עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by exXxTreAm,

השאלה בכותרת ואם למישהו יש השוואה אז שייתן קישור. תודה

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by erez_levy,

שלום לכולם, בעיקרון אני מעוניין לקנות X800GTO (זול יותר)... השאלה שלי היא מה ההבדלים בין Leadtek FX6800GS PX6800GSTDH PCI-e 256MB Retail Video Card ל- Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card עד כמה ההבדלים משמעותיים? במיוחד כשמדובר במחשב שצריך להחזיק להרבה שנים (3-4)

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אחרי השיגעון של 6600GT ו-6600 רגיל החברה מוציאה כרטיס חזק יותר!! בדמות 6800GT http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1512489 זה כמובן 3DMARK 05 תראו איזה תוצאה לא רעה בכלל 10K במהירות סטוק וכמובן הלינק לתמונות ולבדיקות מצטער זה ברוסית אבל זה מה שיש כרגע :-\ http://3dnews.ru/video/gigabyte_3d1_68gt/ תהנו

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by !elad!,

שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 350 ש''ח אבל משהו טוב שיכול להפעיל משחקים חזקים (כמו סאן אנדרס ניד פור ספיד וכו') תראו כרטיס אחד שמצאתי : כרטיס מסך GEFORCE TORENADO FX 5200 -8X 128MBDD עם המאיץ החזק ביותר בעולם-NVIDA תוצרת INNOVISION תמיכה בתקן AGPX8 מעבד גרפי 350MHZ רזולוציה 20481536X מונע בטכנולוגיית 015 מיקרון CINEX איכות צבע 64BIT שליטת ריצוד DVC התקנה מהירה PLUG AND PLAY קצב ריענון 75MHZ תומך ב OPEN GL מאיץ גרפי בטכנולוגיית GPU מתאים למחשבי אינטל ומחשבי AMD מינימיום דרישה למחשב (קונפיגורציה) פנטיום 4או AMD ATHLON מגיע באריזה מקורית כולל דרייברים וחיווט. מה אתם אומרים עליו? אם הוא לא טוב תביאו לי משהו עד 350 ש''ח תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם! המפרט שלי כמעט גמור (אפשר לראות אותו בצד ימין) נשאר לי רק לקנות את הכרטיס מסך וסיימתי סוף סוף. חודש הבא אני מזמין את הכרטיס מסך ויש לי בעיה רצינית! אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO אבל יש לי דילמה לא קטנה.. יש גם את הכרטיס הזה: LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme שהוא של אותה החברה! עכשיו האבדל בין השתיים הוא: כמובן במחיר: הראשון 3096 ש"ח והשני: 3520 ש"ח ובקשר למהירות שעון/מעבד: הראשון: GPU/Memory clock 430/1200MHz השני: GPU/Memory clock 490/1250MHz זה הכול... עכשיו השאלה שלי אם זה יכול להיות שלוקחים יותר כסף על מהירות השעון? כי לא ראיתי עוד אבדלים.. הבנדל אותו בנדל, הכרטיס נראה אותו הדבר מבחינת גוף קירור וכול זה…

• 112 תגובות
    • 7.7k צפיות
  6. שלום! יש לי בעיה שהופיע לא מזמן כאשר אני משחק במשחקים......מופיעים על מיני נק צבעוניות ודברים מוזרים כמו שמופיע בתמונה עכשיו רציתי לדעת במה הבעיה!??? בבקשה אני משתגע החלפתי מסך וזה לא עזר.... המחשב שלי זה P4 2.4 radeon 9600xt 512 ddr asusp4p800 מסך של mag 786pf [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by T-Flash,

אהלן! 6800GS יוצא לAGP בעוד שבוע, שבועיים!! http://www.theinquirer.net/?article=28094

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by chinchi,

שלום. זה התחיל בכך שעל המסך במשחקים כמו under ground ו civ 4 ריצדו מן קווים מוזרים וקטיעות במשחק, שרק הפכו להיות גרועים יותר כאשר מכבידים ברזולוציות גבוהות על הכרטיס. כל פעם שעל המשתמש להפעיל את המחשב, ברוב הפעמים, הוא נכנס ללוף של ריסטרטים עד שהוא עולה. ראשית הופיעה הודעה בתוך המערכת המודיעה על קובץ פגום שמעיד על דריבר דפוק או שהכרטיס הלך, הפעם הנוספת שזה ארע הייתה כשאחי(המחשב שלו) ניסה להפעיל את המחשב וקפץ לו מסך pc dead ושם נאמרה ההודעה הנ"ל באזהרה שהמחשב לא נדלק על מנת למנוע נזק מיותר. הכרטיס האלטרנטיבי במחיר 500-600 שקלים על מנת להפעיל משחקים אלו - תודה! * הותקן הדריבר מחדש לפי כל הכללים ובשימוש driver cleanr.

