כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
החלטתי לקנות אותו הקנייה שווה הכרטיס עולה 2880 שקל מה דעתכם שווה לשקיע הוא יחזיק לי פוחת שנתיים
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז יש לי תכרטיס הגעתי ל-OC הכי חזק שהוא עמד בו.. מה עוד אפשר לעשות? צריבת ביוס לכרטיס אחר תעזור? פתיחת צינורות עיבוד? משהו? יש איזשהוא משהו שאפשרי לעשות אותו? תודה
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
נגיד לי יש 128 MB בכרטיס מסך שלי אם הייתי קונה 256 במה זה היה עוזר לי ביצועים,איכות?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
מה המתחרה העיקרי לביצועים של ה6800GS לAGP? יודעים מה גם לPCI אבל תענו בנפרד בבקשה... תודה. 2) אם אני אקנה אותו יהיה לי צוואר בקבוק? יש לי מעבד נורת'ווד 2.60 P4 C תודה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה זה משנה עם אני משתמש ב60Herts או ב 75herts אני לא רואה שום הבדל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ומה זה אומר אם הכרטיס מסך שלי קיבל : GFX 6261 CPU 9207 -------------- 46719
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קראתי באחד המודעות פרסום שאפשר לראות במחשב טלויזיה האם זה באמת נכון? איך זה פועל?
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי nvidia geforce fx 5500 256m agp .צריך לעשות משהו בביוס ?? יש לי וינדוס 7 וב-windows experience index יש לי ציון נמוך ב-desktop performence יש דרך לשפר?
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
של חברת GECUBE אין לי חיישן בדקתי הכל התוכנות האפשריות Sesnors vIew Everest בדרייבר של ATI ATI TOOL .. אין לא מראה.. יש איזה מכשיר שבודק טמפ משהו ? .. אפשר לשים חיישן?
-
- 13 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אמםם חחח טוב לא לצחוק חבר'ה זה רציני, נזל דבק סופר גלו על הכרטיס מסך איך אני מוריד את זה? ובמידה והחלטתי להוריד אותו עם מלחם ונייר זכוכית (תחשבו לבד איך..) זה ינזק?.. אההההההההההההההה MSI Ge - Force Ti 4600
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למה אני יותר לא רואה שכותבים עליו\ממליצים עליו? מה בסכום של 1800 ש"ח הוא לא הכרטיס מסך הכי משתלם? אני מחפש כרטיס מסך למפרט שלי בערך בסכום הזה ולא ב2000 ש"ח(1900XT) פיספסתי משהו? האם יש משהו יותר משתלם בסכום הזה מה1800XT 512MB?!
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
התקציב שלי בסביבות ה1500-2000 שקלים. ברור שעדיפות לכמה שפחות יקר. בכל מקרה משחקים מתחילים לעשות לי מעט בעיות עם הגדרות גבוההות. אני אשמח למשהו שיוכל לשפר את הביצועים במשחקים, להעלות FPS ולא ליצור צוואר בקבוק. אין לי בעיה להשקיע בלוח אם או במעבד לו דווקא בכרטיס מסך. אבל זה נתון לשיקולכם איפה בדיוק כדאי להשקיע. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע בOC של 3.4 ומערכת הפעלה של Wi…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה בכל הפורומים בכל הנוגע לכרטיסי מסך מדברים רק על Radeon ? מה עם כרטיסי ה - 3D Prophet של הרקולס ? הם לא טובים ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
מישהו שמע משהו בקשר לכרטיס הזה? מתי הוא יגיע לישראל? לפי מה שאני יודע אפשר להשוות אותו ל 6800 GT מישהו יודע מתי הוא ימכר בארץ אני מת לקנות אותו...
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אתם יודעים , תוך כדיי עיון באתר הזה , ראיתי שניי שמות גדולים במיוחד , Nvidia וAti , עושה רושם שATI מובילה בביצועים (HDR + AA ) וגם קצת טכנולוגית (Nvidia קנתה את טכנולוגיית הMULTI graphic card's שלה עם רכישת 3DFX , לעומת ATI שפיתחו אותה בעצמם) לעומת זאת Nvidia מובילה במכירות , לעומת זאת , יש בעולם עוד יוצרים של כרטיסי מסך , ורציתי לשאול מה איתם , והאם מישהו מכם שמע את שמם איי פעם , אני מדבר על שניי יוצרים מעולים שכרטיסיהם לא נופלים שהיכולת של שניי הגדולים האחרים , השם הראשון הוא S3 , השני הוא MATROX , קראתי דיי מזמן איזה ביקורת שהשוותה כרטיס של Nvidia לכרטיס של ATI לכרטיס שלישי של S3 , בקטגוריית המשחקים הS3 אכל את מתחריו בלי מלח... וגם בבנצ'ים , השאלה שלי היא האם מישהו ראה…
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחכה לה בקוצר רוח מישהו יודע מתי היא כבר תופיע באתר?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
הרבה אתרים אומרים שב5 לדצמבר הייתה אמורה להיות הכרזה על הדור הבא של הכרטיסים. מישהו יכול להביא לינק או מידע? מה לגבי Nvidia יש חדשות לגבי כרטיסים ?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דיברו שההכרזה של הכרטיס תיהיה במאי בינתיים אני לא שומע כלום מישהו יכול לחדש לי בנושא?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אחרי שפטרתי סוף סוף את הבעיה בכרטסי שלי והבנתי שהיא בעצם שיפכה של המשחה התרמית.... עכשיו השאלה היא מה אני עושה הכרטיס חדש דנש אין לו שבוע.... אני לא בטוח שאני יכול להחזיר אותו כי הרצתי את תוכנת ה 3D MARK ואני פוחד שהיא לא עשתה לי אוברקלוקינג... בקיצר מה אתם הייתם עושים במקרה שלי !? (מדובר בכרטיס G-force 4 ti4200) ד"א אולי מישהו יודע מה שווה האחריות במקרה כזה...?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש הבדלים? או רק בתכולה של המארז שלו? הקירור שונה?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-