עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז קניתי את הכרטיס מנעה מחשבים, 600ש''ח ל-1GB שזה ממש טוב. התאכזבתי קצת מהבאנדל כי לא היה כלום, רק הכרטיס והדיסק התקנה. ביצועים: METRO 2033 אפשר להגיד על הפנים אבל אני מבין שהמשחק ממש כבד (וגם מדהים כמה שהוא יפה) אז על DX11 אני לא יכול לחלום אפילו להפעיל אותו כי זה מקרטע, DX10 המשחק עובד עדיין לאט אבל יותר טוב, ועל DX9 המשחק עובד הכי טוב, יש רגעים שהמשחק צונח ל 10-15 FPS אבל בדרך כלל זה 40-50 FPS תלוי אם זה INDOOR או OUTDOOR. DIRT 2 ללא בעיות על DX11 עובד מעולה. 60FPS. FALLOUT 3 עובד גם כן מעולה על 50FPS. MASS EFFECT 2 ללא בעיות מיוחדות גם סביב ה-50FPS. STARCRAFT 2 עובד מעולה, המשחק ניראה ממש טוב, 60-70FPS. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום יש לי בעיה מתמשכת שבסופה הכרטיס מסך שלי ATI REDAON HD 4350 הגיע ל100 מעלות בלי שימוש...מה שהיה זה שהמחשב היה נכבה בזמן הרצת משחקים כמו FIFA12 לאחר בדיקה גיליתי שהוא מתחמם יתר על המידה , החלפתי משחה טרמית ,שיניתי מהירות מאוורר וזה באמת עזר לתקופה קצרה. לאחר התקנת MAXPAYNE3 וכניסה אליו המחשב שוב נכבה לאחר בדיקת מעלות ראיתי שבעת ההפעלה ובלי שימוש הן עומדות על 100+ כמובן שזה לא הגיוני החלטתי להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד בנתיים עם המובנה בלוח אם... המפרט שלי : ה מערבולת מגעילה ש ACER ASPIRE X1700 4 ג'יגה זיכרון INTEL CORE 2 QUAD CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ כרטיס מסך מובנה על הלוחח אם : NVIDIA GEFORCE 7100/NVIDIA NFORCE 630i אני מחפש משהו לא מטורף, משהו שיסחוב לי משחקים כמו פ…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Nitz166,

היי, אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי עם כרטיס מסך חדש. המטרה העיקרית היא לשחק בדיאבלו 3 אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה טוב גם לדברים אחרים.. המחשב הוא עם core 2 duo של 3 ghz נראה לי.. (מלפני כמה שנים) התקציב לכרטיס המסך - עד 200, רצוי אפילו פחות. ראיתי שהכרטיס הכי זול ב ksp הוא sapphire radeon 5450 512 mb שעולה 155 ש"ח.. הוא מספיק טוב? תודה!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=3446 מה אתם אומרים עליו יש לו קירור טוב ?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by buky,

רציתי לשאול מה עושה הדטונטור של nvidia . יש לי מחשב נייד של dell עם Ge Force2 Go באתר של dell יש דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך הזה שמכילים בערך 7mb הדרייבר הזה נותן את כל האפשרויות של עבודה עם שני צגים וכו', ואילו כשהורדתי והתקנתי את הדטונטור של היצרן עצמו nvidia שמכיל 16mb לא הופיעו כל התוספות בחלון של מתאם התצוגה. מה קורא פה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by liordavid,

הזמנתי לפני כמה חודשים מסך MONEX , וכרגע מחובר ל-460GTX ועובד עקב תינוקת קטנה שגנבה ממני את החדר, אני נאלץ לחסוך במקום. ואני מעונין לעבור למחשב NUC/BRIX (המחשבים הקטנים של אינטל/ג'גהבייט), אבל יש להם יציאות מיני HDMI, האם הם יתאימו ? (לאינטל יש כרטיס מסך מובנה HD4000/5000 ולג'גבייט יש מובנה HD5200 וגם 760GTX עם 2 מיני HDMI). האם הם יעבדו ? אם לא יעבוד יש מתאם שיעשה את העבודה ? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by coch,

http://www.guru3d.com/news-story/manufacturers-roll-out-firmware-updates-for-geforce-gtx-1070-due-to-memory-issue.html את מי שזה מעניין. יש בעיה כלשהי, זה מוסבר שם די בבירור מה הפתרון והאם יש צורך בכלל בפתרון. ה 1070 שלי מגיע עם זכרונות של סמסונג ולא מיקרון. אפשר לבדוק ב GPU-Z.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. Started by reviZor,