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  9. של 1024x 1280 בלבד? [lcd] ואם לא כדאי לקנות אותו,אז מה כן? או שאין קשר בין רזולציות של המסך? איזה מסך lcd יתאים לכרטיס כזה? תודה מראש לעוזרים

• 62 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by רן.ט,

אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכבל- s-video ואני רואה תמונה אבל בלי צבעים למישהו יש מושג למה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 830 צפיות
  11. אהלן ;D יש לי כרטיס מסך GF6600 של GIGABYTE ואין לו חיישן טמפרטורה...איך אני פותח אותו? כדי שאני יראה את הטמפרטורה בדרייברים ובתוכנות לOC וכו. אם אני יפתח אותו זה לא ישפיע על האחריות? (עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום). תודה רבה

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  12. אהלן! מה שלומכם אני מחפש סקירות טכנולוגיות של כרטיסי מסך...כמו שיש פה באתר, אבל אחרות ומעמיקות יותר... על הכל שקשור לכרטיסיי מסך ו 3D... אבל לא באנגלית בבקשה...או בעיברית או ברוסית... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. Started by 8-Ball,

שלום, אני רוצה לקנות טלויזיה בגודל של 21- 25 ", התקציב לא יותר מדי מוגבל. אני רוצה טלויזיה שתהיה איכותית מבחינת איכות השמיעה ושתהיה של חברה מוכרת. ואם אפשר גם אז איפה הכי כדאי לקנות אותה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by aka_katz,

LEADTEK WinFast PX6800GS TDH PCIe 256MB הכרטיס הזה נחשב לחזק או לפחות חזק יותר מגירסאת ה-GT ? אנא עזרו לי תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Norm4nde,

שלום לכולם אני מחפש מסך לכרטיס מסך חזק 7800GT בתקציב של כ 1600 ש"ח חשבתי על 19" שמן כי LCD לא כל כך יעזור לי הוא לא הכי חזק+ יש לי הרבה מקום על השולחן... חשבתי על זה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=220 תודה ל RAMPAGE על העזרה... אשמח לקבל עוד הצעות.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by DakloN,

שלום.. אני מתלבט בין nVidia Based: GeForce 7800 GSX לבין ה- ATI Based: Radeon X1800 XT לא הבנתי מה ההבדל בניהם ומי מתעלה על מי... אז מה יותר שווה לקחת? בין אם בגרסאות ה256MB או ה512MB... תודההה

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. תכננתי לקנות את ה- GEFORCE 6800GT עד שאמרו לי שאין הבדל שאפשר לשים לב בביצועים בינו לבין הGEFORCE 6800 הרגיל. אז אני צריך שתגידו לי 3דברים: 1. אם באמת אין הבדל שאפשר לשים לב בביצועים בין GEFORCE 6800GT לבין הGEFORCE 6800 הרגיל. 2. עקב יציאתו של GEFORCE 7800 המחיר של GEFORCE 6800GT אמור לרדת. המחיר כבר ירד או שלא ועדיף לחקות סביבות חודש או קצת יותר לירידה במחירים. (אם הוא אמור לרדת אז בכמה בערך?) 3. שחיפשתי באתרים ראיתי שיש מלא גירסאותל- GEFORCE 6800GT , ואני לא ממש יודע מה ההבדל ומה הכי טוב, לכן אני צריך שתגידו לי איזה 3 הגירסאות הכי טובות (אני רוצה את ההכי טוב אלא אם כן המחיר מגיע ל2100). תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  18. יש לי בחדר את החיבור של ה-TV וה-RADIO.. לשם אני מחבר את הכבל של הכרטיס נכון? אם יש לי HOT אז אני אקבל איכות טלוויזיה טובה? או שזה תלוי באיכות הכרטיס? אם זה משנה באיכות הכרטיס אז אני מוכן להשקיע עד 500-600 ש"ח.... זה נראה לי מספיק... מה ההבדלים בין סוגי הכרטיסים? תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  19. האם זה נכון , כי לא ראיתי פרסום באתר על זה .... משהו יודע אולי אם זה נכון ואם כן אז מתי ?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by DakloN,

אני רוצה לקנות nVidia Based: GeForce 7800 256 MB כולם עולים בסביבות ה3300.. למישהו יש הצעה באיזה חברה כדי לבחור??

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by the kooks,

שלום רציתי לדעת מהם ההבדלים השונים בין TV OUT ו DVI בכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. Started by adizarko,

אני מנסה לעשות OC ל GTO2 שלי על מנת שיגיע לרמת 850XTPE. עכשיו אני משתמש ב ATITOOL ואני רוצה לעשות בדיקת ARTIFACTS על מנת לבדוק שלא יהיה ERRORS. אבל כל פעם שאני עושה את זה קופצת לי הודעה שה VISUAL TESTING DISABLED. מישהו יודע איך לבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  23. http://www.neeyik.info/3dspecs/ אז לפני שאתם שואלים כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך שלי וכו'..והאם הוא תומך ב-DX 9....זה המקום בשבילכם !! מקווה שחסכתי כאבי ראש .....חחחחחח

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  24. יש לי כרגע גיפורס 4 אבל שאני מחבר אותו לטלויזיה הביתית רואים את הטקסט מגעיל

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by exXxTreAm,

כמה צינורות עיבוד יש ל......9600xt ולultimate 9600pro

• 6 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.