כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. בכוונתי לבצע sli בקרוב לכרטיס שלי, שהוא מדגם windforce. האם חובה עלי להוסיף כרטיס נוסף מאותו הדגם בדיוק, או שגם g1 יתאים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין 4830 לבין 5670 שתיהם אותו טווח מחירים ואיזה ספק מספיק לקנות אם שדרגתי את כרטיס המסך תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים, לא זוכר מאיפה אבל מצאתי לינק לכתבה שהסבירה איך להבהיר (מהמילה בהיר) מסכים ישנים שכהים, במיוחד במשחקים אפילו שאתה שם את הגאממה על מקס. ההסבר שם היה עם לפתוח את המסך מאחורה איך שהו וחשבתי ששמרתי את הלינק אבל מסתבר שלא קיצר יש לי מחשב אחד בבית עם מסך ישן וכל החברים שלי טוענים שהם לא רואים ובגלל זה אני משמיד אותם בקאונטרסטרייק אז כדי לא לתת להם את התירוץ הזה הייתי רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הטריק או יש לו לינק למאמר שמסביר על זה? תודה
-
תגידו הכרטיס מסך הזה טוב : Radeon9250 128MB DDR תוודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כאשר אני מריץ 3dmark 2001se אני מקבל תוצאה של 12100 האם זו תוצאה טובה למערכת כמו שלי
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בצער רב וביגון אני פותח ת'רד זה,מסך ה-Eizo L685 שלי נפל קרבן לשקע סורר,כל התהליך נמשך שניות עד למיתתו הסופית והמוחלטת. מכיוון שאין לי עוד 11000 ש"ח להשקיע במסך,החלטתי לחזור ל-CRT,התלבטותי העיקרית היא בין הנציג מבית Mitsubishi,Diamond Plus 93SB,לבין הנציג מבית Iiyama,ה-IIYAMA PRO 454 . בין שני המסכים יש הבדל די גדול במחיר ואני די בטוח שהשפופרת שלהם זהה,עזרו לי בבקשה לי להגיע להחלטה. *המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה. ד"א- ירדתי מ-ViewSonic כי המסך שיש לאחי קיבל דיסקולרציה מגעילה בפינות ואני לא מוכן לקחת סיכון שכזה דבר יקרה שוב.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מעוניין לרכוש GTX1080ti ,האם כדאי להמתין לRX Vega ?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
הגיע תורה של NVIDIA להשיק את סדרת כרטיסי המסך החדשים- Geforce 9XXX הכרטיסים הראשונים בסדרת ה GeForce 9 יהיו מבוססים על שבב ה D9E ויהיו מיועדים לשוק הגבוהה, ה D9E ייוצר בטכנולוגיה ה 65 נ"מ, ובנוסף הליבה החדשה תתמוך DirectX 10.1 ו Shader Model 4.1 מקור:http://www.digitimes.com/mobos/a20071129PD216.html
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המפרט שאני הולך לקנות הינו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤400 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 SeaSonic M12-500 500W PSU, יחידות 1 ¤470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=702 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤370 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1267 חשבתי לכיוון הכרטיסים הבאים: HD4850, HD4870 ו 9600GTX+ הכוונה היא לשחק במשחקים דוגמת Cryiss וכל SHOOTER מעניין. כרגע …
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השגתי את ה 8800GTS של NVIDIA (גרסת 640MB), והכל טוב ויפה, אבל אני מנסה להריץ פיזיקס איתו אבל זה לא ממש הולך. התקנתי את הדרייבר שלו, שגם בא עם הPhysix אם אני לא טועה (יש שם הגדרות פיזיקס ובהתקנה כתוב שהוא התקין פיזיקס). בDark Void למשל שמשתמש בפיזיקס, העלתי את הפיזיקס ל High. אבל בכל פעם שאני עף עם הדמות בעזרת הג'ט פאק (שכוללת אפקט פיזיקס קבוע) הFPS יורד לאיזה 20-25 ובאפקטים אחרים יש ירידה מגמתית ל40FPS בערך. זה נראה שהפיזיקס נופל על המעבד עדיין. בדקתי בהגדרות תצורה של הפיזיקס בדרייבר וסימנתי לו תמיד להריץ פיזיקס מהכרטיס עצמו. אבל זה לא עוזר. אני אשמח לעזרה, תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בווינדוס 7, כרטיס geforce gtx460 1GB ומצלמה של מייקרוסופט lifecam 3000. התקנת המצלמה ללא דרייבר של כרטיס מסך עובדת מצוין. רואים ושומעים דרך המצלמה. התקנת כרטיס המסך עם דרייבר עדכני מהאתר של nvvidia עוברת ללא בעיה. לאחר שכרטיס המסך מותקן ומנסים להשתמש במצלמה (פתיחת התוכנה של מייקרוסופט lifecam או פתיחת סקייפ) תוכנת המצלמה קורסת ומתקבלת הודעה שזה קרה בגלל הקןבץ d3d9.dll. אני מבקש לעבוד עם כרטיס המסך והמצלמה ביחד אך ללא הצלחה. אודה לכם על סיוע בפתרון הבעיה.