כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך איכותי במחירים הללו, לא משהו מפוצץ מדי, יש מצב שאני יכול לעלות עד 700. מדובר בכרטיס ללוח אם שתומך בAGP. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז ככה! כמו רבים אחרים, המחשב דלוק 24 שעות וכמו כן המסך. אבל כמובן שכדי לחסוך בחשמל למסך, קבעתי שכאשר אין שימוש כלל במחשב אזי המסך יתכבה (כדי לחסוך בצריכת החשמל). בזמן האחרון, כשבוע לערך, החלה התופעה המוזרה הזו שהמסך לא נדלק ורק אחרי לחיצה על כפתור ריסטרט נפתרת הבעיה (שהמחשב נדלק מחדש). המסך בן 5.5 שנים בקירוב.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD שמתחבר למחשב, להלן הדרשיות שאני צריך לפי סדר החשיבות: עלות זולה. לא ציבועני עדיף שחור-לבן או מונוכורמטי גודל 14' ומטה. אופצינאלי יחידת עיבוד. WI-FI כל הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתעסק יותר ויותר בבנית אתרים (Dreamweaver) ובעיצוב גרפי לרשת. (פוטושופ ופלאש) אני מעונין במסך חדש שיקל על העבודה שלי, אבל שאוכל לשחק עליו משחקים (QUAKE4 לדוגמא) בלי לסבול ממריחות, וכמובן לצפות בסרטים בDVD. יש חיה כזאת? (הכ. מסך כרגע הוא 6600GT PCIE) באופן עקרוני האם עדיף CRT או LCD? התקציב הוא בין 2000 ל3000 שקלים. (יותר במקרה שהחריגה ממש שווה את זה) תודה, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן וערב טוב. בעבר היה לי מחשב עם כרטיס מסך GeForce 440 MX 4000 128MB 128bit. כיום, זה המחשב השני שלי. עכשיו, יש לי מחשב אחר, חזק יותר, עם GeForce 6600 256mb 128bit (ה 6600 הרגיל, לא GT). בקיצור, מההתחלה הרגשתי שבכרטיס הקודם יותר רואים אחלה יותר. עכשיו, כשאני חוזר למחשב הקודם עם הג'יפורס 4, אני רואה ומרגישים פיזית שרואים יותר יפה. קודם כל, נתחיל בבעיה ראשונה. לא ידעתי איך לספר את הבעיה, אז לא היית לי ברירה, אלה לשבת רבע שעה על הצייר ולהדגים בתמונה : כפי שאתם רואים, ב GeForce 4 רואים את אפקט ה "פס הנעלם" או מה שזה לא יהיה, כמו שזה צריך ליהיות.. יפה כזה, כמו במחשב חדש. אבל ב GeForce 6600 שלי שבמחשב החדש, אני רואה את אפקט הפס הנעלם, כ "נגלה לעין".. כפי שאתם רואים…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש לו ביצועים טובים? כמובן ביחס למחירו...
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
עד כה בדקתי 3 דגמים: LG17" - 1780Q LG17" - 1750SQ MAG17" - 5776I כולם 8 MS - זווית צפייה 160/160 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
שלום רב פורום hwzone בעוד פחות מחודש אני רוצה לקנות מחשב חדש, איך אני תוהה לגבי כרטיס מסך. אני צריך אחד חזק למשחקים וטוב, וכרגע ה-gto2 הוא רעיון מצוין מכיוון שהוא מחיר טוב ופתיחת הצינורות שלו משפרת אותו בהמון וגם אוברקלוק הוא אפשרות מאוד טובה, אבל רק לקיי אס פי (ksp) ולנעה מחשבים יש את הכרטיס במלאי. והשאלה האמיתית שלי אם בכלל כדאי לקנות את הכרטיס? או בקרוב יגיע משהו שיגרום לכרטיס להיות חסר ערך קנייה? בתודה מראש!.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הזמן תגובה של מסך LCD ?(בערך ) כמה רעינונים יש לכרטיס מסך ? (לדוג, 6800GT) (סערך) אני יודע שיש הרבה סוגים אבל בערך אל תתיננו לי מספר מדויק יתור חשוב לי יחידת המידה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הזה.. הוא בכללי מעולה , והתקנתי את הדרווירים והכל שבאו אם הכרטיס , אבל אני מנסה להוריד את הדוייור הכי עדכני מהאתר של nvidia שאני מנסה להתקין אותו זה לא מצליח .. מופיע לי הארור הבא: nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your currect hardware setup no will exit יש למשהו מושג מה הבעיה הזאת ואיך אני יעדכן את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר?
