עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם המפרט : מעבד אינטל I3 530 לוח אם H55 אינטל זיכרון 2G DDR3 ספק 500 של HEC דיסק קשיח 500 סמסונג ואני רואה מלא חוות דעת על כרטיסי מסך ועוד לא יודע איזה לבחור השימוש משחקים כבדים סרטי HD יחבור למסך 32 של סמסנוג התקציב 500 ש"ח לכרטיס מסך, המליצו לי על 5670HD האם ללכת על זה? חייב את עזרתכם לפני סגירת עסקה תודה לכל העוזרים. אלירן

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. Started by ophir555,

איזה מסך מומלץ עד לסביבות סכום זה. שמתי עין על ה 760 bf של סמסונג, אבל אמרו לי שסתם יקר ולא שוה כרגע את ההשקעה..

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. אני כבר ממש אובד עצות אני מנסה למצוא בנרות 6600GT לAGP אבל אין מזל אפילו משומש יהיה טוב אבל זה כאילו נעלמו כל הכרטיסים ל AGP של NVIDIA בארץ ... (כאילו אף אחד לא מוכר ... לא חדש ולא ישן...אולי רק 5200 אבל זה לא הרעיון :-\) מישהו יכול לעזור ? להפנות אותי אולי לחנות שיש לה במלאי ? או לאיזה חבר נחמד שלו שרוצה למכור ? תודה מראש על העזרה

• 14 תגובות
    • 866 צפיות
  4. היי, ראיתי למשל R9 280 ב184$ באמאזון וניו אג: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202112&cm_re=r9_280-_-14-202-112-_-Product , כמובן שבארץ לא תהיה אחריות- מה דעתכם על זה והאם יש לכם הצעות יותר טובות? התקציב הוא של כ600 ש"ח אבל יש מקום לחריגה אם היא משתלמת. נ.ב מחירו של כרטיס כזה משומש הוא גם כ600 ש"ח אבל כן יש לו אחריות- אולי האופציה הזו דווקא עדיפה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by edbd,

אוקיי שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב E6300 ג'יגה זיכרון וג'יפורס 7600 ג'יטי.. בקיצור לאחרונה אני משחק המון במשחקים (במיוחד CS) וה-FPS שלי דיי נמוך בשביל הכרטיס (יש לי 60 בערך..) בקיצור אני חשבתי שזה קשור לעכבר לא יודע למה אז אמרתי בסדר אני אקנה עכבר חדש זה הסתדר.. יום אחד חבר בא אליי עם עכבר שלו עכבר תותח ויש לו 100 FPS וזה לא השתנה. בקיצור שאלתי מישהו והוא אמר שזה קשור לכ. מסך וזה בכלל מס' הפעמים שהתמונה מוצגת בשנייה. וזה מה שאני לא מבין!! לחבר שלי יש כרטיס רדיאון 9200 ויש לו 100 FPS קבוע ויש לו מחשב נכה ולרוב החברים שלי שיש להם מחשבים מעאפנים הכי טוב זה לחבר שלי רדיאון 9600 וגם לו יש 100 FPS ורק לי יש כרטיס יותר מתקדם משל כולם וה-FPS נמוך... מישהו יכול להסביר לי מה אני …

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  6. יש לי קונה לכרטיס מסך שלי CONNECT3D X1950XTX CROSSFIRE(כרטיס יחיד) פלוס קירור של ACCELERO S1 הבן אדם רוצה לתת לי עליו 1000 שקל האם זה שווה? תודה.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by kobiperez,

שלום החלפתי כרטיס מסך במה שמוציין לעיל ולאחר ההתקנה הכל עבד מוציין(משחקים,סרטים רגילים) חוץ מתכני HD, הסרטים עצמם עובדים אבל רואים לא טוב בזמן צפייה. הדרייברים שמותקנים 10.2 מחקתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך הישן(8400gs), ולאחר מכן החלפתי את הכרטיס ל5750. מערכת ההפעלה היא win7, ואני משתמש ב BSplayer בשביל צפייה בסרטים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by ithamar21,

