כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקבל 6800GT אבל יש לי שאלה לפני בחירת החברה, יש הבדל גדול בכרטיס בין החברות שמייצרות אותו (לדוגמא בין גיגהבייט ללידטק)? או שכל מה שמקבלים הוא אותו דבר ואפשר להגיע לאותו אוברקלוק בכל החברות(עם קירור סטוק)?
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האם כדאי 24 אינץ' FULL HD ?. למשחקים וצפייה בסרטים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. Tom Petersen מNvidia טוען בהשקת הטייטן שלמעשה ביצועי כרטיסי מסך טובים יותר שהם חמים! WTF? ציטות: "graphic card perform better running hot" שאלה שניה למה היצרנים לא מרחיבים את הכרטיסים לרוחב ואז גם מנצלים את זה למאווררי 140ממ? תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אם יש לי TV "37 FHD איזה כרטיס מסך טוב במחיר סביר של 1000-1400 ש"ח למשל אפשר לבחור כדי להפיק את המקסימום ? ראיתי שיש HD4870 וHD4890 . אלו כרטיסים מספיק טובים למסך בגודל כזה?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טוב תראו יש לי כמה שאלות אליכם...... האם זה נכון שכרטיסי ATI אינם תונמכים בתוכנה Tv-Tool? אם כן איזה עוד תוכנות אפשר לראות את המחשב שלך בטלויזיה אם יש לך Tv-Out עוד שאלה אם התקנתי את כל הדרייברים וכול הדברים של ATI וכשאני מחבר לטלויזיה זה קופץ לי מה אני יעשה? המסך פשוט רועד ולא רגוע וכשהיה לי Ge-Force 32MB והשתמשתי עם Tv-Tool המסך היה בסדר גמור אז אני מבקש את עזרתכם תודה לעוזרים ;D נ.ב זה האתר לכרטיס מסך אם תטרכו http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R92128TE.htm
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם מי שיכול להכניס תמונה של החיבורים שיכניס ומי שיודע מה ההבדל מה שיש למה והכל שרק יגיד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור שלי, לאחר שימוש של שנתיים ב9800XT של אסוס החלטתי למכור את המפלצת שעלתה לי בזמנו ממש יקר :s05: הצלחתי למצוא קונה ב500 שקל, הבנאדם בא אליי לקח את הכרטיס והשאיר בידי דילמה. הדילמה הייתה האם להוסיף כסף (שאין לי ;D) ולקנות משהו מודרני למחשב שלי (7600 GT למשל), או להסתפק בכרטיס מסך שיתן ביצועים עדיפים במקצת על הקודם (6600GT), שקלתי גם לקנות משומש בתחילה. עד שראיתי מכירה באתר של PCNOW של 6800 הרגיל במחיר זול בהרבה ממחיר השוק, מייד צצו לי הרבה חשדות. במיוחד שבאותה חנות הם מוכרים 6800LE שזאת גירסה מוחלשת עם 8 צינורות עיבוד בלבד ב50 שקל יותר מה6800 הרגיל. קיצר אמרתי לעצמי שבחיים אני לא אקנה את זה מהאינטרנט, ואם כבר אני אקנה אז אני אלך עד למשרדים/חנות שלהם שנ…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מאד מתלבט בהרכבת המפרט בקשר לכרטיס מסך - מדובר על ילד בגיל 13 האם GEFORCE 6600 זה מספיק ? האם יש לכם עצה ? אני רוצה להשקיע 6000 ש"ח כולל גם מסך LCD 19
