כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
קראתי פה הרבה על עניין הAPARTURE SIZE(כרגע הוא על 128) והבנתי שההמלצה היא לשים אותו על חצי מהזכרון הראשי כוון שהתארדים קצת ישנים בעניין רציתי לדעת מה אתם ממליצים ספציפית למערכת שלי! INTEL P4 3GHZ Intel 865G AGPSet BIOS for 8IG1000-G F7 256*2 KINGSTON 400 RADEON 9800 PRO 128 256BIT מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
במצב של היום, באורגינל תענו לי -כדאי בכלל לקנות כרטיס AGP או לחכות עוד קצת ואז להחליף לוח...
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
1) למה אני לא מוצא שום דבר (בשום מקום) בנוגע לביוס בכרטיס שלי?.... 2) האם יש איזו תוכנה ל-OC לכרטיס? 3) ראיתי באתר של 3DMARK שהגיעו ל-9K+ עם אותו כרטיס! איך זה יכול להיות?? :s05: ** הכרטיס כמובן בחתימה..
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך ניוודה טורבו קאש 6200 256 mb אני מריץ משחק בשם gta ויסיטי ולאחר כמה דקות נהיה לי גלים במסך והטמפרטורה של הכרטיס עומדת על 60 -70 מעלות האם הכרטיס מסך הזה אמור לסכוב משחק זה אם לא מה הוא יכול בכלל
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אני מצאתי את המיקסימום של הכרטיס שלי ראה תמונה ואני מצאתי תוכנה שצורבת ביוס כרטיס מסך עם הגדרות משופרות. שמרתי את הקובץ ביוס החדש כקובץ rom (התוכנה עשתה את זה לבד) מה אני עושה עכשיו?? איך אני אמור להחליף את הביוס הישן בביוס החדש ?? בתודה שגיא נ.ב קראתי את המדריך באתר לצריבת ביוס אבל לא הבנתי ממש.... [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקור רשמי בנווידיה מסר שכרטיס ה7800GS לא יהיה זמין לשוק הרחב. http://anandtech.com/news/shownews.aspx?i=25375 ואני שואל - למה? היה להם מוצר מנצח ביד, ולאחר חיסול ה6800GT/6800U מתבקש יורש שיחליף אותם.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שברשותי הוא מעבד אינטל סוקט 468 2.4GHZ לוח אם MSI NEO2 זכרון 128*2 MB DDR 333GHZ כרטיס מסך GFORCE FX5200 64 MB הבדיקה שהתבצעה היא 1024*768*32 AA:OFF ANISO:*4 DETAILS V.HIGH התוצאות הם 1,994,399 TPS 6.63 FPS GFX 699 CPU 6303 ציון כללי 6625 מה אתם אומרים???? כמה התוצאות גרועות ומה הטווח במעבדים HIGE-END.
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי radeon9500 pro 128mb ובעקבות בעיית ארטיפקטים הייתי חייב להוריד את מהירות הagp לx4...מה שסידר את הבעייה...עכשיו מה הם ההבדלים? ראיתי איפשהוא שagpx8 מעביר בערך 2000 מגה לדקה וagpx4 מעביר 1000 מגה לדקה בערך זה פי שתיים!! איך אתם מסבירים את זה שלא יראו הבדל?..ועוד משהו האם איכות התמונה יורדת בעקבות הירידה לagpx4?
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלומות כולם... אני צריך כרטיס מסך כמה שיותר טוב עד 1,000 ש"ח.... ולא לחרוג !!...... אין כסף.... המפרט שלי: Intel P4 2.6 GHz 256 DDR Ram תודה כולם...
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מה הם הצינורות בכרטיס המסך בכל מקום כתוב את זה ואני לא יודע מה זה?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם משחקים זה לא ממש החלק החזק שלי - האמת היא שאין לי הרבה זמן להקדיש לזה אך מתי שיש זמן אני אוהב לשחק ולהנות מגרפיקה חזקה על חומרה חזקה ואיכותית. השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס הזה: ATI RADEON 9800 XT 256 MB יעמוד בכבוד בכל המשחקים העכשוויים? אני מבין שרמתו כרגע היא ברמת 6600GTבערך שזהו כרטיס לא רע בכלל, איך ה 9800 מולו ובכלל מול הקונקורנציה ההמגווונת שיש כיום? בכל מקרה אל תציעו לי להחליף ל 6600GT או שאר ירקות, ה 9800 הוא הכרטיס הנבחר מבלי אפשרות לשנות את פרטי העסקה מה גם שאני מודה בזה שאני מאז ומתמיד העדפתי ATI על פני NVIDIA בכל מצב אז מלכתחילה האופציות שלי מוגבלות.
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד IBM Thinkpad R31 . עד עכשיו לא היו בעיות ופתאום התחילו בעיות תצוגה , שצצות פה ושם . פתאום מופיעים כאלו פסים ... זה לא ניראה שזה בעיה במסך עצמו , אולי הכבל או הכרטיס מסך . אני עדיין לא בטוח ,ולא יודע ממה זה יכל להיגרם. מישהו אולי ניתקל בזה , ויודע מה אפשר לעשות לגבי זה ???
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
שלום בעוד כשבועיים אני אקנה כרטיס מסך חדש.... הכרטיס יהיה באפיק AGP וחשבתי על שתי דברים: אופציה ראשונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 אופציה שנייה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 את הכרטיס הראשון שציינתי אני יכול לקנות בפחות מ1100 ... אם אני אלך על הGTO אני אצטרך לחסוך עוד קצת כסף.... בכל מקרה רציתי לשאול אתכם: איזה כרטיס יותר טוב ? מה ההבדלים בין הכרטיסים הללו ? האם החברה gil forsa טובה ואמינה ? איזה כרטיס כדאי לקחת ? תודה לכולם...