אז היום החלטתי להעלות מתחים ולעשות OC קצת יותר גדול ל 970 G1 לפני זה הוא גם כן היה ב OC של 140 בוסט וזיכרון 450 בתוכנה של MSI עכשיו הורדתי EVGA כי יותר נוח לי איתה כמובן שלפני זה איפסתי את ההגדרות בMSI ומחקתי אותה גם כן העלתי ב EVGA מתח ל +25 והגעתי ל 200 בוסט ו 600 לזיכרון שמרתי ונכנסתי לשחק ב AC החדש ומשום מה כבר בתפריט עני על 15 FPS גם במשחק עצמו אותו דבר עכשיו לפני זה הוא עבד פיקס על 45-60FPS עם מקסימום הגדרות. אז החזרתי את ההגדרות של ה OC להגדרות יצרן ולאחר מכן נכנסתי והבעיה עדיין קיימת מחקתי את המשחק התקנתי מחדש ועדיין אותה בעיה. בשאר המשחקים כמו COD החדש ו FIFA 15 הכל עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. מי שלא שמע\ידע, שחררו מידע על כל סוגי כרטיסי המסך של נוודיה שיתמכו בדירקסט 10. בכל מקרה, מדובר על סדרת כרטיסי המסך, המפרט את כל הנושאים על הכרטיסים הבאים: המחיר הוא מחיר יפני ;D טוב, שמח שיכולתי לעזור. ודרך אגב, למישהו יש ניחוש מתי יצא כרטיס המסך 8950GX2? ועם הכרטיס של השתי ליבות, אז תכפילו את הכל ב2 חוץ מהמחיר הכרטיסים במחיר USD המקור: http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html תמונת המקור:

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ome152,

כרטיס מסך עד 1000 שקל לגיימר כבד מעבד Interl Core i7 3.4Ghz 8MB 1155 Quad זכרון HS VALUE GEIL 4GB DR3 1333Mhz כרטיס המסך (שאני מאוד מאוד מעוניין להחליף אותו בדחיפות כי אני מצטער שקניתי אותו ולא היה לי מושג בחומרה רק עד אחרי שקנתי את המחשב,די מפגר אני יודע..): Nvidia GeForce 430GT OC 1G-3 MSI ספק כוח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT בנוגע לספק : רציתם תמונה, הנה : www. .co.il/view/m2dvjonlvmwl.jpg.htm איפה שהרווח תוסיפו siz כי אין י מוושג אך להוסיף פה ת'תמונה דיסק קשיח 1TERA SATA3 7200 32MB SEAGATE לוח אם H67H2-M3 ECS וצורב.. שלא נראה לי שחשוב.. מסך מחשב 23 אינץ' DELL דגם LED U2312HM windows 7 ultimate64x

• 33 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. החברה שלי קונה מחשב, ואני המייעץ, שצריך יעוץ. היא הולכת לחרוש שעות על אופיס ותכנותים, אבל לפעמים גם משחקים. בתור מסך סטנדרטי חשבנו על LG F700B, השטוח לגמרי, אבל הקצב רענון שלו גרוע. בתור אופצייה נוספת חשבנו על CTX PR705F עם הרענון המשופר, אבל Trinitron שהוא גלילי. עם מדובר בין שניהם מה עדיף מבחינת האיכות? ומה יותר טוב לחוסר כאב עיניים לאחר שעות רבות, המסך השטוח לגמרי או הקצב רענון הגבוהה יותר? אולי משהו אחר באותו סדר גודל של מחיר? אפשרות אחרת היא ללכת על Proview DX997 שהוא 19" בערך באותו המחיר. איתו נוח יותר לעבוד עם הרבה חלונות. הוא גם די שטוח(בחנות נראה קצת גלילי) וקצב הרענון שלו גם לא רע בכלל, אפילו גבוהה יותר מה-CTX. מה בכלל רע במסכי ה-Proview האלה? ואם כבר בנושא אז …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by weamir,

1) Viewsonic VG712S ב2000 ש"ח 2)Samsung 710TM ב2300 ש"ח אמנם הCONTRAST בסמסונג הוא 600 לעומת 500 בVIEWSONIC,אבל ליבואן של סמסונג יש "מדיניות פיקסלים שרופים" ארורה!!! על איזה מסך אתם ממליצים מבין השניים? מה מדיניות הפיקסלים השרופים של VIEWSONIC? בתקציב של עד 2300 ש"ח,האם יש המלצות אחרות? נא עיזרו לי בבקשה :-[