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על מה ללכת? LEADTEK 8800GTS 640 או GIGABYTE 8800GTS 640 מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://www.bbspot.com/News/2004/05/radeon_x800_vs_geforce_6800.html ROFLMAOZ ;D ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה אני אמור לקבל היום את ה-ATI HD4870 1. האם עליי להסיר את הדרייבר של NVIDIA הנוכחי (+תוכנת driver clean) לפני שאני מוציא פיזית את הכרטיס הישן? או קודם להחליף פיזית כרטיסים ורק אחר כך להחליף דרייברים? 2. האם כדאי להשתמש בגרסה 8.7 של ATI? קראתי כאן על המון באגים ובעיות במשחקים. האם כדאי להשתמש ב-8.6 עד ש-8.7 תתייצב? 3. האם קיימים עדכוני chipset לכרטיס שאני אמור לבצע? תודה מראש לעונים!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס האמור, כיום החומרה שלי היא כזאת: I7 -2600 8 GM RAM לוח אם- ga-z68xp-ud3 כרטיס מסך gtx 560 ti ונראה לי שזהו אלו הפרטים המעניינים. האם שדרוג לכרטיס הנ"ל יכול להיות אפשרי? מה גם שבגלל שהלוח אם ישן הוא תומך רק ב- pcie express 2.0, ואילו הכרטיס החדש תומך בתקן 3.0, האם הכרטיס יכול להיות מתאים למערכת שלי?, וגם עניין חשוב הוא עניין ההספק, האם החלפה בין הכרטיסים תגרור צריכת הספק גדולה יותר?.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי הפרסום ב FUDZILLA הבעייה נעוצה בשימוש בחומרים ברמה ירודה אשר יכולים להתפרק כאשר הם מחוממים ומקוררים ללא הרף - כמו בסביבת מחשב נייד. במחשבים רגילים הבדלי הטמפרטורה הם פחות חדים ולכן אנשים לא נתקלו בבעיה הזאת באותו נפח בעיות בניידים למרות שהבעייה שקיימת בניידים קיימת גם בשולחניים. מסתבר ש NVIDIA השתמשה במשך שנים בחומר הלחמה מסוג ירוד. וכמו ש HWZONE מדווח הבעייה קשורה גם ללוחות האם של החברה...בקיצור מישהו שם מסתיר משהו... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8730&Itemid=1 That little problem with Nvidia's GPUs seem to be much bigger that first though, as it doesn't just affect the mobile GPUs, as it affects every single GPU over …
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום תצוגה. כפי שקראתי בפורום. אין טעם לרכוש מעבד שהוא גדול יותר מ amd 3200 עבור מחשב עם כרטים מסך 6600gt . בגלל צוואר הבקבוק , [ גם אם המעבד יהיה sd 3700 נקבל אותה תוצאה ] השאלה שלי . אם אני רוצה ללכת על 2 כרטיסי מסך 6600gt [ שיתנו תצוגות נפרדות ] האם עדיין אין טעם לרכוש מעבד חזק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלויזה טובה בימיוחד ברזולוציה טובה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לציין שהרגע הדלקתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי בערך 10 שעות. וזאת תמונה שלקחתי בזמן שאני בשולחן עבודה. האם הטמפרטורה בסדר? וכמה הבדל יש בין הכרטיס שבתמונה (250 GTS) לבין GTX 650 TI 2GB? נגיד כרגע, אני בקושי מצליח להריץ Black Ops 2 Multiplayer בלי קרטועים כשכל ההגדרות על LOW.. זאת אומרת, המשחק עובד חלק פחות או יותר, אבל יש מלא נפילות FPS כשאני מסתכל על השמיים לדוגמא. תודה. נ.ב, כמה הבדל יש בין GTX 650, GTX 650 TI, GTX 650 TI 2 GB?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני אתחיל במפרט שלי שיהיה לכם תמונת מצב מעבד : intel q9300 ללא אובר קלוק לוח : asus p5n-d nforce 750i זיכרון : 4 גיגה ספק : 750w עם הספק של 62 אמפר ב-12v כמובן עם אפקטיביות של מעל 80% כרגע יש לי כרטיס מסך 8800gt עם אובר קלוק מהחברה ועדיין מריץ לי הכל על גרפיקה יפה אבל מעוניין ביותר הבעיה שאני מחפש כרטיס חזק בהרבה וגם שקט באותו זמן אני לא רוצה לשמוע את המחשב שלי שאני לא משחק כרגע אני שולט בסיבובי מאוורר כרטיס מסך שלי ידנית ככה שאני לא משחק