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על אוויר! לשם השוואה - שיא עולם ל6800U SLI הוא 13,167 נק' על חנקן נוזלי. פשוט לא יאומן פוטנציאל האוברקלוק של הכרטיסים האלה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=81751
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חיפשתי באתר של YNET בגוגל ובאתר שלכם ולא מצאתי את הקישור של הכתבת וידיאו שיצאה לא מזמן על מדריך לניקוי מסכי LCD אם תשיגו לי אשמח תודה 1
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקיי התקנו על מחשב את הכרטיס הזה: nvidia geforce 2 mx400 עכשיו הבעייה שלמחשב חסר את הצבע אדום זאת אומרת איפה שצריך להיות אדום זה כמעט שחור ואני לא מבין את זה ניסיתי לשחק בתיקוני צבע לא עוזר מה הבעייה?
-
- 10 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרטיס fx5700 של abit וכשאני פותח את המחשב שלי אז ישר יש ארטיפקטים מאוד רציניים, אבל.... הכרטיס פועל נורמלי בכל מחשב אחר ואצלי במחשב פועל כל כרטיס מסך אחר חוץ ממנו... אז אני ממש צריך עזרה.... כי אני לא יודע איפה הבעייה, בלוח אם או בכרטיס עצמו? ואם אני ילך להחליף לוח אם אז יש סיכוי שהם יסכימו להחליף לי?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך CRT ב750 שקל לפחות מטרתו של מסך זה היא למשחקים אבל בעיקר לעבודה בתוכנות שונות כמו: Adobe Premiere, Adobe Photoshop, Office וכ'ו... רצויי שהמסך יהיה 17'' אבל אם יש אפשרות ל19'' אז בכיף, שרזולוציית המסך תיהיה כמה שיותר גבוה יותר מ1280*1024 אם יש אם אפשר אז בבקשה גם לינק למסך עצמו ולחנות שהכי שווה לקנות משם (בארץ כמובן). אה ועוד משהו רצויי שהמסך יהיה שחור או כסוף ... מראש תודה רבה לכם ???
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם החיבור של הטלויזיה למחשב התמונה לא ברורה קופצת חתוכה.... משהו כאילו היא טלויזיה ישנה שמנסה לקלות ערוץ1 יש לי FX5900 של MSI ניסיתי לעדכן דריורים ניסיתי להחליף שיטת שידור ניסיתי להחליף כבלים ואת המקומות שלהם בטלויזיה ופשוט אין לי מושג מה לעשות... :'( :'( חושב לציין שהטלויזיה חדשה והבעיה צצה פתאום ללא שום התעסקות מיותרת
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב במפרט הבא: HEC Compucase CI-6A21 400W? ?MSI 915P-combo (915) DDR1+2, PCI-E? ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? ?512MB A-DATA? ??80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9? ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? יש בלי בעיות עם כרטיס המסך אני לא יודע אם זה קשור לדרייבר או לכרטיס עצמו התקנתי את הגרסה האחרונה של דרייבר של ATI Catalyst 5.11 והמחשב נתקע משהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פיתרון בשבילי יעזור לי מאוד
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לאחר השקת ה7800GTX בעל 512MB של זיכרון החברה בATI גילו כמה דברים מאוד מעניינים. הם יצרו מצגת ובה כל פגמיו של הכרטיס החדש..... מעניין. חלק מהטענות הם אורח חיים קצר, חוסר הימצאות במלאי, היכשלות בWHQL של מיקרוסופט, גרפיקה משובשת במקרים מסויים ותמחור גבוה. את כל זה ניתן ליקרוא באתר techPowerUp http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/NVDesperate
-
- 58 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
והאם זה יעבוד על מחשב רגיל ? איזה דגמים יש
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
(אני מדבר על הגרסה של agp) מי מביניהם עדיף? יש ביניהם הבדלים? תראו מה קרה היה לי את הכרטיס xfx 6600gt הקיצר בneed for speed שמתי לב שיש לי ארטיפקטים בדקתי את הטמפ' והיא היתה בסביבות ה 115 הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס הם בדקו אותו ושלחו אותו לתיקון אחרי כשבוע (היום) אמרו לי שהוא חזר מתיקון) כשבאתי לקחת אותו אמרתי לטכנאי שיראה לי את הטמפ' והוא אמר לי שאין בכרטיס הזה חישן מה שהיה נראה לי מוזר כי בדקתי כבר אצלי את הטמפ' כמה פעמים נכנסתי לאוורסט(כשהמחשב עדין בחנות) וראיתי שהכרטיס הוא של החברה gigabyte (כנראה שאין ל gigabyte 6600gtחיישן) אז שאלתי אותם למה הם שמו לי של giabyte ולא של xfx והוא אמר לי שבמסגרת האחריות זה מה שהם נותנים לי (ולפי מה שהיה זכור לי xfx עושים oc לזכר…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את שני התוכנות הללו לאחר שהתקנתי ווינדוס ואחת מהם פשוט גרמה לשיבוש קל בתצוגה אבל אני לא בטוח איזה מהם .לאחר ההתקנה מפיעים שוליים עם זיגזגים ומדרגות כאלה סביב אובייקטים .גם לפני שהווינדוס עולה ומופיע ה welcome עם הרקע הכחול אז לפני זה הwelcome היה חלק עם שוליים חלקים מסביב ולאחר שהתקנתי אחת מהתוכנות הללו הופיעו הזיגזגים סביב הwelcome ובעוד הרבה דברים נוספים.גם שהפעלתי את הגדרות החלקת השינון אז זה לא השפיע וגם במשחקים. אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי.[נראה לי שזה קרה לאחר שעשיתי tune up עם pc booster אבל אני לא בטוח בזה]
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-