היי אנשים יש ברשותי מחשב מיושן ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך השאלה היא עד כמה אני יכול לשדרג?? המפרט הוא כזה: Gigabyte ep43-DS3L E8400 @ 4 ghz 4GB DDR 2 אז כפי ששאלתי עד כמה אני יכול לשדרג? חשבתי על GTX560Ti האם זה אפשרי או עדיף GTX460?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by k22,

ברצוני לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין 4830 לבין 5670 שתיהם אותו טווח מחירים ואיזה ספק מספיק לקנות אם שדרגתי את כרטיס המסך תודה.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by A.Z.P,

שלום. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש (כרגע משתמש בHD 3850) ומתלבט בין השלושה. השימושים שלי מאוד פשוטים לא מריץ משחקים כבדים (כולה משחק UT 99 ), רואה סרטים בחיבור המחשב לLCD ורוצה לשדרג קצת גם בעניין החיבורים. קראתי תגובה אחת כאן שה430 ממש לא משהו ושאפילו ה240 טוב ממנו אך לא מצאתי השוואה ביניהם או מספיק תגובות. בנוסף לא מצאתי שום דבר לגבי ה440 מה דעתכם עליו? כמה הבדל יש בין GIGABYTE לחברות האחרות? אני מודע שההבדל בין השלושה לא כ"כ גדול אבל אם אני כבר קונה אני מעדיף לקבל את הטוב ביותר בהשקעה הספציפית. התקציב הוא עד 400 ככה, אם יש כרטיס אחר שאתם ממליצים אשמח לדעת (geforce בבקשה לא radeon בא לי לגוון). תודה רבה לעוזרים מראש! זאב.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by adizarko,

המפרט שאני הולך לקנות הינו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤400 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 SeaSonic M12-500 500W PSU, יחידות 1 ¤470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=702 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤370 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1267 חשבתי לכיוון הכרטיסים הבאים: HD4850, HD4870 ו 9600GTX+ הכוונה היא לשחק במשחקים דוגמת Cryiss וכל SHOOTER מעניין. כרגע …

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by דניאל99,

אני מנסה לבחור כרטיס מסך. ברוב הביקורות שראיתי כרטיסי המסך נבדקים עם מעבדים מאוד חזקים. עד כמה למעבד יש השפעה על הביצועים? כמה FPS להפחית מהתוצאה שלהם? יש לי E7400. בביקורות שראיתי משתמשים ב- Q9550 / I7.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. הביקורות מתחילות לזרום על כרטיס הביניים החדש המבוסס על סידרת RTX 3XXX. 400 דולר לכרטיס שממוקם אפשהו בין 2070 ל 2080, לא רע. השאהל האם גם זו תהיה השקת נייר:

14. Started by bdofek321,

יש לי hd 6950 של ספייר 2 ג'יגה refrance ויש לי מעבד c2q q9500 2.83 ghz היום עשיתי oc ל3.02 יש עדיין צוואר בקבוק או שזה בסדר

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אהלן לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום 4, 1.5 ג'יגה זכרון, שלא מצליח לנגן 720p- ז'תומרת, לא עומד בעומס (עוצר לפרקים). שאלתי היא- האם מספיק לקנות לו כרטיס מסך חדיש (AGP Sapphire Radeon HD3450 512MB DDR2) תומך HD, או שאני אצטרך לעדכן גם את המעבד? (אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, כי יש לי מחשב אחר בחדר השני). המטרה היא לחבר אותו לטלויזיה במקביל למסך, כשהמסך מקבל רזולוציה של 1920X1080, ולטלויזיה אני רוצה להוציא 720p.