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג את הכרטיס הזה בagp ואם כן בכמה ? ואם לא אז איזה תחלופה (עדיף יותר זולה )יש לו . תודה רבה בכל אופן.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אם יש כזו אפשרות אז איך? ופעם היה לי בדרייבר של הכ.מסך אפשרות שמסמנים 3D וזה עושה אובר קלוק לבד, מישהו מכיר?? יודע איפה למצוא את זה??
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר מתקדם אבל יש לי סלוט של AGP איזה כרטיס מומלץ לקנות עד סכום של 500 ש"ח.???
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך TI 4200 MSI, וקיבלתי איתו כבל מפצל כזה עם חיבור לכרטיס ושני ראשים צהובים ל RCA ו S VIDEO, אני צריך לדעת איך אני יכול להשיג את הכבל הזה שוב מאחר והוא אבד לי. או מה שם היציאה שמתחברת לכרטיס עצמו. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום אנשים =) אוקע, אז דבר ראשון. מה זה כרטיס טלויזיה? עד כמה טוב זה עובד, האם אפשר לראות דרכו Yes, כמה זה עולה. והכי חשוב, מה האיכות של הדבר הזה (בסקלה בין 1 ל10).
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gforce 4mx ואני כבר ביקשתי פה המלצה אבל בסוף לא קניתי... אז אני מבקש שתמליצו לי עוד פעם. המחשב שלי: לוח אם Asus P4PE Intel Pentium 4 CPU 2.53GHz Gforce 4 mx 512mb RAM maxtron 250 GB ועוד אחד של 80 GB תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני רואה את המחשב על הטלוויזה ואת כל הפעולות וגם סאונד אבל שאני שם סרט אני רק שומע ולא רואה את הסרט במחשב הכל עובד רואים ושומעים והכל בסדר רק לא רואים את הסרט בטלוויזה הכרטיס ATI רדיון 9550 תודה לעוזרים (ואם אני לא בפורום הנכון בבקשה להעביר אותי תודה )
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ולא ATI וNVIDIA, אלא ASUS GIGABYTA LEADTEK וכו וכו בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פרמטי אך שמרתי את כל הקבצים. עכשיו אני לא יודע איך למסך של ההגדרות של הכרטיס מסך יש לי FX5200 128MB איך אני משנה את זה ? שמתי תמונה של התוכנה (לא ממש) שהתכוונתי (זה לא הכרטיס מסך שלי) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו ג'יפה 4 ובגלל שהוא מקרטע בPATH OF NEO הוא רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו התקציב שלו 800 ש"ח תנו לינק לכרטיס שנותן את הביצועים הכי טובים לסכום הזה תודה!!
-
- 13 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מזה מציקה בגרפיקה לרוב במשחקים אני רואה חלקים חסרים או חלקים שחורים למשל במורטל קומבט 4 הלוחמים נראים כזה חצויים ובתפריטים לא רואים את הכיתוב ושבוחרים איזה רמה לשחק עם הבניינים האלו לא רואים את הבניינים אלא רק את התמונות של הדמויות. *המשחקים שלא רואים בהם טוב עובדים טוב במחשב השני שלי המחשב: יש לי Win me זיכרון 196 פנטיום 2 400 וכרטיס מסך Gforce 2 32M הדרייברים שהורדתי מאתר Nvidia בגירסא 77.72 לWinMe איך לסדר את זה מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
-