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. זה המפרט בעקרון I3 2100 HD7850.. כרגע אני עם מסך 1600X900 והמשחקים עובדים די טוב.. אך במידה ואקנה מסך FHD כלשהו אז המשחקים יעבדו פחות טוב כי הרזולוציה גבוהה יותר? או שעדיף להשאר עם המסך הנוכחי כי הכרטיס לא ממש חזק?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתכנן אולי בעתיד לקנות מסך רחב 22 אינטץ' כרגע יש לי מסך 19 אינטץ' משחקים כמו Red Alert 3, Mirrors Edge רצים לי על הגדרות גבוהות (או אני חושב לפחות הגבוהות ביותר...) ברזולוציה של 1280X1024 כרטיס המסך שיש ברשותי הוא Leadtek Nvidia 8800 GTS 640MB, השאלה שלי האם הביצועים שלי יפגעו במשחקים, האם המשחקים ירוצו יותר לאט בגלל הרזולוציה הגבוהה יותר? אני לא מבין המון בכרטיסי מסך אבל השאלה היא, האם המשחקים רצים יותר לאט בד"כ בגלל בעיות זיכרון או שזה תלוי בגורמים אחרים? האם אני אצטרך לדאוג בקשר לירידה בביצועים? המשך המפרט של המחשב שלי הוא בצד. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  15. כן אני יודע שהדבר לא משפיע כלל במסכי LCD, ואני יודע שהשאלה קצת מוזרה, אבל האם מישהו יודע או מכיר מסך LCD 17" ומעלה עם ריפרשרייט של מעל 85Hz ? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by 00Amir,

קניתי GTS 250 1GB ואני מקבל ב 3DMark Ventege רק 4975 נקודות כאשר אני רואה את השרשור תוצאות אני שם לב שלמעשה יש לי כרטיס עגלה... התוצאה הגיונית בכלל? אני חייב לעשות O/C בשביל לקבל תוצאה נורמלית? המחשב והזיכרון מאוד חזקים ואני מקבל ב CPU : 39943. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. התראת מראש אני אומר, המטרה פה היא לא ממש שאלה עם תשובה אלה יותר דיון על עניין שחשבתי עליו. בהחלט אפשרי שתחשבו "אז מה הוא בכלל רוצה מאיתנו? קח בלון ותהיה בשקט" התשובה היא דיון אובייקטיבי (עד כמה שתוכלו) ואינפורמטיבי (עד כמה שיהיה לכם זמן) שמסתכל בגדול על כיוונים שכל חברה בחרה ולאן היא ממשיכה מכאן. לכל חברה יש הרי משאבים מוגבלים להשקיע בטכנולוגיות חדשות. אני מסתכל על השנה ומשהו האחרונה ותוהה לעצמי מי מהנ"ל "הוכיח" את עצמו בתור טכנולוגיה חדשנית משמעותית יותר ששפרה את "חוויית הגימינג" ותהווה בסיס לעתיד, אם בכלל. כמובן שיש הבדל מהותי בין הטכנולוגיות הנ"ל, האחת היא פתרון תוכנה בלבד ללא עלות לצרכן והשנייה משלבת חומרה ותוכנה ומחייבת דגמי מסך ספציפים ויקרים (כרגע). פחות מעני…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Green Apes 02,

מצד אחד יש לי את ה Sapphire ATI Radeon HD 5970 מצד שני יש לי את ה Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked שניהם עולים 1350 ש"ח פחות או יותר מ TMS או בכלל לחכות להתפתחות עם הכרטיסים החדשים ? לא יודע מה לעשות מיועד למשחקים גם הכי כבדים, מיועד לשחק על ULTRA ב FHD עם פילטרים , בקיצור - רוצח ! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dovik,

האם מישהו יכול להסביר לי מה פרוש של אותיות ומספרים על כרטיסי המסך? בפרט,מה מסמנות אותיות TI בכרטיסי מסך GTX 560 Ti ו- GTX 550 Ti ? ומה ההבדל בין כרטיס GTX 560 Ti לכרטיס GTX 560 ללא Ti ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Eladious,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 700 שקל .. 1) מישהו יכול להביא לי בבקשה כמה חנויות שמוכרות את הכרטיס במחיר שציינתי ? אני חושב שראיתי בפלונטר שיהיה עם 256BIT , לפחות 128MB .. AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP 2) יש כרטיס יותר משתלם ממנו עד 700 שקל ? בבקשה תעזרו לי , פתחתי כבר 2 דיונים ולא קיבלתי עדיין תשובה ..