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בחנות חיום הרדאון 9700 של ג'יגהבייט עולה 2033ש"ח, מה קרה להם השתגעו? וב-PChardware הוא עולה 2029ש"ח, גם השתגעו, חברה אנחנו רואים ירידה משמעותית במחיר לא? לדעתי לא רק שלג'יגהבייט יש את המחיר הכי טוב, אלא שזה גם הכרטיס הכי טוב שמבוסס רדאון 9700, כל הכרטיסים מגיעים לאותם הביצועים, אבל היכולות המהרה של הג'יגהבייט הם הכי טובות והמחיר כמובן מצויין, אז לדעתי ג'יגהבייט הכי טוב והכי משתלם.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800gt עד לפני שבוע הכל עבד נפלא אך ביום ראשון האחרון כשהמחשב דלק סתם בלי לחץ הוא נכבה נסיתי לבדוק את התופעה והיתגלה שכאשר החשמל של הכרטיס מסך מחובר לספק הספק נופל ואם אין חשמל לכרטיס מסך הוא מגיע עד לווינדוס ואז המסך נכבה כאילו המחשב דלוק. אם אפשר להסביר את התופעה ומה אפשר לעשות? לידיעתכם: ספק 480 rpw. לוח אם ga-p35-ds3 זה אמור להספיק אני חושב, תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
OnBoard Intel GMA X4500 OnBoard Intel GMA 3100 2 אלו הם כרטיסים מובנים והייתי רוצה לדעת מה המקבילה שלהם בכרטיסי מסך לא מובנים. כמו כן, מה הכוח של- GAINWARD 8400GS 512MB DDR2 DVI HDMI HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E Zotac תודה רבה! (ב"מה הכוח?", הכוונה היא מה בערך ניתן להריץ (חוץ מסוליטר))...
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממבינים: סדרת ה- TI4200 מקבלת בממוצע ב 3DMARK2000 בין 10000 ל- 11000 נקודות שלי מקבל רק 7200 יותר מזה, הNBA 2003 עובד אצלי לאט חסל על הזמן, להערכתי בקצב של 15 FPS וכן, התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים. מישהו יודע למה??
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז קניתי את הכרטיס מנעה מחשבים, 600ש''ח ל-1GB שזה ממש טוב. התאכזבתי קצת מהבאנדל כי לא היה כלום, רק הכרטיס והדיסק התקנה. ביצועים: METRO 2033 אפשר להגיד על הפנים אבל אני מבין שהמשחק ממש כבד (וגם מדהים כמה שהוא יפה) אז על DX11 אני לא יכול לחלום אפילו להפעיל אותו כי זה מקרטע, DX10 המשחק עובד עדיין לאט אבל יותר טוב, ועל DX9 המשחק עובד הכי טוב, יש רגעים שהמשחק צונח ל 10-15 FPS אבל בדרך כלל זה 40-50 FPS תלוי אם זה INDOOR או OUTDOOR. DIRT 2 ללא בעיות על DX11 עובד מעולה. 60FPS. FALLOUT 3 עובד גם כן מעולה על 50FPS. MASS EFFECT 2 ללא בעיות מיוחדות גם סביב ה-50FPS. STARCRAFT 2 עובד מעולה, המשחק ניראה ממש טוב, 60-70FPS. [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, במסגרת מחשב שהזמנתי כללתי גם את כ. המסך הנ"ל: http://tms.co.il/product/5851 היום התקשר אליי נציג החנות אחוז תזזית, בטענות שהכרטיס הנ"ל לא מקרר טוב ובעיקר מרעיש באופן נורא במאמץ, האם יש אמת בדבריו? אם כן, כדאי להחליף? (אני די על גבול התקציב)