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ohadher,

שלום. רציתי לקנות את הכרטיס GF 7600 GS הספציפי הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=137 האם אתם ממליצים? נגד? האם עדיף במקום אחר כרטיס אחר ואיזה? אני רוצה לשמור על תקציב של לא יותר מ-700. ויש לי חיבור AGP. תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. יש לי עכשיו כטיס מסך ישן וגרועה GTA3 איפלו מקרטע קצת מדי פעם (RADEON 9200 SE 128MB) אניר וצה להחליף את הכרטיס.. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקנות.. בבקשה תעזרו לי. אני צריך את הכרטיס הכי חזק למשחקים (שכול המשחקים יעבדו עם FPS גבוה וברזולוציה גובה בקצור הכי טוב) אני מוכן להשקיעה עד אלף שקל (זה המקסימום) מקווה לתשובה בהקדם ובתודה מראוש - דן רפופורט.

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Iniesta,

שלום רב, אני מחפש לשדרג את הכרטיס המסך של המחשב של הבן שלי (בן 8) בעלויות מינימליות ככל האפשר!!! (אין לי בעיה גם לרכוש כרטיס משומש). מה האפשרויות שלי? נתוני הכרטיס והמחשב בקבצים מצורפים. אני צריך גם את עזרתכם בהבנה איזה כרטיסים נתמכים ומה לא מבחינת סוג החיבור ללוח אם וסוג החיבור לספק כח? יש לי לוח אם עם PCI Express רק שיש לי כמה סוגים מה ההבדל? [TABLE=class: tblborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: midborderline, align: left]Expansion Slots[/TD] [TD] 1 x PCI Express x16 slot 3 x PCI Express x1 slots 3 x PCI slots [/TD] [/TR] [/TABLE] את פרטי הספק אין לי. או לי הוא On Board? אולי זה בקשיור הבא: מאפייני לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.as…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by orent,

שלום רב http://ksp.co.il/?select=.1108..140..142.&list=1&sort=3&glist=0&uin=9239&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה הספק שברשותי האם הוא מסוגל להחזיק 390X שאר המערכת: I5 4460 8GB 1600MHZ

20. האם ניתן לחבר מחשב...למחשב נייד, כדי שהמחשב הנייד ישמש כמסך לאותו מחשב?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by אופיר_תא,

אני בודק אפשרות להחליף מחשב (בתכלס להחליף הכל חוץ ממארז וספק כוח) וראיתי מפרט שעונה לי על הצורך לשנים רבות. הנושא היחיד שאני לא סגור לגביו הוא כרטיס המסך. הוא מגיע עם כ.מסך Inno3D GT210 512MB. הצרכים שלי הם לא של גיימר, אם אני משחק במחשב זה במשחקי אסטרטגיה ישנים ולא מעבר. השימוש העיקרי הוא לעבודת בסביבת אופיס ואינטרנט. מה דעתם על הכ. מסך הנ"ל? תודה

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by vale,

היי, יש לי מסך 22' ורציתי לדעת מהי הרזולוציה שתרוץ הכי טוב ותפיק הכי הרבה מ-GTX-260 ובו בזמן לא תכביד עליו יותר מדי(אני יודע שה-GTX280 למשל מתאים לרזולוציות טבעיות של מסכי 28-'30') יהיה נחמד אם תוכלו לתת קישור לטבלה שמראה רזולוציות שמתאימות לכל כרטיס ועוד דבר, שאלתי בפורום אוברקלוקינג וקירור אבל לא ממש ענו לי שם אז אני אנסה פה(שאלה בקשר לקירור כרטיס מסך): "שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי לנושא השאלה אין קשר לאוברקלוק אבל הוא קשור לקירור. אני מתכוון להוסיף כרטיס מסך מסוג GTX260 ובנוסף לו אני גם מחליף את הספק לENERMAX PRO 625W, ורציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאוורר או גוף קירור בנוסף, כדי למנוע עבודה בטמפרטורות גבוהות(או שדי בפתרונות הקירור שקיימות כבר על גבי הכרטיס עצמ…

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. יש לי שתי אפשריות- hercules 8500le fdx מפלונטר או ati 8500le מלמיר?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by lobazain,

אני צריך עזרה ממבינים: סדרת ה- TI4200 מקבלת בממוצע ב 3DMARK2000 בין 10000 ל- 11000 נקודות שלי מקבל רק 7200 יותר מזה, הNBA 2003 עובד אצלי לאט חסל על הזמן, להערכתי בקצב של 15 FPS וכן, התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים. מישהו יודע למה??

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by SEangel,

מה עדיף: 8500LE/64 או 9200/128?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.