אני בקושי שומע את המחשב שלי אז צריך פיתרון דומה בכרטיס החדש או עדייף שיבוא שקט תקציב זה לא בעיה אבל לא רוצה לקונות כרטיס שאני לא אנצל בגלל צוואר בקבוק שיבצר בגלל המעבד שלי תודה מראש לכל העונים! אשמח לקבל חבות דעת על…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי בשני לבטים. הראשון לגבי כרטיס המסך והשני לגבי המסך עצמן. תקציבי נמוך והמחשב מיועד בעיקר לעבודה ולא למשחקים(סליחה מהגיימרים). עדיין מבין הבחירות הבוודאי "עלובות" שאציע פה אנו ציינו את העלובה פחות: 1)כרטיס מסך - Geforce6200 256mb או Ati Radeon x300HM 128mb 2)מסך - acer1715, BenQ fp71g, Mag ms776- כולם LCD 17' 12MS
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע איך קוראים לזה אבל אני מחפש מידע על כרטיס מסך נמוכי פרופיל.כלומר PSB חצי ממה שיש לכרטיס רגיל על מנת שיתאים למארז HTPC. הבנתי שחלק מכרטיסי 8700 8600 יבואו ככה.אני יודע שיש לזה מושג אבל אני לא יודע איך קוראים לזה. אשמח אם מישהו יענה לי על השאלה. אם הייתי יודע איך קוראים לזה הייתי מחפש את זה בפורום.... :
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB - 1940 Nis Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB - 2550 Nis שאלה 1: האם ההבדל של 610 ש"ח עבור התוספת בזיכרון, שווה את זה? שאלה 2: מה המקבילים של הכרטיסים האלו ב- ATI? שאלה 3: האם חברה הזו טובה? שאלה 4: האם יש כרטיסים בסכומים האלו, טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
בקצרה האם שווה לי לקנות את הכרטיס : GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E כן או לא ? האם אני יכול להסתמך על הכרטיס הזה לאורך זמן ! או ששוה לקנות משהו אחר ?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע ברשותי asus geforce 4 ti4600 128 v8460 ultra td עם הדרייברים החדשים של NVIDIA (הורדתי לפני שלושה ימים בערך אז אני מניח שלא יצא חדש) יש לי פה גם כרטיס gainward fx5900ultra שהגיע אלי במזל :> אם אני מחליף בין הכרטיסים, אני צריך לעשות את התהליך של המחיקת דרייבר ב DEVICE MANAGER והתקנת חדש והכל או שפשוט להחליף כרטיס מכיוון שזה אותו דרייבר?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קניתי אתמול GEFORCE 6600 של GIGABYTE, ושאני מנסה להיכנס לאיזה משחק זה עושה לי משו בסגנון הזה: (בקובץ המצורף) זה שהתקנתי תDRIVERים שקיבלתי בדיסק, אם אני מתקין את הDRIVERים החדשים של NVIDIA אני לא יכול להיכנס לWINDOWS כי נהייה לי כל המסך שחור כזה בהתחלה. יש לי DIRECT X 9.3C וWINDOWS XP SP2. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אני יכול לתת. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שאני מחליף את הכרטיס מסך שלי הבחנתי בכמה בעיות מוזרות בתצוגה לדוגמא בזמן מחשקים אני רואה כל מיני צורות מוזרות צצות על המסך וקופצות בתדירות גבוהה וכשעשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ati toool אז התמונה התמלאה במלא נקודות ... יש למישו מושג מה הבעיה? ואיך אני מטפל בה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא! המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחב ונותר לי מהצדדים שיריים שחורים.. אני חייב דחוף עזרה אנשים אני שחקן cod4 pro ואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-