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/geforce-gtx-960-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-4gb/

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, לאחר יגיעה קניתי כבלים שיתאימו לטלוויזיה שברשותי. יש לי כרטיס מסך של חברת HIS radeon x1950 VIVO בכל מקרה, ניסיתי לתצוגה שמס' 2 יהיה פעיל - לא מאפשר לי . פתחתי את התוכנה היעודית של ati (סיסיסי) ובאפשרות הבסיסית של ההגדרות הוא שואל אותי עם מסך אנלוגי או הטלוויזיה כאשר אני בוחר בטלוויזיה אני רואה ! (כך שאני יודע שהחיבורים בסדר) אבל אז כמובן שאני לא רואה את המסך הרגיל... הלכתי ל"אדוונס" ושם הוא מזהה לי את הטלוויזיה כ"דיסאייבלד" ואני אמור להפוך אותו ל"אנאייבלד" בעזרת הכפתור הימני - אך הכפתור לא מגיב.... חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה. עדכנתי את הדרייברים (וז לא זיהה לי את הטלוויזיה בכלל) . מישהו יכול להושיע ?

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  23. איך ב readonhd7970 יש 3gb ובgeforce gtx 680 . שהוא נחשב בתור המנצח שלו כביכול יש רק 2 gb ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nirh216,

שלום לכולם, אני חדש בתחום ואני רציתי לדעת את הדבר הבא: אני רוצה כרטיס לכידת וידאו (או איך שלא קוראים לו, כי התבלבלתי עם כל השמות), שאני יוכל לחבר אליו את הממיר של YES או HOT (בעיקר YES), ואני אוכל להקליט למחשב בפורמט AVI תוכניות או סרטים מהממיר הדיגיטלי למחשב. כמו כן אני רוצה גם את האפשרות שאני יחבר את הכרטיס למחשב עם מערכת הפעלה, Media Center (אגב, אני מתכנן להתקין אותה במקביל ל-XP, זה אפשרי?) וכשהכרטיס יהיה מחובר למערכת הפעלה Media Center אז אני אוכל להקליט שידורים חיים וכול מיני שטויות.. שאלה לידע כללי ויישומי: אני יכול להקליט תוכניות טלויזיה / סרטים ללא צורך בממיר? כי הבנתי שבכרטיסים של לכידת וידאו יש להם אפשרות של טונר טלויזיה פנימי.. אולי אני יתקין רק את התוכ…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  25. Started by Eternal Thought,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות משחקים, בשאיפה סוף סוף לשחק כמה דברים על הגדרות מקסימליות. מפרט המחשב שלי הוא: מערכת הפעלה - ווינדווס 7 מעבד - intel core2 quad 2.4 GH 2 ג'יגה זיכרון (אני חושב DDR2, לא זכורה לי המהירות) מסך - 20 אינץ', 1680x1050. ספק - 430 וואט. לגבי טווח המחיר, אני חושב שיותר חשוב לי שהוא יוכל להריץ את מה שאני רוצה (dawn of war 2 ו-starcraft 2, אם זה מעניין) בהגדרות מקסימליות. האם יש לדעתכם כרטיסים לא יותר יקרים מאיזור ה-700 ש"ח שיספקו את זה? אגב, לא רלוונטי לי יכולות האובר-קלוקינג או דברים אחרים, אין לי יותר מדי סבלנות או אומץ להתחיל להתעסק עם זה כרגע. ושאלה נוספת, אם את רוב רכיבי החומרה שלי נמכרו תחת השם Gigabyte (לא ברור לי אם הם מפיצים או משה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.