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לשדרג את הכרטיס המסך של המחשב של הבן שלי (בן 8) בעלויות מינימליות ככל האפשר!!! (אין לי בעיה גם לרכוש כרטיס משומש). מה האפשרויות שלי? נתוני הכרטיס והמחשב בקבצים מצורפים. אני צריך גם את עזרתכם בהבנה איזה כרטיסים נתמכים ומה לא מבחינת סוג החיבור ללוח אם וסוג החיבור לספק כח? יש לי לוח אם עם PCI Express רק שיש לי כמה סוגים מה ההבדל? [TABLE=class: tblborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: midborderline, align: left]Expansion Slots[/TD] [TD] 1 x PCI Express x16 slot 3 x PCI Express x1 slots 3 x PCI slots [/TD] [/TR] [/TABLE] את פרטי הספק אין לי. או לי הוא On Board? אולי זה בקשיור הבא: מאפייני לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.as…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום לאחרונה שמתי לב שבפורום מפרטי מחשב, בעיקר כאשר ישנן מגבלות תקציב, ניתנות המלצות שלא לקחת כרטיס מסך חיצוני מסויים אלא להישאר עם כרטיס המסך (יותר נכון - ליבה גרפית) המובנה במעבד או/ו בערכת השבבים, פשוט כי כרטיס המסך החיצוני חלש יותר וזה יהיה למעשה ביזבוז כסף. אני יודע שקיימת ההשוואה הזו, שכולם מפנים אליה: http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html ידוע כי מדובר באתר אמין, ולכן סביר להניח שהתוצאות שבו נכונות, אבל יש לי כמה הסתייגויות: א. לא כל הליבות הגרפיות המובנות מופיעות בו (כמו הליבות הגרפיות במעבדי APU של AMD בעלי ליבת Richland או Kaveri). ב. זוהי ההשוואה היחידה שהצלחתי למצוא, ונראה לי קצת בעייתי שכל ההשוואות וההחלטות נ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקחת את ה HD5850 החדש שלי כמה צעדים קדימה צרבתי BIOS פתוח של ASUS ולאט לאט הרמתי את התדרים עד שהגעתי ל 950/1250 | זכרונות/ליבה מתח 1.250 בדיקת מאמץ 100% הראתה שהכרטיס ב 100% יושב על 80 מעלות, מאוורר 80%. כמובן ששום משחק לא מאמץ ככה את הכרטיס. לא נראו ארטיפקטים או כל בעיה אחרת. מה דעתכם ? הרעש התחיל להפריע לי בטמפ' הזו, כמובן שבזמן משחק עם אוזניות אני לא שומע את זה :> 3DMark Vantage ~17000 עריכה: ב Bad Company 2 הכרטיס לא עבר את ה 70 מעלות.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אמםם חחח טוב לא לצחוק חבר'ה זה רציני, נזל דבק סופר גלו על הכרטיס מסך איך אני מוריד את זה? ובמידה והחלטתי להוריד אותו עם מלחם ונייר זכוכית (תחשבו לבד איך..) זה ינזק?.. אההההההההההההההה MSI Ge - Force Ti 4600
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים התקנתי SSD בנייד שלי וכמובן גם windows 7. לאחר מכן התחלתי להתקין את הדרייברים הנחוצים למערכת..וכמובן גם את הדרייבר של כרטיס המסך. אבל לאחר ההתקנה של הדרייבר הכי עדכני שיש באתר שלהם אני מקבל שגיאה בעת כניסה ללוח הבקרה של Nvidia. כמו כן במנהל ההתקנים יש סימן קריאה על הכרטיס מסך.. התקנתי מחדש,פירמטתי...מה לא עשיתי..לא עוזר כלום. פרטי הנייד: asus n56vz nvidia geforce 650m gt 2gb יש למישהו עצה?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנתיים קניתי כרטיס מסך Sapphire 7970 מחבר, קיבלתי אותו ביחד עם הקופסא המקורית והאביזרים + אחריות מKSP. הכרטיס פעל בסדר פרט לארטיפקטים נדירים בזמן עליית המחשב. לפני כשבוע הכרטיס התחיל להוציא ארטיפקטים, מסכים כחולים או ללא תצוגה כלל, למזלי נשארו לו עוד חודשיים וחצי של אחריות. לקחתי אותו לKSP כמו שהוא והמוכר בא לקחת לי אותו עם הקופסא, שאלתי אם יש צורך בקופסא ואם יחזירו לי אותה הוא אמר לי שכן ושהיא תחזור אלי, ווידאתי פעמיים. שלשום באתי לאסוף אותו לאחר שקיבלתי הודעת SMS שהוא מחכה לי בסניף, מסתבר שהביאו לי כרטיס אחר לגמרי, לא חדש, בשקית אנטי סטטית בלבד... אומנם 7970 אבל של ASUS עם קירור של 2 מאווררים במקום מפוח ובגלל הקירור הכרטיס גם פי 2 יותר שמן. כששאלתי אותם למה …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Ahalan, i wanted to know if this video card conatins DVI/TV Out, ain li musag becartisi msah another things, is it average video card for gamers? Thanks
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-