כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על תמיכה בלוח. בתודה, Quantom.
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האם כשאומרים שכרטיס מסך מסויים מגיע ל1.7 ג'יגה הרץ, הכוונה לליבת המעבד? או שלליבה יש תפקיד שונה?
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להסביר לי מה כל חיבור עושה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות 7600GS לא יודע למה גולדטופ העלו את המחיר, מ601 ש"ח ל680 ש"ח וגרם לי להתלבטות... מה נותנת לי גירסאת האקסטרים ? רק OC שבעצם אני יכול לעשות לבד ? או ליבה יותר טובה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13955&catid= http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13956&catid= האם יש כרטיס עד 750 ש"ח יותר טוב ? אני לא שחקן כבד בכלל ומקווה להוציא כמה שפחות על כרטיס מסך תודה
-
- 15 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בררתי בזיג זג ובפנדה וKSP רציתי לקנות את זה היום...
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
הי, כמו שכתוב... העניין הוא כזה ל-ATI יש 128MB ול-nVidia יש 256MB. לשנייהם קרור ע"י מאווררים קטנים (לא ששמעתי רעש ממי מהם) אני עובד ב-Vista (בלבד - הורדתי את ה-XP ובבקשה, לא לומר לי למה לא - זו העבודה שלי). מריץ לעתים רחוקות מישחקים: Sim City ו- MS Flight Sim X ואוליי עוד כמה קטנים שלא דורשים כרטיס חזק. עם הנתונים האילו, מי הוא הטוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה מפורטת גם לא מפורטת תתקבל. תודה מראש MINIME.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לאחר התבלטות החלטתי לקנות לאחי את ה 8600GT - גיימר בינוני, החלטה זו נבעה מהסיבה ש 8800 עולה 1000 ש"ח יותר , ואיתם עוד שנה ואולי פחות הוא ישדרג למשהו שהוא יותר טוב טכנולגית מה-8800 שקיים היום(שהוא בעצם מונופול DX10). הייתי מעוניין אם מישהו כבר עשה סקר וידוע לו מי מהחברות השונות מספקת את הביצועים הטובים ביותר שניתן להפיק מה- 8600? אני כעת עומד על LEADTEK PX8600GT TDH EXTREME 256MB דעתכם? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני מדבר על התאמה לכרטיסי המסך הגבוהים של ATI כלומר X800 או XT-PE .... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמעו, יש לי כרטיס מסך x1900xt וכתוב לי בתוכנה everest שיש לי 48 Pixel Shader ו-8 Vertex Shader, רציתי לדעת מה משמעותם?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
שלום לכם! בזה הרגע קניתי כרטיס חדש ונוצץ מדגם Leadtek A250LE Vivo מבוסס GeForce4 TI4200, בעל 128MB זיכרון. הכרטיס מגיע עם דרייברים משלו, ואפילו יש להם עדכון באינטרנט שכבר התקנתי. למרות זאת, כל מני בדיקות Benchmarking שעשיתי לכרטיס (כדוגמת התוכנה 3DMark2002) נמצאו ברמות נחותות לעומת מחשבים בעלי אותו מפרט כמו שלי שפורסמו באתרי Benchmarking שונים ברחבי האינטרנט. מערכת ההפעלה שלי היא WindowsXP ואני פועל על מעבד AMD Athelon 1.2GHz עם 256MB SDRAM ו AGP x4. כמה שאלות: אני משתמש בדרייברים של החברה, אך אינני יודע אם הם מתקדמים כמו ה Detonator של NVidia. מה עדיף לי להתקין? את הדרייברים של LeadTek או את ה Detonators החדשים ביותר? אם זה לא הגורם להאטה (וההאטה משמעותית לפי הבדיקות), א…
-
שלום לכולם. הכותרת מתארת את מה שרציתי לשאול, רק אוסיף ואבקש שתציינו לי מהם ההבדלים ולמה לא ללכת על הזול ביותר כמו זה? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18135 מה הקטע של המחיר ה"זול" הזה ביחס לשאר? והאם יש יותר זול? אני מעדיף לקנות בארץ כי אני מזדכה על המע"מ, אז אמזון לא כל כך רלוונטי עבורי. תודה לעונים סוס, מחכה לתשובות גם ממך @djelectric
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך לדעת מהו ה-19" הכי טוב שיש עד 2500ש"ח? אני יודע שרובכם תגידו לי Iiyama 454 PRO, אבל אני יודע שיש עוד מסכים ברמה שלו ויש הרבה מחלוקות בעניין, אז תנו לי עצות וגם אם יש לכם נסיון אם מסך מסויים תספרו עליו בקצרה. תודה מראש, מתן
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי תקציב 3000ש"ח למסך LCD, יש מצב ל-LCD ב-3,000? מה הכי טוב? אני רוצה לפחות שיהיה בגודל של 17" CRT, הכוונה שבתרגום של ה-LCD ל-CRT אני יראה גודל כמו ב-17 של מסך רגיל. תודה מראש, מתן.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה לעונים בינתיים ראיתי אותו ב TMS ב 1925 ש"ח http://tms.co.il/product/4888
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה כלום אבל תמיד הפליא אותי שב3DMARK מתקבלים מספרים עצומים, אפילו 400 FPS. לא ראיתי שיש הבדל כלשהו בין 100 ל400 ובכלל נשמע לי הגיוני שיש קצב אידאלי כלשהו שיוצר תנועה חלקה, שהוא רחוק בהרבה מ400....... פיפא 2005 רץ כל הזמן על 75 FPS, והמשחק ניראה די חלק..... אז מה המקסימום האפשרי, ואיך מתקבלים המספרים הענקיים ב3DMARK?
-
שכל מכשיר יהיה בחדר אחר?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך יד שניה וקיבלתי רק כבל אחד. אני צריך הוכחות שיש עוד כבלים. אנא עזרו... :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
ראיתי שג'יגה בייט כמעט לא נותנים כלום . ומה לגבי חברות אחרות ? הם נותנות יותר ? אפשר לקבל פירוט בבקשה ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש את רמת הביצועים הכי גבוהה אשר אפשר לקבל מהדרייברים אשר ניתן להוריד. אני משתמש כרגע בcatalyst 3.9. תודה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
פרו....(פרטים במפרט) אז ככה אני עדיין עם הדרייברים של omega ה7.1,מה הדרייברים שיפעלו בצורה הכי טובה עם הכרטיס שלי? הכי חדשים בהכרח? (אל תשכחו שזה כרטיס ישן),או שעדיף לי להשאר כל הזמן עם ה7.1 ולא לעדכן ל7.5 כי התמיכה בכרטיס שלי תהייה פחות טובה מדרייבר לדרייבר? או שזה לא נכון? תודה...
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מה זה WHQL? כתוב את זה ליד חלק מהדרייברים ואני רוצה לדעת מה זה. תודה לעונים. עריכה: תודה על התשובה. יש לי עוד שאלה, מהו הדרייבר הכי מומלץ כרגע לכרטיסי המסך של אנווידיה? הכרטיס שלי בחתימה, אם זה משנה משהו.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-