לא מבין למה אני או מישהו בכלל ישקיע על כרטיס מסך הרבה יותר כסף כאשר הדרישות האופטמיליות של המשחק דורשות כרטיס שעולה משמעותית יותר זול, למה לרכוש כרטיס מהיקרים בשוק אם שנה שנתיים מהיום שווים יהיה זהה לכרטיס חדש שיוצא ברבע מהמחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  8. מהו ההבדל בין WinFast PX7600 GS ל WinFast PX7600 GT

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  9. היי, ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין כרטיסי RETAIL ללייט RETAIL אצל כרטיסי המסך של SAPPHIRE. דוד שלי קונה כרטיס 9600 XT 128MB שלהם: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_4_290&products_id=1483 ואני גם רוצה לדעת אם זה כרטיס RETAIL או לייט RETAIL... פשוט המוכר בחנות לא יודע מה זה לייט RETAIL וגם לא כתוב על האריזה (הוא אומר לי שהוא מכיר רק OEM ו-RETAIL בכרטיסי מסך). אני רוצה להיות בטוח שמה שדוד שלי קונה זה RETAIL. תודה.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by SUPER300,

בכל לוחות האם עם תושבת 1155 שראיתי, אם שמים בהם שני כרטיסי מסך-שניהם עובדים בחצי מהירות (X8). רציתי לדעת מה ההבדל והאם יש פגיעה בביצועים? האם עדיף לי להתקין כרטיס מסך יחיד על מהירות X16, מאשר שניים על מהירות X8? עוד שאלה: יש לי בכרטיס מסך חיבור VGA, DVI ו-HDMI. האם אני יכול לחבר שלושה מסכים? שניים אני יודע שאני יכול (לDVI ו-VGA), אבל אני יכול לחבר מסך נוסף לחיבור ה-HDMI?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. האם יש הבדל משמעותי בין השניים ועוד כמה שאלות לגבי כרטיס מסך.. עד כמה חשוב או משנה כמות הביט שיש לכרטיס וכמו כן כמות הזיכרון?

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  12. אני מחפש אתר שבו ניתן היה לראות מהו החום הסביר של כרטיס מסך כל שהוא (במנוחה ובמאמץ) ,האם מישהו מכיר משהו כזה?

13. Started by sambusak,

בכרטיס המסך שלי יש בנוסף לחיבור החשמלי של המאורר, עוד חיבור חשמלי עם שלושה פינים. שמתי לב שלכל הT4XXX יש אותו. מישהו יודע למה הוא משמש?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by f_b_i,

על כל כרטיס מסך שניתקלתי בו יש בדרך כלל בחלקו העליון חיבור פינים למה החיבור נועד? (אני לא מדבר על החיבורים כלפי חוץ )

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  15. Started by C-King,

מישהו יודע במקרה??

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. כמובן PCIE.

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  17. כלומר הכרטיס שנותן את יחס העלות/ביצועים הכי טוב? מהו הכרטיס הכי משתלם ללא קשר למחיר? מהו הכרטיס הכי משתלם בטווח של 800-1300? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Yamabushi,

אחרי ה9800GX2 ישנה פריצת דרך חדשה?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  19. הייתי בטוח ש HD 5450 עולה 170-200 שח, באתר של AMD מצויין שהציפסט תומך ב1.4. אבל בפועל ראיתי כרטיס של power color שתומך רק ב 1.3 , ושאר החברות בכלל לא מציינות איזה תמיכה . מישהו יכול לעזור\ליעץ ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום.. מה הכרטיס החזק היותר היום שיש לAGP?? ואמור לצאת משהו אחר בקרוב? אולי שווה לחכות... לפי מה שאני יודע 6800ultra זה הטופ שיש היום לAGP יש מצב שיצא 7800GT?? או משהו אחר...

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  21. שלום הלוח נשרף ולקח איתו זיכרון,מעבד וזכרונות. amd3200 socket 939 2.0- הוחלף ל amd sempron le-1200 2.1. gigabyte k8nf-9 הוחלף לgigabyte m61pme-s2 זיכרון 1 גיגה 400 הוחלף לזיכרון אחד גיגה 667 גם הכ.מסך הלך (x800xl) מה הכרטיס הטוב ביותר שאוכל לשים בלי לגרום לצוואר בקבוק? 1950pro יחשב מתאים? או שאפשר אפילו חזק יותר?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כותרת. אין מגבלת תקציב.

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  23. אז ככה: יש את הכרטיס של LEADTEK - Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP יש מגוון כרטיסים של החברה המכובדת PINNACLE יש לכם עוד הצעות? אולי משהו שמתחבר ל USB ... בקיצר, כמה שיותר השוואות והתנסויות תודה מראש. FLYVIDEO בבקשה על תציעו כי זה מה שיש לי עכשיו וזה ממש כרטיס!!! (לגימה של קפה ארומה של עלית)...לא ממש טוב ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. השאלה בנושא =] תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.